![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak przytyć???
Ja mam 168 cm i 47-48 kg, czasem chciałabym ważyć trochę więcejj, żeby ubrania lepiej leżały, a czasem chciałabym ważyć mniej, jak widzę te chude modelki...
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam ten problem. Zwlaszcza teraz kiedy nie mieszkam juz w domku rodzinnym i zupelnie nie mam czasu na jedzenie-praca. Kiedys jadlam przynajmniej z 5 razy dziennie i podjadalam miedzy posilkami. Teraz juz mi sie zdecydowanie skurczyl zoladek i niewiele moge jesc--choc pewnie to i tak duzo jak porownuje sie z innymi dziewczynami.
Generalnie chcialabym przytyc tylko w jednym miejscu, podwojnym, hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Suzana, tylko weź pod uwagę fakt, że osoby które są szczupłe mają problem również z przybraniem masy mięśniowej. Przed laty, kiedy chciałem przybrać na masie jadałem 6 posiłków dziennie, do tego odżywki, a reultaty to jakieś 2kilo.
Lorinka, Ty nie przesadzaj. Chudnąc to Ty już nie musisz! Broker mówi,że dużo jeść, Izoola również, Pattrifia, że trzeba pozbyć się stresu z naszego życia. A przecież brak czasu na jedzenie to nic innego jak życie w stresie-w ciągłym pośpiechu, wciąż coś do zrobienia, wciąż w biegu. Faktem jest,ze w stresie trawienie słabnie, dlatego nie należy wtedy sie przesadnie opychać,żeby organizm radził sobie z trawieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
jasne, ze endomorfikom latwiej przybrac na masie miesniowej, ale malo rozlozysty szkielet nie przekresla takich mozliwosci
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Podstawa jest rwoniez podawanie posiłkow w tym samym czasie w moim przpadku było tak pobudka do szkoły o godzinie 6:00 lub o 8:20 nastepnie jem jedzenie w pociagu tak po 7 lub w pół do dziewiatej zalezy ktorym pociagiem jade w szkole o 12 lub 13 drugie sniadanie nastepnie obiad ok 16 lub 17 w zaleznosci jak wrociłem jesli pozniej nie jadłem zadnego posiłku przed treningiem w przeciwnym przypadku o 18 ,18-30 jadłem jeszcze jakies małe co nieco no i kolacja ok 21,21-30 kłade sie spac ok 23-24 takze do zniesienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
ehhh wiecie jak fajnie mi sie na duszy zrobiło jak zobaczyłam ze nie tylko ja mam taki problem i myslałam ze to ja jestem tylko jakims mutantem hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja robie jak robiłem od wielu miesiecy trzymam sie okreslonej diety złozonej w przyblizeniu z 50% białek i 50% weglowodanow.Jem 4 razy dziennie poranne sniadanie ,2 sniadanie w szkole ,obiad i kolacja do tego dochodza treningi a jesli chcecie sie przekonac ze przytyłem spojrzcie na fotki
![]() Moja kuzynka przed dwoma dniami przyszła do mnie z tym samym problemem o ktorym piszecie.Powiedziałem jej ze musi zmienic tryb zycia i ustalic okreslona diete rozpisalem jej wsyztsko mniej wiecej,Druga sprawa to posiłki o tych samych porach nie kiedy sie nam zachce przyzwyczaj organizm do posiłkow. Pozatym mozemy do diety dodac suplementy weglonowo białkowe ale najlepiej przed tym sie skonsultowac z lekarzem ja osobiscie polecam (Mass XXl o smaku tryskwkowym po tym kazdy przytyje nawet wy drobne panie). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Mam 1,58 cm wzrostu, jeszcze rok temu ważyłam ok. 42 (!) kg i byłam przerazajaco chuda, choć wcale mało nie jadłam. Kiedy tylko udało mi się troche przytyc, chudłam przy każdym wiekszym stresie. W końcu powiedziałam sobie: dość! Zmieniłam tryb życia, przestałam przejmować sie tak bardzo wszystkim, jadłam regularnie (nie ukrywam, że zaczęłam od fast foodów - przynosi efekty, ale jest strasznie niezdrowe, naprawde nie polecam), zaczęłamćwiczyć. Po kilku miesiącach nabrałam troszkę ciała, zrobiły mi sie mieśnie. teraz waże 48 kg i nie strasze juz szczupłością. Pamietajcie: mniej stresów, więcej ruchu i regularne posiłki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mass XXL Treca jest dla osób, które mają problemy z nabieraniem masy ciała, ale nie dla kobiet nie ćwiczących siłowo, bez przesady
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
HEHE co do tego supla moze i masz racje ale poprzez cwiczenia polepsza sie metabolizm co zwieksza apetyt a co za tym idzie wzrost masy jedno z drugim sie łaczy.Zreszta nie wiem o jakie przytycie wam chodzi bez cwiczen niczego nie zdziałącie chyba ze fałdy tkanki tłuszczowej.Zreszta stosujac mass xxl zdobedziesz mase nawet bez cwiczen jest to zbior weglowodanow i białek napewno cos przybierzecie ale trzeba uwazac na brzuszek jesli chodzi o to to mam fajny zestaw cwiczen ale nie wiem czy komus sie to przyda.Chcecie przytyc to zmiencie tryb zycia nie jezdzcie byle czego kiedy chcecie to podstawa(dieta). Pozdrawiam wszytkie walczące o mase i pamietajcie to co napisałem (Mass XXL to suplement inaczej dodatke nie zastapi on zrownowaznoej diety- pomocne w tym beda napewno tablice kalorii)
Buziaki!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
ogółem to co piszesz jest sensowne, ale są to ogólne slogany, ale "Zreszta stosujac mass xxl zdobedziesz mase nawet bez cwiczen jest to zbior weglowodanow i białek napewno cos przybierzecie ale trzeba uwazac na brzuszek " nie musisz mi mowic co to jest, bo wiem bardzo dobrze, mase? jaka mase? napewno nie mase miesniowa a jedyne co moze pomoc to chyba nabrac masy w tym negatywnym znaczeniu, gainery sa dla ludzi, ktorzy maja niedobory w diecie, ktorzy chca budawac mase jako podstawa do masy miesniowej, a nie dla dziewczyn ktore nie cwiczą. Proponujesz im po porstu bycie pączkami. Jak chesz pogadac o suplementach to chetnie Ci pomoge, ale bez wskazywania na konkretna firma oczywiscie.
