|
|
#63 | |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: * zapachowy kramik Angel :)
Cytat:
Może zainteresowało Cię coś jeszcze?
|
|
|
#66 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, z kolczykami oczywiscie da się wykombinowac, mam własnie ferie świątecznę wiec na pewno coś wydłubię.. A co na wymianę? Bo perfum za kolczyki to mneimam że mało "korzystna" dla Ciebie, zwłaszcza ze ja raczej szukam drobiazgów
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Pozostaje tylko kwestia tego jak bardzo wartościowych rzeczy mam szukać ![]() Cytat:
- Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. 75/125ml - Kerastase Chroma Reflect- maska, 40/200ml - Kerastase, Nutritive, Masquintense . 30ml - Wella System Professional Color Saver Emulsion, 50ml uzyte 4 razy - Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live, 30/75ml Zainteresowały mnie te rzeczy ?
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
jak bys opisala insolence i very irresstible?
|
|
|
|
|
#73 |
|
czyli Endżi
|
Insolence jest już nieaktualne (jak wszystkie rzeczy zaznaczone na szaro w pierwszym poście)
![]() Czyli prosisz mnie o opisanie Sweet Darling oraz Very Irresistible Sensual ? Ok, tak na szybko...Sweet Darling - przyjemny, otulający niebanalny słodziak - nie kojarzy się jednak jednoznacznie jako jadalny cukrowy ulep Na forum Perfumy porównywany z Angelem Thierry'ego Muglera i Hypnose Lancome - muszę obiektywnie przyznać, że coś w tym może być Nuty zapachowe: wata cukrowa, passiflora, frezja, australijskie drzewo sandałowe, paczula, wanilia Very Irresistible Sensual - to ulepszona wersja Very Irresistible EDT To zapach bardzo kobiecy, kwiatowy, zmienny i wibrujący na skórze. To jeden z nielicznych zapachów, w przypadku których zachwyca mnie znajdująca się w składzie róża. W tych perfumach znajduje się aż 7 gatunków róż - każda o innym obliczu i innej barwie zapachu po to by razem stworzyły prawdziwą boską symfonię Dodatki do róży stanowi egzotyczny anyżek i zachwycające nutki drzewne.
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!! czy za Sweet Darling, Kylie Minogue - 14/15ml EDP zainteresoawłyby cię odsypki Mac`a ( wieksze niż na allegro-- tak po pół łyżeczki) te co w moim wątku + mam jeszcze rose. pozdrawiam anna
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Angel,
proponuję Very Irresistible za: - Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection 40ml z 125 - Wella System Professional Color Saver Emulsion, 50ml - Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live, 30/75ml czy proponujesz cos innego? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Chodzi o te: Klik! ? Mam już chyba odsypkę tego różowego i bardzo mi się spodobał więc mogę się skusić na troszkę więcej ) ?Co sądzisz o wymianie: odsypka (po poł łyżeczki) Fuschii. Rose i Copper Sparkle + (no właśnie nie wiem ile... - podobają mi się 3 testery pojedynczych cieni Manhattan z Tej fotki Może wzięłabym 3 odsypki i 3 testery a Tobie oddałabym Sweet Darling (z bólem, oj z bólem bo zapach jest prześliczny - oddam Ci tylko dlatego, że "odchudzam" perfumeryjny zbiorek ) oraz kilka próbek górnopółkowych perfum ?Cytat:
Toya, pełen flakonik to koszt 370zł więc taka opcja nie kalkuluje mi się Mogłabym rozważyć wymianę moich perfum na kosmetyki, które wymieniłam w poście # 70
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
vy 60ml to koszt okolo 160zl
a moje kosmetyki: Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection 40ml z 125 (55zl z 90zl) - Wella System Professional Color Saver Emulsion, 50ml 55zl - Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live, 30/75ml 30zl z 65 w salonie tak więc moglabym dorzucic Kerastase, Nutritive, Masquintense, inaczej ta wymiana mi się nie oplaca. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!!! kolor Rose ( to moj ulubiony ---- sliczny delikatnt róż bardzo opalizujacy na zloto-- Cudo!!!) zostalo mi go nie wiele , dlatego nie mam go wystawionego do wymiany i proponuję go tylko za coś super!!!
