Kolor włosów Ashlee Simpson - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 22:29   #61
Trinity90
Przyczajenie

Dot.: kolor Ashlee Simpson !

Ładny ten kolor Palette, wydaje mi sie nawet ze bardzo podobny lecz te farby nie dla mnie, raz pofarbowalam i wlosy mi garsciami wychodzily lecz to zalezy, moja kolezanka farbuje palletem od paru lat i włosy ładne . ja za dobry tydzen powinnam zdac relacje jak kolorek jak sie odważe jakos sie boje ze do mojej jasnej karnacji zle bedzie to wygladalo
Trinity90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 15:53   #62
xnatussia
Raczkowanie

Właśnie chciałam założyć identyczny temat, a tu już taki jest Od dawna chce uzyskać ten kolor, ale nie wiem czy sama farbować czy iść do fryzjera. Wydrukowałam sobie jedno zdjęcie Ashley, gdzie dokładnie widać fryzurę, ale wyszło trochę blade, więc fryzjerka może nie dokońca wiedzieć jaki to kolor. No ale trudno, włoski Ashley tak strasznie mi się podobają, że muszę coś z moimi zrobić :P
xnatussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-10, 21:01   #63
Mallynowa
Raczkowanie

Jaki to kolor. ?

Cześć . ; ) Chce sobie zafarbować włosy.. długo szukałam i w końcu znalazłam mój wymarzony kolor ; ) Tylko nie mam pojęcie jak on się nazywa lub pod jaki kolor jest 'podpisany' może wy wiecie. link: http://justjared.buzznet.com/gallery...er-girl-05.jpg
Mallynowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 09:40   #64
natalia19072
Przyczajenie

Dot.: Jaki to kolor. ?

Witajcie dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było.. Jakiś czas pisałam Wam, że wybieram się do fryzjera bo chcę taki kolor jak Ashlee, ale jak poszłam to fryzjer mi odradził i teraz żałuje, że go posłuchałam bo wszystkie moje koleżanki uważają, że pasowałby mi ten kolorek!Teraz zapisałam się do innego fryzjera i mam nadzieję, że coś pokombinujemy żeby wyszedł taki fajny kolorekPozdrawiam
natalia19072 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 22:59   #65
pawelpotok
Przyczajenie

Dot.: Kolor włosów Ashlee Simpson

Cytat:
Napisane przez YOostyneczka Pokaż wiadomość
Czesc! Możecie powiedzieć mi jakie dokładnie kolorki ma na tym zdjęciu na włosach Ashlee Simpson. Chciałabym zrobić sobie coś podobnego na swoich włosach.
LUDZIE NIE KOMBINUJCIE Z ZADNYMI WINNYMI BRĄZAMI ANI MIEDZIANYMI KASZTANAMI TEN KOLOR TO JEST KASZTANOWY BRĄZ ZAUFAJCIE MI FARBNEŁAM SIE DZISIAJ TYM WLASNIE KOLORKIEM I MAM TO SAMO NA GLOWIE CO ONA o
pawelpotok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 12:29   #66
maniusiab
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Ja poluję na ten kolor już kilka miesięcy. Na początku polowałam ogólnie na rudy ,a nie znałam jej włosów. Straasznie zaawiodła mnie szamponetka z garniera czerwony mahoń do 23 myć. Po pierwsze nie jest trwała zupełnie. Po dwóch myciach moje włosy stały się różowe. Potem skorzystałam z szamponetki z palette tu było lepiej. Następnie farbowałam Castingiem bursztyn I KOLOR BYŁ ZUPEŁNIE JAK U ASHLEY PRZEPIĘKNE . Niestety chodzę do szkoły i po wakacjach musiałam przefarbować sie na nieco jaśniejszy kolor i wybrałam również castinga z tym ,że bursztynowy blond. Też jest piękny .Ogólnie polecam castinga. Prześlicznie pachnie , wspaniale dba o włosy i jest profesjonalny.Żadnej marce nie zaufałam tak jak catingowi (loreal paris). Polecam castinga jako markę ,ale również jako wspaniały kolor niczym u Ashley. Pozdrawiam i życzę powodzenia
maniusiab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 16:30   #67
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pawelpotok Pokaż wiadomość
LUDZIE NIE KOMBINUJCIE Z ZADNYMI WINNYMI BRĄZAMI ANI MIEDZIANYMI KASZTANAMI TEN KOLORTO JEST KASZTANOWY BRĄZ ZAUFAJCIE MI FARBNEŁAM SIE DZISIAJ TYM WLASNIE KOLORKIEM I MAM TO SAMO NA GLOWIE CO ONA o
to nie jest kasztanowy braz - ja sie farbuje na taki kolr zawsze i mam ciemny braz na poczatku bardziej od czerwieni
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 19:48   #68
kati269
Przyczajenie

