|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam <-> Wymienie - świeże dostawy z Francji :)
na zmarszczki mimoczne niestety nie...ale na wlosy mysle,ze cos sie znajdzie. Popoludniu bede juz miala uzupelniony moj nowy watek kosmetyczny(teraz musze niestety wyjsc),wiec moze go przejrzysz i zobaczysz czy cos dla siebie znajdziesz,ok?
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
pod linkiem do tuszu jest teraz moj watek kosmetyczny-post 29 i 30 (niestety zostaly zlaczone i wyszlo torszke zamieszania...) Zerknij czy cos ci jeszcze wpadlo w oko...
A ja sie jutro przejde do drogerii i sprawdze odcien blyszczyku... aha a powiedz mi jeszcze cyz to jest wersja pelonowymiarowa? |
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Elixir des Merveilles? Jakie masz jeszcze inne miniaturki?
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, u Ciebie interesują mnie Pola i rene blanche. Z mini mam sporo meskich - ale narazie w rezerwacji chyba, czekam na odzew Madlaine - ainteresuja Cie meskie?na pewno mam Eau de Soir, addicta, iris noir, ultraviolet,(feminite du bois - ale nie chce sie szybko tego pozbyc) Pour Lamour de ' indie - BOSKI,zestaw chanel =19,5 egoiste, tresor, miracle, miracle so magic, poeme, Nu.. i jeszcze pewnie cos bedzie i kenzo amour - sporo mini jeszcze w kartonikach.
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...Meskie tez mnie interesują, a najbardzeiej Dior Homme Mogę poprosić o listę - męskich i damskich?
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pola - Champs elysees Nie mam na pewno meskiego diora ;/ z damskich to pewnie wszystko, lub prawie wszystko. Z meskich mam: 2 sztuki Bel Ami -i 1 bez pudelka, davidoff - cool water w pudeleczku, Balmain, Derby guerlain, versace, insense givenchy, Tsar, anateus chanel, xeryus -( dla mnie albo to smierdzi albo tak ma pachniec) D&G - czerwony korek, habit rouge i veitver guerlain, givenchy Pi - zdeformowany kartonik
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Aha Pola
![]() Jaką pojemność ma Pi? Interesuje mnie oczywiście jeszcze FdB A masz może czarną Coco?Mogłabym oddać Champs Elysees za Hermes+miniaturki A kryształki za coś drobnego - może jakiś różyk czy błyszczyk, czy coś do włosów. Co ty na to?
|
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a FdB to dla mnie mega sentyment, wiec nie za bardzo chce oddac - aj, moglam siedziec cicho i nie mowic ze mam do wlosow mam Loreal Liss cos tam do prostowania na gorąco, pewnie okolo 50%. Róż mam jeden i uzywam postaram sie cos znaleźć, ale cięzko bedzie :-/a cienie moga byc? jakich kolorow uzywasz? aa i ten hermes ma jeszcze w zestawie malego hermesa w probce - chyba1,5 ml i rzemyk jest i pudelko jakby skorzane. Nowe wszystko, nieotwierane. mam jeszcze beyond paradise - wieksza polowa z 50ml - jak lubisz ten zapach - to chetnie oddam )
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, czyli FdB odpada? Jakby co pomyśl i napisz jakbyś widziała naszą wymianę
|
|
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hm, nie wiem co jeszcze proponowac, mam probke Flowerbomba, the One D&G, Nina, flower by kenzo, rodriguez edt, meska lolita, cerruti ... imam miniature Poison Diora.
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Próbek ja sama mam pod dostatkiem. To pomyślę i jak cos napisze PW
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ysatis iris - jesli jeszcze szukasz irysów i moge odpsikac hypnose
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
efelko, najbardziej od Ciebie interesowałby mnie tester cieni Chanel , większość miniaturek niestety nie dla mojego męża, a te które lubi, ma w większych pojemnościach, miniatura Ange ou Demon kupiłam na Allegro w pieknym świątecznym zestawie z innymi, więc już mi nie potrzebna, zastanawiam się jeszcze nad tym tonikiem BS, mogłabys mi podać kod z butelki, sprawdzę datę produkcji ?
|
|
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
napisałam PW
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
nie kłopocz się, mniejsza o to, ufam Twoim słowom
jakbyś zatem widziała wymianę ?
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
hej,hej...
wyczytalam w innym watku ze posiadasz na "stanie" tusz masterpiece Max....Zerknij jeszcze raz do mnie za co moglabys go oddac..
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
hej, wstrzymam sie z wymianą i wycofam cienie z propozycji wymiany.
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
hej, nie wymienie tuszu, jest to prezent dla mamy.. zaoferowalam tylko wizazance, bo miala super kosmetyk do wymiany..
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

i kenzo amour - sporo mini jeszcze w kartonikach.
...

a FdB to dla mnie mega sentyment, wiec nie za bardzo chce oddac - aj, moglam siedziec cicho i nie mowic ze mam