Fotki do oceny (chłopak) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-03, 21:06   #61
Afra86
Zakorzenienie

Dot.: Fotki do oceny (chłopak)

hecate, no ale chwila.. czasami mowi sie, ze w Polsce "nie przystoi", gdy czlowiek wypowie sie pozytywnie o sobie, bo zaraz uzna sie go za narcyza, albo nazwie ironicznie "skromnisiem"
skoro chlopak uwaza, ze lepiej wyglada na zywo, to czemu ma udawac ze jest inaczej?

napisalby ,ze w realu wyglada gorzej - uznano by,ze ma za duzo kompleksow i powinien wierzyc w siebie

napisze,ze wyglada lepiej - uzna sie go za "skromnisia"
Stary 2008-02-03, 21:09   #62
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
skromnis.

Coraz bardziej zaczyna bawic mnie ten watek.
Hmm... tylko stwierdziłem fakt. Co do swojej urody wypowiadać się nie będę, bo nie byłbym obiektywny, ale na zdjęciach wychodzi się często trochę inaczej - czasem lepiej, czasem gorzej niż w realu.

Cieszę się, że dostarczyłem niektórym rozrywki. Coś się należy na koniec karnawału
Michael1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 21:10   #63
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Afra86 Pokaż wiadomość
hecate, no ale chwila.. czasami mowi sie, ze w Polsce "nie przystoi", gdy czlowiek wypowie sie pozytywnie o sobie, bo zaraz uzna sie go za narcyza, albo nazwie ironicznie "skromnisiem"
skoro chlopak uwaza, ze lepiej wyglada na zywo, to czemu ma udawac ze jest inaczej?

napisalby ,ze w realu wyglada gorzej - uznano by,ze ma za duzo kompleksow i powinien wierzyc w siebie

napisze,ze wyglada lepiej - uzna sie go za "skromnisia"
Spoko spoko.

Luz, wiara w siebie, zdrowy narcyzm to jedno...
Wklejanie zdjec na babskie forum 'czy powiniem miec kompleksy' to drugie.
napierw wychodzi, ze kolega nie wie jak wyglada i a za chwile dodaje, ze wie, ze wyglada lepiej niz na zdjeciach.

mnie tu pewnien rozdzwiek wychodzi, pewna moze nawet hipokryzja.

Poza tym jest niejasnym dla mnie cel watku, poza lasniem miodu na serce kolegi lub moze zawarcia nowych znajomosci.

Michel - Ty nie bylbys obiektywny co do swojej urody? a co sprawia, ze wierzysz, ze dziewczyny beda.
Malo kto (z roznych powodow) napisalby Ci prawde jesli np komus bys sie nie spodobal. Podejrzewam, ze zostalby to przemilczane.

Ja sie dalej nie wypowiem.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 21:19   #64
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Spoko spoko.

Poza tym jest niejasnym dla mnie cel watku, poza lasniem miodu na serce kolegi lub moze zawarcia nowych znajomosci.

Michel - Ty nie bylbys obiektywny co do swojej urody? a co sprawia, ze wierzysz, ze dziewczyny beda.
Malo kto (z roznych powodow) napisalby Ci prawde jesli np komus bys sie nie spodobal. Podejrzewam, ze zostalby to przemilczane.

Ja sie dalej nie wypowiem.
1. Czym innym jest stwierdzenie, że w sytuacji A wygląda się (lub ktoś wygląda) lepiej/gorzej niż w sytuacji B (w naszym przypadku zdjęcie vs real), a czym innym ocenianie siebie pod kątem atrakcyjności.

2. Jak już pisałem, to nie żart ani zabawianie się cudzym kosztem. Jeśli ktoś odniósł takie wrażenie - sorry.

3. Każda z Was ma pewnie swoje typy, ale na podstawie większej liczby wypowiedzi można coś wywnioskować. Przecież niektóre osoby pisały, że nie jestem w ich typie.