...czytałam gdzieś,że to jest rubinowy brąz, ale szczerze to nie znalazłam jeszcze farby o takim tytule...właśnie w pn idę do swojej zaufanej fryzjerki z zamiarem zafarbowania włosów na kolor jaki ma Ashlee i boję się...myślę,że kolor u każdej z Nas wyjdzie inny, bo każda z nas ma inny kolor wyjściowy, wieć będą to różne odcienie, u niektorych ciemniejsze u reszty jaśniejsze, u niektórych bardziej rude, a u pozostałych brązowe...mimo to życzę powodzenia i 3mam za Was kciuki....
Ps. jak już na 100% bedziecie wiedziały jaki kolor ma Ashlee to dajcie znać Pozdrawaiam!
kati269 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 19:58   #69
zmija19
Zadomowienie

ja dziewczyny ostatnio znalazłam w drogerii taki kolor- według mnie bardzo zbliżony do ashley l'oreal bursztynowy brąz
Stary 2010-01-27, 22:39   #70
merysou
Przyczajenie

L'Oreal Casting Bursztyn nr.645...i wyszedł super,
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Irena/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]http://www.nokaut.pl/pielegnacja-wlosow/l-oreal-casting-bursztyn-nr-645.html

Edytowane przez merysou
Czas edycji: 2010-01-27 o 22:40
merysou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 22:42   #71
untouchable
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
ja dziewczyny ostatnio znalazłam w drogerii taki kolor- według mnie bardzo zbliżony do ashley l'oreal bursztynowy brąz
była juz wspominana ta farba
Stary 2010-02-01, 13:11   #72
Agatau88
Zakorzenienie

A to nie jest mahoń Castinga? Na watku dt. Castinga malo zdjec jest, ale moze ktoras z Was probowala?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 14:06   #73
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A to nie jest mahoń Castinga? Na watku dt. Castinga malo zdjec jest, ale moze ktoras z Was probowala?
wiewz ja uważam że to zalezy od włosów- inaczej dana farba chwyci na brązowych włosach a inaczej na blond itp trzeba probowac
Stary 2010-02-06, 11:28   #74
aRika91
Przyczajenie

Dziewczyna która załozyła tego posta pyta jak uzyskać kolor z zdjecia jakiego dołączyła, i praktycznie nie otrzymala żadnej konkretnej odpowiedzi. A post rozlega sie na temat koloru "rudego" od Ashley.

Więc i ja czekam na jakąś konkrentą odpowiedz dotyczącą koloru z tego zdjecia
aRika91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 23:08   #75
Symphia
Przyczajenie

Lightbulb Poszukiwany kolorek farby !!

Witam !

Od pewnego czasu zastanawiam się nad zmianą ,przefarbowaniem włosów i znalazłam w internecie taki oto kolorek : http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura131232.htm ( przepraszam za podawanie linka ale nie potrafie dołączyć załącznika do wątku );/ Przechodząc do sedna chciałabym się dowiedzieć czy taki kolorek jest dostępny na naszym rynku i ewentualnie pod jaką firmą znalazła bym ten odcień ( mile widziana nazwa lub numerek danego koloru )

Pozdrawiam
Symphia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-08, 19:04   #76
martynka0902
Przyczajenie

jaki kolor?? jak go osiągnąć??

jakiej farby użyć aby z koloru moich włosów (zdjęcie 1 i2) uzyskać taki kolor jak na zdjęciu 3?? czy będzie on mi pasował??
martynka0902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 18:30   #77
zmija19
Zadomowienie

Dot.: jaki kolor?? jak go osiągnąć??

Cytat:
Napisane przez martynka0902 Pokaż wiadomość
jakiej farby użyć aby z koloru moich włosów (zdjęcie 1 i2) uzyskać taki kolor jak na zdjęciu 3?? czy będzie on mi pasował??
moim zdabniem bardzo ładnie by ci było w tym kolorku. co do farby spróbuj roznego typu kolorami ala bursztyn
Stary 2010-05-03, 21:44   #78
zaciecha
Przyczajenie

szamponetka ciemny rudy.

Chciałam się dowiedzieć jak uzyskać ciemny rudy taki jak tu na zdjęciu lub nawet trochę ciemniejszy : http://www.trendz.pl/files/imagecach...0na%20rudy.jpg
Moje włosy wyglądają tak : http://i43.tinypic.com/4lq9e0.jpg
Jaką mam użyć szamponetkę. ?
Stary 2010-05-03, 22:08   #79
kaska222
Moderator

Dot.: szamponetka ciemny rudy.

Cytat:
Napisane przez zaciecha Pokaż wiadomość
Chciałam się dowiedzieć jak uzyskać ciemny rudy taki jak tu na zdjęciu lub nawet trochę ciemniejszy : http://www.trendz.pl/files/imagecach...0na%20rudy.jpg
Moje włosy wyglądają tak : http://i43.tinypic.com/4lq9e0.jpg
Jaką mam użyć szamponetkę. ?
Wätki poläczylam,poniewaz takie pytanie sie powtarzalo.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 14:44   #80
KKarolinka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja jestem właśnie po farbowaniu i wyszedł mi bardzo podobny kolor miał być całkiem inny, ale nie jest tak źle
Farba Safira Tygrysie Oko
Stary 2010-05-13, 16:19   #81
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KKarolinka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ja jestem właśnie po farbowaniu i wyszedł mi bardzo podobny kolor miał być całkiem inny, ale nie jest tak źle
Farba Safira Tygrysie Oko
bardzo fajny kolorek
Stary 2010-05-25, 22:35   #82
CassiexDD
Przyczajenie

Hej dziewczyny chyba znalazłam taki kolorek zamierzam go kupic i 31 maja farbuje co wy na to ? Podobny?
http://merlin.pl/Palette-Delux-Farba...8824122335.jpg
http://justjared.buzznet.com/photo-g...inger-girl-06/
CassiexDD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 11:41   #83
zmija19
Zadomowienie

kolor bardzo podobny ake na opakowaniu- nie nastawiaj sie zbytnio ze wyjdzie taki sam chyba ze masz jasne włosy dośc bvo z tego co wyczytałam to miedziana czerwien czy na poczatku kolor zapewne bedzie bardziej czerwony ja tez kombinuje roznymi miedzianymi kolorami i na poczatku wychodza mi czerwone i dosc ciemne
Stary 2010-06-15, 19:58   #84
Eeee_
Przyczajenie

Ja też bardzo chciałabym kolor taki jak ma Asch. Chcę spróbować pofarbować castingiem orzechem laskowym albo amber. Obecnie mam taki brąz wpadający w rudy. Jak myślicie wyjdzie coś podobnego?
Eeee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 17:18   #85
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAguś Pokaż wiadomość
Na moich włosach ten kolor wyszedł zupełnie inaczej ale i tak jestem zadowolona Przynajmniej mało kto ma taki kolor na włoskach - zawsze jakis plus A zalączam zdjęcie na którym jest podobny kolor do uzyskanego ( mój chyba minimalnie ciemniejszy, ciężko ocenić ).Zresztą bardzo możliwe jest że gdy kilka razy umyję głowę kolor ten spierze się ( w moim wypadku dzieje się do dosyć szybko )i będzie bardziej rudy.Chociaż z takim jest mi dobrze !

To zdjęcie jest twoje? Czym robiłaś?

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 23:36   #86
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Ja mam teraz identyczny kolor, co Ashlee na tym zdjęciu:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1268071362
Fryzjerka mieszała w odpowiednich proporcjach odcień kasztanowy i czekoladowy. Farby firmy MATRIX [niestety moje dotychczasowe fotki są na tyle rpzerobione, ze zadna nie odda idealnie tego koloru]
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 23:55   #87
Szmatanistka
Przyczajenie

Jak pewnie wiecie, znalazlam sie tu bo tak samo jak Wy zakochana jestem w rudej Ashlee, a dokladnie w jej wlosach.
Zeby uzyskac taki efekt probowalam juz wielu farb np. Casting Loreala odcien bursztynowy, Ferie Loreala miedziany kasztan i powiem, ze kolor podobny, ale po ok tygodniu juz byl sprany i sporo jasniejszy. Za jakis czas zamierzam kupic PALETTE DELUXE 667 MIEDZIANY MAHON. Czy ktoras probowala? Jak tak, to podzielcie sie wrazeniami, prosze. z Gory slicznie dziekuje.
Szmatanistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 15:20   #88
AmeliaAdrianna
Przyczajenie

Witajcie. Mój kolor włosów to średni brąz. Chciałabym uzyskać kolor miedziany (jasny brąz wpadający w rudy). Najchętniej użyłabym szamponu koloryzującego Loreal Casting. Myślałam o bursztynie. Co mi radzicie ?

Kolor , który chciałabym uzyskać najchętniej dołączam na zdjęciu .

Z góry dziękuję za odpowiedź .
AmeliaAdrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 18:06   #89
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AmeliaAdrianna Pokaż wiadomość
Witajcie. Mój kolor włosów to średni brąz. Chciałabym uzyskać kolor miedziany (jasny brąz wpadający w rudy). Najchętniej użyłabym szamponu koloryzującego Loreal Casting. Myślałam o bursztynie. Co mi radzicie ?

Kolor , który chciałabym uzyskać najchętniej dołączam na zdjęciu .

Z góry dziękuję za odpowiedź .
nie wiem czy czytałas ale każda tu o takim kolorku marzy i narazieżadnej nie wyszedł taki idealny
Stary 2010-09-03, 10:09   #90
vvikus
Przyczajenie

Ja mam włosy sredni braz i po uzyciu loreal bursztyn wlosy wyszly dosc ciemne i mialy tylko lekko rudawy odcien w swietle. tez chcialabym uzyskac kolor ashley ale korzystajac tylko z szamponow bez amoniaku, myslalam o garnier belle color jasna intensywna miedź, na jasno/srednio brązowych wlosach powinna wyjsc ciemniejsza niz na pudelku wiec cos w stylu ashley, tylko mam problem, gdzie mozna kupic ten szampon???? nigdzie nie moge go dostac!
vvikus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości