![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konto Inteligo w PKO - zbiorczy.
Cytat:
mnie tez zawsze pobieraja 10 zl jak dostaje nowa karte (tzn od paru lat bo jak podpisywalam umowe mowy o tym nie bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że jedna jest na wieki wieków i nie będzie żadnych nowych ![]() Cytat:
![]() A za zestawienie zestawienia też mi będą pobierać jakieś opłaty? Właśnie, do tego wszystkiego mam dostęp przez internet, nie muszą mi nic przysyłać do domu, a już tym bardziej, jeżeli mają mi za to pobierać pieniądze...
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta na pewno masz date waznosci na swojej mnie za comiesieczny wyciag nic nie pobieraja ale ja mam zwykle konto (nie internetowe) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
mnie wyciagi przychodza na maila, a nie do domu listownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Orientujecie się może jak to jest z smsami z informacją o stanie konta czy przelewach? Wiem, że istnieje taka możliwość. Muszę wybrać się specjanlie do banku czy można to zrobić przez internet? Podczas podpisywania umowy nic takiego mi nie zaproponowano a słyszałam gdzieś że istnieje taka opcja.
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
mam kłopot z zalogowaniem się na stronie ipko.pl
wpisuje swój numer klienta oraz hasło i od wczoraj wciąż pojawia się taki komunikat : Przelew jednorazowy Raz użytego kodu nie możesz wykorzystać ponownie. Do potwierdzenia zlecenia przelewu wprowadź 5 nieużytych koda w formacie Kod nr Kod jednorazowy czy tylko ja mam taki problem czy u Was też tak jest Kod nr Kod jednorazowy Kod nr Kod jednorazowy Kod nr Kod jednorazowy Kod nr Kod jednorazowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie odnosnie rachunku oszczednosciowego w ramach konta Inteligo.
Zalozylam ten rachunek niecaly miesiac temu, dzis pojawily sie na moim koncie odsetki, ale pojawia sie tam kwota podatku, ktora jest odliczona od odsetek. Jest to 15zl, teraz moje pytanie: czy ta kwota jest stala i zawsze pobierana? W ogole to moje pierwszy rachunek oszczednosciowy i nie wiedzialam, ze cos takiego jest. Myslalaml, ze jak jest oprocentowanie stale to obliczam sobie i faktycznie taka kwota powinna narosnac... Czy w innych bankach jest tak samo? Oswieccie mnie ciemną :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, skopiuję swój post z innego tematu,nie wiedziałam że jest wątek zbiorczy o pko
![]() "Dziewczyny, mam mały problem ![]() Dzisiaj założyłam konto w pko, wpłaciłam na nie pieniądze, a teraz chcę przelać je przez neta na inne konto. Kiedy klikam w Transakcje,a następnie w Nowa płatność wyskakuje mi napis "Nie posiadasz żadnego rachunku, na którym mogłaby być wykonana wybrana operacja." Jestem normalnie zalogowana, widać że pieniądze są na moim koncie. Ponadto w rubryce serwis internetowy jest napis "aktywny ograniczony" Co jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna sprawa, wyglada tak jakby to konto nie bylo w pelni aktywowane, a co za tym idzie - logiczne, nie mozesz wykonywac transakcji. Najlepiej udaj sie do placowki i wyjasnij problem, lub jesli to jest faktycznie Inteligo, zadzwon na infolinie w celu wyjasnienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dlaczego nie jest w pełni aktywowane? Normalnie się zalogowałam, zmieniłam hasło,a babka która mnie obsługiwała powiedziała, że konto jest już aktywne i mogę z niego korzystać przez Internet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia dlaczego. Kiedy ta kobita to mowila? Moze konto aktywuje sie z opoznieniem? Jesli nie to wizyta w placowce chyba bedzie konieczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła to dzisiaj. Próbowałam się dodzwonić na infolinię i ogólnie numery podane na papierach i lipa,nikt nie odbiera. Przejdę się rano do banku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
A przelewu jednorazowego tez nie mozesz zrobic? Nie pamietam czy nie trzeba bylo czegos na koncie aktywowac pierwszym kodem ze zdrapki( ale tego wogole nie kestem pewna bo konto mam juz dlugo, conajmniej nowe karty trzeba aktywowac)
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Zadzwoniłam do pko i okazało się, że babka przy zakładaniu konta zaznaczyła opcje ograniczoną i stąd problemy. Musiałam jeszcze raz iść, zmienili dostęp na pełen, podpisać coś i po problemie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że post pisany parę miesięcy temu, ale strona, która Ci się pojawiła nie jest stroną banku. To znaczy, że masz wirusa na kompie! Takie podejrzane sytuacje zawsze trzeba zgłaszać na infolinii, zrobiłaś to? Bo osoby trzecie poznały Twój nr klienta i hasło! Napiszę Ci pw. Cytat:
Tak, widocznie nie miałaś dostępu aktywny pełny, stąd te problemy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
hej ne mogę wykonac przelewu na ipko, wpisuje wszystko co potrzeba, i jak wpisuje kod z obrazka to pisze mi, że niepoprawny format kodu jednorazowego ...i o co z tym chodzi?
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Jako, że teraz konta zakładane są w oparciu o inną tabelę opłat i prowizji, starzy użytkownicy mają możliwość przejścia na nowe zasady
![]() Można poczytać tutaj: http://www.inteligo.pl/pliki/toip/taryfa.pdf i porównać ze starą tabelą: http://www.inteligo.pl/pliki/toip/Ta...rzed11maja.pdf A jeśli się zdecydujemy to po lewej stronie w serwisie transakcyjnym nad ikonką z doładowaniem konta jest możliwość przejścia na nowe zasady. Według mnie bardziej się opłaca, dlatego też przeszłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Hej, a co ja mam zrobić jak zapomniałam PINu?
![]() Podobno nie da się go zmienić nigdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś będzie musiało się dać zmienić, tylko będziesz musiała podać telefonicznie informacje, które potwierdzą, że to faktycznie TY jesteś właścicielką rachunku. Na pewno trzeba pamiętać odpowiedź na pytanie, które ustalało się przy zakładaniu konta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.