![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Marcelko, udalo sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia wpisywałam inny kod :P a z tego pierwszego usunęłam to co niepotrzebne i DZIAŁA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Kinuś bo ja wszelkich informacji typu , że komuś udało się w krótkim czasie załatwić fajną salę i zrobić wesele ,łapię się jak tonacy brzytwy...
![]() No bo trochę się denerwuję , ze nam nie wyjdzie... ![]() ALe i tak czekam do 18 grudnia - przed tym terminem nic nie załatwimy.Ja jadę do Polski 16.12 TZ prawdopodobnie 18-19.12 i wtedy njwyżej zaczniemy załatwiać. Ale się dzisiaj jakoś słabo czuję, mięsnie mnie bolą, spać mi się chce... Chyba coś z ciśmnieniem i pogodą bo wszyscy dzisiaj w pracy spiący chodzili... A jescze do tego myszka mi wariuje- chodzi tylko w górę i wdół, na boki nie chce i muszę uzywać tego touch pada z laptopa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Później poprawoe, żeby ładniej było
![]() Coś się szykuje ciężki tydzień :/ ojjjjjjjjjjjjjjj ojjjjjjjjjjj muszę się jakoś zrelaksować po pracy tylko jak yyyyyyyyyyyyyy
![]() |
#66 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Mnie nie tylko sala martwi ale fakt , że ślub będzie w Polsce a my poza Polską mieszkamy i raczej nieczęsto będziemy mogli wyrwać się zeby wszystko kontrolowaćrzyć suknie itp.Ale na razie jeszcze się nie martwię.Najpierw ustalimy termin ( chciałabym 27 września) zaklepiemy sale i wtedy zacznę suię martwić
![]() Dziewczyny mam pytanie.Czy używacie depilatorów elektrycznych? ![]() Ja ostatnio(parę tyg temu) po wielu latach wahań kupiłam sobie niby jakąś nowość(ze swiatełkiem, masażerami, woreczkiem do zamrażania itp). Dwa dni poczekałam żeby włoski trochę urosły i użyłam depilatora. Ale po dwóch dniach musiałam powtórzyć bo jakieś włoski nowe powychodziły(oczywiście było ich znacznie mniej niż na początku), potem po 3 dniach znowu, i znowu.I tak parę razy a teraz to już znowu mi odrastają .Parę lat temu używałam starego Browna siostry i jednego dnia wydepilowałam, dwa dni później powtórzyłam bo wiadomo, że nie wszystko od razu się złapie i miałam spokój na ok 2,5 tyg. Nie wiem co się stało, wydedukowałam, ze może ten depilator nie wurywa tylko urywa włoski... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki, wpadlam na chwile, jestem u cioci w pracy to sie odezwalam
przyjechalam wczoraj, bylam straaaasznie zmeczona podroza i spalam caly dzien i cala noc dzisiaj od rana zalatwiam sprawy, bylam na badankach hormonow, jutro rano sa do odbioru wyniki, mam tez wizyte na 11 do ginekologa i chyba tego samego dnia wieczorem usg bede co jakis czas pisac przeczytalam poprzedni watek do konca, niestety nie mam juz czasu na 3 strony tego watku, zostawie sobie na pozniej pozdrawiam serdecznie i caly czas o was pamietam ![]() ![]() ![]()
#69 |
Zakorzenienie
|
Kinuś ja dzieki Twoim radą też sobie zmieniłam podpisik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
hehe, nie ma za co
![]() a ja wlasnie slucham pieknych piosenek i wybieram, co by tu wziac na pierwszy taniec, najbardziej podoba mi sie Kancelaria"Zabiore Cie" i Krawczyk "Weselne preludium" |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała Leonard Cohen dance me to the end of love...
Ale to chyba nie wypada |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Asiu Kochana fajnie ze wpadlas, zycze zeby wszystko poszlo jak trzeba
![]() Kasiasiar mysle, ze uda Cie sie cos zalatwic, nieraz takie wesela planowane na ostatnia chwile wychodza najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Jak wybiorę Leonarda Cohena to i tak każe puścić z płyty bo jak jakiś zespół będzie spiewał to to bedzie profanacja
Asiu fajnie że wpadłaś powiedzieć, że szczęśliwie dojechałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ojjjjjjjjjjjjj mnie wkurza mój depilator elektryczny grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr raz wyrywa, raz przycina i można by takbyło w kółko dzień w dzień się depilować :///
To teraz dziewczyny macie wspólny temat :P ślub i wesle prawie w tym samym czasie ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
W nowej polityce jest artykuł o pięcioraczkach.Urodziły się w w lutym tego roku
![]() To wielkie szczęście ale i nieszczęście.Nie zrozumcie mnie źle ale Rodzice nie daja rady na ogół sami dobrze zaopiekować się dziećmi. Czasem nawet nie pamietają,które dziecko już zostało nakarmione- wszystko muszą zapisywać. Dzieci takie nie dostaję wystarczająco miłości , przytulania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie... czyli miałam dobre spostrzeżenie co do działania mojego no i co teraz wyrzucić ![]() jescze raz spróbuję jak włoski odrosną ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie smutac mi sie tu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Karolinko witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Karolinko proszę odezwij się do nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
o widze ze i Kachulka do nas zawitala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!
Ja juz polowe dnia mam za soba, odebralam paszporcik na nowe nazwisko ![]() No i zrobilam niemale zakupy w Cubusie kupilam pizamke zimowa i w Reserved 2 sweterki...trzeba powydawac pieniazki z wesela... ![]() A tu sie zrobilo suwaczkowo fiu fiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Mijalea cieszę się, że miło spędzasz czas
![]() ![]() Kinia a wybraliście już świadków? Ja to mam kłopot ze swiadkową, bo tak jakoś się te przyjaźnie ulotniły... ludzie zabiegani, zapracowani, wiele osób wyjechało. Jedna wielka przyjaciółka w Kanadzie mieszka na wakacje przyjeżdza do Polski więc ponownie we wrześniu bądż październiku nie przyjedzie... druga przyjaciółka w Warszawie.Sama będzie miała ślub w sierpniu więc wolne jej się pewnie skończy... ech smutne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,a no Kinus nareszcie zawitalam,wyprawilam mojego Tz w trase i znowu siedze sama w domku,juz oczywiscie jestem po poludniowej drzemce bo bez drzemki to ostatnio wogole nie moge funkcjonowac
Mialam do was jeszcze zagladnac wczoraj wieczorkiem ale moj Tz tak mnie zdenerwowal ze wyszlam poprostu z domu okolo polnocy i zabralam mu kluczyki,dokumenty i pojezdzilam sobie samochodem gdzie na codzien boje sie wsiasc za kierownice a wczoraj mialam takiego nerwa ze poprostu odpalilam auto i jechalam przed siebie-sama sie sobie pozniej dziwilam,ale juz sie nie sprzeczamy i jest dobrze Ja juz dzis bylam u pani dentystki i jeszcz umowilam sie na za 2 tydodnie to zrobi mi odrazu 3 zabki naraz i bede miec juz spokoj Kinus widzialam Twoj nowy suwaczek,oj zleci szybciutko te 10 mcy zobaczysz Gizelciu dobrze ze mala juz sie uspokiola w brzuniu i postanowila jeszcze troszke poczekac na tatusia Kasiasiar powiem Ci ze moja kolezanka tez kiedys miala planowane wesele tylko w 1,5 mca i wszystko wyszlo slicznie i lepiej niz sie spodziewali |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Karolinko dawno sie do nas nie odzywalas.Co tam kochana u Ciebie?jak Amelka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz Kasiu, ze ktos odpowiedni na pewno sie znajdzie i u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jednak nadzieje, ze juz sie nie bedziecie klocic ![]() ano pewnie zleci te 10 miesiecy, choc teraz wydaje sie, ze to tak dlugo jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sie tak wydaje ale z tygodnia na tydzien bedzie coraz blizej i ani sie nie obejrezysz a to juz bedzie ten dzien Kurcze a ja dzis 36 dc i @ nadal brak,nie no tego juz za wiele,poczekam na @ i ide do lekarza niech daje mi jakies prochy na wyregulowanie bo ile mozna czekac i sie denerwowac przylezei czy nie a jak tak to kiedy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.