|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koralikowa Wojna
Zirrel- probowałam ze wszystkimi kolorami jakie mam i niestety zaden inny mi nie lezał wiec padło na ten
![]() Wczoraj byłam bliska zamowienia fimo ale nic by z tego nie było pocwicze troszke na odpadkach i moze polubie modelinke
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmarltretowane krzywulce, ale za to słodkie i własne
DLa mnie bomba!
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowilam odkopac wątek
choć robienie dzisiaj fotek wyprowadziło mnie z rownowagi. Musiałam zrezygnowac z białego tła i w ogole masakra bo mi sie aparat zbuntował stąd małe wymiarki, zeby jakosc jeszcze sie trzymała. 1. Sztyfty z jakims minerałem z BS (kiedys sprawdze z jakim ) tło białe bo fotka robiona wczesniej.2. Nie miałam pojęcia co zrobic z tymi koralikami... wiec takie cóś wyszło.. 3. Mixowe koraliki 4. Seria królowa śniegu 5. I te jak wyzej 6. Te są mało fotogeniczne tak samo jak 4 i 5 ale za to wszystkich w sql zachwycają (nie wiem czemu xD ) heh... |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieznane i mixowe. A co do ostatnich... O ich fenomenie możnaby pracę doktorską napisac...(jaks dziwna jestem dis, wiem
) Btw. Am, przypominam się
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak jak Maq
reszta jakaś taka sobie... a btw, nie jest to karneol może? albo ten jadeit rubinowy czy co oni tam sprzedawali? |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
najładniejsze 1 i 3
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
No i teraz taka mała śmiechostka (dla mojej przyjacióły) i dyndajka do komci
![]() thx za komenty heh...Edit: Maqda- pamietam, pamietam dzisiaj myslałam własnie o tym i mozna by juz sie zacząć zbierac powoli
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Dyndajec jak najbardziej-prosty, ale ładny
A nietoperki tylko jako okaz przyrodniczy
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki 1 i 5
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
z pierwszego wrzutu pierwsze i nietoperki
ale bez tej kuleczki pod spodem...
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się nietoperki baaardzo podobają
![]() Dyndai nie używam i nie robię, więc się nie wypowiadam
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
1.-
2. niee ;( 3. ok, ok ![]() 4. nawet, nawet ![]() 5.hmmm ;( 6. są ok ![]() 7. hmmm... nie. 8. fajne nietoperzyki ![]() a tego, no. czyżby nie tylko ja mam problemy (tzn. zapominam...) z odginaniem loopow??
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Po 1. latające przekładki, po 2. niektóre z zestawień kolorystycznych, jak dla mnie strasznie do siebie nie pasuje... No i fotki.. Ogólnie to spodobały mi się tylko nietoperki, ale tego też nie wiem na pewno bo mało widzę..
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
laszka14 - bez kuleczki by spadły bo mają 4 mm dziure
heh...iguana_night - jesli chodzi o 3, to przekładki nie latają, koralik jest taki dziwaczny, ze odstają i na zdjeciu dziwnie to wyszło. Dzięki za opinie
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Niektóre zestawienia kolorystyczne pozostawiają wiele do życzenia
z całego wątku jedyne, co przypadło mi do gustu to chyba te kolczyki robione dla koleżanki do korali
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
1, 2, 3 i 4 ze wskazaniem na 1 [jadeit rubinowy
lubię ten kamień]i jeszcze nietoperki, chętnie bym założyła. |
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej, hej... co Wy mi tu starocie odkopujecie?
![]() ale dzięki za komenty xD |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. chętnie oglądnę coś nowego |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
chetnie bym cos zapodała ale nowych tworow brak... światła do fotek tez, wiec dam sobie na wstrzymanie i poczekam na koraliki do nowego projektu który sobie rozrysowałam juz
hehe...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Troszke zaniedbałam mój wąteczek wiec po długawym przestoju prezentuje część pracek które ostatnio i troszke dawniej stworzyłam.
1. Bransoletka- ametysty fasetowane, swarki, posrebrzane owale karbowane, srebrny drucik,zapiecie i kuleczki. 2. Wisiorek ze swarków. Uwielbiam go ![]() 3. i 4. Swarki w sreberkach ![]() 5. Powtóreczka z rozrywki, tym razem szklane perełkowe kropelki 6. Komplet dla mamy, zrobiony baaaardzo dawno z howlitu. |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo jest nowe
![]() 1 - bajeczna, urocza, przecudowna, moja ![]() ![]() 2 - taki cukierek ![]() 3 - długa żmijka, lubić bardzo ![]() 4 - sam błysk ![]() 5 - coś mi tam za mały swarek jakby... 6 - niby prosty, ale taki.. ładny
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi sie bransoletka z 1 zdjecia - taka wysmakowana, delikatna i efektowna
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsza bransoletka - przecudowna
I jeszcze kolczyki z czwartej fotki |
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo sie ciesze, że bransa sie spodobała
![]() Dłuuuugo czekałam na materiały i odetchnełam gdy mogłam już uwolnic ten pomysł z mojego umysłu ![]() Dozucam jeszcze pare słabszych fotek i mało ambitnych tworów. Czasem własnie miałam chwile, zeby zrobic cos prostego xD 1. i 2. Lampworki 3. Bransa lampworkowata xD 4. Szmaragdy Nilu, ech... nie potrafiłam uchwycic ich przepieknych kolorów. 5. No i jeszcze takie proste kolce. |
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Bu, nie wyświetlił się mój post.
Z 1 wrzutu dzisiaj tylko ostatni komplet, ta 1 bransoletka dla mnie jest koszmarna. A z drugiego nic jakoś. |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Bransolejta pierwsza pikna
całkowicie w moim stylu Kolczyki wężykowe- prościutkie ale śliczne komplet koralowy - pikny - uwielbiam koralowce no i tyle
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
1. piękny efekt
2. słodziak ![]() 3. ładne, ale kolor monotonny 5. ten blask... ![]() 5. nie bardzo kolory pasują do siebie, takie ponure jakieś są 6. ładny, prosty komplet 7i8 nie moja kolorystyka 9. Mojaa! 10. ta z kolei wprost stworzona dla mojej mamy 11. proste, ale fajnie wyglądają |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
1,2 - lampworki... ostatnio zaczynam mieć ochotę na lampworki
![]() 3 - niee... kolory mi się gryzą ![]() 4 - mroczna poszcza ![]() 5 - nie lubię tej formy
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
I znowu poczułam chęć zwiedzenia nowego wątku
. Padło na twój, Amambado, witam ![]() Jedziemy od początku stronki: 1. a już chciałam zgadywać, co to za kamień... ale dziewczyny były szybsze (tiaaa, tylko, że to jest wrzucik z 17 grudnia )2. ładne cóś ![]() 3. te też ładniutkie 4. są... ok 5. urocze ![]() 6. średnio mi się widzą 7. prosta, mała dyndajka, ale fajna 8. łoł, jakie zwierza ![]() 9. świetna 10. o, a taki zrobiłam, tzn. chyba na tej samej zasadzie, ale zupełnie inne koraliki... twój ładniejszy 11. swarki... i do tego żmijka - tak, tak, tak (tam na dole - to helixy?) 12. ![]() 13. ok 14. proste, ale... hm, komplecik podobać się 15. takie... jesienne, ładne 16. ok 17. cukierkowa, nie założyłabym, ale nie jest zła 18. tak, szmaragd nilu jest piękny, ale mi też niestety nie udaje się na fotakch oddać blasku tych zielonych drobinek , kolczyki mi się bardzo podobają19. fajne
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

DLa mnie bomba! 

jestem również

I jeszcze kolczyki z czwartej fotki 
, kolczyki mi się bardzo podobają