|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: różne różności
3. emulsja do twarzy z algami planet Spa nowa
4. balsam z drobinkami złota Eveline prawie cały 6. oliwka antycellulit- użyta 2 razy 7. mleczko do demakijazu prawie całe 11. maseczka wygładzajaca Planet Spa Avon - nowa-rezerwacja To mnie interesuje
|
#62 |
|
BAN stały
|
podoba mi sie:2.cienie do powiek H&M
3.Puder power bronze hypoalergiczny z serii Kosmetyki nATURALNE" użyty kilka razy 4.puder rozswietlający, kolor naturalny 5. perełki rozświetlające - ilość widoczna na zdjeciu 2. cienie do powiek - dużo- kolorki - 1,2 i złotego cienia nie ma |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za ktorys z tych pudrow lub perelki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5984267 i dezodorant Percive i hot lissa? Odpisz u mnie
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec ktory z tych pudrow jest aktualny?
3.Puder power bronze hypoalergiczny z serii Kosmetyki nATURALNE" użyty kilka razy 4.puder rozswietlający, kolor naturalny 5. perełki rozświetlające - ilość widoczna na zdjeciu i jeszcze to: 3. sztyft na wypryski Avon - nowy 2. dez. Perceive - użyty 2 razy 4. mleczko do prostowania włosów Za maja bluzke, komplet z malachitu i naszyjnik z koralowca? Co Ty na to? Odpisz u mnie
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ok poczekam ale mam nadzieje ze jakis puder zostanie
i perelki rozswietlajace tez to jak bedziesz cos wiedziala to napisz u mnie
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
A ten puder brazujacy to z jakiej jest firmy?
![]() A co powiesz na wymianke za te rzeczy: 3. sztyft na wypryski Avon - nowy 2. dez. Perceive - użyty 2 razy 4. mleczko do prostowania włosów i ten puder i jeszcze ten sweterek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6113949 Moze bys cos dobrala jeszcze z moich ciuszkow? Odpisz u mnie
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze takie bransoletki
z nefrytu - ta zielona (ma uszkodzone zapiecie) z krysztalu gorskiego - biala Ineresuje Cie ktoras? ![]() I napisz jeszcze z jakiej firmy jest ten puder brazujacy
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co z nasza wymianka? ![]() Odpisz u mnie |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

szukam głównie kosmetyków z wish listy
może nastepnym razem