![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: ***american Girl***
ta z pieskiem jest piękna...
super zdjęcie ![]()
#62 |
Zadomowienie
|
Mi się najbardziej podoba styl tych dziewczyn z pierwszych zdjęć wklejonych przez autorkę wątku- mają w sobie to coś, te fryzury i makijaż są cudne.
blond_bejbe w awatarze jest twoje zdjęcie? |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Heheh można się było spodziewać takich reakcji
![]() Sama bym napisała coś podobnego gdyby nie to, że osobiście mam... blond włosy i maluje mocno oczy ![]() ![]() Ja to tak nie bardzo rozumiem dlaczego zostało to nazwane american girl - czy naprawdę większość amerykańskich dziewcząt tak wygląda? I czym tu się zachwycacie? Przecież solarium + blond/czarne włosy + tapeta to absolutny standard na polskich ulicach? Czyżby chodziło po prostu o urodę modelek? I ich niby radosny, zwariowany image nastolatek? Czy to nie zwykła zazdrość? ![]() Natomiast zgadzam się co do fajnych fryzur ![]() ![]()
#64 |
Wtajemniczenie
|
Spotykasz takie dziewczyny na ulicy?
![]() ![]() Ale fakt, glosy oburzenia byly do przewidzenia ![]() Szczegolnie sie dziwie Czarnej_Kici czy to nie Ty niedawno pytalas w innym watku o trampki na szpilce i oburzalas sie gdy dziewczyny stwierdzily ze to tandeta? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z tymi ulicami nie jest tak źle ![]() ![]() Ale z tą cerą to na zbliżeniu niestety widać tonę pudru ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
czekolada83 te laseczki mają bardzo fajny styl i wiele z ich ciuszków mi się podobaa , w ogole podoba mi sie taki styl , ich buzie i mkijaż są po prostu super
![]() ![]()
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie generalizuję ,po prostu napisałam to co myślę i jakie w dzisiejszych czasach panują stereotypy - bo takowe panują. Przynajmniej w środowisku ,w którym ja się obracam. Kolega po pewnym czasie powiedział mi ,że jak zobaczył mnie na początku to pomyślał ,że będę pustą blondynką ,dlatego jestem już na ten temat wrażliwa ![]() Kończę ,bo zboczyliśmy z tematu ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ciuchy pewnie juicy couture victoriasecret bielizna
full na maksa szpachla szcztuczna opalenizna na codzien mini jeansowa i koszulka z dekoltem i japonki na wieczor zamiast japonek szpilki przynajmniej czesc tych lasek taka jest
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze troszkę i stworzymy "przepis" na American Lalę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Niby taki krytykowany styl a 23 osoby czytają
![]() ja bym jeszcze do tego stylu dodała takie sportowe, nastoletnie ciuszki w pastelowych kolorkach, słodkie bluzeczki, jeansowe mini.. w wersji eleganckiej sukienki odsłaniające ciało... ważne by ciuchy były dopasowane, odsłaniające wiele.... typowy makijaż smoky eyes, różowe usta, włosy- typowe amerykańskie fale-loki, dużo biżuterii.... no ale to takie stereoptypowe ujęcie.
#72 |
Zakorzenienie
|
next.
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
tylko lekko zaoftopuję..
Cytat:
![]()
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
bo ja wiem w stanach sie pelno takich lal kreci po ulicach
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
propos american girl.... to dlaczego zawsze pokazywane są piękności,a nie pokażą ,że 70% populacji boryka się z problemami otyłości?
![]() ![]() a co do dziewczyn,to już na pierwszy rzut oka widać,że to typ zza oceanu. ładne kobiety,może za bardzo wymalowane,ale ciekawe jak będą wyglądały przez te swoje "zabiegi" za jakieś 20 lat ... |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Część 1
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ale sztucznosci:P
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
kilka zdjęć Carrie Underwood, jakiejś amerykańskiej piosenkarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie ten styl, myślę że jego główny wyznacznik to : śliczne, dobrze ułożone włosy, dobry make up oka i słodkie ciuszki.
Czasami tylko mnie drażni przesadzanie z opalaniem.
#81 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Taki offtop: chłopacy to wyrażenie gwarowe, tak jak np. ptacy. O ile tego drugie wyszło z użycia, to "chlopacy" są dość popularni
![]()
#83 |
Zakorzenienie
|
Na 1,3 i 4 fotce kolejna gwiazdka myspace Tila Tequila... co prawda często się rozbiera ale to już jej sprawa...na skandalach idzie zarobić
![]() typowa przerobiona Japonka...albo Koreanka..zresztą w Japonii jest taki styl(chyba się nazywa ganguro i polega na przerabianiu się na styl amerykański-solarium,blond włosy,róż,makijaż powiekszający oczy)..zresztą wpiszcie sobie w wyszukiwarce obrazów google słowo "ganguro" a zobaczycie jak strasznie wyglądają "opalone" Japonki, moim zdaniem.
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
zaczynająć chce powoiedziec że nie uważam zeby te dziewczyny były głupie itp.nie znam nie wiem....
co do wyglądu MOIM ZDANIEM fakt seksowne są. ale hmmm mi podoba sie coś zupełnie innego. bo to nie sztuka zrobić z siebie seksbombę z tyloma kosmetykami na twarzy... ja niestety ni moge dopatrzeć się w nich naturalności,dziewczęcośc i itp. wyglądaja dla mnie jak ludzkie uosobienie lalki barbie. oczywiście godne podziwu jest to jak wyglądają, pewnie dużo czasu muszą spędzać przed lustrem, dbaja o figure itp. ok ale to nie jest dla mnie kobiecość. oczywiscie wiem że nie ma ludzi idealnych i że każdy pomaga sobie kosmetykami(ja także) ale nawet w makijażu lubie przypominać siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Na pierwszy rzut oka może i urocze... ale jak przypatrzec się bliżej. Cóż.
Nie wiem co może miec ciekawego do zaoferowania ( intelektualnie ) człowiek który 50% dnia spędza przed lustrem a kolejne 50% w sklepie szukając tych wszystki rzeczy które nosi ( bo co by nie było ten styl ma to do siebie, że się dwa razy w jeden ciuch nie wchodzi ;P ) - no nie wiem kiedy one mają czas na chocby nauke, przeczytanie książki... Makijaż - zbyt mocny, przerysowany i dla mnie wyjątkow w ogole nie kojarzy sie z dziewczecym bo dla mnie młodosc = naturalnosc, ten moment w życiu kiedy jeszcze nie trzeba tony tapety żeby jakos wygladac ;P Moze i dyskusja o cerze tych dziewczyn za pare lat jest bez sensu... ale prawda jest taka, że jak raz zaczniesz sie zbyt ostro i zbyt często malowac to już nie ma zmiłuj do końca życia musisz żeby jakoś wygladac. Makijaż jest po to, żeby podkreslic swoje atuty, urode a nie ją totalnie zmieniec. Z niczym nie można przesadzac. Włosy - nie ma się zbytnio czego czepiac, wyglądają świetnie, miękko. Chociaż te farbowanie czy na blond czy na czarno też coś po sobie zostawiają.. ale od czego są odżywki. Ciuchy - nie ubrałam bym się aż tak kolorowo na codzien. Na imprezę raz na jakiś czas ok, ale żeby na codzień to nie ![]() Tzn. nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał ale te wszystkie amerykańskie laleczki to po prostu ksero jest. Jedna nie różni się kompletnie niczym do drugiej, ten sam makijaż, te same kolory, fasony, nawet z twarzy są do siebie bardzo podobne... ot jedne co w kwestii kobiecej urody ameryka ma do zaoferowania bo reszta społeczeństwa to schorowani otyli ludzie albo kobiety z figura w miare ale biegajace nagminnie w dresach ;/ zero stylu. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Reszta dziewczyn super ![]() A to tez jest gwiazdka myspace? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6435098 To juz nie mozna wierzyc w to co sie widzi na fotka.pl ![]() Eyo, z twojego postu bije zazdrosc, az boli ![]() Smiesza mnie troche takie wypowiedzi bo 90% dziewczyn na impreze maluje sie w stylu somky eyes, do tego lubi sobie podkrecic wlosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do strojenia się na impreze... po 1 jasne od czasu do czasu każda szaleje po 2 ja zauważam OGROMNĄ różnice miedzy podkreśleniem swoich atutów makijażem , a nałożeniem go tyle że już kompletnie nie widac co jest pod nim ... tak tak zaraz usłysze że jestem zazdrosna :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Smoky eyes mi się podobają, takie jak tu prezentowane na wizażu, piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
jak każdy styl coś w sobie ma co robi osobe ktora go nosi wyjatkowa.
![]()
#90 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze pomoglam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.