|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
O,witam w nowym wątku
![]() Strasznie mało czasu mam na Wizaż niestety .Miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem tylko tyle :
![]() ahh dobranoc ;*
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Namieszałam strasznie na noc zjadłam sobie na kolację grahamkę z serem żółtym,później pół dużego kubła wieśniaka,potem 4plasterki szynki i teraz umieram,straaaasznie mi niedobrze,nawet mięta mi nie pomaga ![]()
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
heh jutro postanowiłam zrobić sobie niespodziankę w postaci wolnego dnia
to znaczy, wykorzystam ten dzień na latanie po bibliotekach w poszukiwaniu materiałów do referatu ![]() No, ale się wyśpie Dobrej nocy ![]() EDIT: Lolciu, może weź kropli żołądkowych jeśli masz...?
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam kropli niestety
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
a Amol? też jest bardzo dobry na bóle brzucha/żołądka...
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
babcia już mi dała,ale nadal mi niedobrze
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
ech... zaraz przejdzie
![]() połóż się na brzuchu, albo poduszkę elektryczną połóż na brzuch
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz kieruję się w stronę łóżka,mam nadzieję,że nie spędzy nocy w WC ![]() Dobranoc
|
|
#72 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najważniejsze że dałaś radę Cytat:
![]() Cytat:
żeby o 17 było ciemno? ![]() ![]() Cytat:
, a później idę spać, ale to naprawdę sporadycznie)Cytat:
(ja też się wysypiam bo okazało sie. ze meble jednak dopiero we wtorek, w sumie szkoda, ale się wyśpię za to )wieczorek udany teraz zerkam na tv jednym okiem i powoli zaczynam myśleć o łóżku
|
|||||
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Lolciu - jak się dzisiaj czujesz? Madame - dobry sen jest naj naj naj najwazniejszy ^^ Wczoraj zrobiłam kolejny krok i M. przyszeł do mnie do domu 8) Jest to niemały sukces - mój. BO się odważyłam. I.. powiedziałam mu o ojcu..... ZROZUMIAŁ! Zrozumiał, zrozumiał Dzisiaj mam dobry humor i nawet świadomośc tego, że średnio umiem an historię nie jest w stanie mi go zepsuc ;]
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
nefre - bardzo się cieszę
![]() miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuje,dużo lepiej
![]() ![]() Cytat:
i równie mocno się cieszyłam,że mój Tż-et zrozumiał,także cieszę się razem z Tobą,bo wiem jaka to ulga![]() Miłego dnia dziewczynki
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu a co Ty dziś tak późno
![]() ![]() U mnie dziś mix - urodziny jednej siostry i imieniny drugiej - będzie się działo Jeszcze prezentów nie mam![]() Miłego dnia |
|
|
|
#77 | ||
|
Wtajemniczenie
|
milego dnia asieczku
Cytat:
milego dniaCytat:
baw sie dobrze i zloz zyczenia od wizazowej spolecznosci![]() a ja pojutrze lece!! )az mi sie chce isc do pracy wieczorem sie spakuje juz milego dnia wszystkim!!
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Siedzę w domu chora (prawie goła tak mi gorąco przez gorączką, choć wiem że to najgorsze co mogę zrobić no ale... ) i się lenię nadrabiam zaległości na Wizażu .Zamieszczam fotki moich włosków, nie wyszły do końca tak jak chciałam ale w miarę ok, no i fotki troszkę przekłamane no bo wiadomo robione komórką .
|
|
|
|
#79 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z historia na pewno dasz sobie rade Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem tylko podziębiona, ale poki co siedze jeszcze w pizamie i grzeje sie herbatką z imbirem, miodem i cytryną... mam nadzieje ze mi szybko minie to przeziębienie. gorzej, ze nie mam cieplej wody w kranie!!! oby szybko wrocila inaczej czeka mnie urocza kąpiel w lodowatej wodzie i wtedy katar z pewnoscią tak szybko mnie nie opusci ![]() bylam wczoraj z TŻ na cmentarzu. ale juz zniczy się świeci.. moze to tez kwestia tego,że wczesnie jest ciemno i widac te wszystkie lampiony... EDIT: Diamentowa - faktycznie nie widac az tak dokladnie jakie te wloski wyszly, ale widac ze są dosc jasniutkie i nie żółte, czyli wydaje mi sie, ze ok
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak szybciutko tylko się przywitam
mam dziś mnóstwo pracy nie będzie czasu na wizaż.. Ale widzę że od rana radosne wiadomości u was ![]() Ja też wstałam pełna optymizmu i zapału - życie jest piękne, pogoda trochę gorsza ale wyspałam się i nie spóźniłam nawet do pracy (specjalnie zegarków nie przestawiłam hehe) mieszkanie jakieś znajdę w końcu nie ja pierwsza i będę miała taki kredyt na karku.. a przynajmniej będzie urządzone po mojemu i schudnąć też dam rade, trzeba tylko chcieć, nie dać się pokusom i ćwiczyć!!! Miłego dnia! i chorym szybkiego powrotu do zdrówka..
