|
|
#61 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czekoladoholiczki
Jakaś magia albo kradziciele. ![]() Cytat:
Moja mama jadła i mówiła, że jest pyszny,a na pewno taki 'inny'. ![]() Cytat:
![]() Alpen Gold , moja ulubiona choć inne też mi smakują np. ta nieszczęsna Goplana. ![]() Cytat:
To te zimowe napady dziewczyny, myślę, że nam przejdzie jakoś na wiosnę... ->częściowo
|
|||
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
No to ja też się witam. Heloł, zamiast chleba i soli mam w łapce Kitkata. Ale nie tego o smaku masła orzechowego
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam :P Również dołączam... (nawet przed chwilą jadłam białą czekoladę
patrze, a tu taki wątek )Pyszna czekoladka Chce ktoś kawałeczek?
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Zagladam na ten watek....
i sie strasznie boje ze jak go przeczytam to napadnie mnie taka chec na czekolade ze spalaszuje wszystka co mam w szafie. A niby miala byc dietka... Paskudne jestescie wszystkie
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
eternalvoyageur i na pewno oblazłe paskudnymi pryszczami po tej czekoladzie
![]() chociaż.. podobno po białej tak intensywnie nie wyskakują :P
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj po zjedzeniu tych ciastek juz zauwazyłam, że mi cos wyskoczyło
ale juz znikło. Jak mam apetyt na czekolade to jem pianke czekoladowa, mniejsze zło od czekolady, a zaspokaja głód czekoladowybudyn krowkowy
|
|
|
|
|
#67 | |||||
|
Konto usunięte
|
Witajcie
Cytat:
![]() Cytat:
No co, mam okres. Cytat:
Ciągle sobie postanawiam, że od dziś koniec ze słodyczami, ale niestety...I nawet picie magnezu nie pomaga więc to po prostu czyste łakomstwo. Chyba będę musiała podjąc drastyczne środki i odsubskrybowac ten temat. Cytat:
![]() Cytat:
a co do budyniu, to widzę, że o nim nie przestajesz teraz myśleć. |
|||||
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm trudne pytanie
![]() ale na prawde straaasznie lubie wlasnie mlecznego Alpen Golda, toffee Wedla... a poza tym UWIELBIAM batonyy najlepsze co moze byc ![]() chyba najbardziej lubię twixy i kinder bueno ![]() a teraz jem marsa ![]() (kuszę, kuszę hihi ![]() ![]() )
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
W sumie po co ograniczac, skoro sprawia tyle przyjemności i radości zarazem :P Trzeba sobie wmawiać, że faceci lubią kobiece kształty :P
Ja w sumie jem słodycze, ale zrezygnowałam z fastfoodów, pączków, napojów gazowanych i chipsów dnia 1 sierpnia i się trzymam
|
|
#70 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Automatycznie wchodząc na ten wątek mam ochote na czekoladkę ;P A Wy tu mnie jeszcze kusicie marsami
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj no niestety tez sie muszę przyznac do tej słabości
![]() Czekolade mogłabym jeść na sniadanie, obiad, kolacje...zawsze...wszędz ie...i o każdej porze dnia...pod każda postacią. Chyba nie ma czekolady, której bym nie lubiła...na głodzie czekoladowym pochłonęłabym w ostateczności nawet wyrób czekoladopodobny Mój ulubiony deserek to czekoladka a potem na koniec 2 ogóreczki kiszone ![]() ![]() Moja mania czekoladowa jakby tego było mało na samym jedzeniu się nie kończy. Kosmetyki; balsamy, żełe i płyny do kąpieli, błyszczyki...szkoda , ze nie perfum o czystym zapachu czekolady ![]() Oj cięzkie i smutne byłoby zycie bez czekolady
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2008-01-15 o 16:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj Soft dokładnie! miałam już kilka kosmetyków o zapachu czekolady! o masz! i znowu mam ochotę na coś czekoladowego ![]() edit: właśnie zaczynam czekoladę mleczną z orzechami. Wedla.
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Silva nawet nie myśl o od subskrybowaniu tego watku
Jestes w końcu współwinna jego powstaniaAgusia_4you dołączam sie do grona myślących, ze nie widać na zdjeciu ze czekolady jesz Ja Marsów kiedys tyle jedłam, ze jakos od prawie półroku nie moge ich ruszyć Budyń krówkowy ![]() ![]() Kosmetyków o zapachu czekolady wole nie uzywac, bo jeszcze bym je zjadła
|
|
|
|
|
#76 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uzależnienie jak nic. Cytat:
![]() Pół słoika-to wierzę, że Cię zemdliło. Cytat:
Nie no ja wiem, że jestem współwinna. Cytat:
![]() A dzisiaj nie ruszyłam nic słodkiego, nie można i koniec. Nie, nie, nie!. I nawet ćwiczyłam sobie dzisiaj.
|
||||
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Silva wiem , ze wiesz.
Właściwie to jatez z tego powodu nie chce kupowac kosmetyków o zapachu czekoaldy, napewno bym chciała zjesc czekolade. Raz chciałam kupic świeczki o zapachu czekolady, ale wiedziałam, że jak je zapelae to apatyt na czekolade mi sie uaktywni Ja dzis nie jadłam, bo mnie głowa boli i nigdzie nie wyszłam, a zapasów czekoladowych nie ma
|
|
|
|
|
#78 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W koncu energia do cwiczen tez jest potrzebna więc czemu ma nie pochodzic ze spozycia czekolady ![]() Cytat:
a batonika i tak zjem bo mojego apetytu na czekolade nie trzeba pobudzac...on jest ciągle aktywny ;pOjj jak ja bym chciała zanurzyć sie w tym wielkim kotle czekolady w farbryce wedla w wawie
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja "baterie czekoladowe" (swoją drogą sietnie to okrelilas ) mam juz naładowane ![]() silva bez przesady przecież trzeba mieć energię do ćwiczeń ![]()
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze jestem na głodzie...niestety słoik nutelli wczoraj się skonczył Dziś mam ochote na czeko Wedla z nadzieniem Toffi i Truskawkowym i na rozpuszczalskie ...chyba nie zjem dzis obiadu
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() alee niieeee! nie mogę najpierw obiad! ![]() nie wiem jak, ale muszę się jakoś powstrzymać ![]() ![]() Miłego, czekoladowego dnia!
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Nie lubię Was-tyle Wam powiem, o!
Kusicielki. ![]() Energię to ja biorę z mojej tkanki tłuszczowej. |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis zjadłam pierniki w czekoladzie
![]() a słoik nutelli, chetnie bym zjadła ![]() Zeby ćwiczyć trzeba koniecznie doładowac sobie baterie, no i przeciez trzeba cos zjesc, żeby to spalić
|
|
|
|
|
#84 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale za to cała paczka rozpuszczalskich maomy![]() ale najpierw ta tkanka musi z czegos powstac a jesli juz jestem to nie moze jej zabraknać bo energii zabraknie...wieć MUSISZ jesc czekolade ![]() Cytat:
rozmarzyłam się...My kobiety jestesmy tak stworzone, ze poprostu musimy jeść czekolade i juz. Ja w to głeboko wierze
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalesniki w takiej wersji musze wypróbować czekolada jest bardzo, hhmmm , pozyteczna
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...nalesników z natuella nie próbowałaś? ...więc koniecznie musisz spróbować. PrzepysznePowinno się mówić " życie usłane mleczna czekoladą " a nie "usłane różami" ![]()
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nigdy nie próbowałam, o ja ale apatyt teraz na czekolade dostałam jak sobie o takim naleśniku pomyślałam
|
|
|
|
|
|
#88 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Póki co wolę dostarczać energii z innego pożywienia. I nie takie duże ilości, bo z tkanki musi mi trochę jeszcze ubyć. Cytat:
Soft, jesteś naprawdę okrutna. ![]() A naleśników z nutellą nie jadłam, pewnie bym już nie wstała od stołu. Ciiii. ![]() Zwłaszcza jak chce się przytyć. Cytat:
Cytat:
![]() Ale piję pyszną herbatkę Bora Bora, piłyście?<zmienia temat> |
||||
|
|
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze lubię "czekoladowe nalesniki" tzn. do całości dosypać kakao i na patelnie! mniam!
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie pomysły z ta czekolada
Ja własnie zjadłam pół czekolady 200g Ja tez mam tak, jak zjem czekoldae, to mam ochote na kolejna, a jak w ogóle nie zjem nic czekoladwoego to nie ciagnie mnie ![]() a wiecie jaki jest mój jeden z ulubionych kolorów ![]() hehe |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

musi byc pyszny, a z jakiej fimy on jest. Jak bede w Polsce to musze go skosztowac 

->częściowo 

patrze, a tu taki wątek
No co, mam okres.
Ciągle sobie postanawiam, że od dziś koniec ze słodyczami, ale niestety...I nawet picie magnezu nie pomaga 

Jestes w końcu współwinna jego powstania