![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja Walka z kilgramami START !!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!
Od dziś zaczęłam swoją walkę z kilogramami. Jestem z wami. Nie ma jak wspierać się nawzajem i mobilizować!!! Start: 57 kg (163cm)... marzę o 52!!! Oczywiście do tego chcę mieć płaski brzuszek, zero tłuszczyku w "boczkach" i szczupłe uda... PriVativ moje założenia co do odżywiania są bardzo podobne do twoich... Zaczęłam dziś ćwiczyć, kręcić hula-hop... zastanawiam się kiedy zacząć A6W bo szykuje mi się wyjazd na Święta do teściów i rodziców i zastanawiam się czy w obcym miejscu będzie mi się chciało ćwiczyć... Idę na czerwoną herbatkę..
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj zakupilam zel nivea goodbye cellulite ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Dzięki za powitanie
![]() Założenia dietetyczne: będę jeść co 2-3 godziny i regularnie, oczywiście mało i bez podjadania pomiędzy posiłkami (do tej pory jadałam śniadanie o 10 i obiad z mężem o.18)... a do tego obiadu to nieustanne podjadanie - prawie codziennie słodycze!!), ograniczę słodycze albo jak się uda z czasem to zrezygnuję z nich( ![]() ![]() Dziś zaczęłam robić troszkę zmodyfikowane brzuszki o których przeczytałam na forum: 1) Leżąc na plecach unoszenie prostych nóg do pionu i równoczesne unoszenie głowy z rękoma na karku... i tak 20 razy po 5 serii dziennie (razem 100) 2) Leżąc na plecach unoszenie nóg do pionu i opuszczanie ich ale NAD podłogę i tak 10 razy... i 5 takich serii (razem 50) Do tego hula-hop 3 serie po 10 minut.... No i planuję zacząć od nowa przerwaną miesiąc temu A6W... jak się rozkręcę z ćwiczeniami - a zwłaszcza chodzi o zaszczepienie w sobie systematyczności - chciałabym poćwiczyć też uda... A może jakaś prawdziwa dieta...ale nie chcę takiej po której nastąpi efekt jo-jo... Na wiosnę byłam na diecie kopenhaskiej, ale w moim przypadku efekt jo-jo pojawił się dość szybko... Chciałabym zmienić tak nawyki żywieniowe, żeby utrzymywać stała małą wagę... Wiem, że może niektórym wyda się śmieszne, że chcę się odchudzać...ale nie tyle waga mnie przeraża co te fałdki tłuszczu... i to, że patrząc na swoją mamę obawiam się że też kiedyś będę wyglądać jak ona (dziś ma rozmiar 46,a w dniu swojego ślubu ważyła 46kg - a ja w dniu swojego 54)...robię to dla siebie, dla własnego samopoczucia!!!! Bo nie ma jak dobrze się czuć we własnej skórze ![]() A więc START!!!
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
No No
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sie teraz staram jescze bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() chcialam te tabletki therm line ale nie zabardzo chce sie faszerowac jakimis tabsami bo niechce potem po odstawieniu miec jojo a rpznie to bywa !!slyszalam dobre opinie jak i zle o tych tabletkach i chyba sobie odpuszcze! no ale niewiem juz co robic ![]() prosze napiszcie jakie wy cwiczenia robicie bo te moje chyba przestaly na mnie dzialac ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Mi sie odechciewa wszystkiego jak widze święta tuż tuż ;/ ale tak na marginesie Zycze Wesołych Swiąt Wam dziewuszki
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
nie martw sie ; ) zasoj wagi,to rzecz normlana : )) za tydzien (dwa) sie zwazysz i zobaczysz ,ze waga ponownie zacznie spadac
![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mojej diety (a może zmiany sposobu odżywiania) dopiero dzień 3 więc na wadze nie spodziewam się żadnych spadków...
Generalnie po wbiciu się nowy rytm jadam 4 posiłki dziennie, z czego jeden ciepły. Ostatni przed 18... Pije tylko herbatę czerwoną i 1 słabiutką kawę z mlekiem. Do ćwiczeń dokładam hula-hop i 1/2h dziennie Vibra Tone na brzuch... Oby tylko były efekty... Niestety teraz trudny (ze względu na dietę) okres świąteczny.. Ja jednak A6W odkładam do nowego roku, bo będę w rozjazdach na świętach (już od dziś) i na sylwestra (4 dni w górskiej chacie) i nie będę miała warunków na ćwiczenia... Ale póki co nie jadłam nic słodkiego.... choć na pewno na małe kawałki placków na świętach skuszę się ![]() Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Wesołych, Radosnych i Białych Świąt Bożego Narodzenia!!!
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
a JA WłAśNIE wrocilam z zakupow
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Dziś zjadłąm chyba ze 10 mandarynek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz poki co ide ćwiczyć bo te rurki co dzis kupilam nie beda sie nadawać jk przytyje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Ja nawet nie chce sie ważyć !! masakra zwaze sie jutro i ciekawe ile przytylam;/;/ Od jutra Już dalej dietka i ćwiczonka a dziś troszke wytańcze bo balety są to kilkugodzinny ciagły taniec moze cos da
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
SWIETA swieta i po swietach !!! i naszczescie !!! ja nawet ważyć sie nie chce zważę sie dopiero w sobote rano bo przez dwa dni jakos sie doprowadze troche do normalnosci ;/ masakra
![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Moje wymiary: wzrost: 174 cm waga: 65 kilo (było 70kg) Talia: 67cm (było 72cm) - cel 65-64cm biodra: 102cm (było 104cm) - I cel 95cm udo: 57cm (było 60cm) - I cel 54cm łydka: 38cm (było 39cm) - I cel 36-37cm Juz jakis czas sie odchudzam ale nigdy nie było to długotrwałe...3 dni diety podem napady na lodowke i tak w kołko ![]() ![]() Pare dni temu sie zawzięłam i poki co idzie mi ok. Jestem na diecie 1200 kcal ...raz na jakis czas robie sobie odstępstwa bo niestety jestem nałogowym słodyczocholikiem ![]() ![]() Codziennie jezdze na rowerku stacjonarnym 20-25 minut interwałem na niskim obciążeniu... + codziennie ćwicze...przeplatam: pilates, 8 minut abs, callanetics, fat burning(dopiero ściągam) + inne ćwiczenia tak ze codziennie jest co innego. Teraz ściągam też filmik z tańcem brzucha ![]() ![]() WITAM
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
ja w sumie też się przyłączę, może tym razem się uda do końca dotrwać w moich postanowieniach. u mnie jest tak, że pierwsze dni są spoko, gorzej już po tygodniu. ze słodyczami to różnie bywa, ostatnio nie jadłam w ogóle 3 tygodnie i potem znowu zaczęłam. mam do zrzucenia sporo kg, najgorzej będzie z ćwiczeniami bo mam lordozę i muszę poszukać odpowiednich ćwiczeń. chciałabym bardzo być w końcu chudą dziewczyną.
zaczęłam od dzisiaj dietą. zjadłam śniadanie i obiad, jak na razie. drugiego śniadania nie było gdyż dość późno wstałam. teraz zjem jakieś pomarańcze, a na kolację pewnie tuńczyk i może jakaś czerwona herbata. przydałby się sport jakiś, ale wolę poczekać na dobre porady niż zrobić sobie większą krzywdę. trzymam kciuki. za Was i za siebie.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
zwazylam sie mimo iz pisalam ze dopiero w sobote... ale sie nie moglam powstrzymac musialam wiedziec ile przytylam i... mam 1 kg woecej przez swieta ;/ masakra:[
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w skrocie: jeżdżąc szybko i na niskim obciazeniu spalasz tłuszcz, jezdząc z duzym obciażeniem wyrabiasz mieśnie (ale z tym tez nie jest tak "hop siup" ![]() Trening powinien trwac przynajmniej 30 minut poniewaz dopiero po 20 min zaczyna się spalac tłuszcz a nie weglowodany. Możesz tez jezdzić interwałowo ale wtedy tak 20-25 minut (na niskim obciażeniu) ja właśnie wybrałam ten sposob ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlatego lektura wątku, ktory ci podałam jest wskazana. A tu masz troche o tym co to jest trening interwałowy: Cytat:
A tu jak może wygladac taki trening przy użyciu rewerka: Ja jeżdże tak: 5 minut- tepo średnie(tak na rozgrzewke) 1 minuta- jak najszybciej sie da (100% swoich mozliwości) 1 minuta- tempo średnie 1 minuta- jak naszybciej ...itd az do 20-25 minut. Uwierz czas zleci Ci baardzo szybko, a pot sie leje ze mnie bardziej niz jak jezdziłam srednim tempem przez 40 minut... acha obciazenie musi byc niskie żeby tłuszczyk się spalał. Ale najlepiej tez poszperaj troche na wizażowym forum fitness bo tam dziwczyny sie znaja na tym 100 razy lepiej niż ja i pewnie udziela Ci odpowiedzi na wszytkie pytania dot. rowerka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Heeej ;] 3mam za Was wszystkie kciuki
![]() ale szczerze mówiąc wątpię w siebie... waże 66kg przy wzroście 172cm.... coś strasznego... A co najśmieszniejsze: czasami wydaje mi się że nie jest ze mną aż tak źle a czasam,i nie mogę na siebie patrzeć... :/ no cóż... życzę powodzenia w dążeniu do celu (oczywiście się do niego dołączam :P) będę tu często wpadać i wpisywać się ![]() pozdrawiam ania
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
heloł dziewczynki
![]() Dziekuje za wytłumaczenie mi co to jest trening interwałowy ![]() i witam Nową osóbkę ![]() ![]() ![]() właśnie jestem po 25 minutowej jezdzie rowerkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czy therm line tak działa czy co ale juz chyba z 3 razy byłam w wc
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro sie ważę i mierzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez PriVativ Czas edycji: 2007-12-28 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
A więc tak:
Udo-było 60->58.5->jest 58 ![]() łydki-34 (nie mierzyłam wcześniej ) Biodra-było 96->jest 95 (mierze tam gdzie tyłek najszersze miejsce) Obwód pod biustem- było 76->jest 74 ![]() Pas-było 67->jest 65 ![]() ![]() ![]() Waga- było 67->62->60->+1 przez święta->a teraz znowu 60 ![]() ![]() Troche niby spadło ale jak bym w udzie miała z 54 a biodrach chociaz z 93 już nie pisze ze 88 bo to chyba nierealne jakoś biodra mi powoli schodzą ![]() Ale ogólnie aż tak zle nie jest a własnie jestem po rowerku 10 minut tylko jezdzilam od razu jak wstalam a teraz ide zjesc musli ![]() a i jesczze jedno jak ja bede jezdzila kilka razy dziennie po np 10-15 minut bo tak mi lepiej to da efekty taka jazda?? czy od razu trzeba z 30 minut???
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
podsumowanie dnia:
W sumie było ok. Jedzonko dziś też super (mało i zdrowo)właśnie teraz zjadłam serek wiejski z pomidorem bez zadnego chleba ale jesczze spac nie ide , wioeczorem jeszcze pojezdzilam tez 10 minut rowerkiem i zrobilam 100 brzuszkow i takie tam cwiczenia na nogi, potem po prysznicu zrobilam masaz ud z zelem na cellulit i tak mysle co zrobic z tym rowerkiem... hmmm. Po tych TL II mocno sie poce i jak jezdze rowerkiem to 10 minut gora 15 i mi starczy;/ no ale domyslam sie ze to za malo nawet jak bym robila kilka razy dziennie ! i nie wiem co zrobic by mi czas na rowerku szybko zlecial juz kompa klade jakos na kierownice i cos tam robie ale mi sie zsuwa i przy tym denerwuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Nowo zaczęty dzień:
dzisiaj było 20 minut rowerkiem ![]() ![]() teraz troche pocwicze i C.D.N ![]() było jescze 10 minut rowerkiem no ale za to zjadłam 4 pierogi na kolacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wsumie juz jest po północy więc życze SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!! AAAAAA... chciała bym jutro wstac, zważyć sie i mieć juz 59 ![]()
![]() Edytowane przez PriVativ Czas edycji: 2007-12-31 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Rok 2008 sie zaczął
![]() ![]() ![]() a więc byle by było jesczee lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli jako tako weszłam w ten nowy rok i mam nadzieje ze teraz juz jak po masle zleci mi te 6 kilo ![]() ![]() Zycze Wam samych sukcesów w odchudzaniu i nie tylko !!! ![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
przytiwlysmy tak samo nowy rok
![]() ![]() ![]() z 58 = 52 a cel to ====> 48 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
ja skoncze brac cidrex zostalo mi chyba 20 tabletek to na 10 dni i mam zmiar tl2 kupic ale nie wiem czy cos daja ?
sa jakies skutki uboczne i jak sie je bierze ? a i ile kosztuja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.