![]() |
#61 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: odchodzę
Pewnie! Jutro obudzisz się ze świeżym umysłem
![]() Jeśli chodzi o TŻ - mało kto jest w stanie skreślić 4 lata z życia przez głupote... i wydaje mi się, że On tego nie zrobi, jestem dobrej myśli ![]() Może potrzebny jest taki wstrząs - wyładowanie emocji by puścić w niepamięć głupiutkie historyjki z przeszłości i zacząć nowe dni w lepszy sposób? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
poza tym to nie jest mąż żyjemy beż ślubu dlaatego jest łatwo poprostu odejść...poza tym zarabia więcej....mam swój biznes ale mam małe kłopoty i finansowo mnie też wspiera...beż niego sobie nie poradzę....
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sytuacji bez wyjścia, nawet jak przez chwilę jest ciężko, to potem wychodzi słońce.
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ale dziecko jest jego,ojcostwa sie nie wyprze.Pracuje legalnie wiec tak czy siak alimenty Ci sie naleza.Jak woli placic niech płaci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Nie jestes meczennica. Masz swoje zycie, prawo do swoich znajomych i wieczornych wypadow z kolezankami. Nie daj soba manipulowac. On cie szantazuje. Nie daj sobie wmowic ze jestes winna. To on jest nie w porzadku!!
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz że nic gorszego Cię nie spotka, a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kattarinko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
Nie nie nie! Dziewczyny spokojnie! Chanel Go kocha i skupmy się na tym by jak najszybciej było między nim w porządku. On też na pewno teraz o tym myśli i gdy ustanie adrenalina dojdzie do niego "O co ja zrobiłem tą awanture? O co mi chodzi?" Musi Cie kochać skoro jest TAK chorobliwie zazdrosny?
Ja miałam jeszcze gorszą sytuacje z facetem - psycholem jak z horroru ale walczyłam i doszłam do siebie. Może kiedyś będe miała szanse żeby Ci ją opowiedzieć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
hotmaui ma racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
ja naprawdę przez te 4 lata doszłam do jedynego wniosku że bez niego jestem nikim...moja mama potrafiła sobie poradzić po rozstaniu z tatą jego mama po rozwodzie też a ja się boje zostać sama
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a ja nie bede pisac o NIM - ja bede pisac o Chanel i o Kacperku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Bozia dała Ci tego maluszka, po to, żebyś z nim była.
Po to, żeby był dla Ciebie pępkiem świata. Bo ty dla niego jesteś...
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
wiecie co mnie najbardziej przeraziło??? słowo poicja....że przyjedzie ktoś i mi przerwie...
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
Pewnie Malinowo-truskawkowa
![]() Może teraz idź odpocznij bo za Tobą wieczór pełen wrażeń? Ja na Twoim miejscu poszłabym przytulić się do Kasperka jest taki mały pewnie jeszcze tak pięknie pachnie dzidziusiem ![]() ![]() A my na jutro obmyślimy wszystkie możliwe strategie na TŻ ![]() Co Ty na to? P.S. Chanel Ty już nigdy nie będziesz sama ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Teraz wydaje Ci sie to niemozliwe bo tak dlugo nie bylas sama. Czasem samemu mozna byc bardziej szczesliwym niz w toksycznym zwiazku. Materialnie tez na pewno moglabys sobie poradzic. To ze nie bylibyscie razem nie oznaczaloby ze on przestalby byc ojcem dla Kacpra.
My nie znamy tego faceta. Opowiedzialas nam tylko o 1 nieprzyjemnym zdarzeniu z waszego zycia. To Ty musisz sie zastanowic czy chcesz byc z NIM, kochasz go i on jest tego wart, czy moze to zwykle przyzwyczajenie i obawa przed samotnoscia.
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz że nic gorszego Cię nie spotka, a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
nie oszukujmy sie jedna z dziewczyn mała rację co ze mnie za matka.....lepiej odebrać sobie życie niż walczyć z tym co będzie jutro....
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a taka próba to zły pomysl,bo co z tego ze jeszcze bardziej bys go ukarala .Najbardziej ukaralabys siebie i syna.A na to,ze kiedys by Ci wybaczyl nie ma gwarancji,moglby Cie znienawidziec,albo w ogole o Tobie nie pamietac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Matka z Ciebie fantastyczna - świadczy o tym Twój awatar, Kacperek usmiecha się do nas wszystkich.
A to, że jesteś tylko człowiekiem, każdemu z nas zdarzają się chwile zwątpienia, ale trzeba się podnieść. Nawet nie dla siebie, dla innych.
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem, co z Ciebie za matka
![]() ale wiem, że jeteś bardzo potzrbna swojemu synowi moja córka ma teraz 16 lat i wiem ile dla niej znaczę i nie najważniejsze jest, jaką jestem matką, ale to, że jestem z nią te 16 lat daj sznsę swojemu synowi należy mu się to ![]() skąd jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
I znowu zaczynasz gadac glupoty. Na pewno jestes dobra matka. Tylko boisz sie i to normalne kiedy przychodza zmiany. Ale nie jestes sama na tym swiecie. Nie badz egoistka. Chcislabys dac kres swojemu cierpieniu ale co z tym biednym dzieckiem? Ono bedzie cierpialo jeszcze bardziej i to przez cale zycie! Znow musimy postraszyc Cie policja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
tak, jestes cudiwna mama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
zasada jest taka,w stanie silnych emocji NIE WOLNO podejmowac ZADNYCH kluczowych decyzji.Teraz nie myslisz racjonalnie wiec stad te pomysly,tak samo jak ten Twoj TZet.Ochloniecie ,on sie troche pogniewa i pogodzicie sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwierz, macie wielka sile ![]() I wcale nie jest wazne, co inni mysla na temat tego: "jaka jestes Matka". On czuje, ze najlepsza- jedna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
Chanel zrozum jedno : jesteś odpowiedzialna za życie swojego Synka.
Nie wierze w to co czytam? Czy naprawde chcesz sprawić mu taki ból? Chcesz by Twoje dziecko nosiło taki bagaż przez całe swoje życie? Daj mu szanse na szczęśliwe życie! Sama mu je dałaś! Ty - nikt inny! Nie daj mu cierpieć! Nie daj! Obroń go przed tym! Pieprszyć facetów! Wcale on Ci nie jest do niczego potrzebny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
no właśnie kacperek to słowo napawa mnie atakiem płaczu....jedyna istota którą tak naprawdę mam...na dobre i złe...jedyna istota dzięki której jeszcze siedzie tutaj
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Kacperek ma tylko jedną mamę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
chanel, gktoras z nas jesli mieszka w poblizu podjedzie do ciebie i pogada z toba? co? na pewno jest ktos z twoich okolic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.