![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię: ALCHIMIE EDP, kompakt i mozaika AVENE, Sleek Look Matrix + L'OREAL
Cytat:
![]() najlepszy bedzie do jasnej cery. Sama możesz stopniować jego odcień. A efekt to podkreślenie i wymodelowanie twarzy. Nie ma w sobie brokatu itp, więc efekt jest fajny ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymienię: ALCHIMIE EDP, kompakt i mozaika AVENE, Sleek Look Matrix + L'OREAL
Kurcze tak patrze na ten puder może byc za jasny... Jutro moze sprawdze w jakiejs perfumerii to dam znac
![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Mektarynko bardzo interesuja mnie kosmetyki cosmence, zawsze we Francji przysylaja mi jakis ulotki i nigdy nie zamowiłam, a moze warto sprobowac.
Interesuje mnie maseczka peel of i krem nawilzajacy 50ml. ![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Wg mnie warto
![]() Mam pytanie o to w jakim stopniu zużyta jest mozaika i czy zaliczyła jakis upadek, bo brakuje jej chyba serducha ![]() I czy dobrze zrozumialam: chcialabys za nią maseczke i krem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Mozaika jest w takim stanie jak na zdjeciu tzn byla dosc esploatowana, posrodku doszlam juz do dna pudeleczka. Chcialabym maseczke za mozaike, natomiast za krem musialabys cos sobie wybrac jesli cos ci sie u mnie podoba?
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Cos u mnie za palete korektorow Sephory? Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220264 Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Postaram sie jutro
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Przyznam ze nie mam doswiadczenia z innymi bronzerami Lancoma i nie testowalam tego ktory wymieniasz..takze nie moge porownac
Ja lubie b naturalny efekt i mam srednio jasna karnacje. Ja ten uzywalam tylko do policzkow i efekt w zaleznosci od nalozonych warstw moze byc delikaty lub mocniejszy..drobinki sa widoczne jak nalozy sie go duzo..ale nie az tak przesadnie i kolorek wpada w brzoskwnie..jak widac na dolaczonej fotkce w moim watku..jako bronzer do calej twarzy chyba sie nie nadaje jezeli takiego szukasz..z tego co sie orientuje wystepuje on tylko w 1nym kolorku ![]() Edit. zrobilam probe na raczce...ten bronzerek i terracota guerlaina(o ile probowalas jej) terracota ma rozproszone widoczne drobinki..a ten bronzerek swietlista poswiate pod swiatlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Nie no ja własnie szukam czegos co kladłabym na policzki i ewentualnie po bokach twarzy zeby ja wyszczuplic, rowniez do dekoltu na impreze itp, to mysle ze to by bylo dla mnie ok.
A jak jesli chodzi o nakladanie i operowanie pedzelkiem, nie naklada sie zbyt duzo pudru?
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
marea to ja bym była chętna na tą wymiankę, ale tak patrze ze Ty z irlandii, wiesz jak to wygląda cenowo z wysyłką? Jeszcze zaciekawiło mnie u Ciebie to serum Mark Hill nadaje sie do ugładzania suchych koncowek wlosow?
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Hej, znajdziesz coś za:
Revlon Shine Control Mattifying Makeup kolor.o6 medium beig buteleczka - 30 ml lub za korektory Sephory? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serum wlasnie szczegolnie do koncowek sie nadaje bo jest b tresciwe..wiesz kazde wlosy sa inne i inne inaczej reaguja ale mysle ze warto wyprobowac dlatego nie moga Ci powiedziec ze napewno uzyskasz zamierzony efekt ![]() Wiesz biorac pod uwage cene bronzerka a cene palety sephory..mam prosbe..szukam filtrow Avene i LRP SPF 50,40 etc -do twarzy a tu u mnie bieda straszna w probki..bylaby szansa ze popytasz w aptekach i mi je zalatwisz..probeczki roznorakie tychze filterkow..?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze ale to dopiero w poniedzialek, mam fajna nowa apteke, ostatnio szukalam kremu na naczynka pani dała mi chyba 5 róznych tubeczek po 5ml z roznych firm, takze mysle ze z filtrami nie bedzie problemu. Mam nadzieje
![]() Jutro z samego rana jade do szkoly, bede dopiero w niedziele to odpisze oki? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jakby Vichy mieli to tez chetnie ![]() Do uslyszenia zatem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Roc, MINESOL, samoopalacz w piance do ciala i twarzy Revlon Shine Control Mattifying Makeup kolor.o6 medium beig pzdr ![]()
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
cos za korektor sephory?
![]()
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Marea narazie nie mam dla Ciebie próbek dlatego poki co nic nie wysyłamy
![]() Mektarynko niestety chcialam sie wycofac z wymiany gdyz ostatnio uzylam pudru i bardzo mi sie nadal podoba jego efekt takze przepraszam za zamieszanie ![]() Pozdrawiam
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś zainteresowana za Alchimie odlewką Czarnej Mani Armaniego,w podobnej pojemności jak Alchimie,do buteleczki z atomizerem?
Ile jej według Ciebie jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Może coś u mnie za Avenki? Mam białą Manie....
![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Madziak jestem chetna na biała Manię tzn pefrumy sa lekko brzoskwiniowe a flakonik biały tak? Ile jej jest i w czym, a najlepiej poprosze o fotke
![]() Klaudia niestety nic nie znalazłam. Marea - nadal nici z probek filtrów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.