|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Przez takie zachowanie robi się nieprzyjemnie na wizażu, gdzie się nie kliknie tam jeden wielki offtop albo głupawka... Wstyd i hańba!!!
![]() |
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nic, lecę się posmarować kremem i serum bo potrzebuję czegoś mocniejszego póki nie ma TŻcika. Jak wróci z nocki (pracuje w dyskotece jako bramkarz) już przestanę się lepić Koffam was!
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kochane wizażystki muj problem jest troche wstydliwy, ale nie mam przyjaciółki rzeby z nią o tym pogadać ![]() mój Misiek pierdzi po kapuście... rozmawiałam z nim już o tym tyle razy ale on nie chce się zmienić... myślicie, że już mnie nie kocha?? ![]() rzuć go!! nie możesz pozwolić żeby tak Cię traktował!! mój TŻecik na szczęście NIGDY nie pierdnął przy mnie po kapuście |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
BoOsHe A Te zNoOoOoOoFFu SfOje
Cz Wy nIE mACIE nIC iNnEGO nISZ tYLKO pSZESiadYfAc Na Tym FoRuM?? ![]() sLuCHAJCIE. OK, dalej tak nie dam rady Mój misiaczeq ma jutro urodziny jestem z nim 5 lat i nie wiem co mu kupic, moze Wy wiecie? Szukalam w wyszukiwarce takiego watkOo ale nie znalazlam dziwne, ze w calym forum nie ma w ogole watkow o prezentach ![]() chyba zaloze wiec jeszcze z 10
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
uuu rambo nas czyta
Rambo pamiętaj, że ja tu jestem kulową offtopa i muszę pilnować swojej reputacji a im to nie wiem co się stało <benito - perfidna konfidentka |
|
|
|
|
#67 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przypomniał mi się wątek Afry Nie zapierdzmy się fiołkami. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#68 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dlugo zastanawialam sie czy napisac o tym na forum. Dlatego pisze pod innym nickiem. Moj TZ wyjechal 3 lata temu do Anglii i ani razu sie nie odezwal.
W takie dni jak dzisiaj zaczynaja nachodzic mnie watpliwosci, czy on mnie kocha jeszcze? ![]()
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na tyle stabilna samoocene, ze nie odczuwam potrzeby pomnazania swojego splendoru na forach internetowych
znow nadinterpretujesz.Skoro z mojego pierwszego posta wyczytalas tresci, ktorych w nim nie bylo - bylam pewna, ze zadziala odwrotna zasada i w czyms gestym dostrzezesz tylko wlasciwa tresc.... dla zainteresowanych: "przetrawestować" obecne jest w slowniku alternatywnym. Wzielo sie od slowa "trawestacja", czyli najprosciej mowiac: przerobka tekstu, najczesciej o charakterze komicznym. |
|
|
|
|
#74 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mój TŻecik nigdy nie wyjechałby do Anglii ale trzymaj się cieplutko |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciag dalszy przygod: post nr 3 interesujacego watku: Jak to mam z nim zerwac skoro ja go kocham? post nr 4 interesujacego juz tasiemca: Skoro nie chcesz sluchac prawdy, ktorej Ci mowimy, to czemu w ogole pytasz? post nr 5 juz telenoweli: Tak, tak rzuc go, moj Tz tez jest super. post nr 6 watku, na ktorym jest juz 20 osob na dole: Wy nic nie rozumiecie, ja z nim jestem od 10 lat, czemu mi dokuczacie. ..... potem wizyta moda, troche sie uspakaja i chwila nie uwagi i mamy 30 stron watku
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
albo....
Nie rozumiem dlaczego w wątkach robicie off topy. ![]() lub.... zauważyłam że na wizażu,jak jedna zacznie się nabijać,to prawie wszystkie to podłapują i zamiast odpowiadzieć na temat,to robią sobie z dyskusji zabawe.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
sYNTUś
: * ![]() Rzuc wszytsko i jedz za nim, moze poprostu nie naladował sobie komórki? Nie trac nadzieji, napewno Cie kocha Ja mam wspanialego tz ktory zawsze jest blisko mnie i ktory by nigdy mnie nie opuscil, mozesz mi zazdroscic trzymaj sie kochaniutka muaa albo...wątek jak wyglądacie Ale Wy wszystkie jesteście piękne a teraz ja wklejam swoje zdjęcie. Tylko się nie przestraszcie i uwazajcie na koszmary w nocy ![]() ( po czym wkleja zdjęcia z wymuskaną dziewczyną, z ustami w dziubek ) nigdy nie rozumiałam tej kokieterii.
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie racje, chyba z nim zerwe. Ale on jest taki super, jeździ beemką, jest łysy i od tyłu szerszy niż wyższy. I cio ja mam zlobić? Pomuszcie koffane!
Phi! Mój TŻcik nawet nie spogląda w stronę autokarów/samolotów!
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja i moj TZ jestesmy ze soba juz dlugo uklada nam sie ogolnie dobrze chociaz wiadomo
jak w kazdym zwiazku czasmi mamy jakies spiecia problem polega na tym ze on spedza duzo czasu z kolegami a ja siedze sama w domu i sie nudze i tak sie zastanawiam jak wy dziewczyny bo ja nie wiem moze ja mu zabronic powinnam albo co rozmawialam na ten temat z mama ja strasznie kocham mojego skarba tyle wspomnien mamy i milych chwil nie chce go stracic ale wlasnie nie wiem czy to jest dobrze gdy on wychodzi sam bo ja bez niego nie chodze na imprezy i nie wiem czy w zwiazku nie powinno sie wszystkiego robic razem ufam mu bo go kocham ale wiecie kobietki jak to jest czy pozwalacie zeby wasz TZ wyszedl gdzies sam ja sie zle czuje jak nie ma przy mnie mojego skarba zreszta on jest zazdrosny jak nawet do przyjaciolki ide na urodziny ostatnio wydzwanial i kazal mi wyjsc taki jest o mnie zazdrosnypomozcie ![]() i tak krotkie mi wyszlo, niedoscigniony ideal
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
albo.......
Dziewczyny prosze Was o pomoc.Mój tż to chyba skąpiradło,bo już dawno nie dostałam/nie kupił mi kwiatka.Nawet nie zaprasza mnie do kina tp Co mam zrobić,żeby wkońcu zaczął to robić??? Odpowiedz: Całe szczęście,że ja nie mam takiego problemu,bo mój kochany tż-cik kupuje mi codziennie kwiatki i zabiera do kina,pubu,a jesteśmy już rok razem ![]() lub... Mój tż jest taki siaki i owaki.Pada piękna litania. A pod spodem wyznanie miłościKocham Cię Misiu. ![]() Odpowiedz np moja: A dlaczego piszesz wyznanie do tż-ta. Nie lepiej powiedzeć mu to prosto w oczy????To nie jest blog,a forum.On czyta to co piszesz???Odpowiedz wizażanki: Tak mój tż podczytuje co pisze o nim. Mua misiu ![]()
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#86 | |||
|
Zakorzenienie
|
beeeeeeeeeeee czemu wcześniej tu nie trafiłam???
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu cudne Ja sądziłam, że toczy tu się jakaś mądra dysputa na temat absurdów na forum, więc wolałam nie wchodzić, bo bałam się że ktoś napisze, że ja jestem jednym z nich ![]() A tu baby sobie jaja robią
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście. i idealne. i umiemy się śmiać z siebie. w ogóle to gdzie poginęły coroczne wątki podsumowujące??? ![]() szugar szugar
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oceniaj go pochopnie! Może po prostu skończyła mu się kasa na telefonie?
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
O faaaak.
![]() Szkoda, że za pół godziny zaczynam lekcję. Zobaczycie mnie tu wieczorem
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

ale balsamik polecam
No nic, lecę się posmarować kremem i serum bo potrzebuję czegoś mocniejszego póki nie ma TŻcika. Jak wróci z nocki (pracuje w dyskotece jako bramkarz) już przestanę się lepić 

Cz Wy nIE mACIE nIC iNnEGO nISZ tYLKO pSZESiadYfAc Na Tym FoRuM?? 

Nie zapierdzmy się fiołkami. 

Powodzenia
a teraz ja wklejam swoje zdjęcie.