|
|
#61 | |
|
BAN stały
|
Dot.: "Najlepsze lata"-nowy serial
Cytat:
![]() co do charakteru to bardziej sam mnie denerwuje...
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
hej, nie wiem o które piosenki wam chodzi ale te promujące serial to
1)Between the trees-White lines and red lights 2) Band of horses-The funeral 3)the most serene republic-Epilogue 4)catlow-Kiss the world Te oficjalnie są w promocji,a ja wiem co będzie juz do końca;d Powiem , że obecnie Sam będzie z T. aż do ostatniego odcinka pierwszej serii gdzie miłość zwycięży:P i wróci do Devona . Apropo wczesniejszych wypowiedzi Sam ma boskie włosy a Trent jest boski
|
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() czyli jeszcze bede jeszzce dalsze czesci.. ciekawe czy tvp wykupi je
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hehe no dobra żartowałam juz mam takie zboczenie, że jak oglądam jakiś serial to musze znac jego koniec bo mam słabe nerwy;d i ciekawska jestem dodatkowo wybaczcieeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam amerykańską stronkę o serialu jakby kogoś interesowało
![]() http://www.thebestyears.ca/
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj, muszę to przyznac, bylo mi nawet szkoda Kathryn, kiedy pokazali ten jej striptiz... ale tylko trochę bo i tak niezla s... jest ![]() Nie oglądałam dzisiejszego odcinka... Moze jakies streszczenie?? Ktos mi powie co się działo?? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Jak to... będzie tylko jedna seria?
To pewne? To niemożliwe, już zdążyłam pokochać ten serial ![]() Lubię oglądać takie seriale, w których między postaciami jest taka chemia jak pomiędzy Trentem a Sam A wiecie może czy mozna gdzieś to ściągnąć, bo nie oglądałam wszystkich odcinków...?A ja mam bardzo podobną fryzurę do Samanthy i wcale mi się ona nie podoba, dlatego ciągle katuję włosy prostownicą Chociaż u niej to nawet fajnie wygląda... To tak na marginesie xD.
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wlosów - zawsze tak jest, że chcemy miec odwrotnie do tego co mamy, czyli Ty masz podobne do Sam, czyli kręcone i prostujesz, bo Ci się nie podobają. Ja mam krótkie, proste i w dodatku cienkie wlosy i dlatego marzę o takich jak ma Sam.
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Hey
![]() Zaglądam tu czesto ale dopiero dzisiaj sie zalogowałam ![]() Serial oczywiscie ogladam, ale moze ktos wie gdzie sciagnac? co do wlosow Sam to zostawcie je w spokoju ![]() Aha no i druga seria jest, bo nawet na wikipedii napisali
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
hejka
dzis byl baaardzo ciekawy odcinek.jak pisalam kiedys to Trent OCZYWISCIE zakochal sie w Sam. Na miejscu Devona bylabym wsciekla ale on jej zaufal tylko ze w skrzynce miala od niego wiadomosc ze pewnie jest na zapleczu z Trentem i sie puszcza.A ona wtedy nie odbierala bo byl napad na bar i ja zamkneli z Trentem na zapleczu. I powiedZiala Devonowi ze mu nie wybaczy tych slow .Fajne ale mnie wciaglo osoboscie bylabym, z Trentem |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
raczej wątpie w dobroć TVP i uklon w stronę widza, ale może chociaż raz mnie zaskoczą...
![]() A co do telewizji, zboczę troszkę z tematu, ale nie mogę po prostu Cieszyłam się, że w tym roku telewizja oszczędzila nam Kevina samego w domu i Księcia w Nowym Jorku... Te filmy są co roku a Książe nawet kilka razy... Przeglądam dzisiaj program telewizyjny i co widzę?? W Nowy Rok na Polsacie o godz 16.45 jest Kevin sam w domu a o 20.00 co jest?? No oczywiście Książe w Nowym Jorku... Luuudzie...!!! No ile można... Czy jest jeszcze ktoś kto nie widział tych filmów...?? ze trzy razy przynajmniej...
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do kevina, widzialas to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=kevina ![]()
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zyciu nie spodziewalam się takiego wątku, hehehe |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
także ogladam ;p od pierwszego odcinka...pewnie z jeden ominelam ;D
ogladalam 'krolow srodmiescia' ... i skonczyli sie tak niespodziewanie...wlaczam , a tam cos innego ;p no wiec obejrzalam XD hemm...lajtowy, czasem niektore wątki są irytujace ;P ale jak to ktos na watku powiedzial 'odstresowujacy serial'...a ja potrzebuje sie odstresowywac poza tym uwazam, ze trent jest agggrrrr po kilku pierwszych odcinkach zaczelam szperac w necie i przeczytalam na zagranicznej wersji wikipedii (zdaje sie, ze to bylo cos o postaci trenta) jak to sie skonczy xD i troche sobie zepsulam zabawe :P mimo to, oglada sie niezle. moj brat twierdzi, ze devon to kopia ronaldinho xD co myslicie?
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Nie miałam dziś możliwości obejrzenia filmu i kurcze czuje, że wiele straciłam
![]() a i ubolwam ze wczorajszy pocałunek Sam z Trentem (?) trwał tak krótko
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
no to ładnie, byłam pewna ze w te 2 dni już nie będzie i nie patrzyłam
i nic nie wiem
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam zamiaru
wiem, ze to psuje zabawe ;pszkoda, ze juz tylko kilka odcinkow :P bodajze 4
|
|
|
#84 | |
|
BAN stały
|
![]() badzmy dobrej nadziei.. skoro tyle osob go oglada to przeciez im sie oplaca.. napiszmy petycje co Wy na to ![]() Cytat:
heh.. oczywiscie zartuje no co nie co maja wspolnego ![]() u mnie w koncu zrozumieli ze jak siedam o 15:10 przed telewirem to nie wolno nawet sie do mnie odezwac
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Devon podobny do Ronaldinho... no co Ty
R. ma co najmniej trzy razy większe zęby i w ogóle jest o wiele brzydszy ![]() a wczorajszy odcinek super !! W sumie Sam zareagowała trochę za ostro... przecież Devon wybaczał jej z 3 razy, a on po prostu jest zazdrosny i powiedział trochę za dużo.. następny odcinek dopiero 2 stycznia i chyba skończy się moje oglądanie bo od 2 stycznia idę do pracy i będę wracać około 16
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Najlepsze lata
Naprawde dobry serial, a już myślałem, że po zakończeniu Lostów i Brisona nie będe miał co oglądać;]
Szkoda, że tylko 13 odc. ;[ Może będzie 2 sezon czy coś w tym rodzaju, bo na stronie pisze, że niby będzie, więc mam nadzieję, że wyemituje go TVP1 Niestety nie oglądałem pierwszych 5 czy 6 odcinków!! Zna ktoś jakąś stronke p2m p2p gdzie można to ściągnąć?? JAk By KtOś MóGł oDpIsaC na Gg: 5167067, bO nIe WieM CZy BędĘ pamiĘtAĆ o TyM poŚciE!! POZDRO LORDSIDIOUS |
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Muzyka
Jak ktoś chce mieć muze z serialu to niech pisze do mnie;]
GG:5167067 E-Mail: lordsidious_92@o2.pl
|
|
#88 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale i tak duzo wiem ze jest ronaldo i ronaldinho nie no dobrze zareagowala, zazdrosc zazdroscia, ale od puszczalskich nie powinien jej wyzywac.. zlos zloscia ale powienien sie opanowac ![]() we wtorek ja tez nie bede mogla chyba obejrzec mam nadzieje ze nic sie waznego nie wydazy...![]() Cytat:
![]() stawiam jednak ze tvp pokaze na co ich stac i wykupia druga serie |
||
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Jak mogą wykupić, skoro nawet w Kanadzie jest jeszcze niewiadome czy będzie 2 seria?
Powstała strona dzięki której być może chociaż trochę będziemy mogli coś zdziałać w sprawie 2 serii - http://charityshea.net/savetby/ Chociaż czy to coś pomoże... bardzo wątpliwa sprawa Ale zawsze warto wejść, podpisać petycję, może akurat się uda... ![]() Acha, jak będziecie wiedzieć gdzie można ściągnąć odcinki, to dajcie znać, proszę... Bo nie oglądałam wszystkich .
|
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
ale przeciez ktos pisal ze sa dalsze serie.
no to juz sama nie wiem. poki co ciesze sie tymi odcinkami ![]() czyli ktos juz wpadl na pomysl z petycja... nie bylam oryginalna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

ja tez nie bede mogla chyba obejrzec