|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Drugi kramik Maemi - Masterpiece max, farmona - będą dokładki
Bardzo chętnie, wysyłam PW
![]() Cytat:
![]() Jest szansa na choć mini odsypkę MAC42 fucchsia glitter? Podoba mi się też khol, parę lakierów i Magie Blush. Obejrzę też jutro 394 i 360 Artdeco w realu - patrząc na zdjęcia w estylu powinny mi się podobać. Obejrzę jutro Gosha w realu i dam znać.
"Poirot uważał, że rozpoczynanie dnia pracy przed godziną dziesiątą, byłoby rzeczą niegodną profesjonalisty." Edytowane przez Maemi Czas edycji: 2007-11-29 o 00:42 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
A wymieniłabyś się za ten fioletowy komplet na pastę cukrową?
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Moze u mnie znajdziesz cos za filtr Avene?
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Komplet kupowałam sama - kosztował ponad 70 złotych, więc taka wymiana mi się nie opłaca zupełnie
Cytat:
Aranel - próbowali ukryć tester, ale znalałam Podoba mi się i dawno nie używałam takiego koloru. Naszyjnik już wymieniony, ale są kolczyki i filtr. _dorota - przeglądnę, zastanowię się i dam znać
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam, u Ciebie podoba mi się fioletowy komplet i paletka Deborah. Myślę, że mogłabym Ci za to dać odsypkę maca, lakiery, khol i róż. Jeżeli uważasz, że to za dużo, to mogę coś dobrać, a jeżeli uważasz, że za mało, to będziemy myśleć ![]() Daj znać, co o tym sądzisz. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Gothic_Daisy - na pewno to nie jest za mało. Może dorzucę Ci wodę LRP (nowiutka 50ml) - widzialam u Ciebie w wątku, że się zamieniałaś na taką, będziesz miała zapas
Nie jest zafoliowana, była w zestawie z filtrem w kartonowym pudełku.
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, ślepa jestem - własnie widzę, że masz wątek z angielskimi romansidłami
![]() Czy zamiast tej wody dorzuciłabyś mi którąś książkę? |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Jasne, właśnie wrzuciłam zdjęcie. Tylko jak wybierzesz Tasminę albo Oliwię będę nalegać na spotkanie wymiankowe, bo wielkie są (szerokość przeciętnego słownika)
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
jasne, born and bred
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
to spoko, można się jakoś spotkać
![]() Wobec tego powiedz mi, którą z tych książek polecasz (z tych grubszych ) - rozumiem, że one wszystkie angielskie są, nie amerykańskie?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Lepsza Tasmina
Obejrzałam je dokładnie i wygląda na to, że angielskie. Mogę wziąść obi, to sobie wybierzesz
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
to jak angielskie to super
![]() A nie znalazłabyś jeszcze czegoś za tę drugą ewentualnie? ![]() I napisz mi które lakiery chcesz. |
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Lakiery - podoba mi się:
2 (on jest bardziej w bordo czy brązy?) 3 Co to jest 5? I jak ten kolor przy jeden warstwie wychodzi? I co to 7? Też ślepnę Co to za cuda po bokach lakieru Sally Hansen?
"Poirot uważał, że rozpoczynanie dnia pracy przed godziną dziesiątą, byłoby rzeczą niegodną profesjonalisty." Edytowane przez Maemi Czas edycji: 2007-11-30 o 16:24 Powód: lekka ślepota :) |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak:
2 - to jest głębokie bordo, nie brąz, firma Viva 3 - głęboki fiolet, Bourjois 5 - taki mieniący się, wychodzi różofiolet z zielonkawym, 7 - Versace taki jasny różofiolet To po bokach Sally Hansen to dwa sypkie cienie - opisane w wątku
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej podobają mi się 2 i 3. Ten sypki cień różowy będzie się trzymał na bazie ArtDeco?
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
myslę, że się bedzie trzymać - ja nigdy nie miałam problemu z sypkimi cieniami i bazą
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
To może dołożysz cień i obie ksiązki Twoje? Uważasz, że tak będzie ok?
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
tylko ktory cień? a zresztą mogę dać dwa , bo ja i tak ich nie zużyję ![]() Wobec tego jestesmy dogadane i napisz mi PW, gdzie i kiedy mogłybyśmy się spotkać
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Miałam na myśli ten z prawej, ale przyjmę oba z otwartymi ramionami
Ślę PW
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a więc czy mozesz mi powiedzeic ile mniej wiecej jest tego filtru, bo opis miedzy którymi literami mało mi mowi
tzn jaka była pojemnosc pierwotna i ile zostało ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Aranel - to jest dokładnie ten z linku do KWC, pojemność 100ml, zostalo conajmniej 70ml. Mogę dołożyć jeszcze 10ml filtru w próbkach - mam Avene fluid 50 i biodermę fluid 50, jeśli jesteś zainteresowana
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Agul - niestety nic nie znalazłam
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Copycat - niestety nic nie znalazłam. Prześliczny kot
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a wiec mi pasuje jak najbardziej, nie wspomniając o próbkach filtrów - to byłabym zachwycona
tylko chciałam napisac zanim sie zgodzisz, że cień był troche używany, nie wiem na ile określic zużycie moze 10% nie wiem ile było dokładnie go w tym słoiczku na poczatku, ale uzywałam go naprawde sporadycznie wiec nie wiem ile moze zostac zuzyte na2powieki te 10% to jest z górką moim zdaniem, Jeśli Ci to nie przeszkadzam to ja jestem za A jeśli byłabyś za, to zapytam z pewną nieśmiałościa czy znalzała byś cos za próbke kremu Hauschki?? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma najmniejszego problemu, chcę go wymienić na coś czego będę używać a stanie i czekanie na pewno mu nie służy. Probki dorzucę, mam bardzo suchą cerę i wolę kremy od fluidów. Za krem nic nie widzę, ale jeśli byłaby opcja na jakieś odlewki apteczne z Twoich zapasów, to chętnie skorzystam - pamiętam, że kiedyś miałaś Xerial 30, interesowałyby mnie też jakieś próbki/odlewki z olejków, różnych mazideł albo np maseczki i gomażu Hydrabio. O próbki tych rzeczy ciężko a moja skóra jest kompletnie nieprzewidywalna. Nie musi być tego dużo, tak na raz do posmarowania i zobaczenia efektu. Daj znać czy jest taka opcja, wtedy krem oddam chętnie. Krem jeszcze w kartoniku, do filtra kartonik dawno wyrzucony niestety.
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a tym razem juz w watku
cien dla Ciebie pewie poleci jutro, jesli chodzi o moje zapasy to niestety ale jestem tłuściochem skórnym wiec raczej mam zel do twarzy dla skóry tłustej, krem na trądzik... Znalzałam natomiast takie drobiazgi, do cery suchej, wrażliwej, moze cos Ci sie spodoba: -żel Ziaja Calma HLC -taka biało niebieska seria dla cery wrazliwej, mała tubka 20ml na wypróbowanie, -krem Pharmacersis Vita-Moistatic -krem intesywnie nawilżający do cery szczególnie suchej, tubka 5ml i w saszetkach próbki - Ziaja Calma HLC krem biolipidowy na noc, 2 póbki Vichy jedn to Thermal Fix2-do cery odwodnionej, druga Nutrilogie2-do cery bardzo suchej, i LA roche Posay Hydraphase Riche -czyli nawilżajacy bogaty, o przedłuzonym działniu ![]() Jesli chodzi o mazidła, to niestety miałam wiele próbek -z wymiany- ale oddałam wszystko hurtem, bo nie sprawdziłam sie jako czarownica mazidłowaNie wiem czy cos z tego Ci odpowiada.....daj znac oddam w dobre suche receHm....ale ja juz nie mam tego Oceanica, to był krem do stóp i polecial juz far away... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.