![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jette Joop! Diorskin i parę drobiazgów:)
Mareo, zgodnie z ustaleniami melduję sie po wizycie w perfumerii. Jeśli chodzi o kolorówkę Bourjois to moją uwagę zwrócił - w pierwszej kolejności - róż Powder Blush Pastel Joues w odcieniu Brun poudré 12. W drugiej kolejności "w oko wpadł" mi błyszczyk Effet 3D High Shine Lip Gloss w odcieniu Nude Energic 35. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Aniu podeslij mi prosze swoj adres..bede jechala na poczte dzis a obok jest perfumeria to moze jak uda mi sie cos z tych 2ch rzeczy zakupic wysle odrazu
Wysylam swoj adresik na PW takze Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W galerii handlowej, w której byłam w niedzielę, były dwie perfumerie: Sephora i Douglas i w obydwu zarówno błyszczyk, jak i róż "były na stanie". Przyznam, że dość niezręcznie się czuję narażając Cię na angażujące czasowo rajdy po perfumeriach ![]() Może łatwiej byoby Ci zdobyć np. jakąś zapachową miniaturkę ![]() Z tego co wiem, to w D. jest kilka sklepów oferujących zapachowe minisy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja oczywiście nie zapominam, że w kraju jesteś obecna tylko duchem ![]() Podając kolory błyszczyka i różu upewniłam się że kolory te są dostępne w ofercie zamieszczonej na brytyjskiej stronie Bourjois ![]() Jeśli chodzi o cierpliwość, to ja bynajmniej nie naciskam ![]() Okres "zachłysnięcia się" wizażowymi wymiany, podczas którego dąży sie do finalizacji jak największej ilości wymian w jak najkrótszym czasie mam już dawno za sobą ![]() Zależy mi na natomiast na tym, aby nadmiernie nie absorbować Twojego czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Rynek brytyjski tez rozni sie od Irlandzikiego..tu to totalna dzungla jest
![]() ![]() Ale nic sie nie martw...postaram sie znalezc...poprostu najwyzej przeciagnie sie to w czasie ![]() No ale sa i jakies tam plusy...bo kosmetyki tansze szczegolnie biorac pod uwage obecny kurs euro no i mnostwo promocji Pozdrawiam cieplutko i dam znac jak cos upoluje Pa Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Aniu,
Tak wiec zgodnie z ustaleniami.... Ja dla Ciebie blyszczyk Bourjois 35 Ty mi filterek + probeczki apteczne Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Aniu,
Mialabym jeszcze nietypowa prosbe ![]() Jesli mialabys gdzies pod reka apteke..kupilabys mi strzykaweczke? bez igly..musze miziac takie samorobne produkty...a tu nie moge kupic..i nie mam jak odmierzac pojemnosci;/ Ale to tak niezobowiazujaco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Strzykaweczka już kupiona i wpakowana do przesyłki ![]() Wysyłka poleconym priorytetem jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.