4. Z tymi kompleksami to, niestety, prawda - może jestem zbyt nieśmiały Pzdr.
Stary 2008-02-03, 21:23   #65
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Michael1000 Pokaż wiadomość
1. Czym innym jest stwierdzenie, że w sytuacji A wygląda się (lub ktoś wygląda) lepiej/gorzej niż w sytuacji B (w naszym przypadku zdjęcie vs real), a czym innym ocenianie siebie pod kątem atrakcyjności.

2. Jak już pisałem, to nie żart ani zabawianie się cudzym kosztem. Jeśli ktoś odniósł takie wrażenie - sorry.

3. Każda z Was ma pewnie swoje typy, ale na podstawie większej liczby wypowiedzi można coś wywnioskować. Przecież niektóre osoby pisały, że nie jestem w ich typie.

4. Z tymi kompleksami to, niestety, prawda - może jestem zbyt nieśmiały Pzdr.
! - ok, dobra
2 - ja o zarcie nic nie pisalam, jedynie zastanawia mnie CEL.
3 - napisac nie moj typ to nie to samo co napisac 'jestes nieatrakcyjny' a o czyms takim mowie. Np taki Justin Timberlake - wiem, ze jest atrakcyjny a zupelnie nie moj typ. Co innego taki pan Giertych - to, ze mi sie nie podoba nie jest juz kwestia 'nie moj typ'
Jasne?
4 - niesmiali ludzie wrzucaja swoje zdjecia na fora z prosba o ocene??

A do dziewczyn - wyorazcie sobie analogiczna sytuacje, taki sam watek - zdjecia wkleja biusciasta atrakcyjna dziewczyna. Tez byloby tak lagodnie?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-02-03, 21:27   #66
Leady
Raczkowanie

jesli chodzi o mnie to masz cos w sobie jednak nie jestes w moim typie a tak wogole, skoro tak sie watek rozkrecil, to moze przyblizysz nam troche co Cie sklonilo do takiego zapytania
Leady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 21:34   #67
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
! - ok, dobra
2 - ja o zarcie nic nie pisalam, jedynie zastanawia mnie CEL.
3 - napisac nie moj typ to nie to samo co napisac 'jestes nieatrakcyjny' a o czyms takim mowie. Np taki Justin Timberlake - wiem, ze jest atrakcyjny a zupelnie nie moj typ. Co innego taki pan Giertych - to, ze mi sie nie podoba nie jest juz kwestia 'nie moj typ'
Jasne?
4 - niesmiali ludzie wrzucaja swoje zdjecia na fora z prosba o ocene??

A do dziewczyn - wyorazcie sobie analogiczna sytuacje, taki sam watek - zdjecia wkleja biusciasta atrakcyjna dziewczyna. Tez byloby tak lagodnie?
4 - lepsze to niż pytanie kogoś wprost. Poza tym na tym forum i innych podobnych są tysiące zdjęć (tematy podobne).
Ktoś też pisał wyżej o babskim forum - jak zauważyłem, facetów tu też nie brakuje.
2/3 - przyznaję, że te kilka opinii dodało mi trochę pewności. Wiem, że wszystkim nie dogodzę.

Ostatnie "atrakcyjna dziewczyna" - może i wyraziłbym swą opinię (kulturalnie, bo prostactwa nie lubię - a propos tej "lagodności"; za innych facetów, bo raczej o ich opinie by chodziło, nie ręczę).

Na koniec - sorry (chyba po raz 3.), jeśli ktoś poczuł "zbulwersowany" moim pytaniem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 21:40   #68
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Michael1000 Pokaż wiadomość
4 - lepsze to niż pytanie kogoś wprost. Poza tym na tym forum i innych podobnych są tysiące zdjęć (tematy podobne).
Ktoś też pisał wyżej o babskim forum - jak zauważyłem, facetów tu też nie brakuje.
2/3 - przyznaję, że te kilka opinii dodało mi trochę pewności. Wiem, że wszystkim nie dogodzę.

Ostatnie "atrakcyjna dziewczyna" - może i wyraziłbym swą opinię (kulturalnie, bo prostactwa nie lubię - a propos tej "lagodności"; za innych facetów, bo raczej o ich opinie by chodziło, nie ręczę).

Na koniec - sorry (chyba po raz 3.), jeśli ktoś poczuł "zbulwersowany" moim pytaniem.
Zbulwersowana nie jestem, ja tak mam, ze poki nie uzyskam odpowiedzi na zadane pytanie to draze.

Wiesz, ja chyba wolalabym zapytac wprost kogos, kogo znam. Zreszta takie rzeczy jak atrakcyjnosc, czy podobasz sie plci [przeciwnej to sie chyba widzi.

Dodalo Ci pewnosci, ze ktos zupelnie Ci obcy powie Ci cos milego? Nawet nie masz zadnej pewnosci, ze mowi prawde.
I w czym chcesz dogadzac kazdemu?

Owszem jest tu nieco facetow, ale chyba przewazaja kobiety.

Co do oceniania kobity, pytanie kierowalam raczej do kobiet - czy tez byly tak wyrozumiale i slodkie. Bo widzialam tu nieraz niezle akcje.

I dla scislosci - nie atakuje Cie, nie mam zamiaru. Ja pytam i/lub wyrazam wlasne zdanie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-02-03, 21:44   #69
Leady
Raczkowanie

ehh dziewczyny jakie lobuzy sie z was porobily chlopak zalozyl watek, bo chcial sie dowiedziec co o nim mysla inni nie wydaje mi sie aby zrobil cos zlego czy nieodpowiedniego. moze niektore z nas wstawily by swoje zdjecie z takim pytaniem a niektore nie. wydaje mi sie ze jesli chodzi o zadawanie takich pytan i chcec uslyszenia szczerej odpowiedzi to najlepszym miejscem do tego jest internet, nikt nikomu w twarz nie powie co o nim mysli jesli chodzi o tematyke watku, to czytalam setki beznadziejnych watkow w ktorych poziom rownal sie z zerem
Leady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 21:48   #70
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Leady Pokaż wiadomość
e. wydaje mi sie ze jesli chodzi o zadawanie takich pytan i chcec uslyszenia szczerej odpowiedzi to najlepszym miejscem do tego jest internet, nikt nikomu w twarz nie powie co o nim mysli
taaa, internet to krolestwo szczerosci.
Takie fotki. pl epulsy i inne to udowadniaja to na kazdym kroku - dysia za dysie. mmm. Super.

A wyobrazasz sobie jakas Zosie czy Krysie piszaca tu teraz 'Nie podoba mi sie to, tamto, sramto' generalnie szczerze. Wiesz co by sie stalo?

przykladowe odpowiedzi zbulwersowanych 'Ciekawe jak Ty wygladasz??'
'Ale jestes zakompleksiona!'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-02-03, 21:53   #71
Michael1000
Raczkowanie

"Zbulwersowana nie jestem, ja tak mam, ze poki nie uzyskam odpowiedzi na zadane pytanie to draze.

Wiesz, ja chyba wolalabym zapytac wprost kogos, kogo znam. Zreszta takie rzeczy jak atrakcyjnosc, czy podobasz sie plci [przeciwnej to sie chyba widzi.

Dodalo Ci pewnosci, ze ktos zupelnie Ci obcy powie Ci cos milego? Nawet nie masz zadnej pewnosci, ze mowi prawde.
I w czym chcesz dogadzac kazdemu?

Owszem jest tu nieco facetow, ale chyba przewazaja kobiety.

Co do oceniania kobity, pytanie kierowalam raczej do kobiet - czy tez byly tak wyrozumiale i slodkie. Bo widzialam tu nieraz niezle akcje.

