![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Re: krem na noc - pomóżcie w wyborze
No wąłśnie poczytałam sobie recenzje Norela, hmmm... to jeszcze nie świadczy znów aż tak bardzo źle o kremie... Nie wypowiem się za bardzo, bo ja używam tylko specyfików do demakijażu z tej linii, a co do kremu to raczej będę się przymierzać do tych dojrzalszych
![]() Co do Iwostinu na noc - ech, ja nie rozumiem co komu przeszkadza świecenie w nocy? W dzień rozumiem, ale w nocy? Ja mam naprawdę problematyczną cerę, ale jeśli kupuję krem na noc, jest to zawsze krem z linii dla cery suchej - po prostu po tych dla normalnej budzę się ze ściągniętą skórą. I mam tak już od 20 roku zycia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
ale o którym Iwostinie piszecie? Czy o tym z serii Purritin? Ja go mam bo polecił mi go dermatolog i faktycznie jest niesamowity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
ja pisze o tym wlasnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Nie nie o tym na noc z serii Puritin tylko o takim z witamina C+E
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Smoczyca napisał(a):
> No wąłśnie poczytałam sobie recenzje Norela, hmmm... to jeszcze nie świadczy znów aż tak bardzo źle o kremie... No ja przecież nie mówię, że go skreśliłam... >Nie wypowiem się za bardzo, bo ja używam tylko specyfików do demakijażu z tej linii, a co do kremu to raczej będę się przymierzać do tych dojrzalszych ![]() a serii 40 ani nie widziałam ani jeszcze kupować nie zamierzam ![]() ![]() > > Co do Iwostinu na noc - ech, ja nie rozumiem co komu przeszkadza świecenie w nocy? No chyba trochę źle to ujęłam. Nie tyle świecenie co nadmierna tłustość. Nie lubię kremów zostawiających tak tłustą warstwę, że aż ma się wrażenie, że skóra się pod nią dusi. >W dzień rozumiem, ale w nocy? Ja mam naprawdę problematyczną cerę, ale jeśli kupuję krem na noc, jest to zawsze krem z linii dla cery suchej - po prostu po tych dla normalnej budzę się ze ściągniętą skórą. I mam tak już od 20 roku zycia ![]() ![]() W takim razie jest to to, o co mi chodzi. Próbki nigdzie nie dostałam, ale chyba i tak go kupię jeszcze dziś lub jutro ![]() >Gdyby nie to że mam teraz milion różnych specyfików w łazience, sama bym sobie z chęcią ten Iwostin kupiła ![]() > Ech... skąd ja to znam... Właśnie kupiłam trzecie mazidło do ciała, a wcale te dwa co stoją w łazience złe nie są ani się nie kończą... ![]() > ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
acha, czyli każda pisała o czymś innym
![]() z tego wniosek że oba Iwostiny są dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Villemo. napisał(a):
> Mhm jeśli się nie chcesz świecic po kremie to Iwostin Ci raczej nie podpasuję. Zużyłam niedawno próbkę tego kremu i świeciłam się po nim jak psu..... ![]() Może tak żle nie będzie, nie każda Wizażanka narzeka na świecenie po nim >Ale uważam że powinnaś go sobie kupić bo ja to zrobie napewno. Kupię, kupię, już mnie przekonałyście ![]() >Krem nie zatyka porów(mam cere mieszana z tendencją do jakiś syfków) i naprawdę poprawia wygląd. Rano budziłam się z taka miekką, rozjaśnioną twarzą i bez śladu żadnego połysku(czytaj tłuszczyk)czy zagnieceń. Właśnie to jest to, o co mi chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
a ja odkrylam boski krem bez zapychaczy: messager galenic, formula zelowo-kremowa. Fantastyczny! póki co
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
ja używam kremu na noc AA Oligovital. Ładnie nawilża, nie popostawia tłustej warstwy i wspaniale pachnie-polecam i pozdrawiam!
MagJa napisał(a): > Ostatnio moja mieszana cera przejawia większe skłonności do bycia wysuszoną, odwodnioną. Nie łuszczy się ani nic z tych rzeczy, ale często odczuwam nieprzyjemnie ściągnięcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja też kupiłam AA Oligovital, ale właśnie z powodu zapachu używam go wyłącznie do smarowania nóg (przypomina mi perfum j`adore, którego wyjątkowo nie lubię) - nie zniosłabym go na twarzy! Za to zauważyłam, że po posmarowaniu owym kremem nóg, przy kolejnej kąpieli woda jakby ślizga się po nogach - i właściwie nie wiem czy jest to zaleta czy wada tego kremu. Ja chyba jednak zakupię krem z wit. C Iwostin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Polecam krem "Skrzypowita". Bardzo dobrze się wchłania, ma zapach miły, naturalny.Krem z zawartością skrzypu i pokrzywy i wit A i E.Skrzyp jak wiadomo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Polecam krem intensywnie nawilżajacy mleko&miód z Avonu
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
dorotka napisał(a):
> ja używam kremu na noc AA Oligovital. Ładnie nawilża, nie popostawia tłustej warstwy i wspaniale pachnie-polecam i pozdrawiam! Dzięki za dobre chęci, ale niestety kremik na dzień z tej serii mnie uczulał, więc tego na noc nawet nie chcę próbować. Też pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
smerfeta01 napisał(a):
> Polecam krem intensywnie nawilżajacy mleko&miód z Avonu ![]() Niestety, jeśli chodzi o Avon to ich kremów do buźki się boję. Mam zbyt wrażliwą cerę, żeby je testować na sobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Re: krem na noc - już mam
Raz jeszcze dziękuję wszystkim za rady
![]() ![]() ![]() ![]() A wiecie, co jest najlepsze... Pani w aptece na moje pytanie o ten krem zdziwona zapytała czy to dla mnie, bo on jest raczej dla starszych cer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
a od jakiego wielu mozna te kremy na noc używać??bo ja tez mam skóre przesuszoną i ściągniętą bo wysuszam ją sobie stosując pudry i samoopalacze!!z tymże ja mam dopiero niecałe 19 lat??co myślicie o kremie Iwostin??myślicoie ze moge go juz stosować czy to za prędko??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
koko napisał(a):
> Aha, coś mi się przypomniało.Też kiedyś miałam próbkę YR Bio Specific Nutrition, o którym piszesz i uczulił mnie! Jestem raczej "gruboskórna" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
krem na noc
problem jest nastepujacy:
szukam kremu na noc ![]() mam cere tlusta, z tendencja do tradziku (problemy raczej typowe: rozszerzone pory, zaczerwienienie, co jakis czas jakas 'niespodzianka...) szukajac kremu na KWC znalazlam w zasadzie same matujace ( a nie wyobrazam sobie stosowania takiego na noc), alebo z kwasami (a przeciez lato juz, wiec nie bede ryzykowac przebarwien) no i jestem w kropce. blagam o jakis pomysl ![]() Edytowane przez aaww Czas edycji: 2005-05-07 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krem na noc
Może jakiś krem normalizujący, działający regulująco na cerę, typu Biodermine albo Sebostatic/Octopirox Erisu? A dlaczego nie chcesz sobie wieczorem zaaplikować jakiegoś porządnego kremu nawilżającego? Tu jest wielki wybór, kremy nawilżające Iwostinu, La Roche, czy Avene albo Dermiki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
wlasciwie to uzywalam i la roche,i erisu, i iwostinu, ale liczylam na cos, co pozwoli mi wypiekniec w jedna noc
![]() zartuje, chodzi mi o cos wlasnie o dzialaniu regulujacym, bo nawilzam sie za dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Aha!
![]() Innym kosmetykiem który można stosować właśnie na noc to maseczka rewitalizująca Dr Hauschki - miałam na razie tylko mini opakowanie, ale jestem nią zachwycona, na pewno kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo!
wlasciwie nigdy nie stosowalam olejkow, do twarzy ale do odwaznych swiat nalezy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A ja proponuję Minuit Yves Rocher. Rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
krem na noc dla 20-latki ?
witajcie! szukam kremu na noc, odżywczego, takiego, żeby dobrze nawilżał skórę, ale jednocześnie nie zapychał porów, bo mam do tego tendencję :/
co polecacie? no i taki, żeby nie zrujnowal mi kieszeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krem na noc dla 20-latki ?
To zależy również od tego jaką masz cerę
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja polecam krem z avonu relaxing night ( w pomarańczowym opakowaniu ) albo milk comfort - oba w korzystnej cenie jesli są w promocji ,ładnie nawilżają i odzywiają , mnie nie zapychają
![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam : Krem NIvea Visage na noc regenerujący ( sprawdż na KWC ma dobre opinie, wygładza i nawilża, kosztuje ok 16 zł w Rossmanie , więc nie powinien zrujnowac kieszeni) Z bardzo nawilżających i wygładzających polecam krem Vilcacora firmy A-z Medica ( w aptekach ok 25 zł) lub tej samej firmy Sangre Drago ( jakoś tak , kurcze nigdy nie umiem tej nazwy zapamiętać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ja ma noc używam krem Skrzypovita i jestem bardzo zadowolona, kosztuje 15zł, nie zapycha porów, ma dobre opinie na KWC wiec warto poczytać, dobrze się wchłania, nie jest to typowy krem na noc, a raczej na dzień, ale na noc jest tez idealny, rano skóra jest wypoczeta, jędrna, gładka i nawilżona
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() Bluegirl, mam pytanie odnośnie skrzypovity: czytałam recenzje na KWC i dziewczyny piszą, że średnio nawilża, a nawet przesusza, nie zauważyłaś takich "objawów" u siebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
polecam krem odżywczy Garniera z passiflorą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.