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zycie jest piekne, to prawda....
|
|
#82 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do przekazywania "pewnych informacji" to ja tez zawsze mam mega strasa jak muszę komuś nowemu powiedzieć jak jest... w prawdzie dziadek to nie to co ojciec ale jednak niektórym i tak ciężko to zrozumieć ![]() Cytat:
wszystkiego najlepszego dla siostrzyczek udanego imprezowania ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z takim podejściem zawsze jest lepiej co do mieszkania to ja mam na kredyt hipoteczny i naprawdę to jest lepsze rozwiązanie niż płacenie kosmicznych czynszów komuś poza tym to bardzo przyszłościowa inwestycja moje mieszkanie jest już warte 2 razy więcej niż kiedy je kupowaliśmy ![]() też się obudziłam w dobrym humorze na uczelnie idę dopiero za tydzień we wtorek mogę się lenić, jutro długo oczekiwana imprezka... chyba w końcu te okna dziś umyję nawet
|
|||||||
|
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc były żółtawe, ale przpłukałam jodyną i jest ok ![]() Jakoś mi się weselej zrobiło jak was poczytałam zaraz się chyba wezmę za obiadek... bo dziś robię spaghetti a'la Carbonara (dobra nie wiem czy dobrze napisałam ). a trochę przy tym roboty jest . Co do tej kredytowej sprawy to zgadzam się z tym co napisała gujana |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Tobie nalezy sie ten urlopik a z okienkami, to ja swoich nadal nie umylam, ale tez bedzie trzeba sie za to zabrac kurcze nadal nie mam cieplej wody chyba sobie zagotuje Cytat:
duzo o nim na wizazu. tylko on troche wysusza, wiec warto uzywac odzywki jak sobie latem zrobilam pasemka to tez go kupilam na wszelkie wypadek nie lubie jajecznicy na glowie ![]() EDIT: czy ja narzekałam na brak cieplej wody w kranie bo teraz to nawet zimnej nie ma!!!
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2007-10-29 o 12:22 |
||
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wrocilam ze szkoly i znowu musze tam lecieć awr.Czuję się strasznie ocieżała, mam wrazenie jakby mi przybyło coanjmniej 5 kg i nie wiem o co chodzi ;(
|
|
#86 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
choć tu przyjaciele rodzina.. Po za tym, dwa lata temu ceny były w miarę teraz są tak masakrycznie wysokie że już chyba nie mogą dłużej rosnąć ![]() Ale zdam się na los wysłałam dziś pierwsze cv a zarazem szukam mieszkanka - w końcu zawsze można sprzedać no nie? - zobaczymy czy w ogóle kto mnie zechce do pracy po za tym kiedyś będę chciała do siebie wrócić to lepiej mieć punkt zaczepienia.. generalnie mam problem bo stoję w życiu nad takim rozstajem i nie wiem w którą stronę się udać ale tez nie mogę już dłużej stać w miejscu... a sama już sie zaplątałam w tym co piszę; najważniejsze postanowiłam działać, na probować wszystkich frontach na raz życie samo zdecyduje co dalej i trochę mi teraz lepiej ![]() Cytat:
|
|
#87 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okna umyte, aż się dziwię jak przez nie wyglądam bo tak wyraźnie widać świat ![]() Cytat:
a to pech ![]() nienawidzę takich sytuacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
strasznie nie lubię być w takich sytuacjach wyboru, trudno mi wtedy wykrzesać z siebie jakikolwiek optymizm coś mi się wydaje zę wszystko pójdzie dobrze u Ciebie, bo nastawienie masz odpowiednie ![]() spadam za moment na rehabilitację (znów mi lekarka zapisała a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeee )
|
||||
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
aaa...
wpadłam sie pochwalić dostałam 6 z polskiego (jako jedyna z klasy) i 5 z historii od razu humorek lepszy
|
|
|
|
#89 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cholera, czemu nie moze byc poprostu spokojnie tylko caly czas cos..Milego pucowania okien ja mylam w zeszlym tygodniu ale wystarczyla jedna deszczowa noc i znowu brudne, jak to bylo w Poranku Kojota ''masa energii psu w d....'' ![]() Cytat:
moje ulubioe a nie jadlam juz ze 2 lata jak nie lepiej..Cytat:
Gratuluje moja droga, to duzy sukces zwlaszcza,ze jako jedyna z klasy ja w takich przypadkach udawalam sie do Taty po wsparcie finansowe ale nie podpuszczam cie ![]() zjadlam lunch,wypilam kawke i zaraz z powrotem do roboty. o 5.30 dzis koncze. Moze pojde na jakies cwiczenia ale pewnosci nie mam bo chcialam sie spakowac wkoncu to juz pojutrzew pracy znowu jakas zadyma,ehh szkoda gadac. jak nie urok to sraczka...czemu nie moze byc poprostu dobrze?... milego dziewczyny
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

.

ale najważniejsze że dałaś radę
żeby o 17 było ciemno?
)

awr.
moje ulubioe a nie jadlam juz ze 2 lata jak nie lepiej..