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Ok suzano ja tez siedze troche w tym temacie ale nie wiem jak inaczej mozna pomoc kobieta ktore nie chca stosowac diety nic nie robic zyc w stresie jest w junkfoodach i przytyc.To jest chyba niemozliwe.Mam taki sam problem z bratem niby je ale naprawde baardzo nieregularnie i cały czas trzyma taka sama wage.Pozatym jesli chodzi o tego mass xxl to widziałem jego działanie na własne oczy o tym brzuszku to moze lekko przesadziłem przy dłuzszym stosowaniu owszem trzeba uwazac ale przez miesiac mozna sprobowac.Nie rekomenduje zadnego tego typu produktu ale gainery(z ang. gain pozyskiwacz zyskiwacz) naprawde pomagaja.Tylko trzeb wpierw sie skonsultowac z lekarzem gdyz niejedne białka wystepujace w tego typu produktach moga powodowac u nie ktorych osob alergie np fenyloalanina moze dac sie we znaki osoba chorym na fenyloketonurie uwazajcie!!!.
Pozdrawiam suzana i dziekuje za zainteresowanie sie moimi wypowiedziami to wazne ze ktos je czyta papa!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Broker 19 - większosc osob je czyta, dlatego trzeba uwazac, co się piszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
AJJ no nie wiem ale jesli chodzi o to co pisze to poza ortografia i gramatyka nie mam problemow z wypowiedzeniem sie.
Pozdro moderatorki!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! ![]() Ok niewazne co miała na mysli i tak was lubie:P ![]() Edytowane przez broker19 Czas edycji: 2005-11-23 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Oj chyba Inch nie to miała na myśli
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Hmm przeczytalam caly ten watek bo potrzebuje naprawde pomocy nie dla mnie bynajmniej bo ja to sie caly czas odchudzam ale dla chlopaka ktorego poznalam. Jest okropnym chuderlakiem a ja za to lepiej od niego zbudowana i to mi strasznie przeszkadza. On prz wzrosice 179cm wazy moze jakies 64 kilo naprawde masakra gdyby nie tak dobrze calowal to chyba nic by z tego nei wyszlo hihi...... nom ale do rzeczy troche glupio sie czuje przy nim ja mam tu i owdzie zbedny tluszczyk a on prawie jak by go cos wsysalo od srodka. bardzo chcialabym zeby przytyl. najgorsze ze z jego opowiadan wynika ze do pracy bierze bochenek chleba i je i je i je caly dzien i nic mu to nie pomaga okropnosc ja to bym wygladala jak amfibia juz szczegolnie po pieczywie hehe :d sprobuje mu ulozyc diete ale naprawde naprowadzcie mnie jeszcze ile kcal powinno byc na co szczegolnie zwracac uwage chodzi mi o produkty owszem interesuje sie dietami itp ale nigdy nie zastanwialam sie nad tym jak sprawic dieta zeby przyczytc. Naprawde bardzo zalezy mi na waszej pomocy help me!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Maju, jednym słowem, chcesz utuczyć swojego mężczyznę dla własnych przyjemności?
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
grudniowa-szatynko prosze mnie tutaj tak nie podchodzic hehe bo czuje ze sie czerwienie hih. weisz powiem Ci ze po pierwsze tak dla wlasnych przyjemnosci wole miec sie w co wtulic hiih a po drugie ja glupio sie troche czuje bo jak idziemy to ewidentnie widc ze jestem od niego grubsza a po za tym wiem ze nie powinnam na to zwracac uwagi ale nie lubie tej reakcji ludzi szczegolnie dziewczyn glupie teksty i te sprawy.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra jest w podobnej sytuacji ale i tak ładnie razem wygladają
![]() Nie przejmuj się tym, że masz więcej tu czy tam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
dzieki szatynko za odpowiedz heh nom w sumie chyba powinnam go zaakceptowac takim jakim jest a jest kochany moze jakos z wiekiem przytyje hmmm pozyjemy zobaczymy paaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Winner dlaczego nic nie pomogłby Ci przybrać na masie
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
a próbowałaś kiedykolwiek przybrać na masie?
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
czyli ćwiczyłaś siłowo i stosowałaś odpowiednią dietę tak?
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
to rzeczywiście zastanawiające. a długo ćwiczyłaś?
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ale to jest stanowczo za krótko i za rzadko, by przybrać w mięśniach, (tak byś wizualnie je odczuła) nawet przy odpowiednim treningu i diecie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.