13latka a 16 letni mężczyzna... proszę o opinie!:* - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-13, 20:46   #61
adusik
Zadomowienie

Dot.: 13latka a 16 letni mężczyzna... proszę o opinie!:*

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cóz może Ty uprawiałaś sex w wieku 13 lat, ale nie każda z nas była na tyle nierozsądna. I jak już ktoś napisał : Wół doskonale pamięta, ale o sexie w wieku 13-14 lat nie myślał!

I gdzie dojrzałość seksualna? Jak patrzę na swych bratanków 12-13 lat, toż to jeszcze dzieci. Zabawkami się bawią! W klasy grają! Gdzie tu miejsce na sex? Dźizas!

Przykład z liceum: siedzę na matematyce i przez ponad 2 godziny słucham, jak to moja klasowa koleżanka (miałyśmy 14 lat) całą kamasutrę już zdążyła przerobić. Czego to ona nie umie, czego nie robiła, itd... Po czym okazuje się, że dodatkowo przed 14 urodzinami usuneła ciążę (w którą zaszła z gościem lat 25). Nie wiem czym się tu chwalić! Chyba jedynie głupotą.
z wszystkim się oczywiście zgadzam tylko coś mi nie pasuje 14 lat i liceum... majac 14 lat się jest w 1 gimnazjum czy na stary system w ostatniej klasie podstawówki...
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 20:47   #62
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheCuteOne Pokaż wiadomość
Doskonale pamięta wół jak był cielęciem i cały czas twierdzi, że 13 lat to stanowczo za wcześnie na seks. W wieku 13 lat, nie można być gotowym na seks. Litości, 13 lat?!
Hmmm.... chyba nie zrozumiałaś mojej uwagi

Nie chodziło mi o to by dziewczyna uprawiała seks w wieku 13lat- zresztą z jej opisu jasno wynika, że tego nie chce i ma wątpliwości (pomijając peeting).
Dalsze wytłumaczenie niżej.

Cytat:
Cóz może Ty uprawiałaś sex w wieku 13 lat, ale nie każda z nas była na tyle nierozsądna. I jak już ktoś napisał : Wół doskonale pamięta, ale o sexie w wieku 13-14 lat nie myślał!
Kolejna
Tak, byłam taka rozsądna i już zaczęłam w wieku 13 lat

Powiedzenie "nie pamięta wół jak cielęciem był" odnosiło się do tego, że wiele dziewczyn, w tym na pewno jakieś wizażanki, miało tego typu dylematy w tym wieku.
Oczywiście to było tylko myślenie na ten temat, zastanawianie się, bo mało która (raczej żadna) dziewczynka jest gotowa w tym wieku na seks.

Tak wiem, zaraz znowu podniesie się gwar, że nie, nikt nie miał takich myśli.....

Cytat:
Dziwią mnie tego typu komentarze i teksty.
Zanim zacznie się dziwić powinno się chociaż zrozumieć intencje autora tego tekstu.... A dopiero potem atakować

Edytowane przez SiSleyS
Czas edycji: 2007-12-14 o 01:03 Powód: błąd
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 20:55   #63
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Powiedzenie "nie pamięta wół jak cielęciem był" odnosiło się do tego, że wiele dziewczyn, w tym na pewno jakieś wizażanki, miało tego typu dylematy w tym wieku.
Oczywiście to było tylko myślenie na ten temat, zastanawianie się, bo mało która dziewczynka jest gotowa w tym wieku na seks.
Tak wiem, zaraz znowu podniesie się gwar, że nie, nikt nie miał takich myśli.....
No,ja nie miałam takich dylematów w wieku 13 lat.Jak już pisalam na poprzedniej stronie,bawiłam się lalkami anie myslałam o dupczeniu,za przeproszeniem.
Przerażają mnie dzisiejsze nastolatki.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 20:58   #64
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
No,ja nie miałam takich dylematów w wieku 13 lat.Jak już pisalam na poprzedniej stronie,bawiłam się lalkami anie myslałam o dupczeniu,za przeproszeniem.
Przerażają mnie dzisiejsze nastolatki.
Ja też nie miałam, ale nie chodzi o licytowanie się kto miał takie myśli a kto nie....
Stary 2007-12-13, 21:00   #65
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Cytat:

Oczywiście to było tylko myślenie na ten temat, zastanawianie się, bo mało która (raczej żadna) dziewczynka jest gotowa w tym wieku na seks.

