![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Dot.: witam i zapraszam - tylko wyższa półka
Cytat:
ja też chętnie wymienię guerlaina na ysl ![]() a jak z tą plaetką chanel ? oddasz za nią te piątki diora? pozdrawiam, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o odpowiedż,bo chyba nie zauważyłaś mojego wpisu na poprzedniej stronie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie ominęłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
iwcia - nic dla mnie nie wyszperałam
![]() basiluek ,przepraszam ale druga strona po prostu mi umknęła ![]() - a jeśli chodzi o błyszczyk , to już jest zarezerwowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() z Twoich poszukiwanych mam męski perfum Joop! What about Adam - czy byłabyś zainteresowana wymianą? mi podoba się Clinique Superbalanced - może znajdziesz coś jeszcze innego w moim wątku?
![]() |
#73 |
BAN stały
|
pq-niestety nic
![]() miss natasha - a znajdziesz coś u mnie za : Davidoff Cool Water – 50ml, zużycie na zdjęciu Dior J’adore Summer Fragrance alcohol free - na dnie flakonika [kartonik] Joop! What About Adam [EDT, nie ma go już w sklepach!] - połowa z 75ml, zużycie na zdjęciu sephora - różowa baza rozświetlająca ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
w sumie w Twoim wątku podobają mi się:
Cytat:
pisałaś, żeby pytać o inne rzeczy - więc nieśmiało pytam, czy może znalazłabyś coś w swoich kosmetycznych zbiorach? ![]() i jak w ogóle widzisz naszą wymianę w związku z wymienionymi rzeczami? pozdrawiam ![]() aha - muszę jeszcze dodać, że jutro wyjeżdżam na tydzień za granicę, wrócę w piątek po południu także wtedy najbardziej by mi pasowało z wysyłką. Mam nadzieję, że dla Ciebie to nie duża przeszkoda, ale jeśli nawet to zrozumiem ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
a czy mogłabym Cię jeszcze prosić o kody - korektora i podkładu?
![]() aha - mam rozumieć, że poza wątkiem nie masz już nic co mogłoby mi odpowiadać?
![]() |
#77 |
BAN stały
|
witam
niestety z rzeczy które wymieniłaś nic nie mogę oddać ![]() jesli chodzi o kody hmmmm...nie wiem czy o to Ci chodzi ? ![]() na spodzie korektora jest kod 3E02 ??? podkład clinique-#60qh ??? pozowlę sobie zarezerwować to dla Ciebie, dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Odpowiadam więc
![]() 3.CLARINS kremik -fluid do cery tłustej 2.la prairie cellular day cream 15 ml -nówka 4, la prairie cellular eye 3ml i to 2 sztuki 2.BŁYSZCZYK HR FULL KISS 03 PAPAYA PLEASURE 3. GUERLAIN PRZECUDOWNY BŁYSZCZYK CHYBA Z LINNI TERRACOTY ? ODCIEŃ 70 , 5. SERUM PERFECTIONIST ESTEE LAUDER 100 ML NÓWKA 1.GUERLAIN DIVINIORA NOWY KOREKTOR W SZTYFCIE odcień 02 dore-nówka sztuka, raz dotknięty jest malutka rysa bo nieuważalnie zamykałam sztyfcik waga 3,8 PIĄTKI DIORA-CIENIE Uff, interesują mnie podkłady (raczej jasne), rązery, cienie,itd), pielegn. cery mieszanej, naczynkowej,itd. 2.GUERLAIN DIVINIORA CIEŃ W KREMIE bardzo ładny beż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Daissy-mnie interesują :
ESTEE LAUDER STAR BRIGHT Creme Patina for Face - limitowanka świąteczna (przywiozłam ze Stanów) - rozświetlacz do twarzy, dekoldu ze srebrnymi oraz złotymi (te złote w małej gwiazdce) drobinkami "gwiezdny pył"; 10g, zużycie: 5 - 10% Podaję link (fotka na życzenie): http://www.ebay.com.my/viItem?ItemId=140156236207 CHANEL COCO MADEMOISELLE EDT - ok. 30 / 100 ml GUERLAIN DIVINIORA Teint Tendre Mat (ultra smooth sculpting foundation SPF 15) - podkład matujący o delikatnej konsystencji musu, kolor: 232 rose naturel (jaśniutki), 30ml - zostało przynajmniej pół, ale myślę, że więcej. Uwaga: przy nakretce z jednej str. jest mala dziurka, wystarczy ją podkleić taśmą, żeby przy użyciu podkład prawidłowo "wychodził". Wymienię najchętniej na inny w miarę jasny podkład dla cery mieszanej. ewentualnie jeszcze róż guerlaina zaproponujesz cosik ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Witaj, dzięki za odp. Zaczne od tego, ze niestety wycofuję Coco z wymiany bo przekonałam sie do tego zapachu. Podoba i się wyiana za EL oraz mój podkład, nadal tylko zalezy mi a korektorze i piątce Diora, moze cos zajdziesz jeszcze?
Propouje tez zebysmy moze telefone wyslaly sobie zdjecia kosmetyków (nr na PW), co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hej-- a moze coś cie u mnie zainteresuję??
pozdrawiam anna
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
ojej ![]() ![]() ale rozumiem czemu nie chcesz ich oddawać, są troszkę oklepana, ale boskie ![]() w tej sytuacji mogę zaproponować Ci tak: piątki diora za el cień guerlaina za połowę podkładu guerlaina ![]() dorzucę jakiś gratisik fajny ![]() hmmm ? p.s. te dodatki tak dorzuciłam właśnie ze względu na moje wymarzone coco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Tropicalpunch
![]() mam tonik nawilżający aquasource Biothermu, różowy, nówka sztuka, 125 ml - z Twojej wishlisty, jak mniemam. U Ciebie wpadł mi w oko korektor Guerlain, jaki on ma odcień? Nigdzie nie mogę znaleźć w necie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
![]() ehhh..korektor to naturalny , jasny beżyk po mojemu nie podoba Ci się nic innego u mnie ? ten korektorek zarezerwowałam wstępnie dla natashy a moze skuszę cię korektorem la prarie ? kawiorowym , równiez nówka sztuka ? tylko bez srebrnej metalowej obudowy , w pisaczku ? hmmmm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
opowiadaj
![]() wiem, który korektorek, ostatnio badałam w perfumerii, kolor 01 lub 02. tylko czemu bez obudowy? Z tego, co wiem, to on jest jakby dwuczęściowy, czyli ma dodatkowy wkład, łącznie 2 x 2,5 ml. a ten jaki jest? umieram z ciekawości ![]() edit: jakby co, rezerwuj wszystkie próbki la prairie, dogadamy się ![]() jestem zagorzałą fanką la prairie!!! Tonik to dokładnie Biotherm Biosource softening lotion for dry skin 125 ml, nie otwierany wcale - bo dzisiaj nabyłam razem z pianką i kremikiem!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
![]()
witaj--- w sumie jakiś balsam do ust przydlaby mi się-- co proponujesz??
Annae=tropicalpunch;65759 85]anno - u Ciebie interesują mnie odsypki Mac , a Tobie co wpadło w oczko ? pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.