|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym jest dla Nas Wizaż?
Odskocznią od codziennych problemów.
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Tak jak chyba wszyscy tutaj jest nałogiem
Odwiedzam Wizaż codziennie. Na początku zajrzałam tuta, bo szukałam porady z dziedziny urody, a później odkryłam KWC- bezcenny przy planowaniu zakupów kosmetyków , Intymnie i Targowiska. Tak więc Wizaż, to nie tylko miejsce gdzie można znaleźć porady kosmetyczne, fryzjerskie, porady w życiu uczuciowym i obiektywna opinię, to także miejsce handlu wymiennego , kompletowanie szafy, itp. ;> Wizaż zmienił moje niektóre poglądy, do niektórych spraw dojrzałam, zmieniłam się wizualnie . Zawsze znajdzie sie tu radę.
Mój lumpeks https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227179Moja wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227485Nowy gorset Leg Avenue na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167 Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość. ![]() |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Hm to i ja opowiem swoją historię z wizażem
Najpierw zaczęło się od knc, było mi bardzo przydatne,teraz w sumie mniej z tego korzystam.Potem w końcu się nauczyłam logować*po kilku miechach to odkryłam no i zaczęłam pisać pierwsze posty.Przede wszystkim:wielkie oparcie co do trądziku, pomoc w kwestii cery i skóry.No i dbanie o włosy, przy okazji wspomnę tez że swietne są watki typu=teksty facetów,teksty dzieci, przygody z sikaniem=płakałam ze śmiechu,az sie w rodzinie pytali co tam jest w tym laptopie . A że nałóg i uzależnienie?Przymykam na to oko od zawsze .
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Kiedys wchodzilam na wizaz bo bardzo mi sie tu podobalo, ale zdanie zmienilam i teraz wchodze tu zeby poprawic sobie humor, nie biore tego forum na powaznie.
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to już nałóg...wchodzę tu codziennie...
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
To mój nałóg
Naprawdę nie wiem czy to dobrze się przyznawać czy nie, ale wchodzę na serwis nie z powodu gdy czegoś potrzebuję, pomocy, choć tak też bywa, ale po prostu wchodzę i czytam..czytam..czytam![]() Kocham Was!!!! |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wizaz to relaks, miejsce, w którym mogę się nieźle uśmiać, doradzić, podnieść sobie ciśnienie, wzruszyć się czyimś nieszczęścia... dobrze mi tu
|
|
|
|
#69 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
to miejsce gdzie miło można spędzic czas
dowiedziec się wielu rzeczy. I to wszystko
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, na pewno jest
- ogromną kopalnią wiedzy - zajęciem na nawiedzającą czasami nudę - portalem na którym jestem zaraz po załączeniu komputera (czyli nałogiem) - niektóre wiadomości, o których się dowiedziałam właśnie tutaj poważnie zmieniły moje życie (np świadome wybieranie kosmetyków)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

Odwiedzam Wizaż codziennie. Na początku zajrzałam tuta, bo szukałam porady z dziedziny urody, a później odkryłam KWC- bezcenny przy planowaniu zakupów kosmetyków
. Zawsze znajdzie sie tu radę.
.

Naprawdę nie wiem czy to dobrze się przyznawać czy nie, ale wchodzę na serwis nie z powodu gdy czegoś potrzebuję, pomocy, choć tak też bywa, ale po prostu wchodzę i czytam..czytam..czytam