![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: "przedświąteczne porządki" SZUKAM KULEK VOLLARE,CANTARE!
Mucia18-
20.Tesori d'Oriente White Musk (Białe Piżmo) - zużycie trudno określić, bo buteleczka "metalowa", ale myślę, że spokojnie zostało a nawet wiecej 1/2, używałam króciutko, właściwie testowałam, zapach nie mój mam z wymianki(pojemnosc poczatkowa 100ml) (aromatyczne, długotrwałe a zarazem subtelne, kuszące, harmonijne, afrodyzjak) 22.NIVEA brązująco ujedrniajacy balsam do ciemnej karnacji 250 ml-połowa Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz, co byś chciała za te 2 rzeczy. Pozdrawiam, Wesołych Swiąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
2. MAYBELLINE- błyszczyk "Shiny licious" o zapachu brzoskwinek z kremem, tubka. Raz użyty, jak nowy. Błyszczyk na ustach jest bezbarwny, więc proszę nie zwracać uwagi na jego kolor w opakowaniu (który na zdjęciu jest na dodatek przekłamany). Pojemność 14 ml, data ważności 11.2008 (nr 808 peaches'n'cream) 20. NIVEA Visage- krem pod oczy "Aqua Sensation". Pojemność 15 ml, ubytek ok 10%. Data ważności 05.2009. Oddaję, gdyż nabyłam 2 inne kremiki. JANE IREDALE- pędzelek do kamuflażu 39. ORIFLAME- próbka zapachu "Elvie summer magic", raz użyta w celu sprawdzenia zapachu. 40. ORIFLAME- próbka zapachu "Aromabliss Awakening", raz użyta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Wiec od Ciebie najbardziej zalzy mi na:
15. DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku (nie widzę dokładnie miesiąca, starł się)- kupiony był na początku tego roku. 30. SCHWARZKOPF- Gliss Kur, ekspresowa, dwufazowa odżywka "Płynny jedwab", bez spłukiwania. Pojemność 200 ml, zużyte ok 5 ml. Daty ważności nie widzę, ale także została kupiona na początku września. Oddaję z tego samego powodu, co Dove. 6. BONNE BELL- smackers z aplikatorem o zapachu "Pina colada" (kokos, ananas i rum). Pojemność 2,8 ml, użyty 4 razy. Bezbarwny. Na przykładowym zdjęciu.
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za błyszczyk VS i smackers pina colada lub blyszczyk Maybelline? Poza wątkiem mam mini wersje 15ml podkłau bourjois 10 hours sleep effect odcien 72 (piękny, czysty beż).
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Mucia18- czyli chcesz te 3 kosmetyki za te wymienione przeze mnie? Mogę dorzucić jeszcze sypki cień Bell ciemne złoto. Wstrzymuje sie jeszcze tylko z tym smackersem (czekam na odpowiedź annmarie). Do wieczora powinnam wiedzieć, czy jest wolny, więc dam znać.
