|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: porządki w kosmetyczce
jeżeli chcialabyś sie wymienić te perfumki na puderek utrwalajacy vichy to bardzo chetnie-tylko chyba jeszcze cos ode mnie powinnas sobie dobrac bo sam ten puder to mało za te perfumki chyba?
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Green eyed, podoba mi sie mleczko nivea, moze byc za błyszczyk i lirene podkład-niestety creme puff juz chciala Karola i najprawdopodobniej sie wymienimy, co ty na to?
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
A czego poszukujesz?
mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212337 |
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Marola moze zamienisz się YVES ROCHER - ROSE ABSOLU za passion dance avonu? jezeli chcesz perfumy na perfumy wymieniać tylko
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Mucia interesuja mnie Twoje perfumki moze zamienisz jakieś na passion dance avon, a jezeli jeste skłonna oddac jakieś perfumy (tylko jeszcze nie weim które bo nie znam wszystkich zapachów) na to, co napisałaś to daj znac, pozdr
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Madzia.a niestety nic nie znalazłam, pozdr
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tak mam
![]() Przypominam u Ciebie zainteresowało mnie: Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy vichy Dermablend podkład korygujący kolor 25 nude 30 ml została ponad połowa opakowania kupiony latem Vichy Dermablend puder transparentny utrwalajacy 28 gram 3/4 opakowania AA Oceanic Jedwabisty podkład rozświetlający kolor 03 miód termin ważności do 03 2010 zostało 3/4 opakowania Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Pierre Rene skin balance fluid długotrwały 30 ml kupiony 2 tyg. Temu użyty 1 raz kolor chocolate Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany zapisane w kolejnosci w jakiej mnie interefere ![]() a ja mam: 2. CREMA MIDOLLO & PLACENTA Krem z wyciągiem z łożysk jest specjalnym kremem bogatym w białka,aminokwasy i witaminy. Dzięki specjalnemu składowi włosy stają się mocne i łatwe w pielęgnacji. Jest polecany szczególnie do włosów rozjaśnionych oraz suchych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-placenta.html MAM 900ML MOGĘ ZROBIĆ ODLEWKI lub oddac załos za cos superrrr 3. PROFESJONALNA KURACJA DO WłOSóW MOCNO ZNISZCZONYCH ALLWAVES moge zrobic odlewki lub oddac całosc za cos superr https://ssl.allegro.pl/item270172408...es_1000ml.html 6. Odżywka AVON ułatwiajaca rozczesywanie w sprayu nowa z "poszukiwanych przez ciebie mama jeszcze" 14. Krem do rąk avon nowy 8. Budyń wyszczuplający DAX COSMETICS 150ML - POZOSTAłO OK 80ml 23.AVON ujędrniający tonik do ciała SKON SO SOFT 150ml -prawie cały zaznaoczne na fotkach krem wyszczuplajacy z bluszczem 4 pory roku nowy 21.YVES ROCHER aksamitny balsam VANILIA 400ml -zużycie zaznaczone na fotkach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html 21.Balsam do ciała Eveline delikatnie brazujacy 200ml 1 raz uzyty
|
#74 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Pasiion dance mam
wiec niepotrzebuje..mysle ze moglybysmy sie jakos dogadac tylko daj znac jakie Cie interesuja i co z tego co wyminiłam mozesz oddać![]() najbradziej zalezy mi na: Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy vichy Dermablend podkład korygujący kolor 25 nude 30 ml została ponad połowa opakowania kupiony latem Vichy Dermablend puder transparentny utrwalajacy 28 gram 3/4 opakowania AA Oceanic Jedwabisty podkład rozświetlający kolor 03 miód termin ważności do 03 2010 zostało 3/4 opakowania Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Pierre Rene skin balance fluid długotrwały 30 ml kupiony 2 tyg. Temu użyty 1 raz kolor chocolate Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany tym wszytskim
|
#75 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Koszt perfum wyceniam na ok 290-300 złotych, wię to się zdecydowanie nie pokrywa. Poszukam, może coś jeszcze znajdę
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
a napewno nie chcesz się wymienić na ktorych vichy?
![]() bo pur blanca kosztuje 60 a cream puff ok 35aha i w moim wątku jest błąd pur blanci jest oczywiscie stantardowo 50 ml |
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
a te perfumki kenzo to elephant czy tiger? zamienisz je ewentualnie? tyle ze najpierw musze isc to perfumerii i poniuchac bo ich nie znam ale zanim tam polece to lepiej wiedziec czy chcesz je wymienic, to jak?
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety, przydałby mi się tylko puder :/
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
no nic trudno, pozdr
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
a no to co innegojezeli pojemność jest 50ml, bo własnie myslałam ze te 2 rzeczy by były podobniej wartosci. a masz jeszcze jakieś perfumy? to może od razu hurtem bysmy sie wymienily oba vichy na 2 zapaszki, i ewentualnie jeszcze creme puff-zalezy jakie perfumki masz-byłoby taniej przy wysyłce no i ty bys była zadowolona bo widze ze zalez Ci na tych vichy
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
no niestety na zbyciu mam tylko 1/3 divinu oriflame lub 1/3 wink avonu ale obu naraz nie oddam
mam jeszcze 1/2 olejku z aovonu z seri sss a tak to wszystko raczej jest w wątku
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Interesuja mnie:
Essence bronzing pearls kolor 02 15gram, użyte kilka razy kupione miesiąc temu Max factor creme puff nr.41 Sephora rozświetlacz kolor rose pink 11 g kilka razy użyty jest więcej niż 3/4 opakowania kupiony latem
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Mnie interesuja oba dermablendy i rozswietlacz sephora. Pisz na pw jakbys widziala nasza wymianke.
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
iwoona, niestetety nie mam zielonego pojęcia co oznacza :"Kosmetyki kolorowe w tym poście, natomiast cała reszta w poście 3(wyżej)" możesz napisac jak tam trafić, bo jestem nowa na targowisku i nie kumam jeszcze wszystkiego
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.