![]() |
#61 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuje: dobry psycholog w Krakowie!!!
Cytat:
Ja bym raczej powiedziała: nie każdy psycholog jest psychoterapeutą. Żeby zostać psychologiem wystarczy skończyć studia o kierunku psychologia, nie ma się wtedy uprawnień do prowadzenia psychoterapii. XXXXXXXXXXXXXXX to odrębny zawód. Aby się go nauczyć, trzeba mieć wyższe wykształcenie i dodatkowo ukończyć kilkuletnie studia w kierunku psychoterapii. Konieczne są także osobiste predyspozycje, które są weryfikowane podczas rekrutacji na studia. Psychoterapeuta musi przejśc własną terapię, aby Jego osobiste problemy nie wpływały na pracę z pacjentem. Zwykle znajduje się też pod stałą superwizją. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-07-07 o 13:06 Powód: link zawierający stronę prywatnego psychoterapeuty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Odświeżam temat
![]() Szukam dobrego psychologa w Krakowie, cena nie gra większej roli. Słyszałam dobre opinie o psychologu Anna Rekel, ktoś miał okazję być pod opieką tej Pani? Czy orientujecie się jak wyglądają teraz terapie, jeż możliwosc spotkań na żywo czy tylko online?
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Cześć Kraków, odświeżam temat
![]() Czy ktoś z Krakowa mógłby polecić psychoterapeutę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Hej, ja przeszłam psychoterapię u Pana Pawła Zaporowskiego. Mnie bardzo pomógł. Ale wybór psychoterapeuty to indywidualna sprawa. Życzę powodzenia w rozwiązaniu problemów.
Adi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry,
Polecam psychoterapeutę p. Piotra Noga. Po wielu próbach kontaktu z różnymi osobami trafiłam na niego z polecenia od kuzynki. Ciepły, serdeczny i skuteczny w tym co robi. Po terapii u niego jestem inną osobą, szczęścliwą, z poczuciem wartości. Na prawdę polecami i bardzo mu dziekuje. ![]() Podaję kontakt, może ktoś skorzysta tel. 668 156 827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.