![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Musc Ravageur F. Malle
Cytat:
![]() Z ciekawości dodałam do obserwowanych ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co pamietam, niegdyś nie byłam w stanie go zaakceptować, zbyt ostro na mnie leżał ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
wyciagam ten watek, bo ogolny o FM jest zamkniety
![]() jako, ze jutro ide na spotkanie z Fryderykiem ![]() ![]() postaram sie zdobyc tyle informacji, na ile pozwoli mi moj zestresowany umysl podczas rozmowy ![]() zaluje tylko, ze tak pozno pytam, zawsze wszystko na ostatnia chwile ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-11-08 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1. kiedy i gdzie będzie w Polsce i dlaczego tak drogo ![]() 2. i czy zapach Musc Ravageur był inspirowany orgią BDSM ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Miss Natasho,jestem ciekawa jakie były inspiracje do stworzenia Musc Ravageur i Une Rose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Odgrzebuję wątek, bo ten zapach mnie po prostu irytuje. Ostatnio szukam zapachów drzewnych, ale MR kusi małą próbką. O ile na nadgarstku pachniał czymś zakazanym, seksownym, o tyle globalnie wyłazi "brudny hydraulik". Mąż stwierdził bardzo stanowczo, że "to mu się nie podoba" (wąchając moją szyję). I ja mam skojarzenie ze szmatką nasączoną waniliowym ekstraktem wrzuconą do niesprzątanego terrarium świnki morskiej...Zapach po ok dwóch godzinach łagodnieje, ale niestety - są to dwie godziny, kiedy czuję się, jakbym wyszła na ulicę bez majtek (i niczego innego).
Padło co prawda, że nie ma zapach podobnego - marzy mi się taki, w którym fizjologiczna nuta byłaby dużo mniej wyczuwalna - ale może ktoś zna Noir Espice? (ja nie znam). Mały ot - czy galilu sprzedaje próbki? Wysłałam im maila, ale oczywiście - chcę wiedzieć już, nie czekać do jutra... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.