![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem namber 2
Dziewczyna sobie żartuje i tyle... Mój brat też ma dysleksje, ale pomyłki zdarzają mu się bardzo rzadko, a tu dziewczynie w każdym słowie praktycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dysleksja i dysgrafia?
Po pierwsze: DYSGRAFIA to trudności w pisaniu, niski poziom graficzny pisma: bazgroły, koślawe literki wychodzące poza linijki, pozaginane kartki, zaniedbany i brudny zeszyt (to nie zawsze oznaka niechlujstwa i lenistwa). - tak więc w tym wątku nasza droga czupaczups1989, przy pomocy komputera nie może się wykazać dysgrafią; Po drugie: jak na mój gust to to nie jest też pisane przez dyslektyka - kiedy pisze dyslektyk, to robi bardzo charakterystyczne błędy; Po trzecie: Słyszeliście, żeby jedna osoba miała jednocześnie dysgrafię i dysleksję? Jak na mój gust komuś się po prostu nudzi i myśli, że sobie porobi tzw. JAJA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mozliwe, że czupaczups ma silną dysleksję, przestawia litery, nie dopisuje końcówek, zapomina o interpunkcji...
Co do szukania materiału, poproś siostry ona zna się na sklepach pomoże ci, kupi odpowiedni materiał, albo bluzkę. Ponadto materiałów szuka się w sklepach tekstylnych. Możesz poszukać na allegro, mają tam artykuły krawieckie.
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Ciężko się to czyta...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
调解人
|
Cytat:
![]() Czupaczups, Dzustam Ci udzieliła bardzo szczegółowej, wyczerpującej i cierpliwej odpowiedzi i my chyba już nic nowego na ten temat nie wymyślimy. Jeżeli chodzi o rulonik, to jeszcze mam takie podejrzenie że chodzi Ci o sposób suszenia bluzki ![]() ![]() Jeśli tak to zwiń bluzkę razem z ręcznikiem bardzo mocno, zegnij w połowie i końcówki zawiąż tasiemką albo sznurkiem i susz. Powstaje wtedy tzw. gnieciona bluzka.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.