tamtych testerów juz nie mam -- polecialy do Cziki ale mam jeszcze swoje inne -- wklejam foto-- zdjecia wyszly marnie, cienie są ciemniejsze i oplizujące. Załącznik 1236445 Załącznik 1236446 Załącznik 1236447 a co proponujesz z próbeczek???? pozdarwiam anna Cytat:
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-04-10 o 10:34 |
|
|
|
|
|
#79 | ||
|
czyli Endżi
|
Może gdyby kupować na Allegro to rzeczywiscie byłoby to możliwe Perfumeryjną (np. Sephorową) cenę można sprawdzić na Lumiere - Klik! Poczatkowa pijemność perfum to 75ml a aktualnie jest około 60ml (raczej jest więcej, ale asekuracyjnie zaokrąglam w dół żeby byc w porządku). Tak więc jest 80%. Z Twoich rzeczy za Very Irresistible Sensual - po głębszym namyśle i ostrzejszej selekcji - wybrałabym to: - Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. 75/125ml - Kerastase Chroma Reflect- maska, 40/200ml - Kerastase, Nutritive, Masquintense . 30ml ( ze zdjęcia wnioskuję, że to wersja Chroma Reflect, tak ?) - Wella System Professional Color Saver Emulsion Perfumy są bardzo wartosciowe i śliczne i niełatwo będzie mi się z nimi rozstać. Ale -jak już wspomniałam - za dużo mam flakoników perfum i muszę część pooddawać, bo nie zdążę wszystkiego zużyć. A nie chcę, żeby moje perfumy się popsuły Cytat:
Cytat:
Hmmm... Szkoda, że tamte 3 cienie już poleciały ![]() Za Maca w kolorze Rose podziękuję, bo mam niemal identycznego Burzuja o podobnych właściwościach i zbliżonej kolorystyce ![]() Tak więc interesowałby mnie Mac fuksjowy i w kolorze miedzi Więc sama nie wiem co teraz
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż twoja woda i twoja decyzja na co ją zamienisz--- czekam na twoją decyzję.
pozdarwiam serdecznie . anna
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Ostatecznie czy zgadzasz się za Very Irresistible Sensual
- Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. 40/125ml - Kerastase Chroma Reflect- maska, ok 40/200ml - Kerastase Masquintense maska 30mlo - Wella System Professional Color Saver Emulsion ? |
|
|
|
|
#82 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Fuksjowy pigment jest świetny, ale - jak już wspomniałam - mam troszkę zapasu a poza tym 2 cienie prasowane Lancome i Diora w podobnym odcieniu Ten miedziany pigment jest bardzo ładny, ale pewnie nie oddasz większej ilości ?Cytat:
?
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
- Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. 40/125ml
- Kerastase Chroma Reflect- maska, ok 40/200ml - Wella System Professional Color Saver Emulsion ? za 50ml Rockin' Rio Escady ? |
|
|
|
|
#84 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Miniaturze Masquintese też
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
ok
-Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. 40/125ml - Kerastase Chroma Reflect- maska, ok 40/200ml - Wella System Professional Color Saver Emulsion ?- Kerastase, Nutritive, Masquintense 30ml? |
|
|
|
|
#86 |
|
czyli Endżi
|
Toya, chciałabym jeszcze spytać jak oceniłaś, że np kremu Chroma Protect Kerastase jest 40 ze 125ml a maski Chroma Reflect 40 z 200ml. Czy opakowania są na tyle prześwitujące, że dałaś radę to ocenić?
Ponadto czy możesz sprawdzić jaką mają datę ważności te kosmetyki? (przepraszam, że o to pytam, ale niestety nie raz już się naciełam w przypadku wymian z innymi Wizażankami )
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
pudelko do maski mozna otworzyc i ocenic,ja przelozylam do 30militrowego i bylo o jakies 10ml wiecej. a krem widac pod swiatlo, nie da sie go wycisnac i z powrotem wlozyc.
kosmetyki sa nowe, gwarantuje to, z najlepszego salonu fryz w poznaniu. |
|
|
|
|
#88 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
|
#90 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
? Jaka jest jego pojemność? Nie wiem czego szukać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Może zainteresowało Cię coś jeszcze?