I dla scislosci - nie atakuje Cie, nie mam zamiaru. Ja pytam i/lub wyrazam wlasne zdanie".

1. Lubię dociekliwych.

2. Czy ja wiem? Często jest to trudne.

3. Ściemnianie byłoby trochę bez sensu - równie dobrze można by pójść w drugą stronę i zjechać mnie z góry na dół (chociaż tego dołu nie ma)
Zdaje sobie sprawę, że nie ma faceta, który by się podobał wszystkim.
Nawet jeśli większość kobiet jest na 'tak', to zawsze znajdą się indywidualistki, które nie będą podzielać tej opinii.

4. Kobiety są wobec siebie chyba bardziej krytyczne - i to nawet bardziej niż chłopak wobec chłopaka czy chłopak wobec dziewczyny. Może to wynika z zazdrości? A może to tylko stereotyp?
Czytałem i takie wątki, w których kobiety życzliwie oceniały koleżanki, więc nie chcę generalizować.

5. OK

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 22:03   #72
lemoorka
Zakorzenienie

Najlepiej wyglądasz z uśmiechem na twarzy.......
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 22:04   #73
Ajrin
Raczkowanie

Według mnie , na Twoją niekorzyść wpływa jedynie znaczna niesmiałośc i niepewność -widoczna szczególnie na ostatnim zdjęciu , tym uśmiechniętym.

-Oscar Wilde
Ajrin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 22:06   #74
syntagma
Zakorzenienie

masz lekkiego zeza? wydaje mi sie (na prawie wszystkich zdjeciach), ze prawe oko ciut ucieka jak to sie mowi i do tego lekka wada zgryzu: zbyt wysunieta szczeka do przodu.

no ale to szczegoly w sumie
Stary 2008-02-03, 22:16   #75
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
masz lekkiego zeza? wydaje mi sie (na prawie wszystkich zdjeciach), ze prawe oko ciut ucieka jak to sie mowi i do tego lekka wada zgryzu: zbyt wysunieta szczeka do przodu.

no ale to szczegoly w sumie
Mam soczewki - a na ostatnim zdj. (tym z czerwonym okiem) spoglądalem w bok oboma oczami (tak mi to wygląda).
Soczewki są tylko korekcyjne - na kolor oczu nie wplywają. Piszę o tym, bo niektóre koleżanki (chyba mogę tak napisać) wspominaly o nich. Żadnego triku nie stosowalem.
Stary 2008-02-03, 22:28   #76
Hultaj
BAN stały

Uważam, że jestes przystojnym chłopakiem.
Masz całkiem fajne, dośc regularne rysy twarzy, ładne łuki brwiowe, duże oczy, prosty nos, ładne czoło, włosy ok, pełne usta.
Wyszczerz na fotce nr 2 jest przerażający , ale sądzę, że to nie przez lekką asymetrię (to dotyczy zresztą wszystkich ), ale przez to, że jest równie naturalny co uśmiech rekina.
Sumując, jak dla mnie jesteś niebrzydki, zęby też masz dosyć w porządku, 3-ka lekko wystaje (2ka bardziej), ale akurat tak, że ''nie szkodzi'', kolor wygląda, że w porządku.

W 2gim rzucie pierwsze zdjęcie jest fatalne, ale druga fotka zupełnie db rokuje.

I przypominasz mi mojego kolegę, masz ten, co u niego, typ urody (ekhm, a może: przystojniactwa) - fajny, przystojny chłopak.

Tak, spokojnie znajdziesz dziewczynę.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 22:33   #77
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Masz całkiem fajne, dośc regularne rysy twarzy, ładne łuki brwiowe, duże oczy, prosty nos, ładne czoło, włosy ok, pełne usta.
Wyszczerz na fotce nr 2 jest przerażający , ale sądzę, że to nie przez lekką asymetrię (to dotyczy zresztą wszystkich ), ale przez to, że jest równie naturalny co uśmiech rekina.
Sumując, jak dla mnie jesteś niebrzydki, zęby też ma dosyć w porządku, 3-ka lekko wystaje, ale nie szkodzi, kolor wygląda, że w porządku.

W 2gim rzucie pierwsze zdjęcie jest fatalne, ale druga fotka zupełnie db rokuje.

I przypominasz mi mojego kolegę, masz ten, co u niego, typ urody (ekhm, a może: przystojniactwa) - fajny, przystojny chłopak.

Dzięki - jeśli chodzi o zgryz, to problem zostanie rozwiązany, aczkolwiek w realu to się zbyt nie rzuca w oczy (podobno).
Mam nadzieję, że to ostatnie się sprawdzi, bo obawiam się, że nie będę mial dosyć odwagi w odpowiednim momencie.
Stary 2008-02-03, 22:37   #78
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Sumując, jak dla mnie jesteś niebrzydki, zęby też masz dosyć w porządku, 3-ka lekko wystaje (2ka bardziej), ale akurat tak, że ''nie szkodzi'', kolor wygląda, że w porządku.

Jesli charakter ma do kitu to moze wygladac jak ksiaze z bajki, czy ten koles z Pretty Man () albo Nash Bridges () a nie znajdzie.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 22:45   #79
syntagma
Zakorzenienie

a przyszedles tu szukac? tak szczerze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 22:45   #80
Hultaj
BAN stały

E tam, Szpiegu, myślę, że znajdzie.

Majkel , tak, tez uwazam, że zęby sa w porządku. Znam sporo osób z takim lekko drapieżnym zgryzem, i naprawdę, to jest coś, co się w oczy właśnie nie rzuca, tzn. że, hm, jest jest w granicach równości.
Mam lekkiego hysia w tej kwestii, zawsze dokładnie wylukam, jakie kto ma ząbki.
Stary 2008-02-03, 22:46   #81
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
a przyszedles tu szukac? tak szczerze
Nie. To szczera odp.
Stary 2008-02-03, 22:47   #82
Hultaj
BAN stały

Myślę, że Majkel to już chyba ma jakąś wybrankę na celowniku.
Stary 2008-02-03, 22:51   #83
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze myślisz. Żeby bylo jednak śmiesznie, to czasem myślę, że jesteśmy dla siebie stworzeni (a w każdym razie pasujemy do siebie), a czasem, że nie. No, zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Przyznaję, że trochę mnie podbudowalyście dość pozytywnymi komentarzami.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 22:54   #84
Hultaj
BAN stały

Spokojnie możesz do panny przygryzać.
Stary 2008-02-03, 23:30   #85
Rena
Zakorzenienie

Przystojnosc lub jej brak to cecha calej figury, wiec patrzac na sama twarz nie umiem tego stwierdzic.

Nie masz typowo polskiej urody. Mi sie kojarzy nie wiedziec czemu z niemiecka.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-04, 01:55   #86
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
a skad Ty takie rzeczy wiesz? wy sie znacie?
Ja chce wiedziec o kogo chodzi
Stary 2008-02-04, 07:33   #87
architekt80
Zakorzenienie

Z Robertem nie możesz się porównać, ale wyglądasz sympatycznie.
architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-04, 07:38   #88
kyana
Zadomowienie

GG do kyana Send a message via Skype™ to kyana

ładne masz oczy
Stary 2008-02-04, 10:09   #89
Michael1000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
Z Robertem nie możesz się porównać, ale wyglądasz sympatycznie.
Dzięki Oglądalem jakiś film z nim przed kilkoma tygodniami. Tytulu nie pamiętam, ale gral tam też Brad Pitt. To byl nowy film o odbiciu szpiega z Korei.
Widzę, że wątek się rozwija.

Edytowane przez Michael1000
Czas edycji: 2008-02-04 o 10:50
Stary 2008-02-04, 10:13   #90
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

sympatyczny
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości