![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czym jestes ? Dowiedz sie o sobie
Ewa jest super aktorką i bardzo ją lubię - pocieszające co nie
![]() Ewa jest dla mnie absolutnym symbolem seksu!!! - ![]() Ewa jest bardzo zaradną osobą, nauczyła się wierzyć tylko we własne siły - może w to wreszcie uwierzę ![]() Ewa jest chora - mam nadzieję że nie :P Ewa, jest młodą, odrobinę naiwną i nieco szaloną dziennikarką, poszukującą wielkich tematów, a przede wszystkim miłości ![]() Ewa jest osobą, która je łapczywie i nie zamierza się z nikim dzielić ![]() Ewa jest młoda i głupia! ![]() Ewa jest napiękniejsza na świecie Kocham sie w niej ![]() ewa jest symbolem kobiety ![]() Ewa jest po prostu wyeksploatowana.:rolleyes : Ewa jest ukronowaniem całego dzieła stworzenia ![]() Ewa jest dwudziestoletnią pełną pasji, atrakcyjną młodą kobietą ![]() Ewa jest osobą częściowo upośledzoną ![]() Ewa jest dokumentem wczesnego średniowiecza ![]() Ewa jest symbolem grzechu ![]() fajna zabawa a ilu rzeczy można się o sobie dowiedzieć ![]() ![]()
Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakies drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba. Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
![]()
Beata jest normalna, ale jednocześnie niezwykła i fascynująca!
Beata jest super Beata jest młodszą siostrą Anny i całkowitym jej przeciwieństwem. Zepsuta, zamożna, ekscentryczna... Beata jest sympatyczna i wydaje się być rozsądna. Beata jest zakochana. Nie może choć przez chwilę przestać o nim myśleć. Beata jest zrozpaczona. Beata jest bardzo fajna i lubię ją Beata jest w porządku, tylko czemu ostatnio ciagle śpiewa z playbacku? (ałaa ![]() Beata jest bardzo skromną osobą. Beata jest to żeński odpowiednik imienia Beatus Na razie Beata jest "tą trzecią”. * Ale walczy o względy młodego kolarza.( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Ola jest "prawie" jak anioł (prawie robi różnicę, czyż nie...?)
Ola jest bojkotowana przez Polaków (aż tak źle?) Ola jest dość specyficzna. (hmm...może to dlatego... ale wszystko wyjaśni się zaraz) Ola jest tak naprawdę "zawieszona" !
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
1. Marzena jest sto procent ładniejsza niz miss z 2007 roku
2. Marzena jest narkotycznie uzależniona… od włączonego telewizora 3. Marzena jest chyba jedyną kobietą kierowcą w Polsce, która jeździ sama, bez zmiennika, za wschodnią granicę - nie mam nawet prawa jazdy 4 Marzena jest śliczna, wiec o co chodzi 5.Marzena jest sztuczna i wyluzowana"na sile"ma okropne usta . ![]() 6.Marzena jest siostrą oddziałową w Szpitalu Kolejowym we Wrocławiu - czego sie mozna dowiedzieć ![]() 7.MARZENA JEST LESBĄ ![]() 8.Marzena jest leciutka - co fakt, to fakt - 48 kg 9.Marzena jest za***iście fajną osóbką i z humorkiem iz urodą - pewnie że tak. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
MILENA jest nowoczesnym ** obiektem usytuowanym w centrum Milówki,
Milena jest w szpitalu- powiedziała po chwili –Chciała się otruć. ... Milena jest również jedynym producentem w kraju specjalnej dzianiny dwułożyskowej typu simpleks Milena dziewczynka czarno-biała, duża, czarna z białymi łapkami. Milena jest ładną dziewczyną i Jej metamorfoza nie wymagała dużego wysiłku
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]()
"Patka jest najlepsza!!!
Ja osobiscie najbardziej lubie patrycje jest swietna !!!! Kiedy tłumaczyła blance ze nie powinna uciekac z domu to az mnie cos w sercu scisneło Ale serdel wprowadza jakas świezośc do tego serialu, widziałam tego chłopaka na deskach teatru rozrywki grał całkiem inna role ale buł świetny jako członek gangu Jetów ."
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
tratata jest chyba z innej planety
tratata jest jakiś chyba nie teges.... hihihi całe moje zycie posądzanam o nienormalność i problemy natury psychologicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Co prawda Malinezji nie ma bo takie słowo nie istnieje
![]() czy ta molinezja jest w ciąży? (tego jeszcze nie było ![]() molinezja jest leva nikt jej nie lubi!! (wypraszam sobie, foch!) molinezja jest spoko siostrzyczką ale mogła by być trochę mądrzejsza ( ![]() teraz molinezja jest w osobnym akwa razem z dziećmi Molinezja jest bardzo żarłoczną rybą o szybkim metaboliźmie (żeby jeszcze w biodra nei szło ![]() „Molinezja" jest najstarszym działającym (bez przerwy) klubem na Pomorzu Zachodnim. Molinezja jest rybką ciepłolubną, podobnie do platek jajożyworodną. (ciepłolubna jak najbardziej ale reszta..? ![]() ps molinezja jest taką bestią ( ![]() Molinezja jest wrażliwa na zmiany temperatury. (bez przesaaaady ![]() Molinezja jest rybą bardzo ciekawska i mało płochliwą. ( no i za tą ciekawosc czasem jej sie dostaje :P) Jedna molinezja jest w ciapki ,a druga chyba gatunku "black molly" cała czarna (no to jestem 'drugiej kategorii' - wloski czarne jak skrzydlo kruka ![]() Molinezja jest żwawa, ale oko nie zmieniło się, gania za samicami, bije drugiego samca i lata po całym akwa, ma apetyt. (nie no to mnie powaliło... za samicami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
siedzę i myślę
|
Karolina jest dziewczyną bardzo inteligentną, dzięki czemu osiąga w szkole dobre wyniki bez specjalnego wysiłku. / baa no pewnie ;p
Karolina jest miła, zmysłowa, towarzyska, lubi być otaczana przez adoratorów. / yhy ![]() Karolina jest aniołkiem przede wszystkim w najgłębszym tego zdrobniałego słowa znaczeniu / ha ha ha ![]() Karolina jest jedynaczka i egoistka / mam 3 rodzenstwa :p
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Wszystko wskazuje na to, że Wanda jest zabójczynią
wanda jest chlopakiem mam rozumiec Wanda jest indiańskim wodzem,który zginął Wanda jest głupsza od mojej znajomej sformułowanie Wanda jest obraźliwe ![]() WANDA jest drewnianą jednostką Wanda jest ciężarem dla siebie oraz innych Do tego pani Wanda jest gruba (90 kg), niska (156 cm), stara (72 lata) nieeee!!! Wanda jest zdruzgotana tym wszystkim Ostatnie zdanie oddaje mój stan po tej lekturze...
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Uwazam ze Ola jest ladna ... duzo facetow chcialoby ja ...{chciałoby co?}
Ola jest że tak powiem do bani, ale reszta fajna. Ola jest „prawie” jak anioł. Ola jest jak dla mnie takim „miłym duchem” ola jest bardzo ładna, ładniejsza od tuskównej i wałęsównej! {a jak! ![]() kazda Ola jest przepiekna Ola jest przedstawicielką bananowej młodzieży {jakiej?} Ola jest legalna, Ola jest tegoroczną maturzystką {nieprawda ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
blabla jest gorsza od bubu -
![]() blabla jest do d*py i w ogole - ![]() blabla jest śmieszny - hihi pewnie tak blabla jest impreza- o tak, bawim bawim ![]() ,,BLABLA jest najlepsze! (bo moje)''. - mam nadzieję, że to mój TŻ napisał w tajemnicy hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ada jest obsługiwana m.in. przez kompilator GNAT, oparty na GCC.
Ada jest-estragon (wór) Ada jest zawsze rozpowszechniana na warunkach GNU GPL ada jest madra ada jest tylko człowiekiem ada musi kochac Ada jest bez wątpienia przedstawicielką pewnej kultury, która nie ma nic wspólnego z kulturą, z którą zmierzyć jej się przyjdzie na plaży Ada jest głupia podobno ja tez podobno jazdy jest głupi podbno kazdy malo wie Niezbyt to sensowne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Monika jest miłą osobą chorą na nerwowy zanik mięśni.
Od niedawna Monika jest zakochana w Konradzie i jest to pierwszy jej poważny związek. Monika jest przesądna i przestrzega ustalonych zwyczajów. Monika jest wysoka, ma prawie metr dziewięćdziesiąt. same bzdury! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz nick: kiciulka jest długowłosa (skad wiedza?) Kiciulka uprasza grzecznie o domuś! (a jakze... ![]() Chyba ma już swoje lata ta kiciulka (no nie przesadzajmy) kiciulka jesteś super ... ( WIEM ... ![]() ładna kiciulka, bardzo puszysta, ![]() ![]() ![]() ![]() ~Kiciulka. +, -. narkotyk raz sprobujesz i sie uzaleznisz:P (taa... taka jestem ![]() Moja Kochana Kiciulka ![]() ![]() no wlasnie niestety ta malutka rozkoszna kiciulka nie jest w moim posiadaniu ![]() ![]() ![]() ![]() W Jeleniej Górze w okolicach ul. Morcinka zaginęła Kiciulka ( ![]() Kiciulka, o charakterystycznym umaszczeniu podobnym do kota syjamskiego: ... ( a jakie to?) kiciulka jest sliczną trojkolorową kotką, jest drobniutka i bardzo kochana ( zagadza sie... ale z trojkolorowa?) Moja kiciulka jest podobna zupelnie do Gwiazdeczki ! Slicznosci ... ( nie wiem co to za Gwiazdeczka ale reszta sie zgadza ![]() A kiciulka jest przepiękna. ( rosneeee ) Kiciulka okazała się być zbyt agresywna w tym hotelu. (eee a w ktorym ??? ![]() Moja kiciulka jest na szczescie bardzo grzeczna, spi z nami w lózku, nigdy nic nie stłukła,... ( to jak to w koncu ze mna jest?) Kiciulka jest śliczna (dziekuje) Kicia mała kiciulka jak dama,slicznie zawsze ubrana i jakie ma cudne te wloski. ... ( ehhh ale mam wielbicieli) Kiciulka zawojowała swój nowy dom... śpi z pudelką ...jedzą z jednej miski... ( ![]() ![]() ![]() Jaka piekna ta Twoja Kiciulka ![]() ![]() Kiciulka rzeczywiście zaspana ;D ( a czego sie spodziewali dopiero wstalam) Kiciulka, ciut zamazana bo to bez lampy dzis wieczorem. ( o co chodzi ???? ) biedniutka strachliwa kiciulka Milutko, że kiciulka Wam się podoba cmoknięcie Dla mnie jest ukochanym łobuziakiem, bez którego byłoby baaardzo smutno, odkąd się pojawiła w domu, ... ( hehehe) jaka piekna kiciulka ![]() Śliczna kiciulka! Urocza i słodka ![]() Młodziutka ok 5 miesięczna kiciulka. Bardzo wesoła, bardzo towarzyska, rozbrykana- jak to kociak. Mruczy jak traktor i uwielbia pieszczoty. ... ( ![]() ![]() ![]() c.d jak wroce z psem z dworu ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Mistrz jest kimś godnym naśladowania, autorytetem w swojej dziedzinie.
Mistrz jest świadectwem Boga na Ziemi. Żyje w Bogu i doświadcza Jego obecności. Nasz mistrz jest nadal groźny. Gdyby mi przyszło scharakteryzować samego mistrza to zwróciłbym uwagę na następujące sprawy: najpierw na to, że mistrz jest dojrzały. Mistrz jest jedynie człowiekiem. Po drugie, prawdziwy mistrz jest naturalny. mistrz jest uzbrojony w wiedzę. Wielki mistrz jest tolerancyjny, współczujący, odważny, praworządny Heh odswiezylam watek :P
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Gabi jest wersją demonstracyjną
Gabi jest naprawde świetną aktorką Gabi jest bardzo przekonująca gabi jest taka sliczna i podstepna Gabi jest najpiękniejsza Gabi jest na wakacjach Gabi jest jedną z BRATZ Gabi jest zdolna i jak chce to potrafi Gabi jest 17-latka.. Gabi... Jest zdrowo szurnięta Gabi jest jeszcze w takim wieku że wrócenie do pieluch może pomóc Gabi jest najlepszym psychologiem, jakiego znam Gabi jest jedną z najulubieńszych sióstr ciotecznych Gabi jest bardzo twórczą osobą Gabi jest nieśmiałą i uśmiechniętą dziewczyną Gabi jest bez wątpienia atrakcyjną kobietą (Gabi) jest najpiękniejszą kobietą na świecie Gabi jest niesamowita i jako pisarka, i jako człowiek ![]() gabi jest idiotyczny i całkiem nie na miejscu gabi jest w knurowie przy zaciszu Gabi jest w ciązy : Gabi jest sweet baby gabi jest porabna(w pozytywnym sensie) Gabi jest w tym najlepsza Gabi jest taka blada jakby zaraz miała zemdleć. Gabi jest zupełnie inaczej doświadczona przez życie Gabi jest kochana, spokojna i cudowna! Gabi jest osobą miłą i przyjazną dla otocznia Gabi jest szczesliwa Gabi jest przesliczna Gabi jest w szpitalu Gabi jest wspaniala, szczesliwa i kochana Przy niektorych przypadkach sie posmialam naprawde ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Wioska jako nietoperek jest fajna tylko ludzie wobec siebie są nirzeczliwi
Nietoperek jest w ogole niemozliwie zwichrzony nietoperek jest cuuuuuuudny nietoperek jest rzut beretem od Kaławy nietoperek jest niezastapiony nietoperek jest najważniejszy i jego pozycja nie wydaje się być zagrożona nietoperek jest ewidentny nietoperek jest najbezpieczniejszym programem pocztowym nietoperek jest bombą atomową z dopalaczem nietoperek jest natomiast najbardziej przytulastym stworzeniem na świecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
BlOoNdYnA jestfanem
bloondyna. jest tymczasowo zablokowana Blondyna jest koło domu Uchihy, deszcz padał bardzo mocno, krople wody spływały po ciele ... Po chwili odsunął blondyna od siebie i zaczął go rozbierać blondyna jest fajną qmpelą z podstawówki blondyna jest fajną dziołchą ale czasami wkurza ale to sie wytnie blondyna jest niezła Blondyna jest jest fajniutka dziewuszkajeze swieczką takich szukac Blondyna jest no cóż co ja mogę powiedziec napewno jest superową koleżanką blondyna jest aniołeczkiem blondyna jest najlepsza ale z nich krejzole o ja pitole blondyna jest niezła, ale bym ją : ... eek: blondyną jest dobra blondyna jest niezla fajnie sie rusza blondyna wymiata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Rewelacyjna zabawa
![]() bagera jest grubo koścista, ma dużo skóry i zapowiada się rewelacyjnie szczególnie dla osób myślących o wystawach. bagera jest jedną z najpiękniejszych suczek, tej rasy w Polsce, śmiało mogę powiedzieć ,że równiez w Europie / lol ![]() bagera jest wielką niewiadomą ![]() bagera jest suńką o dużej ilości skóry i grubej kości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
kaśka jest w ciąży a ja nie wiem co robić!
KAŚKA jest ostra foka Kaska jest falszywa Obgaduje ADRIANA no to się o sobie dowiedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Sky jest współrzędnościową maszyną o konstrukcji mostowej
![]() sky jest wyposażony w cichy zasilacz z regulacją obrotów ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Pink jest:
ohydnym babochłopem ![]() świetna w tym co robi świetna!! Uwielbiam ją za to że ma własny styl i nie kopiuje innych niezła ostra babka, tak sie wydaje a tak naprawde jest tak wazliwą osobą.. Co prawda to o piosenkarce,ale się zgadza ![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Wyposażony w niemalże 9GB sampli, Candy jest najbardziej obszerną kolekcją ... Candy jest unikalny w zakresie funkcji, łatwości gry oraz jakości dźwięku-uau,nie wiedziałam
Candy jest lekko dzika,czsami potrafi dac w kosc i powalczyc o swoje prawa. ... Szczerze lubi Candy-to prawda Candy jest unikalny w zakresie funkcji, łatwości gry oraz jakości dźwięku i jest kolejnym krokiem milowym w rozwoju opartych o sample instrumentów Czyli ułóżcie sobie Candy taką jaką chcecie ,a potem gdy Candy jest gotowa ... Nasza Candy jest już gotowa wystarczy tylko ją zapisać wygląda tak-to ja jestem dollsem?Od kiedy? Candy jest ładna !! moja opinia(9) za animkę (4) za pomysłowość(6) za ubranie(4) za to że .... -mogę dodać punkty za to że candy jest najładniejsza (0-5) -jestem najładniejsza ![]() Jack Gable (John Candy) jest scenarzystą cieszącej się powodzeniem u telewidzów... 20,00 PLN dostawa od 7.00 PLN. 27 PLN kup teraz MAJAKI w Gamblin.pl sandra jest jak wino im starsza tym piekniejsza-super uwazam ze Sandra jest najpiekniejsza kobieta w Hollywood-to ja jestem w Hollywood? Sandra Jest Ideałem, Niepowtarzalnym Ideałem www. smutas.hg.pl ... ~ISAJA. Sandra jest przesympatyczna i przesłodka. Chciałabym tak wyglądać w jej wieku -każdy w wieku 12 lat ![]() Sandra jest ekstra !! Najpiękniejsza i najlepsza aktorka!! Zapraszam na mojego bloga o ... SANDRA JEST THE BEST!!! nAjLePsZa aKtOrKa!!!! uWiElBiAm jĄ!-widać jestem od teraz aktorką ;-) Sandra jest naprawdę atrakcyjna i nie jeden garniturowiec za nią ogląda się-normalka
![]() |
#85 |
Różowy Jednorożec
|
Paulina kocha ulicznego grajka.
Uśmiałam się ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
"Hedda jest próżną, nudną, niebezpieczną, rozpuszczoną, pozbawioną ambicji egoistką..." Miałam o sobie lepsze zdanie
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Aleksandra jest kolejnym filmowym spektaklem Sokurowa o emocjach
Aleksandra Żurada nowym Dyrektorem Marketingu Biura Reklamy Gazety Prawnej Aleksandra jest nieśmiała ![]() ![]() Osoba nosząca imię Aleksandra jest: Ambitną, zaborczą, nie znoszącą sprzeciwu.-poniekad prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Jakaż ta Karolina jest mądra
Wydaje mi się że Karolina jest od nas mądrzejsza !!! Karolina jest naturalna. karolina jest niesamowita: Karolina niesforna krówka, Karolina ma duzo adoratorow.. Karolina jest miła, zmysłowa, towarzyska, lubi być otaczana przez adoratorów. Karolina jest aniołkiem przede wszystkim w najgłębszym tego zdrobniałego słowa znaczeniu, Można się podbudować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Syla jest fajna jak śpi i nie woła jeść <--
![]() Syla jest piękną dziewczyną,ma cudowne oczy Syla jest fajna kolezanka i ma fajna bluzke <-- Ciekawe którą ;D SYLA jest nieaktywny Syla jest kobietą Ryoujin Syla jest w ciąży??/ Syla jest pusta lub nie została utworzona Syla jest bardzo ładna iw takim kolorze mahoniowym syla jest za***ista qumpela kocjha richiego a 12 lutego jak bendzie miala podpis richiego to bedzie w 7 niebie syla jest spox często się wygłupia i figluje jak małpka No no, czego to ja się dowiaduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
chociaż nie lubię mojego własnego nicka, wpisałam Ewusia bo Ewa już się parę razy przewinęła
![]() Ewusia jest hmm...? Za***istą Moją dupeczka ;d z nia nie idzie się nudzić... ewusia jest niereformowalna! Ewusia jest po prostu wyjątkowa Ewusia jest początkujący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.