|
|
#61 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Mój organizm przyzwyczajony był do spania jakieś 4-5 godzin na dobe, a teraz przesypiam całą noc i się przestawić nie może Tak, mam na imię Monika A Ty ? ![]() Cytat:
Nie, no to tempo masz świetne ale pamiętaj, lepsze takie niż żadne A mnie własnie po kawie przestaje A do babci to jade tylko na 2-3 godzinki, także wysiedzieć to się tam nie wysiedze Ale zawsze możesz jechać ze mną ![]() Cytat:
Łooo wyższa szkoła jazdy ![]() Cytat:
A filmu nie oglądałam, bo był.. no tragedia wprost ! Myślałam, że to będzie cos na podobieństwo "Switu żywych trupów" Ehhh to był horror ![]() ![]() Superchic(k) podzielam zdanie dziewczyn, jeśli tata chce Ci kupić lustrzanke to poczekaj ! Aparat to jednak aparat, będzie Ci długo służył, dlatego chyba lepszy jakościowo będzie mimo wszystko bardziej przydatny, bo skąd możesz wiedzieć co będzie w przyszłości... ![]()
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i miałam jechać pisać razem z kumpelą ale w końcu ona do mnie przyjedzie ![]() ale teraz uciekam na zakupy do lodówki
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
bu bu buuuuu;(((( ciagle nie moge cytowac ani uzywac emotek czy kolorow, nie mam pojecia dlaczego
takze poki co mowie wszystkim ladnie i pozno "dzien dobry", napisze cos wiecej jak sie wizaz uspokoi :P narazie mam kryzys naukowy - wydaje mi sie, ze przez cale zycie bym sie tego wszystkiego nie nauczyla, a co dopiero na poniedzialek, echhh ;( Milego dnia kochane, mam nadzieje,ze za jakis czas bede mogla sie odezwac jakos sensowniej
|
#64 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w końcu nigdzie nie poszliśmy moje kolano wysiadło przy schodzeniu ze schodów ehhhhh, kaleka być ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratuluje wyników w nauce, zdolna bestio ![]() Cytat:
)Cytat:
i nie przejmuj si nauką, zawsze tak jest że myślimy że nic nie umiemy a jednak coś z tego wychodzi ![]() wczoraj miałam kolejny ciężki, kryzysowy wieczór z TŻ-em... sama nie wiem czego chcę o życia... ale jak sobie pomyślałam że naprawdę mogłabym go nie mieć to przepłakałam ze 3 godziny i nadal jesteśmy razem i jest kochany... więc o co mi chodzi ehhhhhhh przyjechałam do rodziców żeby trochę sie oderwać od nauki itp jakieś tam książki wzięłam ale nie zamierzam się przemęczać
|
|||||||
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
dziekuje za mile slowa i trzymanie kciukow. Dzwonilam wlasnie i przed chwila wyslalam kosztorys wesela...zobaczymy co odpisza ale po rozmowie juz wiem,ze nie obniza cen bo ''takie w tym roku obowiazuja''... I dojdzie jakies 5000 zl... bedziemy musieli zaakceptowac bo gdzie ja teraz znajde sale i wogole, tym bardziej ze my zagranica... a to miejsce mi sie naprawde podoba... Jedziemy na 7 na pierwsze nauki przedmazlenskie.. ponoc trwaja do 22!! w sobote wieczor...szlag by to trafi.. na dodatek zimno i wogole zniechecona jestem do tego calego slubu juz. ![]() mam nadzieje,ze milo uplywa wam dzien. sciskam mocno kochane
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Co ja zrobiłam Nie zdążyłam już przeczytać Waszych postów przed wyjazdem... Miałam wybrany aparat, poczytałam na jego temat opinie i recenzje (Panasonic Lumix DMC-LS2). Najpierw byłam w Media Markt, ale nie było go tam, więc pojechałam do Makro, gdzie również go nie znalazłam . Powiedziałam facetowi z obsługi, że szukam tego aparatu (pokazałam mu karteczkę z nazwą), ale on odpowiedział, że nie ma, ale za to mogę kupić inny - Lumix DMC-LS60. Na co ja, że nie wiem, bo nie znam się na aparatach, ale on powiedział mi, że ten LS60 jest jeszcze lepszy od LS2 . No to go wzięłam, 400 zł kosztował. W domu szybko otwieram stronę z recenzjami, szukam tego aparatu... dwie recenzje, w tym jedna z nich:Cytat:
I najgorsze jest to, że już nic się nie da zrobić A lustrzankę miałam z ojcem kupić składając się po połowie. Boże, co ja narobiłam . Wątpię, żeby dało się wymienić/zwrócić ten nieszczęsny aparat .
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wlasnie wypilam drinka bo mialam ochote i teraz smigam na te nauki ![]() prznajmniej mi wesolo bedzie ![]() zdam relacje co i jak
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niedługo pojedziemy i oddam to, już nawet zapakowałam z powrotem . Hehe ja to jednak jestem stuknięta - zwykłego kremu nie kupię przed wcześniejszym sprawdzeniem go na KWC, a aparat wybieram wierząc na słowo kolesiowi z obsługi (swoją drogą fajny był bardzo ). Nie było jednak po co płakać . Dziękuję Dziewczyny .
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
tamonita: Oj tez tak mam zze im dluzej spie tym bardziej mnie glowa boli ,albo jestem bardziej zmeczona... Ja mam na imie Gabi. Milo mi Monika ;* Nie wiedzialam jak masz na imie. Nick cos mi sugerowal,ale nie do konca.
madame_apple: Nie przejmuj sie wizazem...U mnie jest chyba jeszcze gorzej.Stad nie wysylam minek i kolorkow ,linkow itd.Wogole jest jakis rozjechany,jednokolorowy brzydki. A za nauke trzymam kciukasy.Na pewno zdazysz sie nauczyc wszystkiego. Ewusia_marchew: A z tym klanem to cos powaznego sie dzieje? Bo niewtajemniczona jestem ^^. Superchic(k): Tak jak mowia dziewczyny jedz tam i na pewno wszystko odkrecisz.Bedzie dobrze. A spodniczke kupilas? Dziewczyny nauczylam sie polowy trenu. Szalona jestem xD Alez on ciekawy... |
|
|
|
#71 | |||||
|
Zadomowienie
|
no wreszcie mogę pisac jak człowiek
Cytat:
najgorsze jest to, że u nas jest bardzo mało ludu na roku w związku z czym robią nam egzamy ustne... Gdyby to był test pisemny to w ogóle bym sie nie przejmowala - cos tam zawsze sie wymysli, a jak nie to mozna strzelic :Pa w momencie kiedy losujesz pytania i z puli 60 zagadnien wylosujesz 2, ktore kompletnie Ci nie pasują to jedyne strzelanie jakie zostaje to ewentualne strzelenie sobie w łeb:P grrr nie lubie egzamow ustnych no, ale co zrobić ![]() Cytat:
ale teraz przynajmniej zdałaś sobie sprawe, ze nie chcialabys go stracic, a to juz krok w dobrą stronę zycze coraz mniej kryzysowych momentow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, takie dwie niepochlebne opinie jeszcze nie muszą oznaczać, że aparat slaby, ale skoro sama tez tak uwazasz to pakuj go ładnie, bierz paragon i smigaj (najlepiej z mama wlasnie) do sklepu - powinno sie udac to jeszcze odkręcić! Trzymam kciuki ![]() Cytat:
strasznie dłuuugie te nauki w ogole - 3h to chyba lekka przesada ![]() mam nadzieje, ze faktycznie bedzie Ci wesoło ![]() -----> to taki tylko spontaniczny wyraz mojego zachwytu dla mnóstwa wiedzy, której nie jestem w stanie wchłonąć ![]() Buziaki dla Was
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Spódniczki nie kupiłam
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam ze spotkania z TŻ-tem . A przed wyjściem napisałam 2wypracowania jedno z angielskiego,drugie z polskiego,czyli chociaż to mam z głowy![]() Miłego wieczorku wszystkim życzę Muszę trochę odpocząć i pobuszować po Wizażu
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam,film całkiem mi się podobał,ale bez 'oh i ah'
.Tż-et mówi,że lipnie strasznie mu poszedł ten egzam i że prawdopodobnie czeka go poprawka,tyle się na niego uczył,a pytanie jak nie z tej bajki,szkoda bo ma taką wysoką średnią,całą uwagę poświęcał tej historii,a za 3 dni ma już ostatni egzam z logiki do którego nawet jeszcze nie zajrzał,załamał się tą całą sytuacją i postanowił,że zwolni się tymczasowo z pracy i będzie się uczył,bo inaczej nie da rady,strasznie mi smutno z tego powodu,ale koniec końcem udało mi się go trochę rozbawić .
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Superchic(k) cieszę się, że się uspokoiłaś i wzięłaś tę sprawę na 'zdrowy rozsądek'
![]() Baby (Gabi) bardzo mi miło ![]() Lolcia współczuje TŻtowi... mam nadzieje, że ten ostatni egzam jednak dobrze mu pójdzie... ![]() Agness zdolniacho Ty Widzę, że spotkanie z TŻ-tem było miłe![]() Bo humorek dopisuje ![]() Jabłuszko, Kochana spokojnie bo sobie łepetynke rozbijesz Napewno opanujesz to wszystko ! Wierze w Ciebie Agolku udanych nauk przed małżeńskich ![]() Pojechałam z Tatą na zakupy, zjadłam pierwsze danie obiadu, poszłam na chwle do babci, wróciłam, zjadłam drugie danie, zrobiłam rodzicom sałatke (chciałam im zrobić przyjemność noo ), ponudziłam się i... kolejny dzień minął Jak ten czas leci... Nienawidze się nudzić A właśnie to robie Dobrze, że dziś tak gwarno na Wizażu, bo bym chyba padła !(starzeje się chyba, bo ciągle mi coś nie pasi )Btw. Musze znaleźć jakiś fajny przepis z brukselką, bo chęć na nią chodzi za mną już pare dni i jutro mam zamiar sobie ją wkońcu zjeść ! Ale najpierw musze kupic
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Tamonitko - Bardzo miłe,choć ... nie wiem dlaczego,ale chciałabym się czasem tak pokłócić,oczywiście,żeby potem się pogodzić,bo odkąd jestem z TŻ-tem,to tak naprawdę żadnej takiej poważniejszej kłótni nie było między nami,że nie odzywamy się do siebie kilka dni,bo jesteśmy pokłóceni itp,no nie wiem,jakiś taki 'grzeczny' w sumie ten nasz związek
![]() Co ja mówię w ogóle powinnam się w sumie cieszyć,że się poważnie nie kłócimy,no ale czegoś mi brakuje chyba właśnie takiego 'pazura' no bo TŻ to nigdy nie zrobił nic co by mnie zraniło,chyba,że nieświadomie chyba sama nie wiem czego chcę Ale namieszałam
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mogę Cię "pocieszyć" z czasem i sprzeczki nadejdą a dopóki jest ok, to powinnaś się chyba tylko cieszyć Ja też kiedyś z moim eks TŻ-tem się wcale nie kłóciłam, a potem aż nadto... Dlatego nie wybrzydzaj tu Kochana, a ciesz się tym co masz o !
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra,ja to w ogóle pokręcona czasami jestem
.
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia nawet nie wiesz jak ja Ciebie doskonale rozumiem
.Mi też brakowało takiej mocnej sprzeczki między mną a Tż-etem,żebyśmy się do siebie przez dłuższy czas nie odzywali ,później to godzenie się i taka 'świeżość' w związku,suuper .Mój Tż-et też się ze mną rzadko kłóci,bo zazwyczaj mi ustępuje w wszystkim .Ale ostatnimi czasy coś za często się już kłócimy i ta świeżość raczej nie jest taka 'wymarzona'
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. nie... wojsko, wojskiem, ale wpływ na jego zmiane miała pewna... sytuacja... i mu się odmieniło, powiedział, że "już nie będzie pantoflarzem" i niby też nudziło mi się, że ja we wszystkim mam racje, że mi we wszystkim ustępuje itd. ale jak mu się odmieniło, to dałabym wszystko, żeby te czasy wróciły
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
hej robaczki!!
bylismy na naukach i powiem Wam,z bylam starsznie zaskoczona o tylko 45 min wykladu i do domu!! to rozumiem ![]() ok 20.00 wrocilismy do domu i zrobilismy sobie z TZ drinki, zrobilam salatke pyszna(salata lodowa,feta,oliwki czarne,papryka i cebula) i siedzielismy i gadalismy i zjedlismy 2 paczki paluszkow... zaluje teraz bo to same wegle i na noc... ale taki wieczor byl tego wart..![]() TZ jutrojedzie rano na silownie wiec pojade z nim sie pozbyc paluszkow zreszta 100g to 370 kcal wiec chyba tragedii nie ma..spijcie dobrze i snijcie kolorowo
|
#82 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że logika pójdzie mu gładko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak jest dobrze i spokojnie chciałoby się pokłócić żeby trochę emocji było i czułości przy godzeniu się A jak jest słabo to się tęskni za harmonią i spokojem No i chyba już zawsze tak będzie więc trza się przyzwyczaić ![]() Brykam już chyba do łóżka i przed tv żeby się zrelaksować - ileż można się uczyć :P Choć już i tak mam wyrzuty sumienia bo mając sobie zrobić pół godziny przerwy zagadałam się z przyjaciółką i wyszło 1,5h Ale tak czy inaczej wieczorem już tak dobrze mi daty i nazwiska do głowizny nie wchodzą więc... ![]() echhh jutro zapowiada się boski dzień po prostu ![]() btw. tamo nie chętnie bym się za Ciebie ponudziła jeśli pójdziesz za mnie na egzam w pn :P ![]() agolku - to super, że nauki Ci się spodobały i że wieczór taki udany Pewnie, czym są te kcal wobec dobrego humoru?-niczym ![]() ![]() Mam nadzieję, że "chandra ślubna" już Ci mija ![]() Póki co miłych snów, kolorowych i mięciutkich ![]() Buuuuzzzi
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku się nie przejmuj tymi kaloriami, a ciesz udanym wieczorem z TŻ-tem
![]() Mykam na "Diabelną Kuchnię Gordona Ramsay`a" ![]() Dobranoc Aniołki
|
|
#84 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już mięłam operacje, rehabilitacje i inne bajery, ale i tak co chwila się coś okazuje i nie wiadomo czy kiedykolwiek do końca się wyleczą ale w sumie zawsze mogło być gorzej więc przyzwyczaiłam się już o tej myśli ![]() Cytat:
wiem co czujesz bo u mnie też tak jest, mało osób i pawie same ustne z jednej strony katorga, ale z drugiej... ustnie zawsze można coś pozmyślać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma nic gorszego niż żreć się o byle co Nie pouczyłam się NIC ![]() przyszedł wujek z ciocią o nas i siedziałam z nimi popijając drinki coś czuję że w poniedziałek będzie panika ![]() dobranoc Kochane
|
||||||
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Superchic[k] - mam nadzieję, że wymienią Ci aparat
Ja nie byłam obecna na przed wigilijnych zakupach więc nie miałam prawa wyboru. Zamiast lustrzanki mam cyfrówkę... Nie jest źle, ma ponad 8mln pixeli, ale mimo wszystko nie jestem tak bardzo zadowolona...Narzekałam ostatnio na brak powodzenia Kumpela ostatnio mówiła mojej przyjaciółce, że jej kolega się w niej zakochał. [ w mojej przyjaciółce] Zastanawiałam tylko, dlaczego się na mnie gapi. W tym samym dniu napisał do mnie na pewnym portalu Sobie myślę: "znowu służe jako biuro matrymonialne...". Ale jakoś nie był zainteresowany nią... a mną. Zastanawiam się jak wywinąc się od jutrzejszego spotkania Bo jest jedno "ALE" - bardzo zniewieściały się wydaje.
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację chyba
.Też idę oglądać ten program na TVN Style ![]() Dobranoc
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Jeszcze się nie wypowiadałam w tym temacie, a więc może się przywitam =) |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej Aralko
![]() ja miałam chyba dzisiaj jakieś zaćmienie zupełnie nic nie mogłam do tej ksiązki wymyśleć a w sobotę musimy już calośc wysłać i jeszcze jutro mam pisać dalej ale babcia nas zaprosiła na obiad i to wszystko takie w biegu będzie... ![]() czasami mam ochote nie napisac tego zadania w ogóle i nie oddawać ale nie wystawie przeciez kumpeli zeby sama pisala jak już razem zaczęłyśmy ![]() "poserialowałam" się trochę i idę spać... a jutro spróbuje żeby było normalnie w końcu może tym razem sie uda ![]() dobranoc |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Pozory często mylą, więc nie oceniaj książki po okładce Jestem kompletnie zdemobilizowana jeśli chodzi o naukę Nie to, że tego jest aż tak strasznie dużo (bywało gorzej ), ale nie chce mi się takich głupot uczyć i chyba podświadomie nie staram się nawet zapamiętać tego co czytam![]() Witaj Aralko ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka ^^
Zaraz chyba idę spać... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Mój organizm przyzwyczajony był do spania jakieś 4-5 godzin na dobe, a teraz przesypiam całą noc i się przestawić nie może
Tak, mam na imię Monika
A Ty ?
W takim tempie bede musiała zrezygnować... ze snu
Przecież po kawie to jeszcze bardziej głowa boli
Ale zawsze możesz jechać ze mną
dzisiaj pisze egzamin z historii prawa,jestem ciekawe jak mu pójdzie

I co tu zrobić żeby się jednak chciało
takze poki co mowie wszystkim ladnie i pozno "dzien dobry", napisze cos wiecej jak sie wizaz uspokoi :P narazie mam kryzys naukowy - wydaje mi sie, ze przez cale zycie bym sie tego wszystkiego nie nauczyla, a co dopiero na poniedzialek, echhh ;( Milego dnia kochane, mam nadzieje,ze za jakis czas bede mogla sie odezwac jakos sensowniej
ehhhhh, kaleka być 
) bo mi sie skonczylo mleko a kawy czrnej nie przelkne. Zaraz sie zabiore i pojade na silownie na troche. Potem zakupy i o 3 mam dzwonic do tej villi w sparwie wesela..Trzymajcie kciuki kochane! wieczorem te nauki zaczynamy..Matko,zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce...

ehhhhhhh 
. Powiedziałam facetowi z obsługi, że szukam tego aparatu (pokazałam mu karteczkę z nazwą), ale on odpowiedział, że nie ma, ale za to mogę kupić inny - Lumix DMC-LS60. Na co ja, że nie wiem, bo nie znam się na aparatach, ale on powiedział mi, że ten LS60 jest jeszcze lepszy od LS2
. Wątpię, żeby dało się wymienić/zwrócić ten nieszczęsny aparat