***american Girl*** - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 14:51   #61
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Dot.: ***american Girl***

ta z pieskiem jest piękna...
super zdjęcie
Stary 2008-01-29, 15:40   #62
asienkaa87
Zadomowienie

Mi się najbardziej podoba styl tych dziewczyn z pierwszych zdjęć wklejonych przez autorkę wątku- mają w sobie to coś, te fryzury i makijaż są cudne.

blond_bejbe w awatarze jest twoje zdjęcie?
asienkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 16:23   #63
margitta
Zakorzenienie

Heheh można się było spodziewać takich reakcji

Sama bym napisała coś podobnego gdyby nie to, że osobiście mam... blond włosy i maluje mocno oczy Ale jakoś tak nie wyglądam

Ja to tak nie bardzo rozumiem dlaczego zostało to nazwane american girl - czy naprawdę większość amerykańskich dziewcząt tak wygląda? I czym tu się zachwycacie? Przecież solarium + blond/czarne włosy + tapeta to absolutny standard na polskich ulicach? Czyżby chodziło po prostu o urodę modelek? I ich niby radosny, zwariowany image nastolatek? Czy to nie zwykła zazdrość?

Natomiast zgadzam się co do fajnych fryzur Mam kilka fajnych, ale nie wiem czy wkleić, bo to w końcu nie forum fryzjerskie
Stary 2008-01-29, 16:33   #64
kasia5558
Wtajemniczenie

Spotykasz takie dziewczyny na ulicy? ja tam jesli juz to widze tylko prazynki z mocnym, ale kiepskim mejkapem, spalonymi od utlenienia wlosami. Po tych dziewczynach(ze zdjec) widac, ze bardzo dbaja o siebie i maja staranny makijaz ktory (wg mnie) nie wyglada jak szpachla ja tam widze sliczne wlosy, fajna cere, delikatne rysy twarzy... sliczny usmiech, biale proste zeby itp itd

Ale fakt, glosy oburzenia byly do przewidzenia

Szczegolnie sie dziwie Czarnej_Kici czy to nie Ty niedawno pytalas w innym watku o trampki na szpilce i oburzalas sie gdy dziewczyny stwierdzily ze to tandeta? i jak to mozna ludzi po wygladzie oceniac? a teraz piszesz ze widac po tych dziewczynach ze maja pusto w glowie....bo powiekszyly sobie biust....hmm coz
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 16:40   #65
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Spotykasz takie dziewczyny na ulicy? ja tam jesli juz to widze tylko prazynki z mocnym, ale kiepskim mejkapem, spalonymi od utlenienia wlosami. Po tych dziewczynach(ze zdjec) widac, ze bardzo dbaja o siebie i maja staranny makijaz ktory (wg mnie) nie wyglada jak szpachla ja tam widze sliczne wlosy, fajna cere, delikatne rysy twarzy... sliczny usmiech, biale proste zeby itp itd
Być może masz rację, na pewno ich wizerunek jest bardzo dopracowany, szczególnie wydaje mi się to po ich dodatkach

Ale z tymi ulicami nie jest tak źle Mam nawet podobne koleżanki, tylko u nas unika się właśnie takich loczków księżniczkowatych

Ale z tą cerą to na zbliżeniu niestety widać tonę pudru
Stary 2008-01-29, 16:53   #66
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

czekolada83 te laseczki mają bardzo fajny styl i wiele z ich ciuszków mi się podobaa , w ogole podoba mi sie taki styl , ich buzie i mkijaż są po prostu super ślicznotyyyyy

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:24   #67
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ratta Pokaż wiadomość
Raczej nie 80%, no chyba, że społeczeństwo=same kobiety Chyba nikt nie sądzi, że makijaż ujmuje inteligencji, wszystko co jest w nadmiarze powoduje takie skojarzenie, czyli makijaż, ubiór, włosy... i czasem pewnie niebezpodstawne, bo taka kobieta musi poświęcić mnóstwo czasu na osiągnięcie takiego wyglądu. I tym samym nie ma czasu na inne zajęcia. Albo ma go mniej. I nie chodzi tu o inteligencję...
Ja jestem umalowana, w kolorowych ciuchach, blond włosach, i nie wyglądam tak. I nie budzę skojarzenia z pustą osobą. Więc właśnie to co robisz to generalizowanie.
Stereotypy pozwalają na łatwiejsze poznawanie rzeczywistości spotkałam się z 2 tego typu Polkami, obie były nie tyle puste, co strasznie chamskie... mi to lata teraz koło nosa, ale podejrzewam, że właśnie z konkretnych przypadków biorą się takie skojarzenia.

Chyba łatwiej Ci będzie znaleźć takie w Ameryce niż Anglii... szczególnie, że to american girl(s)

O, i wkleję zdjęcie, żeby pokazać, co rozumiem przez zadbanie i dziewczęcość... takiej dziewczynie mogę zazdrościć natomiast to że mi się coś nie podoba wizualnie ma oznaczać, że zazdroszczę
Okej nie napisałam nigdzie ,że komukolwiek zazdrościsz
Nie generalizuję ,po prostu napisałam to co myślę i jakie w dzisiejszych czasach panują stereotypy - bo takowe panują.
Przynajmniej w środowisku ,w którym ja się obracam.
Kolega po pewnym czasie powiedział mi ,że jak zobaczył mnie na początku to pomyślał ,że będę pustą blondynką ,dlatego jestem już na ten temat wrażliwa
Kończę ,bo zboczyliśmy z tematu

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:42   #68
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość

Natomiast zgadzam się co do fajnych fryzur Mam kilka fajnych, ale nie wiem czy wkleić, bo to w końcu nie forum fryzjerskie

fryzury maja naprawde rewelacyjne
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:49   #69
kennedy
Zakorzenienie

ciuchy pewnie juicy couture victoriasecret bielizna
full na maksa szpachla szcztuczna opalenizna
na codzien mini jeansowa i koszulka z dekoltem i japonki
na wieczor zamiast japonek szpilki

przynajmniej czesc tych lasek taka jest
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:57   #70
>Angel<
Rozeznanie

GG do >Angel<

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ciuchy pewnie juicy couture victoriasecret bielizna
full na maksa szpachla szcztuczna opalenizna
na codzien mini jeansowa i koszulka z dekoltem i japonki
na wieczor zamiast japonek szpilki

przynajmniej czesc tych lasek taka jest
Dodała bym okulary, nie koniecznie ciemne i paznokcie a'la doda. Ewentualnie jeszcze czapki z daszkiem

Jeszcze troszkę i stworzymy "przepis" na American Lalę

>Angel< jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 19:01   #71
Chii1986
Zakorzenienie

Niby taki krytykowany styl a 23 osoby czytają

ja bym jeszcze do tego stylu dodała takie sportowe, nastoletnie ciuszki w pastelowych kolorkach, słodkie bluzeczki, jeansowe mini.. w wersji eleganckiej sukienki odsłaniające ciało... ważne by ciuchy były dopasowane, odsłaniające wiele.... typowy makijaż smoky eyes, różowe usta, włosy- typowe amerykańskie fale-loki, dużo biżuterii.... no ale to takie stereoptypowe ujęcie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 19:08   #72
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

next.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg diegonkerrylovexo7.jpg (89,5 KB, 819 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_3842477725e7baeab680277b3047fc9c.jpg (93,1 KB, 1266 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_df5bf5d8b3e4bd565483423c10c13718.jpg (100,0 KB, 569 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_7a037d27e3d480e6dc618ec05e098b8a.jpg (20,9 KB, 1294 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_2bce05515ca185b86a65567f11a2d273.jpg (50,8 KB, 1146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_1b6460b118d6dd29527f68c7f2d5ddff.jpg (41,8 KB, 786 załadowań)
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 19:09   #73
Pachnąca_trawą
Zadomowienie

tylko lekko zaoftopuję..

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
a co ma tapeta i farba na wlosach do IQ? aha, mowi sie chlopcy a nie chlopacy
istnieje taka forma jak chłopacy, jest nawet bardziej męska niż chłopaki
Stary 2008-01-29, 19:14   #74
justynka.ma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Niby taki krytykowany styl a 23 osoby czytają

ja bym jeszcze do tego stylu dodała takie sportowe, nastoletnie ciuszki w pastelowych kolorkach, słodkie bluzeczki, jeansowe mini.. w wersji eleganckiej sukienki odsłaniające ciało... ważne by ciuchy były dopasowane, odsłaniające wiele.... typowy makijaż smoky eyes, różowe usta, włosy- typowe amerykańskie fale-loki, dużo biżuterii.... no ale to takie stereoptypowe ujęcie.
niby stereotypowy, ale one rzeczywiscie tak wygladaja. Nie mowie ze brzydko - mowiac o tych 'american girls' z fajnymi wlosami i ladmyj makijazem. Bo widok spalonej na solarium skory i niestarannego makijazu, w ogolnie zaniedbanej dziewczyny - to raczej niesmaczny widok..
justynka.ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 19:20   #75
kennedy
Zakorzenienie

bo ja wiem w stanach sie pelno takich lal kreci po ulicach
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 19:21   #76
Jezebeth
Wtajemniczenie

propos american girl.... to dlaczego zawsze pokazywane są piękności,a nie pokażą ,że 70% populacji boryka się z problemami otyłości? taka amerykańska babka potrafiła by zmotywować
a co do dziewczyn,to już na pierwszy rzut oka widać,że to typ zza oceanu. ładne kobiety,może za bardzo wymalowane,ale ciekawe jak będą wyglądały przez te swoje "zabiegi" za jakieś 20 lat ...
Stary 2008-01-29, 19:22   #77
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Część 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 76672_Celebutopia-Briana_Banks-Vivid_booth_in_the_Sands_Expo_Center-07_122_880lo.jpg (115,1 KB, 856 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 006032686.jpg (116,5 KB, 584 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg katie copy.jpg (118,7 KB, 1893 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gallery-27428511-500x500.jpg (39,8 KB, 654 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 89897_9_557lo.jpg (80,3 KB, 505 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gallery-33931894-500x500.jpg (49,4 KB, 1033 załadowań)

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 19:29   #78
kennedy
Zakorzenienie

ale sztucznosci:P
Stary 2008-01-29, 20:18   #79
peggy_blue
Zakorzenienie

kilka zdjęć Carrie Underwood, jakiejś amerykańskiej piosenkarki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg carrie-underwood2.jpg (14,5 KB, 233 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg carrie-underwood-vanity-fair.jpg (64,4 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p1_underwood.jpg (30,7 KB, 235 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 293.underwood.carrie.102407.jpg (33,5 KB, 256 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (40,5 KB, 329 załadowań)
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 21:08   #80
Akszeinga
Zadomowienie

Podoba mi sie ten styl, myślę że jego główny wyznacznik to : śliczne, dobrze ułożone włosy, dobry make up oka i słodkie ciuszki.
Czasami tylko mnie drażni przesadzanie z opalaniem.

Kochasz zwierzęta ? Uratuj im
życie.To tylko parę zł.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:09   #81
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
To jest tak, że niby większość twierdzi, że takie lalki mają pusto w głowie ( chociaż nie do końca rozumiem skąd się to bierze ...), albo za dużo tapety na twarzy, albo, że włosy doczepiane, ale tak na prawdę każda z nas widząc takie zdjęcie czy miniaturkę zawsze je powiększy żeby obejrzeć dokładniej np. jak są pomalowane, czy jakie mają spodnie... Mi się ogólnie takie wypacykowanie od stóp do głów nie do końca podoba, ale jakieś elementy ich wyglądu na pewno. Mi się podobają ich włosy i oczy

A będąc w USA rzadko tak na prawdę spotykałam takie dziewczyny... Większość chodzi w dresach
wlasnie, kazda albo przynajmniej zdecydowana wiekszosc powiekszy takie zdjecie, przyjrzy mu sie i podejrzewam ze cos w glebi serca cos tam podziwia, moze nieswiadomie...

Cytat:
A nawet jeśli są puste i łatwe to co z tego? To jest forum moda i Czekoladzie chodziło o ich styl- czyli stroje,fryzury i makijaż a nie o to czy są łatwe albo puste. Chodzi o mode a nie o zachowanie.
dokladnie, zauwazylam ze dyskusja osculuje pomiedzy skutkami stosowania makijazu i tym co laski ze zdjec maja w glowach...

Cytat:
Napisane przez asienkaa87 Pokaż wiadomość
Mi się najbardziej podoba styl tych dziewczyn z pierwszych zdjęć wklejonych przez autorkę wątku- mają w sobie to coś, te fryzury i makijaż są cudne.

blond_bejbe w awatarze jest twoje zdjęcie?
w avatarze to chyba jena z tych zdjec....

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Heheh można się było spodziewać takich reakcji

Sama bym napisała coś podobnego gdyby nie to, że osobiście mam... blond włosy i maluje mocno oczy Ale jakoś tak nie wyglądam

Ja to tak nie bardzo rozumiem dlaczego zostało to nazwane american girl - czy naprawdę większość amerykańskich dziewcząt tak wygląda? I czym tu się zachwycacie? Przecież solarium + blond/czarne włosy + tapeta to absolutny standard na polskich ulicach? Czyżby chodziło po prostu o urodę modelek? I ich niby radosny, zwariowany image nastolatek? Czy to nie zwykła zazdrość?

dlaczego zazdrosc? masz kolezanki ktore tak wygladaja? bo ja nie.. nie znam ani nie widuje takich na ulicach, zresza ogladajac jakikolwiek progr z usa na mtv dostrzerzesz jakies podobienstwo a przynajmniej podobny styl u lasek z programow i to jest wlasnie taki styl dlatego american. chyba nie masz na mysli takiej polskiej dody solarium blond wlosy plus mocny makijaz mowiac o polskich dziewczynach??? to inna bajka calkiem, juz frytka sie bardziej upodobnila do takiego looku...i to dla niej bardzo na korzysc bylo. wklejam fotki

Cytat:
Napisane przez Pachnąca_trawą Pokaż wiadomość
tylko lekko zaoftopuję..

istnieje taka forma jak chłopacy, jest nawet bardziej męska niż chłopaki
tak a jest poprawna?

Cytat:
Napisane przez Jezebeth Pokaż wiadomość
propos american girl.... to dlaczego zawsze pokazywane są piękności,a nie pokażą ,że 70% populacji boryka się z problemami otyłości? taka amerykańska babka potrafiła by zmotywować
a co do dziewczyn,to już na pierwszy rzut oka widać,że to typ zza oceanu. ładne kobiety,może za bardzo wymalowane,ale ciekawe jak będą wyglądały przez te swoje "zabiegi" za jakieś 20 lat ...
albo czemu o glodujacych dzieciach w afryce nikt nie napisal...tak samo na temat :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0030190.jpg (40,7 KB, 317 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg login1qh7.jpg (34,0 KB, 587 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg statysci_14.jpg (15,8 KB, 285 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4106165X.jpg (27,0 KB, 370 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 73d024e7000fe06745335c99.jpg (34,1 KB, 433 załadowań)
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:16   #82
corka_rosy
Wtajemniczenie

Taki offtop: chłopacy to wyrażenie gwarowe, tak jak np. ptacy. O ile tego drugie wyszło z użycia, to "chlopacy" są dość popularni Koniec offtopu

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:16   #83
Chii1986
Zakorzenienie

Na 1,3 i 4 fotce kolejna gwiazdka myspace Tila Tequila... co prawda często się rozbiera ale to już jej sprawa...na skandalach idzie zarobić

typowa przerobiona Japonka...albo Koreanka..zresztą w Japonii jest taki styl(chyba się nazywa ganguro i polega na przerabianiu się na styl amerykański-solarium,blond włosy,róż,makijaż powiekszający oczy)..zresztą wpiszcie sobie w wyszukiwarce obrazów google słowo "ganguro" a zobaczycie jak strasznie wyglądają "opalone" Japonki, moim zdaniem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2006_TilaTequila_large.jpg (41,4 KB, 796 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37388894.jpg (30,4 KB, 1362 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11786336003611.jpg (49,4 KB, 584 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tilanotbi.jpg (33,2 KB, 559 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg X2.jpg (30,5 KB, 1526 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 21:24   #84
happenstance
Raczkowanie

zaczynająć chce powoiedziec że nie uważam zeby te dziewczyny były głupie itp.nie znam nie wiem....
co do wyglądu MOIM ZDANIEM fakt seksowne są. ale hmmm mi podoba sie coś zupełnie innego. bo to nie sztuka zrobić z siebie seksbombę z tyloma kosmetykami na twarzy... ja niestety ni moge dopatrzeć się w nich naturalności,dziewczęcośc i itp. wyglądaja dla mnie jak ludzkie uosobienie lalki barbie.
oczywiście godne podziwu jest to jak wyglądają, pewnie dużo czasu muszą spędzać przed lustrem, dbaja o figure itp. ok ale to nie jest dla mnie kobiecość.

oczywiscie wiem że nie ma ludzi idealnych i że każdy pomaga sobie kosmetykami(ja także) ale nawet w makijażu lubie przypominać siebie.
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:31   #85
eyo
Zakorzenienie

Na pierwszy rzut oka może i urocze... ale jak przypatrzec się bliżej. Cóż.
Nie wiem co może miec ciekawego do zaoferowania ( intelektualnie ) człowiek który 50% dnia spędza przed lustrem a kolejne 50% w sklepie szukając tych wszystki rzeczy które nosi ( bo co by nie było ten styl ma to do siebie, że się dwa razy w jeden ciuch nie wchodzi ;P ) - no nie wiem kiedy one mają czas na chocby nauke, przeczytanie książki...
Makijaż - zbyt mocny, przerysowany i dla mnie wyjątkow w ogole nie kojarzy sie z dziewczecym bo dla mnie młodosc = naturalnosc, ten moment w życiu kiedy jeszcze nie trzeba tony tapety żeby jakos wygladac ;P Moze i dyskusja o cerze tych dziewczyn za pare lat jest bez sensu... ale prawda jest taka, że jak raz zaczniesz sie zbyt ostro i zbyt często malowac to już nie ma zmiłuj do końca życia musisz żeby jakoś wygladac. Makijaż jest po to, żeby podkreslic swoje atuty, urode a nie ją totalnie zmieniec. Z niczym nie można przesadzac.
Włosy - nie ma się zbytnio czego czepiac, wyglądają świetnie, miękko. Chociaż te farbowanie czy na blond czy na czarno też coś po sobie zostawiają.. ale od czego są odżywki.
Ciuchy - nie ubrałam bym się aż tak kolorowo na codzien. Na imprezę raz na jakiś czas ok, ale żeby na codzień to nie Fakt jednak, że patrząc na nie jakaś taka pozytywna energia z tych kolorów bije.

Tzn. nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał ale te wszystkie amerykańskie laleczki to po prostu ksero jest. Jedna nie różni się kompletnie niczym do drugiej, ten sam makijaż, te same kolory, fasony, nawet z twarzy są do siebie bardzo podobne... ot jedne co w kwestii kobiecej urody ameryka ma do zaoferowania bo reszta społeczeństwa to schorowani otyli ludzie albo kobiety z figura w miare ale biegajace nagminnie w dresach ;/ zero stylu.
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:37   #86
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Na 1,3 i 4 fotce kolejna gwiazdka myspace Tila Tequila... co prawda często się rozbiera ale to już jej sprawa...na skandalach idzie zarobić

typowa przerobiona Japonka...albo Koreanka..zresztą w Japonii jest taki styl(chyba się nazywa ganguro i polega na przerabianiu się na styl amerykański-solarium,blond włosy,róż,makijaż powiekszający oczy)..zresztą wpiszcie sobie w wyszukiwarce obrazów google słowo "ganguro" a zobaczycie jak strasznie wyglądają "opalone" Japonki, moim zdaniem.
Ranyyyyy....jak mi sie ta Tila nie podoba w twarzy ma cos drazniacego.

Reszta dziewczyn super

A to tez jest gwiazdka myspace? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6435098
To juz nie mozna wierzyc w to co sie widzi na fotka.pl (ta dziewczyna "ma" na fotce z 5 kont)

Eyo, z twojego postu bije zazdrosc, az boli

Smiesza mnie troche takie wypowiedzi bo 90% dziewczyn na impreze maluje sie w stylu somky eyes, do tego lubi sobie podkrecic wlosy ciekawe czy tez mowia o sobie "glupie puste lale"
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:43   #87
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość

Eyo, z twojego postu bije zazdrosc, az boli

Smiesza mnie troche takie wypowiedzi bo 90% dziewczyn na impreze maluje sie w stylu somky eyes, do tego lubi sobie podkrecic wlosy ciekawe czy tez mowia o sobie "glupie puste lale"
wychodzi na to że te lalunie trzeba KONIECZNIE podziwiać. bo jeśli powie sie o nich że sztuczne,nienaturalne,mał o dziewczece,przerusowane to od razu zazdrośc... przepraszam bardzo ale ja im wogóle nie zazdroszcze i wogóle nie podobają mi się.

co do strojenia się na impreze... po 1 jasne od czasu do czasu każda szaleje
po 2 ja zauważam OGROMNĄ różnice miedzy podkreśleniem swoich atutów makijażem , a nałożeniem go tyle że już kompletnie nie widac co jest pod nim ...

tak tak zaraz usłysze że jestem zazdrosna :/
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:45   #88
ratta
Wtajemniczenie

Smoky eyes mi się podobają, takie jak tu prezentowane na wizażu, piękne Ale nie wyglądają jak te ciapnięte taką czernią - szczególnie na co dzień. I nie sadzę, że bije zazdrość od kogoś, raczej niechęć, a w każdym poście pojawia się taki zarzut
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg am8.jpg (9,2 KB, 425 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg am7.jpg (12,5 KB, 473 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oliwia3.jpg (93,8 KB, 486 załadowań)
ratta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:49   #89
chemiczna_
Raczkowanie

jak każdy styl coś w sobie ma co robi osobe ktora go nosi wyjatkowa.

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:56   #90
roxx
Raczkowanie

mam nadzieje ze pomoglam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29711531.jpg (47,7 KB, 606 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blond.JPG (34,4 KB, 888 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cz.jpg (44,7 KB, 1023 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cz2.jpg (19,2 KB, 888 załadowań)
roxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości