|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cześc Słoneczka.
Cytat:
Utrapienie z tym. Ale dobrze, że że Ping tylko zalatany. ![]() A w sprawie zabawek, to mi sie takie podobają: http://www.cosiedrewnosie.pl/index.php?p=0
![]() |
#62 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Beatko no nie mow ze Twoj podrzutek garów po sobie czasem nie umyje ![]() ![]() moze youtubem go? ![]() Lide, wiecej bedzie jak dostane CD od taty ![]() PW dostalas?? ![]() Cytat:
![]() no tata musi byc fajny, w koncu po kims to mam ![]() ![]() ich wrazenia super, o jednym centrum handlowym w wawie powiedzieli, ze szybciej takiej budowli by sie spodziewali w Paryzu ![]() ale ogole ostatni raz byl w 84, wiec ciezko sie dziwic takim przemysleniom ![]() pogode mielismy przepiekną, bylo cieplutko, slonecznie, dopiero w dzien wylotu sie zepsulo. tata sie smial , ze to warszawa za nimi placze ![]() bardzo dobry kontak zlapali z podrzutkiem co mnie niezmiernie cieszy ![]() Cytat:
![]() ![]() podrzutek wlasnie wpadl do mnie do pracy i dal mi kanapki na sniadanie ![]() fakt, mamy dzis druga rocznice i fakt, zjadl mi wczoraj pieczywo w domu ale i tak jezdem w szoku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
sophisticated
|
no Navi, efekty pracy nad podrzutkiem piękne
![]() ![]() i ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rzabbocop
|
Navi GRATULACJE!!!
![]() ![]() Ivuś jeśli mogę coś doradzić to na pewno przydadzą sie pieluchy choc nie są tak słodkie jak ciuszki. Jeśli ciuszki to raczej większy rozmiar bo wszyscy przynoszą te najmniejsze których potem dziecko nie zdąży załozyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
dziekuję Rzabbko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
![]() Navi czasami zmywa i pomaga mi sprzątać ![]() Średnio tak 2 razy w roku ![]() No bo trudno sprzątać jak się tak rzadko w domu bywa ![]() Co do zmywarki to sknera genetyczna z niego wyłazi czasami ( po teściu ![]() A tak wogóle to wczoraj miałam ciężki dzień w pracy, nienajlepiej się czułam i to było powodem głównym mojego wkurzenia, a nie ta głupia zmywarka. Dzis też fatalnie się czuję, ale urlop sobie wzięłam i zamierzam dzisiejszy dzień w łożku spędzić. Czasami będę do Was zaglądać ![]() Ja ciuszki zazwyczaj kupuję, tylko takie większe ![]() No i do koleżance też fajnie coś dać, jakiś drobiazg.
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, faktycznie ciezko robic cos w domu jak sie w nim nie jest ![]() to on tak rzadko bywa? zapracowany? ![]() lez i sie relaksuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Navi on z pracy przyjeżdza między 21 a 23, raczej bliżej 23.
W weekendy ma zajęcia na uczelni i jak w końcu zdarza nam się spędzać ze sobą dzień, to nie każę mu sprzatać, chociaż może czasami powinnam ![]() Bo ja za dobra jestem ![]()
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: co nas tu tak malo dzisiaj?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Czesc i czołem
![]() Navi a jeszcze do mnie fotki, esli łaska ![]() Rzabbuś niestety bez załacznika przyszło <cry> I znalazlam fotki Iwonki, bardzo bardzo Ci w tej fryzurce ![]() Magliss wczoraj była jakas awaria na allegro, tez mialam problemy z zalogowaniem się ![]() a u mnie w robocie jest kontrola z zusu i normalnie mam perturbacje zoładkowe i takie tam, czy mogą mnie ściągnać z L-4, jeśli jest na nim zaznaczone ze mogę chodzić, a w książeczce ciążowej mam wpisane "leżeć" ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
juz gadmarko sysko Ci wyslalam
![]() niech Cie zostawia w swietym spokoju!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczynki dziś zalatana jestem, tak tylko wpadłam. Dziękuję za pomysły ![]() Stronki oblukam w domu, bo teraz nie mogę. Może spioszki kupię albo pajacyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to zmykam, brr, jakie zimnisko dziś!!!! wstrętne brr!!! Trzymajcie się ceiplutko!!! ![]() p.s. Beatko, jak Ci się sprawują biochemiczne specjały? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Iwonko kupiłam żel i serum, ale serum n jeszcze nie zrobiłam, bo nie miałam spirytusu w domu
![]() I chyba narazie nie zrobię, bo zamierzam zacząć się mazać retinem, a co za dużo to podobno niezdrowo ![]() Ale z żelu jestem bardzo zadowolona, pięknie się na nim filtry wchłaniają i podkład też bardzo ładnie wygląda ![]() No i chyba coś tam ten żel nawilża ![]()
#76 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A rozmiar to sama nie wiem bo dzieci sa roznej wielkosci. Moze jakies 70. ![]() ![]() ![]() Jak Ci nic nie wpadnie w oko to zawsze zostaja pieluchy. A one sa zuzywane w ekspresowym tempie! ![]() Cytat:
![]() ![]() --------------------------- Wyslalam @. Osoby w ciazy, zle sie dzis czujace ewentualnie o slabym nerwach uprasza sie o nieotwieranie!!!!!!!!!!
![]() |
#77 |
Rzabbocop
|
Ivus większe to tak najlepiej na 74 albo 80 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
sophisticated
|
Iwonka, ale jak koleżanka karmiąca to czekoladki mogą być nie bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Z tymi wiekszymi rozmiarami to tez moze byc nie bardzo. U mojej siostry wszyscy wyszli z takiego zalozenia i najmniejszych ubranek nie miala w ogole!
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#80 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() a na długie kąpiele relaksacyjne przy miesięcznym dziecku szanse są małe ![]() a książkę można czytać karmiąc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ała, ała dlaczego mnie bijesz? Jezeli ktos nie czyta ksiazek to nawet karmienie go nie zmusi! A moze karmi na lezaco? To wtedy czytanie odpada! ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była za książką lub innym drobiazgiem dla koleżanki wyłącznie - Iwonka na pewno wie co koleżanka lubi - może jakiś kosmetyk, albo kwiatek w doniczce
![]()
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lepiej sie czujesz?
![]() |
#84 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ale za perfum to ci chyba wleję ![]() EDIT o rany przeoczyłam wcześniej, Beatko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym perfumy dostać
![]() Czuję się srednio, tzn nic mi nie dolega tylko okropnie słaba jestem ![]()
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czemu chcesz mi wlac za perfum? Pisze o swojej osobistej nowej manii! ![]() ![]() ![]() Beatko, o jakiej Lempickiej Ty pisalas? Bo w ofercie Superpharmu jest L ale w czerwonym pudelku! To jest to samo L co w zielonym? ![]()
![]() |
#87 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz w poczuciu winy uciekam ![]() ![]() Beatko, może badania jakieś powinnaś zrobić? odpoczywaj skarbeczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zdajesz sobie sprawe ze takie zwracanie uwagi jest niezgodne z regulaminem? Hehe ![]() ![]()
![]() |
#89 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() to co Greka udawałaś ![]() ![]() super fotki, jeszcze wszystkich nie obejrzałam, tylko z fajką i w morzu, to jest to obiecane w kostiumie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie martw sie, w kostiumie w pelnej krasie tez jest! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.