|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: męskie rurki
innego nie posiadam
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Widze że temat został zdominowany przez kobiety, a zdanie mężczyzn sie strasznie bagatelizuje. Ja sam mam rurki - nawet dwie pary
Mam relacje z pierwszwej ręki, że EMO (głównie zagraniczne, bo w Polsce ludzie się jeszcze boją) kupują rurki w sklepach damskich. W Anglii chłopak kupujący spodnie w damskiej części Zarry to żadna nowość.Kończąc mój przynudnawy wywód dodam, że upolowałem świetne obcisłe - męskie rurki w H&M'ie . Są świetne i bynajmniej nie NIEmąskie. Dziwi mnie jednak to, że kobiety które tak walczą o równouprawnienie są tak nietolernacyjne na trendy w modzie męskiej ...
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Wypraszam sobie
to jest tolerancja? raczej nie, wiec prosze mi nie zarzucac nietolerancyjnosci.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
ekhem...
TAK FACETOM W RURKACH <Mika> |
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się to podoba,ale być może ma na to też wpływ fakt,że ja ogólnie lubię szczupłych facetów.
kiedy patrzysz na wszechświat i myślisz: "A co ze mną?". I możesz usłyszeć, jak wszechświat odpowiada: "No a co z tobą?". Przede wszystkim rób to, co jest najlepsze dla ciebie. Dzięki temu życie bedzie o niebo łatwiejsze. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Robert
za odwagę by wstawić fotkę.Turban, ale tolerancja tu nie ma znaczenia. Uwierz jestem tolerancyjną osobą, i drodzy panowie jeśli macie ochotę i przede wszystkim się dobrze w rurkach czujecie to w nich chodźcie, ale przecież zawsze tak było że jednym coś się podoba a innym nie. Jeśli chodzi o to co zakładamy na siebie najważniejsze są nasze odczucia i gust i tyle, tak naprawdę nie ma się co przejmować opinią innych. Ale że autorka wątku pytała nas o nią na temat męskich rurek to ją po prostu wyrażamy
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się faceci w rurkach podobają
napewno bardziej niż Ci, którzy mają wypchane kolana i krok w kolanach ![]() a ci panowie trafiają w mój gust ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5559326 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5668775 przy 2 zdjeciu tylko buty mi sie pasują - widziałabym obówie sportowe reszta jest OK
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jezeli te rurki są czarne to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że mam te same
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
A ja nosze rurki i znam paru facetów co też sie w nie wciskają :p kwestia figury
|
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
Pierwszy raz faceta w oficerkach widziałam w programie "Co za tydzien" i tym facetem był Oliwier. Nie wiem czy miał w nie rurki wsadzone, czy inne spodnie, ale niestety nie podobało mi się. Nie wyobrażam sobie moje TŻ w rurkach i oficerkach, ale on na szczęscie siebie w tych rzeczach tez nie wyobraża
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
@ turban13
ciężko, żeby temat nie był zdominowany przez kobiety, w końcu to babskie forum
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się rurki po prostu kojarzą z metroseksualnością której nie lubię i która mnie nie kręci u facetów. Tu po prostu chodzi o gust... wszystko co wąskie nie pasuje mi do męskiej mody - w tym względzie jestem tradycjonalistką i po prostu nie zainteresuję się chodzi o pierwsze wrażenie) mężczyzną w obcisłym sweterku, rurkach i szaliku. lubie niedbały, sportowy, luźny styl. Tak samo jak wielu mężczyznom nie podoba się kobieta w moro i bojówkach bo jest mało kobieca (z tym się akurat nie zgadzam) tak wielu kobietom nie podoba się taki styl (rurki) u mężczyzn bo wg. nich jest mało męski- to nie jest nietolerancja przecież
|
|
|
#74 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do panów, widziałam jednego faceta, któremu rurki nie pasowały. Mojego brata - 182 i 95kg mięśni. Do takiej budowy odpadają. |
||
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
facet w rurkach, nie napewno nie
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast takie sportowe panienki, chłopczyce- o takie mi chodziło... potafią być sexy ale wielu mężczyzn sam luźny sportowy strój odrzuca... a przecież ważniejsze co jest pod spodem ;-)
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Hm kojarze ze podobny temat juz byl... Mi sie rurki na facetach nie podobaja, w ogole zadne obcisle spodnie na mezczyznie nie wygladaja dobrze.
|
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
Facet w rurkach
![]() Fakt, że nie każdemu pasują, ale to samo jest z kobietami, nie? |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
TAK ale tylko jak one nie są zbyt obcisłe, no i raczej wole u tych szczupłych.
Blink 182 <3 <3 Blue October <3 <3 Funeral for a friend <3 Alesana Enter Shikari 30 Second to mars Happysad' Myslowitz " A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam, i ociekać szczęściem, miało być 100 lat...." Happysad- 100 lat |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
wyszperałam w sieci trocchę skinnów na panach...nadal trzymam się zdania, że to spodnie dla pań
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Praline - mnie utwierdzilas w tym przekonaniu
szanuje facetow w rurkach. mogą nawet piorka w kapeluszu nosic - ich gust. ale dla mnie są one po prostu... no.. nie pasują mi do męzczyzn! wiadomo są faceci ktorym we wszystkim świetnie, są tez rurki w ktorych wygladaja fajnie. ale na ulicy (a szczegolnie w szkole! mam chyba 5 kolesi w rurkach) nie spotkalam jeszcze dobrze dobranych rurek do faceta. wygladaja w nich zniewieściale i na metroseksualistow. i na emobojów. i w ogole beznadziejnie... Ale jesli oni - tak jak pan Turban - są zadowoleni, lubią je, czuja sie dobrze to swietnie! cieszmy sie razem z nimi
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
mi to sie baaardzo podoba
to takie saksi:P
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
właśnie wyobraziłam sobie mojego TŻ w rurkach, bucikach na obcasie, tuniczce w kwiatki coś jak wyżej prezentowana i z jakąś gustowną torebeczką w dłoni....Boże uchroń...
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
booskoo wyglada, az sobie zapisze![]()
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

Mam relacje z pierwszwej ręki, że EMO (głównie zagraniczne, bo w Polsce ludzie się jeszcze boją) kupują rurki w sklepach damskich. W Anglii chłopak kupujący spodnie w damskiej części Zarry to żadna nowość.
. Są świetne i bynajmniej nie NIEmąskie. Dziwi mnie jednak to, że kobiety które tak walczą o równouprawnienie są tak nietolernacyjne na trendy w modzie męskiej ...
to jest tolerancja? raczej nie, wiec prosze mi nie zarzucac nietolerancyjnosci.

za odwagę by wstawić fotkę.
napewno bardziej niż Ci, którzy mają wypchane kolana i krok w kolanach