![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
No nareszcie! Wchodzę... Patrzę... Jeden post!
![]() Ale tak serio... Gdzie się podziewacie?
#62 |
Zakorzenienie
|
Wenezja Emilka po spaniu wygląda jak ciasteczko
![]() Ala rozrabia na całego, jak sie zajmę jedną rzeczą to ta porozwala 5 innych. Rozbiła mi dzis lakier do paznokci, wylało sie sporo na skórze którą mam na podłodze.. Kolor - ciemny fiolet... lekko nie było ![]() No i nie uwierzycie, nie mamy nadal obrączek ![]()
#63 |
Rozeznanie
|
Wenezjia ladne fotki.Wiem przez co przechodzisz z mala rozrabiara,ale ponoc dzieci jak sa takie zywe gdy sa male ,to sa spokojniutkie jak sa starsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ale te dzieciaki rosna
![]() ![]() Amelka ja ci z syropem nie pomoge ![]() Doridee no pojazd z tymi obraczkami nie zly ![]() Sniezynka a czemu nie spalas? trza bylo domnie wpasc hehe ![]() Moj tz- dzis wolne mial bylismy na zakupach Kupilam malemu przenty na mikolaja ta mate ktora wam pokazywalm do malowanie i taka walizke z narzedziami mlotkiem srubokretem poziomica i takimi duperelami .Kupilam tez na sciane kalendarz z czekoladek do odliczania Maly juz dzis przyjol czekoladke z 1 grudnia haha potem stanol pod sciana i jeczy ze chce jeszcze hehe. Co sadzicie o studiach przez net? Dzis pozalm polke mowi ze tak studiuje wyklady sa a po wykladach test a 2 razy w roku zjerzdza sie do polki i zdaje egzaminy 3 lata - licencjat a po 5 latach magisterka ![]() Ide malego polozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Ło matko co Was tak wywiało
![]() Wklejam jeszcze świez45e foteczki ze spacerku,bez wózeczka. Szliśmy odebrac Kapika z przedszkola i niebieską buźkę Igora. Ja uczyłam Kacpra jak tzrymac poprawnie kredkę a mały w tym czasie kosztował mazak ![]() pewnie był bardzo smaczny heh bo nawet ząbki i jezyk jest niebieski. Mam nadzieję,ze nic z tego nie bedzie.
#66 |
Raczkowanie
|
Kobietki zdjęcia pyszne
![]() ![]() Tymcio dalej mocno zakatarzony, w sumie to tylko katara, gorączki nie ma, zakaszle do czasu do czasu, ale ten katar to wredny i męczący!!! Do tego wychodzą górne trójki i przez to też bardziej dzidzior się męczy, co za tym idzie ja również. Tymcio ma 15 ząbków, szesnasty już prawie widać ![]() Doridee napisz czy te obrączki są już, bo zaczynam się denerwować ![]() Monka nie wiem co Ci doradzić. Myślę jednak, że to jest jakiś pomysł, skoro nie znasz angielskiego na tyle, żeby tam studiować na jakiejś uczelni...zresztą teraz takie wirtualne studia są coraz bardziej popularne i myślę, że potencjalni pracodawcy nie powinni się czepiać.
#67 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() Alabama podobno katar leczony trwa tuydzien a nie leczoy 7 dni ![]() ![]() ![]() Mi ejszcze dzidek nie spi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Oto i fotki jak Igor wychodzi z łózeczka.
![]()
#69 |
Zakorzenienie
|
Kasiu haha, mały spryciarz
![]() ![]() ![]() ![]() Monka ja bym sie zdecydowała na ta szkołę, znajdź tylko jakąś solidną żeby skrypty regularnie przysyłali, ja tak robie kurs wizażu i ostatni skrypt widziałam chyba z pół roku temu (a powinien być co miesiąc), muszę do nich maila napisać... Jak wybrałaś kierunek? Monka u nas juz dawno nie patrzą na wykształcenie ![]() ![]() Alabamo duzo ząbków ma Tymuś, Ala na razie tylko 10 ![]() Obrączek nie ma ![]() ![]() Mój Andrzej ma jutro urodziny i imieniny... Nie mam dla niego prezentu, nic też nie będziemy robić bo mieszkanko trzeba wypucować i przyszykować na przyjazd gosci. Na szczęście po południu moja mama zabierze Alunie do siebie i na spokojnie wszystko przygotujemy.. Zaczynam sie stresować ![]()
#70 |
Zadomowienie
|
Doridee Kacperek chodzi do grupy popołudniowej,czyli od 13-do 18 teoretycznie.
Jednak powiedziano nam ,zeby odbierac dzieci najpózniej do 17.30 Ja zabieram go tak koło 17 a czasami wcześniej. A co do kataru to zgadzam sie z Doridee u nas tez przewaznie trwa dłużej. Ostatni był ponad 2 tyg. Teraz to nawet katar nie jest zwykłym katarem tylko ciągnie sie bardzo długo i nic na niego nie działa. Oj mogłaby przyjsc juz prawdziwa zima wymroziła by te wirusy i bakterie
#71 |
Zakorzenienie
|
Kasia agnet z niego niezly
![]() Doridee no jutro juz piatek na bank beda obraczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZAPOMNIALAM zloz swojemu tz-towi zyczenia urodzinowe hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Monka no muszą jutro przyjść te nieszczęsne obrączki
![]() ![]() Dzięki za zyczenia ![]() Djamelka zapomniałam napisać, Kevinek chłopak jak sie patrzy i super ma oryginalna urodę - taka egzotyczną ![]() aaaaaaa, jutro juz piatek ![]() ![]() ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
Doridee
![]() ![]() ![]() Kupilam malemu jeszcze szczoteczke elektryczna na baterie ![]() Ale widzialm fajna zabawke takiego kwiatka jakby stokrotka Spiewa tanczy hehe czadowa i podobno rosnie ![]() Widzialm jeszcze ramke w ktora wklada sie karte pamieci i leca slajdy ustawiasz sobie co ile sekund jak dlugo superowa zrzucasz foty ramka ci stoji na koodzie a tam co chwile foty inne Musze kupic bo sie napalilm haha fajy prezent z tego moze byc. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Monka powklejaj fotki nowych zabawek
![]() ![]() Taka ramkę o której piszesz widziałam u nas ale tania nie była, nie pamiętam juz ile kosztowała.. Nie kojarzę tej maty którą kupiłaś Kartalowi ![]() Zmykam spać ![]() ![]()
#75 |
Zakorzenienie
|
Doridee znalazlam tylko to http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...1__13836_10001_ Napelniasz pisaki i dzieci moga po tym malowac i bogwie co jeszcze hehe a potem mozesz to zmyc Mam nadziej ze mu sie spodoba Fotek nie dam bo juz prezenty schowane. Tutaj ta ramka od 50 f w gore idzie cena i chyba trzeba dokupic karte pamieci suma sumarow tanie to nie bedzie.Ale pomysl swietny mi sie strasznie spodobala ta ramka . Ja sie z ciebie nie smieje hehe tylko hehe sama wiesz
![]() ![]() ![]() Sniezynka a ty co robisz? na dasing idziesz jutro hehe ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie
![]() Wczoraj poszlam spac przed 23:00 i jestem wreszcie wypoczeta ![]() Doridee Najlepsze zyczenia dla Andrzeja z okazji Jego podwojnego Swieta ![]() ![]() Monka Widzialam wlasnie wczoraj w gazetce ta ramke, o ktorej piszesz, ona kosztuje prawie 100 € ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny zdjecia superasne, ja niestety nie moge sie pochwalic zdjeciami z wiadomych Wam przyczyn ![]() Daria co sie z Toba dzieje ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Cześć laski.
Doridee- zazdroszczę Wam tego pięknego dnia. JA jeszcze raz chętnie przeżyłabym swój ślub. U mnie po kilku dniach przyszedł żal ,że to tak szybko minęło i że teraz to już tylko życie. Życzę wszystkiego najlepszego .
Snieżynka - gratuluję spadku wagi , u mnie tez troszkę zleciało ,ale wogole ostatnio mam mniejszy apetyt .Nie wiem ,być może to zasługa czerwonej herbaty ,którą pije nagminnie. monka- te ramki rzeczywiście są fajne.Ja już starszemu dziecku kupiłam lapka. Narazie schowany u mnie w pracy.A młodszemu nie wiem co. zresztą nie mam siły myśleć o tym teraz.Zastrzyki mamy dwa razy dziennie ,przychodzi piguła i kłuje malutką dupcie .dobrze ,ze robi to bardzo sprawnie. A Ninka nie boi się aż tak bardzo.Wczoraj zwinęła nawet pielęgniarce szpulkę z plastrem. kasia -nieźle sobie Igor radzi z łóżeczkiem.Podejrzewam ,ze gdybym nie wyjęła szczebelków Nince to byłoby to samo ,bo ona wszędzie gdzie nie może się dostać ,to tez nogę zarzuca i włazi. A ja miałam dziś iść na imprę w pracy ,ale nie chce mi się .Przez te oskrzela małej to nie spaliśmy dwie noce i w ogóle jesteśmy lekko do tyłu ze wszystkim .Teraz Adam siedzi z nią drugi dzień w domu ,to trochę nie bardzo żebym ja wybyła na noc .a poza tym co to za impra jak nawet nie można popić ,bo trzeba w nocy do małej wstawać . |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Gosiula dziekuje
![]() ![]() ![]() Ale pustki na wizazu ![]() Monka Ty pewnie spisz co ??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Gosiula, eee nie ma czego zazdrościć
![]() ![]() ![]() ![]() Mówisz czerwona herbatka ![]() ![]() aaaa, przyszły obrączki ![]() ![]()
#80 |
Rozeznanie
|
Doride to super ze przyszly obraczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Doridee no to super, że obrączki dotarły, ale malutki stresik był, co ? Hihi. Złóż życzenia swojemu przyszłemu mężowi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka no to powodzenia w szkole ![]() Tymcio oczywiście ma ten katar bez zmian, Dwa tygodnie piszecie...no to lipa. Ale radosny jest i energiczny jak zawsze. Gosiulo oby Nince szybko przeszło ![]() Kasiu cudownie radzi sobie Igorek, hehe mój Tymolek to uwielbia wyciągać szczebelki z łóżeczka i chodzi z nimi po domu, wygląda zabawnie, jak jakiś mini mistrz walk wschodnich, muszę zrobić foty to pokażę.
#82 |
Zakorzenienie
|
Siezynka no drogie te ramki ale fajne sa
![]() ![]() Doridee to problem z glowy teraz tylko bawcie sie dobrze . Gosiula duzo zdrowka dla Ninki Dobrze ze pielegniarka wie co robi.Syak bedzie sie cieszyl na bank z przezentu niech mu slozy hehe Umowilam sie do fryzjera hehe zakupilam bilety do Polski mam nadzieje ze tz mnie nie udusi hehe Na bak bedzie zly bo samolot o 10.30 rano wiec wyjedziemy z domu po 6 ups a on ad raem prace konczy No ubije mnie nie ma co ale innejh godziny nie bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Monka a tam nie ma żadnych logicznych fryzjerów?? Albo to ja źle zrozumiałam ale przyjeżdżasz specjalnie do PL żeby obciąć włosy
![]() Jestem ciekawa jak mnie jutro uczeszą??? Ja nie mam pomysłu ![]() Obrączki piękne i na szczęście pasują idealnie, ufff ![]() Mama przed chwila zabrała Ale a ja zmykam robić porządki ![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Doridee super, ze obraczki doszly i sa piekne
![]() ![]() ![]() Monka Twoj TZ nie jest codziennie w domu ??? Co on wlasciwie porabia?? Bo nie doczytalam pewnie gdzies... ![]() Dziewczynki, musze Was opuscic ide sie szykowac na impreze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Wrocilismy z wizyty Ogladnelam i sama nie wiem
![]() ![]() Doridee a nooo jade wlosy opciac hehe ja to wierna jestem swojemu fryzjerowi ![]() ![]() ![]() Siezynka moj tz-t ma sklep kebaba i teraz pracuje bo moj brat wrocil do Polski A nie zatrudi ikogo bo zbiera na te nieszczesny drugi sklep Gdyby nie iego brat ktory co chwila dzwoni o hajc to sklep juz by dawno byl No nie ma co w nikac .Codziennie go nie ma tylko w czwartek ma wolny a tak to wraca po 24 albo po 3 rao po 4 czasem wroci po 20 hehe eee Baw sie dobrze albo i nie i wracj tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wstawac wstawac!!!!!Co kac meczy po ostatkach?????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu słońca bez końca, kwiatów pachnących, a tuz za oknem ptaków śpiewających. Każde z tych życzeń na pewno się spełni, ponieważ płynie prosto z serca głębi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Coś się kończy...coś zaczyna, coś umyka w szarą dal, czegoś żal, czegoś brak, z łez się rodzi nowy kwiat, nowy świat, nowy wiatr, przywiał tutaj oboje was, przywiał sny, przywiał mgły, nowy świt. Coś się rodzi, coś zaczyna, dziś obudzi Was ze snu Boży Dzwon Wszystkiego najlepszego ![]()
#90 |
Zadomowienie
|
A u na dzionek minoł deszczowo.
I tak nie licząc wyjscia na zakupy siedzimy w domku. Wymyśliłam sobie,ze usmaże racuszki. Mniam pucha chłopcy zajadali aż im się uszy trzęsły. Jesli ,któraś chce oto przepis Składniki: 4 jajka 1 i 3/4 szlanki mąki pszennej 2 serki homogenizowane(150gr) łuzeczka cukru waniliowego łyżeczka proszku do pieczenia Sposób przygotowania Składniki najlepiej wymieszać mikserem, mamy wtedy pewność że nie zrobią się żadne grudki. W tym samym czasie podgrzewamy olej w rondelku lub garnku. Smażymy nakładając łyżką (najlepiej wcześniej zamoczoną w oleju - ciasto lepiej odchodzi) na średnim ogniu tak aby nie spalić racuszków. Dobrze jest mieć jakiś patyczek (np. do szaszłyków) i nakłuwając sprawdzić czy są juz dobre w środku. Odsączyć, posypać cukrem pudrem i gotowe. Zmykam życzę miłego wieczoru
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.