![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Same Rarytasy!TYLKO MARKOWE /KOSMETYKI NATURALNE
NIE NCHCE ŻELU ALE CHCE TO
![]() 3sliczne Czekoladkowe bolerko ;-) rozmiar;34 ZIELONY top z piekna zdobiona koronka KOLOREK bardziej taki jak na zdjeciu na osobie -zywa zielen.ROZMIAR:S
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
MOJA DROGA!!!
MAM NADZIEJĘ,ŻE DOTRZE DO CIEBIE W ODPOWIEDNI SPOSOB TO CO TU I TERAZ NAPISZĘ. NIE ŻYCZĘ SOBIE OBRAŻANIA MNIE I ZNIESŁAWIANIA PUBLICZNIE(NA WIZAŻU)W SPOSOB W JAKI TY TO ROBISZ.ZAUWAŻ,ŻE JA SPRAWĘ TWOJEJ NIE UCZCIWOŚCI OPISALAM TYLKO NA ,,CZARNEJ LIŚCIE"GDZIE NIE KAŻDA WIZAŻANKA ZAGLĄDA,TY Z KOLEI NAWYPISYWALAŚ OSZCZERSTWA POD MOIM ADRESEM(KTÓRE OCZYWIŚCIE SĄ NIE PRAWDĄ,O CZYM OBIE WIEMY DOSKONALE)NA SAMYM WSTĘPIE TWOJEGO WĄTKU I W SWOIM PODPISIE.W TEN SPOSOB ZRAŻASZ INNYCH DO WYMIANEK ZE MNĄ!!! TEN ZAKAZ DLA MNIE NA WYMIANKI Z TOBĄ MOGŁAŚ SOBIE DAROWAĆ,GDYŻ JESZCZE NIE UPADŁAM NA GLOWĘ I NIE ZATRASILAM ZDOLNOŚCI RACJONALNEGO MYŚLENIA. NIGDY NIE CHCIALABYM SIĘ WPAKOWAĆ W TAK PECHOWĄ WYMIANKĘ!!! WIDZISZ,SKORO TAK STARSZNIE NIE JESTEŚ ZADOWOLONA Z BIELIZNY,KTÓRĄ ODE MNIE DOSTAŁAŚ,TO DLACZEGO NIE CHCIAŁAŚ PRZYSTAĆ NA MOJĄ OFERTĘ ,,ODMIENIENIA SIĘ"???ODPOWIEDŻ JEST PROSTA-BO NIEŻLE WYSZŁAŚ NA TEJ WYMIANCE.OBLOWIŁAS SIĘ W PRAKTYCZNIE NOWY STANIK KORONKOWY,KOMPLET NOWEJ,EXTRA BIELIZNY I NÓWKI MAJTECZKI KORONKOWE.JA ZAŚ ZOSTAŁAM Z BRUDNĄ,POPLAMIONĄ KURTKĄ KTÓRA MIALA BYĆ W STANIE IDEALNYM!!! PODSUMOWUJĄC CAŁĄ TA SYTUACJĘ OSTRZEGAM CIĘ,JEŚLI NIE USUNIESZ OBRAŻAJĄCYCH MNIE TREŚCI ZE SWOJEGO WĄTKU I PODPISU ZGŁOSZĘ SPRAWĘ NA POLICJĘ,MAM DO TEGO PRAWO,ZAŁĄCZAM ODPOWIEDNI LINK,MOŻESZ SOBIE PRZESTUDIOWAĆ W WOLNEJ CHWILI. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zniewaga ZAŚ WIZAŻANKI KTÓRE BĘDA MIAŁY PRZYJEMNOŚC PRZECZYTAĆ TO CO NAPISAŁAM ZAPRASZAM DO WĄTKU,,CZARNA LISTA"STR.51 POST#1502,1508,TAK STARAŁAM SIĘ OPISAĆ MOJĄ NIEFORTUNNĄ WYMIANKĘ Z NIEUCZCIWĄ BONNIE&CLYDE,KTÓRA SAMA JEST OSZUSTKĄ,A OBRAŻA INNYCH. ![]()
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Nie zasmiecaj mi watku swoimi bredniami OKEJ?
Dziewczyno O czym ty mi tu mowisz? ![]() po 1 Przez te twoje brednie tylko zasmiecasz forum zdajesz sobie z tego sprawe?Nie pisz do mnie nie chcem miec z toba nic wspolnego rozumiesz? ![]() po 2 Kazdy wie jak wyglada NOWA a uzywana bielizna!!!Co myslalas ze zapach po praniu sie ulotni i wmowisz mi ze to Sa nowki?po doklejeniu jakiejs znoszonej metki agrafka?Zreszta co stanik koronkowy tez byl nowy taaa?To czemu wogole nie dopielas metki i nie ma zadnej oznaki nowosci rzeczy? Najlatwiej jest poplamic czyjas rzecz i wkleic niewyrazne zdjecia i zwalic na jakosc zastanow sie wogole co ty piszesz a czemu mam placic podwojnie za wysylke?Juz wiem czemu tak nalegalas zebym wysylala odrazu razem z toba. po 3 O czy ty do mnie piszesz co ty mi grozisz? ![]() Zapoznaj sie najpierw doglebnie z prawem A nie szukaj na internecie po wikipedii haha nie latwiej bylo wpisac w google nic nie wiem na ten temat? ![]() Moja matka jest prawnikiem i wiesz co ci powiem ?Czy cos takiego jak menula to twoje dane osobowe ?menula nie jest nawet w zadnym urzedzie zarejstrowane ![]() I do wszytskich czytajacych wizazanek ![]() i nie zasmiecaj mi watku bo ja na twoj nie zagladam i rowniez ostrzegam wizazanki przed wymiana z ta osoba nikomu nie polecam sie tak naciac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
słońce dzieki za koszulajdy sa świetne zwłaszcza ta z żółta koroneczka
![]() polecam wszystkim i słonka nie sugerujcie sie durnotami tzn jakimiś śmiesznymi wymianami zdań a wy moje Panie ni jedzcie po sobie bo jedna i druga opinje niszczycie sobie widze że komuś bardzo zależy na zniszczeniu bonne ale rzeczy do mnie dotarły i są w świetnym stanie ![]() ps. jak potpowiesz bonne jak sie wystawia te przekupki z chęcia to zrobie ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
ZIEMIA LAWOWA(WULKANICZNA) do wlosow
GLEBOKO I MOCNO zniszczonych cos u mmnie ?? ps. odpisz u mnie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.