****Perfumy, stylizacja w³osów, Puder Clarins + Torebka Vero Mody*** - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Og³oszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj!

Narzêdzia
Stary 2008-02-19, 15:30   #61
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 546
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ****Perfumy, stylizacja w³osów, Puder Clarins + Torebka Vero Mody***

Cytat:
Napisane przez pola_ Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, jesli chodzi o cienie to sa amerykanskiej firmy The color institute.
pochadza z calego zestawu. mam jeszcze podwojne fioletowo/rozowe.
a co bys chciala za pryzmy??
W³a¶ciwie to chyba tylko Escada Mo¿e co¶ by¶ sobie do niej dobra³a oprócz pryzm?

ANGEL-A8 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-02-19, 16:54   #62
pola_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 160
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶ciwie to chyba tylko Escada Mo¿e co¶ by¶ sobie do niej dobra³a oprócz pryzm?
niestety w watku nic nei widze, moze masz cos poza watkiem??
czy masz mozliwosc zrobienia zdjecia pryzm??
pola_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:27   #63
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Mogê oczywiwi¶cie zrobiæ zdjêcie pryzm. A co by Ciê interesowa³o poza w±tkiem? Perfum nie mam, jedynie próbkê w buteleczce nowego Gucci by Gucci; szampon BaByliss prostuj±cy, Victoria's Secret zapach gruszki- woda do cia³a, próbki kremów Payot, Biotherm, Lancome primordiale (nowo¶æ). Nie wiem na ile wyceniasz swoj± perfumkê, moze jeszcze co¶ poszukam. Napisz co konkretnie szukasz

Stary 2008-02-20, 09:45   #64
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Mogê oczywiwi¶cie zrobiæ zdjêcie pryzm. A co by Ciê interesowa³o poza w±tkiem? Perfum nie mam, jedynie próbkê w buteleczce nowego Gucci by Gucci; szampon BaByliss prostuj±cy, Victoria's Secret zapach gruszki- woda do cia³a, próbki kremów Payot, Biotherm, Lancome primordiale (nowo¶æ). Nie wiem na ile wyceniasz swoj± perfumkê, moze jeszcze co¶ poszukam. Napisz co konkretnie szukasz
szukam jakiejs pielegnacji profesjonalnej do pielegnacji wlosow suchych,zniszczonyc, po trwalej - tu niestety szampon prostujacy mi sien ei przyda
Zawsze pielegnacji aptecznej.
Nie wiem dokladnie jakie jest zuzycie pryzm ale niestety za same pryzmy ktorych zostala 1/3 nie oplaca mi sie wymieniac escady....
dlatego fajnie jakbys znalazla cos na "dokladke"
Stary 2008-02-20, 13:22   #65
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola_ Poka¿ wiadomo¶æ
szukam jakiejs pielegnacji profesjonalnej do pielegnacji wlosow suchych,zniszczonyc, po trwalej - tu niestety szampon prostujacy mi sien ei przyda
Zawsze pielegnacji aptecznej.
Nie wiem dokladnie jakie jest zuzycie pryzm ale niestety za same pryzmy ktorych zostala 1/3 nie oplaca mi sie wymieniac escady....
dlatego fajnie jakbys znalazla cos na "dokladke"

Pryzmy wêdruj± do innej wiza¿anki, ale dzi¶ otrzyma³am paletke cieni Esee Lauder( z wymiany z iwcia74) jest to tester, zuzycie minimalne, jedynie jeden kolorek jest pokruszony. Je¶li chcesz dodam zdjêcie.

Stary 2008-02-20, 15:47   #66
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Pryzmy wêdruj± do innej wiza¿anki, ale dzi¶ otrzyma³am paletke cieni Esee Lauder( z wymiany z iwcia74) jest to tester, zuzycie minimalne, jedynie jeden kolorek jest pokruszony. Je¶li chcesz dodam zdjêcie.
nie,niestety cieni nie potrzebuje

Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.