Ja przyznam,ze juz mialam Alejeszcze nie zabardzo wiedzialam o co chodzi i co sie z czym je,wiec wszystko zostawalo w sferze marzen.Wtedy dopiero powli dowiadywalo sie wszytkiego...
A tak wogole,to jak mialam 13 lat,to myslalam,ze jak bede miala 15,to juz bede taka duza i bede mogla sie malowac,spotykac z facetami i zimi spac.A jak mialam 15 lat,to dalej jeszcze taka gowniara bylam Dobrze,ze mi wtedy nie odbilo
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 21:01   #66
atka83
BAN stały

Cytat:
Ja też nie miałam, ale nie chodzi o licytowanie się kto miał takie myśli a kto nie....
No tak,tylko chciałam napisać że nienależe do tych wizażanek o których pisałaś wyżej. to taki przykładzik dobrze ułożonej dziewczyny,teraz kobiety.

Edytowane przez atka83
Czas edycji: 2007-12-13 o 21:28
Stary 2007-12-13, 21:21   #67
Rena
Zakorzenienie

Prosba o opinie?

Alez co Ty komentowac? Z jakiego punktu widzenia? Prawnego? Prawa wypowiada sie dosyc jasno, ze jest to karalne. Spolecznego? Wystarczy poczytac komentarze wyzej. Biologicznego? Biologia nie klamie. Ja w tym wieku to dopiero okres pierwszy dostalam, a czesc moich kolezanek jeszcze pozniej.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 21:22   #68
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:

Zanim zacznie się dziwić powinno się chociaż zrozumieć intencje autora tego tekstu.... A dopiero potem atakować
Ja tez zrozumialam Twoja wypowiedz tak jak inne wizazanki
zreszta, wg mnie jest tu mala roznica...

I nie, majac 13 lat nie myslalam o seksie. Ogladalam czarodziejki z ksiezyca , a nie meskie penisy, zreszta widzac w tym wieku meskiego penisa pewnie zemdlalabym z przerazenia
Majac 16 lat, mialam pojecie co to seks ale wcale nie chcialo mi sie go uprawiac i wcale mnie do tego nie ciagnelo - no ale to juz kwestia osobnicza
I tak, przeraza mnie to, co napisala ta dziewczyna i wcale nie zapominam jak to jest byc mlodym(mlodszym,nieletnim )i miec ochote na seks z ukochanym - tylko, na Boga, nie wtedy kiedy jest sie DZIECKIEM!
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 21:26   #69
bibiana666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotis0 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.. chciałabym żebyście wyraziły opinię na ten temat... i pomogły mi odpowiedzieć na problem tej dziewczyny:

"Więc Mój problem... Mam 13 lat,no w marcu skończę 14.Mam chłopaka,który ma 16lat,skończył w grudniu.Jesteśmy razem od 27 stycznia,więc to już prawie rok.Spotykamy się normalnie,ja chodzę do niego,on do mnie.Nasi rodzice niczemu nie zaprzeczają.Spotykamy się codziennie.Jest wspaniale i bardzo mocno go kochami on mnie też.No,ale może przejdę do tematu...Więc jak już mówiłam mam 13lat,on 16.Dobraliśmy się tak,że akurat jego wiek to wiek dojrzewania,Mój też.No i już przez ten rok bardzo wiele się od niego nauczyłam...całować,że chodzę z nim za rękę,wszędzie,kochać go tak mocno.Nigdy nie miałam takiego chłopaka jak on.Kiedyś to tylko tam chłopak to chłopak,3 tygodnie i po chłopaku.Teraz jest inaczej.Ostatnio tzn.gdzieś z miesiąc temu,zaczęliśmy się pieścić ...minetki,palcówki.Powie m wam,że bardzo się tego bałam,bo on próbował już od wakacji,ale ja nie!Teraz nie jest to takie złe ,ale on chce czegoś więcej,rozmawialiśmy o tym...I ja mówiłam,że jestem za młoda,że chciałabym,bo naprawde czasem tego chcę,bo czuję tą bliskość i przecież bardzo go kocham,ale jednak ta swiadomość "ja mam 13 lat!"...Gdybym nawet chciała,boje się,że kiedyś mnie mama weźmie do ginekologa,albo jeśli kiedyś już z nim nie będę co wtedy?Będę czuła się wykorzystana.On mi cały czas mówi,bo często o tym rozmawaimy,że jeśli czuję,że chcę,to powinnam,że nie powinnam patrzyć na to ile mam lat.Ale on 'mówił' kiedyś,że jeśli będzie musiał poczekać to poczeka i tak było z miesiąc temu.Teraz znów chciałby.Wiem,on ma 16 lat i tego mu się jak najbardziej chce.Ale ja nie moge to by był mój pierwszy raz,boje się jak nie wiem co! Co mam robić,boje się,że kiedyś,pewnego dnia zgubie się i mu się oddam.Nie chceee! Napisałam mu wczoraj takiego esaa.... I jak wrazenia z dzis?No ale przejdzmy do tematu...Chciales zebym napisala o co chodzi.Zrozum!Tak...1,5 roku to i tak wydaje mi sie ze malo.Chodzi o 1.Jestem za mloda 2.Boje sie 3.A jak sie rozstaniemy? 4.Nie chce miec zlej opini 5.A jak bede miala badania? 6.Czulabym sie szybka,dajaca,beznadziejn a. Nie chce tak! Moze czasem potrzebuje czegos wiecej,ale staram sie to jakos zaspokoic,zeby nie zrobic czegos glupiego.To jest powazna sprawa,to nie jest tylko przyjemnosc.Kocham Cie i dobrze o tym wiesz! Ale przykro mi...Przepraszam,ze nie moge dac Ci tego,czego chcesz (pragniesz).Jestem beznadziejna,wiem ;| Boje sie ze przez to znajdziesz sobie kogos,bo nie dasz zaspokoic sie swoim hormonom.Nie dziwie sie,wiem ze chlopakom jest ciezko.Nie chcialabym sie z Toba rozstawac,ale jesli bede musiala... ( Kocham Cie!Nie chce stracic.Pamietaj o tym.
No a jesli,on nie da się zaspokoić i zrobi to z inną,a będzie ze mną? Boshe!Nie tak nie może być,on mni kocha,ale jego hormony działają przecież same.Ah ( Nie wiem co robić.Napisałam że 1,5 roku,bo może za tyle dopiero czułabym się tak jakoś pewniej.Moja mam mówiła,że za jakieś 2,3 lata na pewno będę chciała tego spróbować,że mam jej powiedzieć,bo ona chce dla mnei ajk najlepoiej i że pójdzie ze mną do ginekologa,zabezpieczy mnie...Obiecałam,że jej powiem.Ale o tym problemie nie moge jej powiedzieć,przecież jakie ona by miała zdanie na temat Patryka (mojego chłopaka) Ah! pomóżcie!"

Bardzo dziękuje z góry
NIE JESTEM AUTORKĄ TEKSTU W CYTACIE !
_________________________ ______________________
Bez urazy.,ale post wydał mi się nie tyle śmieszny,co przerażający.Zarówno Ty jak i Twój TZ- jesteście dziećmi.W wieku 13 lat to powinnaś zając się czym innym,nie chcę być staroświecka, oziębła,ale chyba to czas przeznaczony na rozwój-ale nie seksualny!! Boże,to mi się w głowie nie mieści. I pomyśleć,że kilka lat temu bawiłas się jeszcze lalkami Barbie, a teraz? Dzieci ledwo co od ziemi odrosły i już się za seks biorą. Smutne.
Stary 2007-12-13, 21:42   #70
mysza89
Zadomowienie

Ja nierozumiem czemu dziwią..nie kazdy musi byc tak jak "my" kiedy miałysmy 13 lat..
Owszem ja tego tez nie robiłam w tym wieku ani nawet nie miałam o tym pojecia.. ale to nie nam oceniac czy jest za młoda czy nie skoro juz jest na "etapie"pettingu to chyba niewiele dadza odpowiedzi typu" jezus jestes przeciez za młoda" przeciez co sie stało to sie nie odstanie juz zreszta napisałam to wyzej..
Stary 2007-12-13, 21:48   #71
atka83
BAN stały

mysza89,wybacz ale to dziecko za petting nawet nie powinno się zabierać,seks ani tym podobne nie jest dla dzieci.Nie wiem czy to tak trudno zrozumieć,że to jest dziwne dla osób dojrzałych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 21:57   #72
mysza89
Zadomowienie

rozumiem ze to nie odpowiedni wiek ale STAŁO SIE i co dalej ...
Ja w tym wieku TEŻ NIE MIAŁAM O TYM POJECIA.. ale skoro ona juz ma to moim zdaniem lepiej nie linczowac czy gadac takie rzeczy a troche wyjasnic sytuacjie i "olśnić" a nie naskakiwac ze jest za młoda..
Stary 2007-12-13, 22:10   #73
bibiana666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza89 Pokaż wiadomość
rozumiem ze to nie odpowiedni wiek ale STAŁO SIE i co dalej ...
Ja w tym wieku TEŻ NIE MIAŁAM O TYM POJECIA.. ale skoro ona juz ma to moim zdaniem lepiej nie linczowac czy gadac takie rzeczy a troche wyjasnic sytuacjie i "olśnić" a nie naskakiwac ze jest za młoda..
Właśnie wyrażone przez nas negatywne opinie typu "jesteś za młoda", miały ją w pewien sposób olśnić. A przede wszytskim przemówić do razsądku.Dlatego uważam,że podkreślanie tego,ze ma 13 lat jest uzasadnione. Dla osób starszych jest to po prostu coś przykrego,więc nie kryjemy swojego oburzenia w stosunku do zaistniałej sytuacji.
Co mamy doradzić dziecko?- słcuhaj,seks nie jest póki co dla Ciebie?
Przecież i tak zrobi to,co uważa.My mamy tylko uswiadomić jej,ze postępuje źle...
Stary 2007-12-13, 22:14   #74
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Autorka wątku została zabanowana - jest klonem wcześniej zabanowanej osoby.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 22:31   #75
mysza89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bibiana666 Pokaż wiadomość
Właśnie wyrażone przez nas negatywne opinie typu "jesteś za młoda", miały ją w pewien sposób olśnić. A przede wszytskim przemówić do razsądku.Dlatego uważam,że podkreślanie tego,ze ma 13 lat jest uzasadnione. Dla osób starszych jest to po prostu coś przykrego,więc nie kryjemy swojego oburzenia w stosunku do zaistniałej sytuacji.
Co mamy doradzić dziecko?- słcuhaj,seks nie jest póki co dla Ciebie?
Przecież i tak zrobi to,co uważa.My mamy tylko uswiadomić jej,ze postępuje źle...
Rozumiem, ale niektóre posty tutaj składaja sie na wielki szok i oburzenie.A moim zdaniem trzeba podjesc do tego "troche" inaczej.
Stary 2007-12-13, 22:44   #76
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Autorka wątku została zabanowana - jest klonem wcześniej zabanowanej osoby.
Rzeczywiście autorka wyjaśniała, że dostała punkty za podanie jakiegoś linka...

Cytat:
Napisane przez mysza89 Pokaż wiadomość
Rozumiem, ale niektóre posty tutaj składaja sie na wielki szok i oburzenie.A moim zdaniem trzeba podjesc do tego "troche" inaczej.
Oj na to trzeba jeszcze poczekać- jeszcze jakieś 20 osób musi powtórzyć to samo co ich poprzednicy
Stary 2007-12-14, 12:18   #77
TheCuteOne
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm.... chyba nie zrozumiałaś mojej uwagi

Po pierwsze nie zauważyłam tutaj żadnego ataku z mojej strony.

Faktycznie nie zrozumiałam Twojego lakonicznego wtrącenia, ale nie jest to nic dziwnego, bo samo powiedzenie "nie pamięta wół jak cielęciem był" plus jakaś emotka nie jest zbyt czytelne.
ale jak już niesamowicie przewidywalnie zaznaczyłaś - oto podnosi się gwar Nie, nie miałam takich dylematów, już prędzej mają 16 lat, ale w wieku trzynastu lat bawiłam się lalkami, a moje chodzenie polegało prawdopodobnie na kupowaniu sobie żelek i całowaniu się w policzek.

Wół cały czas nie pamięta
Stary 2007-12-14, 12:24   #78
SiSleyS
Zakorzenienie

Domyślałam się, że to jedno małe, szarawe, zdanie i tak będzie prowokować
Stary 2007-12-14, 13:51   #79
malwinac
Zadomowienie

Gdyby ktoś taki zgłosił się do mnie z takim problemem to po
pierwsze 13 lat to zdecydowanie za mało chyba że ta dziewczynka czuję się przygotowana na to psychicznie i fizycznie a z tego co widzę to tak nie jest,
pozatym jeśli jest się na to gotowym to nie ma obaw typu "co powiedza inni" robi się to z miłości i nie dlatego że 16 letni chłopak ma chcice. I mam wrażenie że on wykorzystuje i nagabuje tą dziewczyne do współzycia.Nie wolno robić niczego przeciwko sobie !
A jeśli doszłoby to wpadki to co wtedy? Dziecko w wieku 14 lat?
Jestem stanowczo na nie
A jeśli chłopak kocha to poczeka nawet do ślubu
malwinac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 19:32   #80
tutaj
Zakorzenienie

Moim zdaniem straszenie jej "seks z osoba ponizej 15 roku życia jest przestępstwem" pojdzie na marne. Dziewczyna (przepraszam ze tak bezosobowo) jest w miare rozsądna i powinna myslec samodzielnie.

Najbardziej w tym wszystkim nie podobają mi sie "hormony" chlopaka, ktory wydaje się byc dziecinnym szantażystą. Mam nadzieje, że jej nie zmanipuluje ( w wieku 13 lat jest sie jeszcze mlodym i glupim, taka prawda )

Pozdrawiam
Stary 2007-12-15, 00:04   #81
Magnetisma
Raczkowanie

- nigdy więcej takiego typu tematów, ręce opadają
...bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem...
Magnetisma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-15, 23:07   #82
*wanilia*
Zadomowienie

Tytuł mnie rozsmieszyl ( 16 letni mężczyzna ) ale po przeczytaniu posta poprostu padlam
Ja nie wiem czy to ja mam takie "staroswieckie" poglady czy dzieci teraz powariowaly..
Mi w wieku 13 lat cos takiego nawet nie przyszloby do głowy.. Druga sprawa ze ja nawet nie potrafie sobie wyobrazic 13 letniej dziewczynki uprawiajacej seks..
Jak juz ktoras z Wizazanek napisala poprostu PATOLOGIA..
*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 02:16   #83
tuptusienka
Raczkowanie

to nie jest jedyny taki przypadek jak autorka tego tekstu... wystarczy nie raz sobie podsluchac rozmow a autobusie zeby sie przerazic... niektore mlode dziewczyny (ponizej 16lat) maja takie doswiadczenie ze nie wiem jak by sie nie puszczac by sie go nie zdobylo... 15stki rozbieraja sie w samochodach starszych sporo kolegow i sie dziwia jak trafi sie jakis pozadny nie chce sie z nia pobawic bo prokurator na niej jeszcze siedzi a ona ma juz takie doswiadczenie ze nie jednego sie nauczy od niej... skrobanki w wieku 15-16 lat nie sa nowoscia tylko o tym sie nie mowi bo czym ma sie rodzic takiej dziewczyny chwalic??? ze nie chcial zostac dziadkiem?
tuptusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 20:23   #84
polka_
Raczkowanie

Jesteem lekko zszokowana mam cókę w tym wieku .
polka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 21:57   #85
colds
Zakorzenienie

jak dla mnie sam fakt, że dziewczyna ma 13lat, a chłopak 16 i chcą sypiać ze sobą jest śmieszny.
13letnia dziewczyna nie jest w pełni rozwinięta psychicznie, emocjonalnie.
16letni chłopak? też. wiadomo również, że chłopacy później dojrzewają.
no, ale sex jest sprawą indywidualną. (;
colds jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 22:03   #86
adusik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez polka_ Pokaż wiadomość
Jesteem lekko zszokowana mam cókę w tym wieku .
lepiej zacznij już teraz z nią rozmawiać
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 22:12   #87
anesiaa
BAN stały

GG do anesiaa Send a message via Skype™ to anesiaa

Ja mam juz prawie 16 lat i dla mnie to jest totalna głupota...
anesiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-17, 11:43   #88
Elfir
Zakorzenienie

Włos mi się jezy na głowe jak czytam takie wynurzenia 14 - latki!
IMHO to też wina braku wychowania seksualnego w szkołach.

Ciekawe kto będzie wychowywał dziecko, jak im gumka pęknie?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-17, 20:38   #89
turkusowaja
BAN stały

Hmmm ...
Zwykle jestem tolerancyjna i wyrozumiała.. zwykle ;]
Zadałam sobie trud i przeczytałam cały tekst.
Może nie skomentuję tego...
Skopiuję tylko i wyślę chłopakowi przez gg. Niech też się pośmieje. a niech tam ;]

Pozdrawiam autorkę tekstu, która jak widzę została zbanowana ( ciekawe czemu?! ;] )
turkusowaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-18, 08:48   #90
Elfir
Zakorzenienie

jakbym się dowiedziała, że moja 14-letnia córka sypia z jakims kolesiem, chłopak miałby prze*******, a córka szlaban do 18-stki.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości