|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocławskie Panny Młode :D
Cytat:
jezeli chodzi o bukiety, to radzilabym przejsc sie na hale targowa. Tam naprawde robia sliczne bukiety, rowniez slubne. No i cenowo jest o wiele taniej niz w kwaiaciarni Sprobowalabym tez w kwiacaiarniach na solnym rowniez wielki wybor, a ze i konkurencja duza zawsze mozna cos utargowac![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...sale+wroc%B3aw Na drugiej stronie, post #32 podałam przykładowe sale. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
No wiec probowalam sie dowiedziec o ten sklep z garniturami o ktorym wczesniej wspominalam, nie wiem jak sie nazywa ale miesci sie gdzies naprzeciwko Browaru na ul. Jedności Narodowej. My jeszcze tam nie bylismy ale mysle ze jakos niebawem sie wybierzemy i wtedy zdam relacje, bo na razie moge sie opierac tylko na zdaniu kolegi
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
A masz już buty upatrzone?
![]() Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań biżuterii i obuwia.
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety nie jestem jeszcze na tym etapie bo nie wybralam sukienki
Jestem strasznie nie zdecydowana
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja slub mam w przyszlym roku....ale wylatuje do irlandii i wracamy miesiac przed slubem...wiec do czerwca musze wybrac suknie i mniej wiecej moj rozmiar zamowic....zaplace zaliczke i suknia bedzie czekac na mnie w salonie...pozniej jak wroce to tylko szybkie dopasowanie i tyle...
pomozcie mi jakie salony sa najlepsze we wroclawiu...ja jestem z lubina wiem na pewno o lisa ferrera a inne?? jakie polecacie i piszcie ulice a jak mozna to takze nazwe salonu i stronke internetowapozdrawiam
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
A wystarczyło przeczytać post #63
![]() www.flossmann.com.pl w NOT'cie na ul.Piłsudskiego. www.cymbeline.com (2006)Cymberline (wrocław ul.Biskupia) www.ich-dwoje.pl Ich-Dwoje (chyba Ul.Komandorska) www.pronuptia-polska.pl/suknie.html Pronuptia(taki sobie) http://www.adeline.com.pl/ Adeline: (ul. Wita Stwosza 16 ul. Szewska 74) www.bellissima.pl Bellissima (na ul. Sokolniczej zresztą mieści się tam wiele innych saloników) www.wroclaw.lisaferrera.p l (od 02.01.2008 przeniesione na Pl.Kościuszki 17) www.papilio.ru Papilio (Świdnica) ze stronki http://www.przewodnikmp.pl/oglo/slub...ie/adeline.php znajdziesz adresy takich salonów jak m in. (kliknij na nazwy a powinno od razu przekierować Ciebie do strony danego salonu) Agora Ana Lisa Annais Bellissima Happy Day La Casada Małgorzata Kurpiel Marzenie
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko przepraszam bardzo ja taka gapa jestem jak sie spiesze dziekuje Ci bardzo
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie zamawiacie tort weselny
Ja chcialabym tort smaczny o prostym design (oblozony masa marcepanowa) i nie wiem gdzie sie zglosic ![]() Filipinka takich nie robi, Spychala tylko na stelazach, a ja chce jeden placek na drugim tak jak na tej fotce=>
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
A cukiernia "Kubiak"? Też bym wolała tort bez stelarzu.. bo z tym to tylko same problemy, stelarz trzeba duuuuzo wczesniej rezerwowac i wplacac kaucje ok od 300 - 500 zł
w zaleznosci od stelarzu!
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra miała z zamawiany w Hotelu Wrocław. Ja natomiast mam problem z głowy, bo mój lokal jest odpowiedzialny za tort.
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ależ zazdroszczę Wam tych przygotowan
Moj ślub dopiero we wrześniu 2010 więc jeszcze mamy sporo czasu, ale ja już żyję tą chwilą
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdybyście przypadkowo wybierały się do ModyA4 na Bielanach, to powiem Wam, że teraz sklep jest zamknięty od końca stycznia jakoś do maja z powodu remontu. Akurat gdy już podjechaliśmy pod sam sklep przypomniałam sobie, że dzień wcześniej wyczytałam o jego tymczasowym zamknięciu. Nie ma to jak refleks
.
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak tam buciki, juz kupione? Ja teraz jestem na etapie poszukiwan ale na razie wirtualnie tylko bo nie mialam za bardzo czasu zeby sie wybrac na jakies wieksze zakupy. Ale wiem ze to bedzie ciezka przeprawa bo z kupowaniem butow od zawsze mialam problem
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzik14 tydzień temu w piątek byliśmy na Pl.Zielińskiego upatrzyłam sobie jeden model nieprzekraczający 100zł, po przymierzeniu już je miałam brać, ale coś mi powiedziało "choć jeszcze do NOT-u". Poszliśmy tam jak i na przeciwko ulicy, w podwórku mieści się sklepik z ofertą ślubną, ale nic mnie nie urzekło. I w tym momencie zaczął padać śnieg, zrobiło się strasznie zimno, a ja byłam dodatkowo mega głodna co wiązało się z tym, że i podatna na szybkie zdenerwowanie
i już nie chciało mi się wracać na Zielaka. Postanowiliśmy, że ten piątek rezerwujemy na zakup, akurat ma być cieplutko więc przy ładnej pogodzie i zakupy będą milsze. ![]() Cytat:
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
hehe, no właśnie tak to jest z tymi zakupami, ja nigdy sie nie moge zdecydowac nawet jak juz cos mi sie podoba to sobie jeszcze mowie ze moze zobacze gdzie indziej no i potem chodze 5 godzin po miscie i ostatecznie nic nie kupuje
Na zielinskiego tez mam zamiar wpasc, moze akurat cos sie trafi A co do obcierania to mnie niestety na poczatku kazde buty obcieraja wiec zamierzam jak najszybciej kupic i bede trenowac w domu chodzenie i przyzwyczajac stopki
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.EDIT:zmiana planów kupno butów zostało przeniesione na okres, kiedy będziemy jednocześnie kupować garnitur i biżuterie.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-25 o 11:55 |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
a to dasz radę
nie będzie odcisków
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
anuula organizujesz slub w legnicy? bo widze, że jestes z tego miasta
|
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Czy któraś z Was, cos słyszała o Karczmie w Św. Katarzynie pod Wrocławiem? Wszystkie opinie mile widziane pozdrawiam |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
A ja już buciaki kupiłam i biżutkę też.
Zastanawiam się nad rękawiczkami bo zdecydowałam że skoro welon gęsty to nie bede juz nic miała na ramionach to chociaż rękawiczki, hmmm?? |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
w zależności od ilości pięter (przynajmniej u Spychały w tych zwykłych stelarzach, nie wiem jak jest z rowerem itd)
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biżutka z allegro a dałam 100zł + kolczyki. Suknia z kamyczkam swarovskiego wiec biżutka tez |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Wrocławskie Panny Młode :D
Cytat:
Hej. sale zaczeliśmy szukać we wrześniu 2007.Bylismy w karczmie Św.Katarzyna. Bardzo mile wspominamy ta wizytę lecz nasze wesele planowaliśmy na max 70 osób a dla nich to trochę za mało. Na sylwestra miała być oddana wielka sala na chyba 200 osób.Ceny od osoby nie pamietam ale na pewno w cene wchodziło jeszcze ciasto i napoje...jedzenie ponoć wysmienite, klimat ,,mysliwski,, nasz dzień to 11 październik 08 do tej pory załatwiliśmy sale: Karczma Rzym na jerzmanowie orkiestra:polecona ,podpatrzona u znajomej fotograf:www.fotograf.olesnica.pl buty:kupione za grosze na allegro suknia:emmi mariage serenada - zamówiona w Świdnicy 400 zł różnicy między salonem w W-w ciasto:prawdopodobnie będzie z Oborniki Śl. (700 zł -ciasto i tort na 70 os. )- smaczne ,wypróbowane u kuzyna na weselu i myslę ,że dobra cena ale tym to mama miała się zająć A jak u Was sprawy się mają wrocławianki??? pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-02 o 20:20 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz termin to 23.08.2008.
Umowe z salą i orkiestrą i kamerzystą mamy już podpisaną od pierwszej połowy 2007 roku. Sukienkę zamówiłam w styczniu br (fotka poniżej, lecz ma pewne zmiany), niedawno kupiliśmy w Costa banderole na alkohol i zaproszenia, które niedługo będziemy rozsyłać/rozdawać. Fotografem będzie mój znajomy. Niedługo robimy obrączki i będę uganiała się za biżuterią i butami. Pan Młody jeszcze nic nie ma. ![]() Jak ja się nie mogę doczekać tego dnia .
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
CAMERIA, jeśli można wiedzieć od kogo kupiłaś na allegro butki, bo są śliczne...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

rowniez wielki wybor, a ze i konkurencja duza zawsze mozna cos utargowac

o prostym design (oblozony masa marcepanowa) i nie wiem gdzie sie zglosic
w zaleznosci od stelarzu!
powiedz prosze gdzie znalazlas taka sliczna bizuterie i ile kosztowala...