![]() |
#61 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie czuje nic podczas seksu - niewrażliwe ścianki pochwy?
Cytat:
![]() no właśnie. mam co prawda problemy z naturlanym nawilżeniem, ale mam tez żel. ale tak naprawę nie czuję nic... ![]() ![]() ![]() penis niby wchodzi, ale potem wypada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Postanowiłam sie tu zalogować po przeczytaniu tego wątku ponieważ mam podobny problem.. Może nie powinnam ale czuje wewnętrzny wstyd przed tym tematem, kocham się z moim pierwszym parterem od ok roku czasu i za każdym razem mam nadzieje że jednak może teraz z tym kolejnym razem będzie lepiej, nie wiem czy istnieje cos takiego jak niewrażliwe ścianki pochwy ale dokładnie takie sa moje 'odczucia'.. Piszecie że przyjemności trzeba sie nauczyć i wymaga to trochę czasu, nie wiem może źle sie do tego zabieram? próbowalismy wielu pozycji w każdej jest podobnie, zastanawiam się w czym tak naprawdę leży problem i nie mogę znaleźc odpowiedzi, kocham mojego partera, traktuje go poważnie i chciałabym żeby nam obojgu było dobrze, ale nie wiem w jaki sposób temu zaradzić, jestem juz naprawdę sfrustrowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Zalogowałam sie tu po przeczytaniu tego wątku, niestety mam podobny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Jest to dla mnie wstydliwy problem. Kocham się z moim parterem od ok roku, nie wiem czy istenieje cos takiego jak niewrazliwe ścianki pochwy ale mam dokładnie takie 'odczucia'. Piszecie że przyjemności trzeba sie nauczyć, może niewłaściwie się za to zabieram? Kocham mojego partnera i myślę o nim bardzo poważnie, ale chciąłabym żeby nam obojgu było dobrze. Jestem juz naprawdę sfrustrowana, probowaliśmy rożnych pozycji co praktycznie nie zmienia nic. Dziewczyny czy coś się u Was zmieniło od czasu ostatnich postów? Czy ze mną coś nie tak? Bardzo proszę o pomoc!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Widze że jest kilka dziewczyn na to cierpiących, rozmawiałyście o tym z ginekologiem? Czy którejś z Was to przeszło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Miałam dokładnie tak samo, przy pierwszym razie nawet nie poczułam jak mój ex "wszedł". Nie czułam NIC i żałowałam że nic mnie nawet nie bolało
![]() Ewolucja nie przystosowała kobiet do przeżywania orgazmu. Przystosowała je za to do wielkich poświęceń. Proponuję więc przechytrzyć naturę i wkroczyć na nowy stopień ewolucji. NIE dla poświęceń! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
nie wiem, jak dla mnie tu nie chodzi o 'poświęcenie się',, poza tym wiem że ta strefa jest ważna w związku dla obojga partnerów i jakoś nie umiem sobie wyobrazić żeby z tego zrezygnować, większym poświęceniem dla mnie byłoby ten problem zaniechać i unikac stosunków do końca życia ;o Poza tym jakby nie było to jest to forma bliskości z parterem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Ciekawi mnie jedna rzecz wy jesteście z tych co mają jak wy to mówicie Niewrażliwe ścianki pochwy czyli ogólnie nic nie czujecie , co byście chciały czuć, co czują inne kobiety pochwą. Ciepło, napięcie, podrażnianie, mimowolne zaciskanie, twardninie łechtaczki? Sama łechtaczka podobno jest bardzo wrażliwa może nawet tak jak oko i gdy ją dotknąć bez podniecenia to bardzo boli więc pewnie tak samo mocno ją czuć jak się ją dotyka przy podnieceniu tylko wtedy to nie ból ale przyjemność a siła, natężenie doznania pewnie taka sama sodząc po tym że kobiety krzyczą w trakcie seksu albo się wykręcają jak kociak? Dlaczego dyszycie qw trakcie seksu nie macie kontroli nad oddechem coś takiego jakby wejść pod zimny prysznic też jest trudno normalnie oddychać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
ja współżyję już od prawie trzech lat. dość wcześnie zaczęłam, ale nie o tym mowa
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Czy mogłabyś opisać jakie to uczucie mieć penisa w pochwie, co kobieta (czyli konkretnie ty) czuje trakcie seksu?
Masz orgazmy gdy się masturbujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim czas... Ja odczułam przyjemność dopiero po urodzeniu dziecka (po czasie połogu- 6 tygodni) aż TŻ był zadziwiony. I to jak!
Od tamtej pory jest ok, chcociaż jak czasem jestem zmęczona- 7 miesięczny synek, bardzo aktywny no to wiadomo że nie ma aż takiej przyjemności i trzeba uważać zeby dziecka nie obudzić :P Według mnie wszystko przyjdzie w swoim czasie a przyjemności trzeba się nauczyć ![]()
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Czizys bober to brzmi jak wypowiedzi jakiegoś obleśnego dziada który chce się podjarać wypowiedziami kobiet o ich seksie, daj se na wstrzymanie
![]() Też na początku miałam często taki problem. Z czasem zaczęłam czuć w ogóle cokolwiek(same ruchy bez żadnej przyjemności z mojej strony) a z czasem przyjemność chociaż tez nie za każdym razem i nie w każdej pozycji.. Tez nie można cały czas o tym myśleć, ja wtedy już w ogóle nie dość, że nic nie czułam to jeszcze miałam problem z nawilżeniem.. poprawiło się kiedy kompletnie olałam starania o przyjemność i zaczęłam się zwyczajnie cieszyć z bliskości z partnerem, przyjemność przyszła później.. Jeśli nie chcecie czekać aż może coś się zmieni ![]()
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Nic nie czuje podczas seksu
To stwierdzenie wpisywałam w google wiele razy.. w nadziei, że znajdę wypowiedź która da mi jakieś światełko w tunelu.
Przezwyciężyłam swój problem, stąd mój wątek, w którym chcę opisać jak to się stało i dać komuś "światełko" gdy będzie załamany tym paskudnym problemem. Podczas stosunku nie czułam NIC, nie mówię tu o orgazmie ale o kompletnym braku czucia w środku. Bałam się pozycji, w których byłam na górze, bo gdy zdarzyło się że penis "wypadł" ja tego nie zauważałam i nie robiło mi to różnicy. Bałam się że po prostu w trakcie usnę niewzruszona niczym. Próbowałam wielu pozycji szukając odpowiedniej, zróżnicowanej gry wstępnej, różnych bodźców, lekkiego czy ostrzejszego seksu - ale nic mnie nie ruszało. Byłam kompletnie załamana. Ginekolog olał sprawę, na seksuologa wieczny brak funduszy (a może ogromny wstyd i wykręcanie się brakiem kasy?). Byłam tak załamana że w pewnym momencie myślałam że wszystkie kobiety udają w łóżku bo to niemożliwe żeby cokolwiek odczuwać. Rozstałam się z facetem - nie przez seks, po prostu nie wyszło. Jakiś czas po tym związałam się z obecnym tż nakreślając mu od razu jak wygląda moja sytuacja - stwierdził że będzie walczył dopóki się nie uda. Ale tu pojawił się następny problem - tż narzucił sobie w swojej główce presje - przez co ze stresu kończył w 3 minuty. ALE tu się nie poddaliśmy, ja wspierałam jego a on dbał o mnie świetną grą wstępną, słuchał mnie i mojego ciała, miłością francuską - która jako jedyna sprawiała mi "radość". Jakiś czas później tż przełamał swój wstyd i poszedł do seksuologa (spodziewałam się dłuugiej sesji rozmów i takich tam, ku mojemu zaskoczeniu wyszedł z gabinetu po 15 minutach?)z receptą na tabletki dla kobiet w okresie menopauzy ;d (musiałam o tym wspomnieć bo mnie to zabiło ;d ). Tabletki zadziałały, a może placebo? Nieważne, dalej próbowaliśmy bo mi wystarczała sama ta fizyczna i psychiczna bliskość i namiętność, a tż wciąż nie tracił wiary. W tych próbach przypadkiem coś poczułam!! Z bananem na twarzy chcąc wykrzyczeć całemu światu, no ale on to sam ujrzał, starając się odtworzyć TEN ruch ;d i tym sposobem nasze późniejsze zbliżenia wyglądały dość dziwnie: "lekko w lewo, nie, nie tak, tak bardziej z dołu, noo tak właśnie", takie jak on to nazwał "szukanie igły w stogu siana", ale znaleźliśmy igłę ;d odpowiedni kąt, pozycje (póki co tylko 3 są dla mnie fajne). Obdarzaliśmy się ogromną cierpliwością, zaufaniem, wsparciem, ale warto było! Teraz zbliżenia wyglądają tak jak powinny, ja wszystko czuje i jestem spełniona. Dla mnie super ważne były rozmowy i jego zrozumienie, cierpliwość, wola "walki". Cieszę się że powiedziałam mu o tym na samym początku (chociaż było to dla mnie strasznie trudne) zamiast udawać. Mam nadzieję że mój wpis da jakiejś kobiecie nadzieję na to że może być inaczej. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Nareszcie trafiłam na forum, gdzie nie jestem sama, tzn. inne kobiety mają problem jak mój, a mianowicie problem z seksem. Jestem podekscytowana, bo raz, że już nie myślę o sobie, jak o dziwolągu, a dwa... widzę, że to jednak można "naprawić".
Ale chwilowo nie będę opisywać własnego problemu. Zamiast tego zapytam - piszecie, aby rozmawiać z TŻ. Wiem o tym, że trzeba to robić. Jednak mnie paraliżuje lęk przed odrzuceniem, przed tym, że pomyśli, że jakaś nienormalna jestem. Zwyczajnie boję się o tym powiedzieć. I ostatecznie wygląda to tak, że niektórym zdarzało mi się mówić o tym, a innym... nie mówiłam i odchodziłam, zanim jeszcze dotarliśmy do łóżka. Tragedia. Dodam, że mam 32 lata i mnie samą przerażają moje własne "numery". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam ja rowniez mam problem i niewiem jak sobie z tym poradzic, mam partnera od miesiaca ktory sie stara jest czuly,duzo przytula dotyka i wogole, u niego gra wstepna nie trwa 5 sekund, ale nie potrafie sie tym podniecic nie podnosi mi sie adrenalina serce nie bije mocniej, czasem odczuwam drezcz przyjenosci ale pozatym nic mam jedynie swiadomosc tego ze mnie dotyka ale pozatym tak jakby wszystkie bodzce dotyku miala przytlumione, jak on dziala to czasem czuje przyjemnosc z jego pchniec itp, ale np jak ja na nim jestem albo probuje jakkolwiek sie ruszac to juz nic kompletnie nie czuje, nigdy tez nie mialam orgazmu w trakcie sexu...nie jest to kwestia tego ze on dlugo nie moze...bo moze sam w trakcie sexu niedochodzi bo mu juz sil brakuje na dalsza jazde wiec dokancza reka...eeh niewiem co robic,chce miec przyjemnosc z sexu chce sie podniecac a nie moge meczy mnie to help
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Jak cie facet nie podnieca, to nie ten facet. Nie jest twoim pierwszym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.