Debata Kaczynski vs Tusk - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-13, 12:43   #61
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti
Dot.: Debata Kaczynski vs Tusk

Mnie również nie podobała się forma debaty,a już do rozpaczy doprowadzali mnie ludzie znajdujący się na widowni.Ciągle krzyczeli,buczeli i pohukiwali bardziej przypominało to jakiś tok-show niż debatę polityczną.
Nie widzę tu też żadnego wygranego,ani przegranego obaj panowie zarzucali sobie kłamstwa i nierzetelność czyli w sumie nic nowego.
Jedynie co mi się spodobało to opanowanie i klasa Kaczyńskiego i to właśnie na jego partię oddam swój głos
MÓJ BLOG
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 13:05   #62
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

jak dla mnie Tusk.
bo. kaczyński na kazde pytanie miał jedna odpowiedz: układy.
czemu nie ma autostrad? bo są układy.
gdzie są mieszkania? nie ma bo są układy.
ile zarabia pielegniarka? mało bo są układy.
czemu ludzie wyjezdzaja? bo są układy.
rany, jego chyba w dziecinstwie przesladowali ze tak o tych układach i układach.
dobrze mu Tusk powiedzial, ze Polacy to uczciwi ludzie i ze nie lubią korupcji. bo on robi z nas złodziei.
i jeszcze to jego "myśmy, wyście" okropnie kaleczy język polski.
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 13:07   #63
SoBeautiful
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukreti Pokaż wiadomość
Jedynie co mi się spodobało to opanowanie i klasa Kaczyńskiego i to właśnie na jego partię oddam swój głos

No..Wreszcie ktoś się "wybił" i wyraził swoje poparcie dla PiSu nie patrząc na wielbicieli Tuska. I to doceniam,z resztą to Twój głos i Twoje prawo,pełna demokracja

Ale nie zmienia to faktu że nie potrafię zrozumieć jak można oddać głos na partię która rządziła tak nieudolnie że podczas jej panowania doszło do rozwiązania sejmu! Dlatego w głowie mi się nie mieści by dopuścić PiS - który wprowadził tyle bałaganu do naszego życia z powrotem do władzy. Przecież to że mamy przedwczesne wybory mówi samo za siebie Czyż nie?
SoBeautiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 13:34   #64
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SoBeautiful Pokaż wiadomość
No..Wreszcie ktoś się "wybił" i wyraził swoje poparcie dla PiSu nie patrząc na wielbicieli Tuska. I to doceniam,z resztą to Twój głos i Twoje prawo,pełna demokracja

Ale nie zmienia to faktu że nie potrafię zrozumieć jak można oddać głos na partię która rządziła tak nieudolnie że podczas jej panowania doszło do rozwiązania sejmu! Dlatego w głowie mi się nie mieści by dopuścić PiS - który wprowadził tyle bałaganu do naszego życia z powrotem do władzy. Przecież to że mamy przedwczesne wybory mówi samo za siebie Czyż nie?
Zgadzam się. Mam naprawdę wielką nadzieję, że tym razem PiS nie wygra.
Stary 2007-10-13, 13:38   #65
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Zaburzenia percepcji? A może widziałyśmy inną debatę? Równie dobrze obok "z klasą" i "opanowany" można tu dopisać odnośnie pana Kaczyńskiego "elokwentny", "rzeczowy" i np "wysoki"... Tyle to ma wspólnego z prawdą.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 13:45   #66
°Alchemia
Zadomowienie

Cytat:
Mnie również nie podobała się forma debaty,a już do rozpaczy doprowadzali mnie ludzie znajdujący się na widowni.Ciągle krzyczeli,buczeli i pohukiwali bardziej przypominało to jakiś tok-show niż debatę polityczną.
Nie widzę tu też żadnego wygranego,ani przegranego obaj panowie zarzucali sobie kłamstwa i nierzetelność czyli w sumie nic nowego.
Klasa? Chyba oglądałyśmy dwie różne debaty..
A tak abstrachując, oddawanie głosu na partię, tylko dlatego, że jej lider w jednym programie telewizyjnym był opanowany, jest dla mnie dość irracjonalne A poglądy, program polityczny?

Chyba, że się nabijasz, bo "wywaliłaś" jęzor[-><-], więc nie wiem czy twoja wypowiedź jest całkiem serio.
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 14:26   #67
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkaaa Pokaż wiadomość
dokładnie, też to zauważyłam.

według mnie definicja "ludzi z klapkami na oczach" odnąsząca sie do osób popierajacych PIS jest niesłuszna, to samo można powiedziec o tych co popierają PO. Wiadomo ze każdy ma swoje przekonania. i ma prawo sie ich trzymac i ich bronić.

Co do publiczności - macie racje, pewnie dla osób siedzących po stronie pana tuska to co mówił Kaczor było kłamstwem.... ale bez przesady, niekiedy było to dla mnie - jako widza, słuchacza - bardzo nieprzyjemne, a co dopiero dla Kaczki. Moim zdaniem powinni oni troche przystopowac i wykazać wiecej kultury osobistej.

Witaj w gronie 'tych fanatyków z klapkami na oczach'
O ile mi wiadomo, w Polsce jest wolność i każdy może głosować na kogo chce i za to nikt od fanatyków wyzywany być nie powinien.
Ja osobiście ze strony pana Tuska konkretów nie słyszałam, chyba że konkretami jest wszedzie słyszane narzekanie, że nie ma autostrad, gdzie te mieszkania itp. Planu na cud też nie usłyszałam. Na pytania Tusk odpowiadał wymijająco, np. zapytany czy stworzy koalicję z PiS. Poza tym dziwne jest dla mie porównywaynie Polski do Wlk Brytanii, która miała zupełnie inną historię, a tym w bardziej cudu w 4 lata osiągnąć się nie da.
Debata nie była merytoryczna. Już bardziej ta z Kwaśniewskim mi się podobala, bo obaj panowie zachowywali fason (co jak co, ale doświadczenie Kwasniewski ma) a wczoraj pan Tusk był bardzo podekscytowany, co sprawialo, że mnie strasznie irytował.
Wiem, ze nie jestem w tej chwili trendy, ale nie jestem też oportunistka, czy tez babcia sluchajaca radia Maryja- po prostu takie sa moje poglady i tez pewne korzysci za rzadów PiS-u ja i moja rodzina uzykaliśmy.
Nie lubię, gdy ktoś obiecuje gruszki na wierzbie, wiedząc doskonale, że dokonanie tego jest niemożliwe.

p.s.
mnie osobiście układy dotknęły, więc wiem o czym pan Kaczyński mówił
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 14:26   #68
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Wiedziałam,że mój głos poruszy niebo i ziemię.
Po pierwsze nie oddaję swojego głosu ot tak... dlatego,że w jednej debacie spodobała mi się klasa i opanowanie Kaczyńskiego.Na moją decyzję miało wpływ wiele czynników(politycznych) o których nie będę się tu rozpisywać.
Alchemio właśnie ze względu na program,a może przede wszystkim ze względu na moje poglądy polityczne wybrałam właśnie PIS i ''wybaczcie''ale nie zamierzam się z tego tłumaczyć.
Jeżeli waszym zdaniem zaburzeniami percepcji są inne poglądy niż wasze to połowa społeczeństwa cierpi na tą przypadłość.
A tak na marginesie dodam,że jestem osobą młodą więc nie posądzajcie mnie również o starczą demencję...wszak utarło się,że wszyscy popierający PIS to niewykształceni i otumanieni przez Rydzyka staruszkowie.
MÓJ BLOG
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 14:27   #69
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
partię która rządziła tak nieudolnie że podczas jej panowania doszło do rozwiązania sejmu! Dlatego w głowie mi się nie mieści by dopuścić PiS - który wprowadził tyle bałaganu do naszego życia z powrotem do władzy. Przecież to że mamy przedwczesne wybory mówi samo za siebie Czyż nie?
Ależ PiS bdb wie, co robi.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 14:39   #70
SoBeautiful
Raczkowanie

Pewnie że wie,mało tego - na 95 procent,wygra te wybory. Kaczyńscy są świetnymi strategami. Mimo to mi nie pasuje życie w kraju gdzie jest tyle zamieszania w świecie politycznym,jednym słowem cyrk. Polakom potrzeba w końcu spokoju,odzyskania wiary w rząd,wiemy przecież jakie jest podejście naszych rodaków do polityki. Zresztą frekfencja z ostatnich lat doskonale lat to pokazała.... Ja już panom z PiSu nie ufam,pokazali co potrafią przez te dwa lata totalnego bałaganu,ja dziękuję,mi wystarczy,dość.

Reszta niech robi co chce. Ja będę się cieszyć że poszłam i oddałam ten jeden,jedyny,ginący wśród innych głos zgodnie z tym w co wierzę i czego pragnę dla Polski,którą kocham i w której chcę spędzić resztę swojego życia.
Stary 2007-10-13, 14:43   #71
czarna_wiki
Raczkowanie

Więc tak moim zdaniem wygrał pan Tusk. Miał silne argumenty poparte konkretami w postaci liczb. Natomiast pan Kaczyński nie bardzo potrafil poradzic sobie z pytaniami serwowanymi ze strony lidera PO. Tusk był dobrze przygotowany do tej debaty i nie dał się w przeczywieństie to pana premiera sprowokować. Czy przekonał zwolenników PIS-u do głosowania na PO?hmm nie wydaje mi sie. PiS ma zwolnenikow głownie w babciach w ludziach o wykształceniu zasadniczym zawodowym w ludziach powyżej 40 lat ktorzy twardo wierza w obietnie PiS-u i sa zaslepieni tym co obiecuje PiS. PO ma zwolenikow w modych ludziach w polskiej mlodziezy ktora nie chce wyjerzdzac z kraju tylko po to zeby gdzie indziej zarobic i wrocic do Polski i godnie zyc. Mlodziez wierzy ze to co PO zaproponuje tak sie stanie bo nie wuydaje mis ie zeby potobalo nam sie zyc w panstwie wiecznej kontroli i zasnatawiac sie nad tym czy aby nie jestesmy sledzeni przez cba itp
W moim odczuciu wygrał Tusk i jego partia i na nich bede glosowac
czarna_wiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 14:47   #72
wenedka
Zakorzenienie

Co do konkretów pana Tuska w postaci liczb- wyuczył się nieźle, bo zapytany w Wlk Brytanii na konwencji ile zarabia nauczyciel, był w stanie powiedzieć tylko, że za mało
piją!

Stary 2007-10-13, 14:51   #73
SoBeautiful
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_wiki Pokaż wiadomość
Czy przekonał zwolenników PIS-u do głosowania na PO?hmm nie wydaje mi sie. PiS ma zwolnenikow głownie w babciach w ludziach o wykształceniu zasadniczym zawodowym w ludziach powyżej 40 lat ktorzy twardo wierza w obietnie PiS-u i sa zaslepieni tym co obiecuje PiS.

To nie jest prawda,nie wiem czemu ludzie się uparli tak na to że PiS popierają tylko cytuję "stare baby i stare dziady". To że ludzie słuchający Radia Maryja popierają PiS nie oznacza że cały elektorat PiSu składa się ze starszych ludzi

a tak swoją drogą,w ramach ciekawostki - moja babcia myślała o zagłosowaniu na PiS jednak po obejrzeniu debaty stwierdziła że postawi na PO bo "ma dość krzyków zapatrzonych w siebie Kaczorków"
Stary 2007-10-13, 14:54   #74
agness86
Zakorzenienie

Tusk opanowany, stanowczy, rzeczowy.
Kaczyński zdenerwowany, niepewny, ehh

Tusk go rozłożył na łopatki i alles

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 15:07   #75
°Alchemia
Zadomowienie

Cytat:
Alchemio właśnie ze względu na program,a może przede wszystkim ze względu na moje poglądy polityczne wybrałam właśnie PIS i ''wybaczcie''ale nie zamierzam się z tego tłumaczyć.
Nikt tego nie wymaga, a już na pewno nie ja Z ciekawości spytalam, nie sądzilam, ze tak się od razu zaczniesz asekuracyjnie bronic. Mnie naprawdę nic do tego, na kogo kto głosuje, nie mam misji "nawracania" na PO
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 15:10   #76
Germini
Zakorzenienie

Jeszcze odnośnie Kaczyńskiego - nie potrafił patrzeć w oczy swojemu rozmówcy, ciągle się rozglądał albo patrzył w dół. Dziwię się, że Tusk to wytrzymał - ja bym nie mogła rozmawiać z kimś, kto mnie w ten sposób ignoruje
"Wyście" i "myśmy" też mnie niesamowicie irytowało.
Stary 2007-10-13, 15:14   #77
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:

a tak swoją drogą,w ramach ciekawostki - moja babcia myślała o zagłosowaniu na PiS jednak po obejrzeniu debaty stwierdziła że postawi na PO bo "ma dość krzyków zapatrzonych w siebie Kaczorków"
A moja znajoma wahala sie miedzy PO i PiS, ale widząc baaardzo okrojony plan PO i wielostronicowy PiS postawila na PiS. Także nie ma reguły. Z różnych powodów ludzie wybierają dane partie.
piją!

Stary 2007-10-13, 15:25   #78
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witaj w gronie 'tych fanatyków z klapkami na oczach'
O ile mi wiadomo, w Polsce jest wolność i każdy może głosować na kogo chce i za to nikt od fanatyków wyzywany być nie powinien.
Ja osobiście ze strony pana Tuska konkretów nie słyszałam, chyba że konkretami jest wszedzie słyszane narzekanie, że nie ma autostrad, gdzie te mieszkania itp. Planu na cud też nie usłyszałam. Na pytania Tusk odpowiadał wymijająco, np. zapytany czy stworzy koalicję z PiS. Poza tym dziwne jest dla mie porównywaynie Polski do Wlk Brytanii, która miała zupełnie inną historię, a tym w bardziej cudu w 4 lata osiągnąć się nie da.
Debata nie była merytoryczna. Już bardziej ta z Kwaśniewskim mi się podobala, bo obaj panowie zachowywali fason (co jak co, ale doświadczenie Kwasniewski ma) a wczoraj pan Tusk był bardzo podekscytowany, co sprawialo, że mnie strasznie irytował.
Wiem, ze nie jestem w tej chwili trendy, ale nie jestem też oportunistka, czy tez babcia sluchajaca radia Maryja- po prostu takie sa moje poglady i tez pewne korzysci za rzadów PiS-u ja i moja rodzina uzykaliśmy.
Nie lubię, gdy ktoś obiecuje gruszki na wierzbie, wiedząc doskonale, że dokonanie tego jest niemożliwe.

p.s.
mnie osobiście układy dotknęły, więc wiem o czym pan Kaczyński mówił
witaj, witaj

atmosfera wczorajszej debaty tez mi sie nie podobała. ale jak to powiedział Tusk : on jest zadowolony z reakcji publicznośći. z jego strony to sie nie dziwie.

chciałam jeszcze dodać słowo o wysławianym przez was teksie p. Tuska o korupcji, ale przeciez korupcja nie powstała w ciągu tych dwuch lat. była ona już wczesniej za rządów kwasniewskiego, i jej powody sie tez z tamtad wywodzą. i nie mozna tego zlikwodowac ot tak, machnięciem ręki. cudów nie ma

Nie ide ślepo za Kaczyńskim , bo tez wiele rzeczy mi sie nie podoba.
Ale jak dla mnie jest on mniejszym złem o ile moge sie tak wyrazić, od pana DOnalda

i zgadzam sie ze słowami jednej z was, strone wczesniej :
"Wszyscy chcą zmieniać kraj na lepsze a jedyne co potrafią, to wytykać sobie błędy z przeszłości.

Pod tym względem - moim zdaniem, przegrali obaj."

Stary 2007-10-13, 15:26   #79
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Cytat:
Napisane przez ufcio Pokaż wiadomość
jak dla mnie Tusk.
bo. kaczyński na kazde pytanie miał jedna odpowiedz: układy.
(...)
i jeszcze to jego "myśmy, wyście" okropnie kaleczy język polski.
Też uważam, że wygrał Tusk wydawał mi się dobrze przygotowany, opanowany, rozluźniony i pewny siebie.

A Jarek? Rozwaliło mnie to jego ciągłe, zaciągane "Paaanieee..." To brzmiało jak takie słyszane przeze mnie nie raz na wsi "Ejjj paaaniee, co pan tu robisz?" A Tusk nie wytrzymał i zaczął się brechtać
izia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 15:27   #80
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:

chciałam jeszcze dodać słowo o wysławianym przez was teksie p. Tuska o korupcji, ale przeciez korupcja nie powstała w ciągu tych dwuch lat. była ona już wczesniej za rządów kwasniewskiego, i jej powody sie tez z tamtad wywodzą. i nie mozna tego zlikwodowac ot tak, machnięciem ręki. cudów nie ma
No właśnie

Nikt nie jest w stanie zapewnić, że za 4 Polacy będą żyć na takim poziomie jak Irlandczycy czy Brytyjczycy, bo to po prostu niemożliwe.
piją!

Stary 2007-10-13, 15:34   #81
dorkaaa
Wtajemniczenie

z jednej strony chciałabym zeby wygrało PO i chcialabym zobaczyć, czy potrafi spełnić te cuda, i zrobić z Polski Europejska metropolie, do której beda przyjezdzac anglicy, irlandczycy i wszyscy, żeby nasz piękny sen sie spełnił, wszyscy emigranci wrócili, zarobki były ponad średnia , autostrad w ciągu dwuch lat powstałoby dwa razy tyle co w niemczech, żeby żyło sie nam szcześliwie.
Mysle ze nikt nie jest do tego zdolny . a tym bardziej w ciagu dwuch lat.
Nie jesteśmy Anglią, ani Niemcami, ani innym państwem cudów.
Stary 2007-10-13, 15:39   #82
SoBeautiful
Raczkowanie

Korupcja była zawsze,nie mówię przecież że powstała za rządów Kaczyńskich,no dajcie spokój fajnie że PiS stara się coś z tym zrobić,ale MOIM ZDANIEM zabierają się do tego od nieodpowiedniej strony. Nie zamierzam nikogo przekonywać do swojego zdania,mówię jak to widzę,bo po to jest ten temat i fajnie że takie powstają.
Stary 2007-10-13, 15:44   #83
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Korupcja była zawsze,nie mówię przecież że powstała za rządów Kaczyńskich,no dajcie spokój fajnie że PiS stara się coś z tym zrobić,ale MOIM ZDANIEM zabierają się do tego od nieodpowiedniej strony. Nie zamierzam nikogo przekonywać do swojego zdania,mówię jak to widzę,bo po to jest ten temat i fajnie że takie powstają.
nie no oczywiscie przepraszam jeśli moja wypowiedz zabrzmiała zbyt ostro, bo tego nie chciałam
Stary 2007-10-13, 16:01   #84
pink69
Zakorzenienie

mnie zastanawia jedno.Dlaczego Kaczyńscy (czy to na debacie czy w ogóle)obiecują te cuda niewidy.Mieli 2 lata i jakoś ich nie pokazali.PO gadają tak samo,ale oni nie mieli "szansy" pokazać,jak rządzą.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 16:05   #85
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
zdecydowanie Kaczynski wygrał. Tusk był miałki, nijaki, nieprzygotowany i zupełnie bez klasy.

chyba Ci się osoby pomyliły, albo nazwiska...
Stary 2007-10-13, 16:16   #86
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
chyba Ci się osoby pomyliły, albo nazwiska...
Albo inną debatę koleżanka oglądała

I już

Stary 2007-10-13, 16:24   #87
izapp1
Zakorzenienie

Debatę praktycznie nie oglądałam (kilka ostatnich minut) , jednak nawet te kilka minut wystarczyło aby zauważyć realcje publiczności , a raczej to całe wycie i całkowity brak kultury. I to miała być debata!? Śmiechu warte to wszystko...

Dla mnie nie wygrał nikt

Ci co głosują na Tuska powiedzieli,że wygrał Tusk , ci co na Kaczyńskiego że Kaczyński...
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 16:32   #88
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izapp1 Pokaż wiadomość
Debatę praktycznie nie oglądałam (kilka ostatnich minut) , jednak nawet te kilka minut wystarczyło aby zauważyć realcje publiczności , a raczej to całe wycie i całkowity brak kultury. I to miała być debata!? Śmiechu warte to wszystko...

Dla mnie nie wygrał nikt

Ci co głosują na Tuska powiedzieli,że wygrał Tusk , ci co na Kaczyńskiego że Kaczyński...
I na podstawie tych kilku ostatnich minut tak twierdzisz?

I już

Stary 2007-10-13, 16:37   #89
yedanna
Zakorzenienie

Talking Dot.: Debata Kaczynski vs Tusk

Cytat:

"Samorozwiązania" sejmu
I tak samo możnaby powiedzieć, że jest w tym wina PO które zamiast współpracy wytknęło język i za wszelką cenę odmówiło koalicji...

Cytat:
z jednej strony chciałabym zeby wygrało PO i chcialabym zobaczyć, czy potrafi spełnić te cuda, i zrobić z Polski Europejska metropolie, do której beda przyjezdzac anglicy, irlandczycy i wszyscy, żeby nasz piękny sen sie spełnił, wszyscy emigranci wrócili, zarobki były ponad średnia , autostrad w ciągu dwuch lat powstałoby dwa razy tyle co w niemczech, żeby żyło sie nam szcześliwie.
Mysle ze nikt nie jest do tego zdolny . a tym bardziej w ciagu dwuch lat.
Nie jesteśmy Anglią, ani Niemcami, ani innym państwem cudów.
Ja też tak myślę. Nie rozumiem tylko po co mamić ludzi obietnicami cudów gospodarczych porównując nas z krajami o zupełnie innej historii.
Jasne że stać nas na zmiany i one w końcu nastąpią - ale to będzie dłuższy proces niż machnięcie różdżką
Stary 2007-10-13, 16:39   #90
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
I na podstawie tych kilku ostatnich minut tak twierdzisz?

Zgadza się. Oglądałam poprzednią debate i ona zapewne nie różniła się niczym. Wspólne oskarżanie się , wytykanie błędów...

W cuda nie wierzę, ani w wykonaniu Kaczyńskiego ani tym bardziej Tuska.

Już od dawna przekonałam się ,że Tusk jest mocny "w gębie".
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości