|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: *JUICE COUTURE*~nowe~*NOUBA*~*DI OR* i inne cudeńka*
Mi sie podobaja :
Juicy Couture Torebka Fioletowa Kozaki |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5887195 z tego zdjecia nie mam tylko tego srodkowego złotego
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5887195 ten bialy po lewej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1196329251 i ten brazik armani code jest troche duzo i wartosc przekracza twoja torebke, czy wchodzi w gre zebym mogła cos jeszcze dobrac??
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o cienie to wszytskie te kolorki mogłyby być,tylko powiedz ile ich zostało z kazdego koloru?i ile mogłabys oddac? co jeszcze podoba Ci sie w moich watkach oprocz torebki? jesli chodzi o tobe to podoba Ci sie ten podluzny model? pytam bo sa 2 modele toreb sliwkowych
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
malwino gdzie nie gdzie maja rysy, ale dostałam go w takim stanie jakie sa teraz bo u mnie stal przez pol roku na połce jakby co moge podac nick wizazanki z ktora sie wymieniłam. Nie maja jakis mocnych czy podrapanych rysow, jesli o to chodzi.
ta torebka mi sie podoba: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6062956 Z jakiego materiału jest ta torebka?? Mogłabys ja troche opsiac?? Czy w srodku ma jakies przegrodki albo kieszenie?? Przepraszam ze tyle pytan, ale zwracam uwage na takie szczegoly ![]() Jesli chodzi o cienie to sa odsypki i z tego co pamietam wizazanka w 3 kolorach dala mi 1/4 łyzeczki a w tym czerwonym z złotymi drobinkami jest troche mniej, ale nie wiem ile dokladnie pozdrawiam |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest to materiał ,,misiowy",w srodku ma przegrodki co jeszcze Ci sie u mnie podoba?
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
malwina tak sie zastanawiam nad tym puderkiem diora, ale nie wiem czy nie chce za duzo ta druga duza torebka tez mnie kusi czy kolorek jest taki sam na zywo jak na zdjeciu??
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moze podobaja Ci sie u mnie jakies buciki?
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
malwina bucikow nie szukam i nie sa w moim stylu. Cały czas sie zastanawiam co mogłabym sobie dołozyc a moze masz cos poza watkiem na zbyciu??
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co byś chciała za same cienie?
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Giorgio Armani, Code for Woman dokladna nazwa malwino jesli go nie znasz to moze najpierw przestestuj bo ja nie naciskam
. Przegladnełam dokladnie twoja liste poszukiwanych i moze byłabys chetna na maskare diorshow widzialam ze szukasz. Za odsypki byłabym chetna na błyszczyk diorshow tylko nie wiem czy to nie za duzo ewentualnie cien nouba, ale musiałabym zobaczyc kolorek
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam foto cienia nouba ,jednak wyszło nieostro.Chciałam porobic dzisiaj fotki,min torby ale cos mi nie wychodziły ![]() Sprubuje jutro,jak nie beda lepsze to wkleje to co mam. Z tych cieni dużo ubyło od czasu kiedy sa u Ciebie? jeśli mogłabym prosic to chciałabym foto tych cieni,jak wyglada teraz ten ubytek. a moze masz cos jeszcze fajnego z kolorowki??nie ukrywam ze bardziej zalezy mi na kolorowce niz perfumach.Jak bys cos wyszperała daj znac
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
malwinko co do mascary to niestety dostałam ja na gwiazdke
jest nowa i zafoliowana czarna, ale juz kiedys mialam ja z targowiska i nie przypadła mi do gustu.Jesli chodzi o cienie to byly przezemnie testowane gora 3 razy i to na reke. Postaram sie wysłac fotke, ale nie obiecuje bo nie umiem robic zdjec moim aparatem i tez mi nie wychodza. Dostałam te odsypki w zastepczych plastikowych pojemniczkach, wiec nie wiem czy taka forma odsypek by cie interesowala Jesli chodzi o kolorowke to obecnie nie mam nic na zbyciu ewentualnie potrojne cienie isadory 02 golden cacao złoty z drobinkami, jasny braz, ciemny braz jakbys byla zainteresowana to bardziej opisze kolorki. |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłabym chetna na maskare tylko boje sie podrobek...Juz raz sie naciełam na targowisku ,wiec wybacz moja podejrzliwosc ![]() Na cienie tez jestem chetna,te cienie Isa dory tez by mogłby byc,poniewaz lubie złoto. Mam nowy praktycznie cien nouba w kolorze ciemniejszego złota,moze byłabys zainteresowana?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie ewentualnie portfel.Co byś za niego chciała?
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Wpadły mi w oko tylko perfumy Juicy Couture, ale skoro są nieaktualne (chyba powinnaś to zaznaczyć w wątku
), to szkoda. Pozdrawiam!
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, amora zarezerwowałam dla jednej wizazanki.. co mogłabyś mi oddać za Korzuch i bluzę Reeboka?
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zalezało mi najbardziej na zapachu,jeśli jest nieaktualny to rezygnuje z wymianki. daj znac jakby sie cos zmieniło
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Ale ty juz nie masz Juicy Couture, więc to chyba zrozumiałe ze nie chce sie wymieniać na ciuchy
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yyyy to widac zle sie zrozumiałysmy,bo wiqdomo ze nie wymieniłabym nowych juicy coulture 50ml za 30ml amor bo to bardzo nieadekwatna cenowo wymianka
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
malwino a o jaki balsam gruszkowy u mnie Ci chodzilo? :O
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
a nie wiem ,wydawało mi sie ze mialas jakis
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się paletka błyszczyków Sephory.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic z gruchami
![]() bylabym wstepnie chetna na jakis podklad revlonu - co chciaalbys w zamian? |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
znjdziesz cos za fioletowa torbe? odpisz u mie p[rosze bo gubie sie w watkach;-)
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Juicy Coulture?
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jednak masz :*** VOGLIA DI... - Mleczko do ciała Czekolada- Gruszka *AQUOLINA - balsam do ciała Biała Czekolada, 240/250 ml *AQUOLINA - LEKKA PIANKA DO CIAŁA -WANILIOWA te rzeczy by mnie interesowały pozdrawiam
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cos bym wybrała u Ciebie,ale nie za torbe jakbys wypatrzyla jeszcze cos u mnie-daj znac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

In love...
), to szkoda. Pozdrawiam!