Anitka11, Dominika90- dziewczyny poszperam u Was później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Sorry, że dopiero dzisiaj, ale w Wigilię nie miałam kiedy, a od wczoraj mam coś z siecią w domu i wogóle nie udało mi się zalogować na wizaż
![]() ![]() (teraz ukratkiem u mamy ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6098901] Annmarie- czy różowe to są te po lewej stronie wszystkie? (zaznaczyłam na zdjęciu). Jeśli tak to zrezygnuję i wezmę tylko parę beżów i kremowych (mogłabym np 6 beżów i 4 kremowe? ![]() Wracając do wątku- za te rzeczy (i jeśli mogłabym dostać tyle kuleczek) mogłabym oddać: Bonne bell- "lip lites" Nivea Visage- krem pod oczy "aqua sensation" Cień Bell sypki różowy cień Chyba, że zamiast np Bonne Bell wolisz VS kokosowego. Napisz, czy Ci to odpowiada, a jeśli nie, to jakbyś widziała wymiankę ![]() Różowych są dwa odcienie - tak, to te po lewej. Te, które określiłaś jako beż to krem z delikatnym różowym połyskiem. Nie ma innych kremowych ![]() 10 kremowych nie wymienię - mogę oddać 6. A co do smackersa i VS - wolę VS ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
to tak chcialabym za:
20.Tesori d'Oriente White Musk (Białe Piżmo) - zużycie trudno określić, bo buteleczka "metalowa", ale myślę, że spokojnie zostało a nawet wiecej 1/2, używałam króciutko, właściwie testowałam, zapach nie mój mam z wymianki(pojemnosc poczatkowa 100ml) (aromatyczne, długotrwałe a zarazem subtelne, kuszące, harmonijne, afrodyzjak) 22.NIVEA brązująco ujedrniajacy balsam do ciemnej karnacji 250 ml-połowa za 15. DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku (nie widzę dokładnie miesiąca, starł się)- kupiony był na początku tego roku. 30. SCHWARZKOPF- Gliss Kur, ekspresowa, dwufazowa odżywka "Płynny jedwab", bez spłukiwania. Pojemność 200 ml, zużyte ok 5 ml. Daty ważności nie widzę, ale także została kupiona na początku września. Oddaję z tego samego powodu, co Dove. 6. BONNE BELL- smackers z aplikatorem o zapachu "Pina colada" (kokos, ananas i rum). Pojemność 2,8 ml, użyty 4 razy. Bezbarwny. Na przykładowym zdjęciu. 10. BELL- sypki cień do powiek, jasne złoto. Perłowy z drobinkami. Zostało ok 70% 46. MANHATTAN- perfumetka "White dreams" o zapachu kokosowo-waniliowym. 10 ml, z tego ubytek jeden psik. nie znajdziesz jak cos czegos u mnei jesio?
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Annmarie- źle zrozumiałam Cię na początku, wspominałaś coś o beżu, myślałam, że będziesz takie miała, a Ty mówiłąś chyba tylko o mieszaniu (na własny koszt)
![]() A więc, zaznaczyłam na zdjęciu które bym chciała, obok postawiłam liczbę... Powiedz, czy tak może być? A jeśli nie, to możesz dać inne ilości, ale tych kolorków (mam nadzieje, ze któreś nie są jednakowe, na tym zdjęciu trochę się różnią ![]() Dominika90- w poprzednim wątku (chyba miesiąc temu) pisałyśmy własnie o wymiance za te rzeczy... Przestałaś poźniej odpisywać, pytałam nawet na PW czy jesteś dalej zainteresowana.. Teraz już nie widzę tych rzeczy w wątku, więc niestety nic nie znalazłam. Chyba, że cos poza wątkiem? PS. Ten podkład mam, cała buteleczkę (no może mniej, bo uzywam już parę miesięcy). A jak wygląda ta miniatura? Nowiutka? Anitka11- nic nie znalazlam, pozdrawiam Mucia18- mogę oddać to wszystko, ale: -zamiast cienia Bell jasne złoto ciemne (jasne bierze Annmarie, a z nia umawiałam sie pierwsza) -bez perfumetki Manhattan (chyba, że za to coś sobie dobiorę) - jak coś, mam 2 (jedna bardziej wypsikana) Zaraz zajrzę jeszcze do wątku Edit: Jeśli chcesz perfumetkę to dobrałabym za nią: 8. Palmoliwe, zel pod prysznic oliwkowy, zostalo okolo 60% 11. Balsam do ciala Oceanic mango papaya, jest okolo 40%. Wzięłabym jeszcze: 9. Mleczko wygladzajace Nivea, 250ml, uzyte 2 razy 3 próbki żelu pod prysznic Palmolive Pure Cashmere mogę za to oddać smackersa w sztyfcie Lip Lites caramel latte Napisz, czy Ci pasuje ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2007-12-27 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje tak a Tobie?:
Ja Tobie: 8. Palmoliwe, zel pod prysznic oliwkowy, zostalo okolo 60% 11. Balsam do ciala Oceanic mango papaya, jest okolo 40%. 20.Tesori d'Oriente White Musk (Białe Piżmo) - zużycie trudno określić, bo buteleczka "metalowa", ale myślę, że spokojnie zostało a nawet wiecej 1/2, używałam króciutko, właściwie testowałam, zapach nie mój mam z wymianki(pojemnosc poczatkowa 100ml) (aromatyczne, długotrwałe a zarazem subtelne, kuszące, harmonijne, afrodyzjak) 22.NIVEA brązująco ujedrniajacy balsam do ciemnej karnacji 250 ml-połowa 3 próbki żelu pod prysznic Palmolive Pure Cashmere a od Ciebie chce: 15. DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku (nie widzę dokładnie miesiąca, starł się)- kupiony był na początku tego roku. 30. SCHWARZKOPF- Gliss Kur, ekspresowa, dwufazowa odżywka "Płynny jedwab", bez spłukiwania. Pojemność 200 ml, zużyte ok 5 ml. Daty ważności nie widzę, ale także została kupiona na początku września. Oddaję z tego samego powodu, co Dove. 6. BONNE BELL- smackers z aplikatorem o zapachu "Pina colada" (kokos, ananas i rum). Pojemność 2,8 ml, użyty 4 razy. Bezbarwny. Na przykładowym zdjęciu. 11. BELL- sypki cień do powiek, ciemne złoto. Perłowy z drobinkami. Zostało ok 90% 46. MANHATTAN- perfumetka "White dreams" o zapachu kokosowo-waniliowym. 10 ml, z tego ubytek jeden psik.
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6128774]Annmarie- źle zrozumiałam Cię na początku, wspominałaś coś o beżu, myślałam, że będziesz takie miała, a Ty mówiłąś chyba tylko o mieszaniu (na własny koszt)
![]() A więc, zaznaczyłam na zdjęciu które bym chciała, obok postawiłam liczbę... Powiedz, czy tak może być? A jeśli nie, to możesz dać inne ilości, ale tych kolorków (mam nadzieje, ze któreś nie są jednakowe, na tym zdjęciu trochę się różnią ![]() Z tych co zaznaczyłaś - obie "4" są takie same - "2" inne. W takim razie wolisz - 8+2, czy 6+4 (liczby różnych kolorów)?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Oki, w takim razie piszę PW
![]()
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
Czyli Ty bierzesz:
Victoria's Secret- kokosowy błyszczyk Nivea Visage- krem pod oczy "aqua sensation" Cień Bell jasne złoto sypki różowy cień A ja: połowa złotych kulek cantare (w pudełku po Lemaxach) brązowy tusz Maybelline serum Wibo 1/3 butli Nivea 10 kuleczek Glazel Tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
witaj to znowu ja
![]() 21. DOVE- krem z substancją samoopalającą "summer glow", ciemna karnacja. Pojemność 50 ml, użyłam go ok 4 razy, tylko na twarz. Posiadam kartonik. a z rzeczy ktorych poszukujesz mam : -kuleczki Vollare, Cantare; kolor jaśniutki róż lub beż, złoty (jansiutki roz moglabym 2 oddac, jasniutki bez moglabym 2 oddac.. zlote moglabym z 4 oddac ) --korektory pod oczy; odcień średni beż, mocniej kryjące (mam nowy rozswietlajacy korektor pod oczy oriflame kolor gold ) --Rimmel, Recover podkład nr 103 True Ivory, 200 Soft Beige (nie 201). Może być naprawdę końcóweczka albo próbka- chciałam wypróbować te odcienie - MAM PROBKE koloru 103 -Oriflame, krem "Silk" - okolo polowy tej starszej wersji czyli sam SILK (nie silk&cashmere)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.