![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotki do oceny (chłopak)
hecate, no ale chwila.. czasami mowi sie, ze w Polsce "nie przystoi", gdy czlowiek wypowie sie pozytywnie o sobie, bo zaraz uzna sie go za narcyza, albo nazwie ironicznie "skromnisiem"
skoro chlopak uwaza, ze lepiej wyglada na zywo, to czemu ma udawac ze jest inaczej? ![]() napisalby ,ze w realu wyglada gorzej - uznano by,ze ma za duzo kompleksow i powinien wierzyc w siebie napisze,ze wyglada lepiej - uzna sie go za "skromnisia"
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Hmm... tylko stwierdziłem fakt. Co do swojej urody wypowiadać się nie będę, bo nie byłbym obiektywny, ale na zdjęciach wychodzi się często trochę inaczej - czasem lepiej, czasem gorzej niż w realu.
Cieszę się, że dostarczyłem niektórym rozrywki. Coś się należy na koniec karnawału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luz, wiara w siebie, zdrowy narcyzm to jedno... Wklejanie zdjec na babskie forum 'czy powiniem miec kompleksy' to drugie. napierw wychodzi, ze kolega nie wie jak wyglada i a za chwile dodaje, ze wie, ze wyglada lepiej niz na zdjeciach. mnie tu pewnien rozdzwiek wychodzi, pewna moze nawet hipokryzja. Poza tym jest niejasnym dla mnie cel watku, poza lasniem miodu na serce kolegi lub moze zawarcia nowych znajomosci. Michel - Ty nie bylbys obiektywny co do swojej urody? ![]() Malo kto (z roznych powodow) napisalby Ci prawde jesli np komus bys sie nie spodobal. Podejrzewam, ze zostalby to przemilczane. Ja sie dalej nie wypowiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Jak już pisałem, to nie żart ani zabawianie się cudzym kosztem. Jeśli ktoś odniósł takie wrażenie - sorry. 3. Każda z Was ma pewnie swoje typy, ale na podstawie większej liczby wypowiedzi można coś wywnioskować. Przecież niektóre osoby pisały, że nie jestem w ich typie. 4. Z tymi kompleksami to, niestety, prawda - może jestem zbyt nieśmiały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 - ja o zarcie nic nie pisalam, jedynie zastanawia mnie CEL. 3 - napisac nie moj typ to nie to samo co napisac 'jestes nieatrakcyjny' a o czyms takim mowie. Np taki Justin Timberlake - wiem, ze jest atrakcyjny a zupelnie nie moj typ. Co innego taki pan Giertych - to, ze mi sie nie podoba nie jest juz kwestia 'nie moj typ' Jasne? 4 - niesmiali ludzie wrzucaja swoje zdjecia na fora z prosba o ocene?? A do dziewczyn - wyorazcie sobie analogiczna sytuacje, taki sam watek - zdjecia wkleja biusciasta atrakcyjna dziewczyna. Tez byloby tak lagodnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o mnie to masz cos w sobie jednak nie jestes w moim typie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ktoś też pisał wyżej o babskim forum - jak zauważyłem, facetów tu też nie brakuje. 2/3 - przyznaję, że te kilka opinii dodało mi trochę pewności. Wiem, że wszystkim nie dogodzę. Ostatnie "atrakcyjna dziewczyna" - może i wyraziłbym swą opinię (kulturalnie, bo prostactwa nie lubię - a propos tej "lagodności"; za innych facetów, bo raczej o ich opinie by chodziło, nie ręczę). Na koniec - sorry (chyba po raz 3.), jeśli ktoś poczuł "zbulwersowany" moim pytaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja chyba wolalabym zapytac wprost kogos, kogo znam. Zreszta takie rzeczy jak atrakcyjnosc, czy podobasz sie plci [przeciwnej to sie chyba widzi. Dodalo Ci pewnosci, ze ktos zupelnie Ci obcy powie Ci cos milego? Nawet nie masz zadnej pewnosci, ze mowi prawde. I w czym chcesz dogadzac kazdemu? Owszem jest tu nieco facetow, ale chyba przewazaja kobiety. Co do oceniania kobity, pytanie kierowalam raczej do kobiet - czy tez byly tak wyrozumiale i slodkie. Bo widzialam tu nieraz niezle akcje. I dla scislosci - nie atakuje Cie, nie mam zamiaru. Ja pytam i/lub wyrazam wlasne zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
ehh dziewczyny jakie lobuzy sie z was porobily
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie fotki. pl epulsy i inne to udowadniaja to na kazdym kroku - dysia za dysie. mmm. Super. A wyobrazasz sobie jakas Zosie czy Krysie piszaca tu teraz 'Nie podoba mi sie to, tamto, sramto' generalnie szczerze. Wiesz co by sie stalo? przykladowe odpowiedzi zbulwersowanych 'Ciekawe jak Ty wygladasz??' 'Ale jestes zakompleksiona!' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
"Zbulwersowana nie jestem, ja tak mam, ze poki nie uzyskam odpowiedzi na zadane pytanie to draze.
Wiesz, ja chyba wolalabym zapytac wprost kogos, kogo znam. Zreszta takie rzeczy jak atrakcyjnosc, czy podobasz sie plci [przeciwnej to sie chyba widzi. Dodalo Ci pewnosci, ze ktos zupelnie Ci obcy powie Ci cos milego? Nawet nie masz zadnej pewnosci, ze mowi prawde. I w czym chcesz dogadzac kazdemu? Owszem jest tu nieco facetow, ale chyba przewazaja kobiety. Co do oceniania kobity, pytanie kierowalam raczej do kobiet - czy tez byly tak wyrozumiale i slodkie. Bo widzialam tu nieraz niezle akcje. I dla scislosci - nie atakuje Cie, nie mam zamiaru. Ja pytam i/lub wyrazam wlasne zdanie". 1. Lubię dociekliwych. 2. Czy ja wiem? Często jest to trudne. 3. Ściemnianie byłoby trochę bez sensu - równie dobrze można by pójść w drugą stronę i zjechać mnie z góry na dół (chociaż tego dołu nie ma ![]() Zdaje sobie sprawę, że nie ma faceta, który by się podobał wszystkim. Nawet jeśli większość kobiet jest na 'tak', to zawsze znajdą się indywidualistki, które nie będą podzielać tej opinii. 4. Kobiety są wobec siebie chyba bardziej krytyczne - i to nawet bardziej niż chłopak wobec chłopaka czy chłopak wobec dziewczyny. Może to wynika z zazdrości? A może to tylko stereotyp? Czytałem i takie wątki, w których kobiety życzliwie oceniały koleżanki, więc nie chcę generalizować. 5. OK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej wyglądasz z uśmiechem na twarzy.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Według mnie , na Twoją niekorzyść wpływa jedynie znaczna niesmiałośc i niepewność -widoczna szczególnie na ostatnim zdjęciu , tym uśmiechniętym.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
masz lekkiego zeza? wydaje mi sie (na prawie wszystkich zdjeciach), ze prawe oko ciut ucieka jak to sie mowi
![]() no ale to szczegoly w sumie ![]()
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Soczewki są tylko korekcyjne - na kolor oczu nie wplywają. Piszę o tym, bo niektóre koleżanki (chyba mogę tak napisać) wspominaly o nich. Żadnego triku nie stosowalem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Uważam, że jestes przystojnym chłopakiem.
Masz całkiem fajne, dośc regularne rysy twarzy, ładne łuki brwiowe, duże oczy, prosty nos, ładne czoło, włosy ok, pełne usta. Wyszczerz na fotce nr 2 jest przerażający ![]() ![]() ![]() Sumując, jak dla mnie jesteś niebrzydki, zęby też masz dosyć w porządku, 3-ka lekko wystaje (2ka bardziej), ale akurat tak, że ''nie szkodzi'', kolor wygląda, że w porządku. W 2gim rzucie pierwsze zdjęcie jest fatalne, ale druga fotka zupełnie db rokuje. I przypominasz mi mojego kolegę, masz ten, co u niego, typ urody (ekhm, a może: przystojniactwa) - fajny, przystojny chłopak. Tak, spokojnie znajdziesz dziewczynę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to ostatnie się sprawdzi, bo obawiam się, że nie będę mial dosyć odwagi w odpowiednim momencie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
a przyszedles tu szukac? tak szczerze
![]()
![]() |
#80 |
BAN stały
|
E tam, Szpiegu, myślę, że znajdzie.
![]() Majkel ![]() ![]() ![]() ![]() Mam lekkiego hysia w tej kwestii, zawsze dokładnie wylukam, jakie kto ma ząbki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Myślę, że Majkel to już chyba ma jakąś wybrankę na celowniku.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Dobrze myślisz. Żeby bylo jednak śmiesznie, to czasem myślę, że jesteśmy dla siebie stworzeni (a w każdym razie pasujemy do siebie), a czasem, że nie. No, zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Przyznaję, że trochę mnie podbudowalyście dość pozytywnymi komentarzami. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Spokojnie możesz do panny przygryzać.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Przystojnosc lub jej brak to cecha calej figury, wiec patrzac na sama twarz nie umiem tego stwierdzic.
Nie masz typowo polskiej urody. Mi sie kojarzy nie wiedziec czemu z niemiecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a skad Ty takie rzeczy wiesz?
![]() ![]() Ja chce wiedziec o kogo chodzi ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Z Robertem nie możesz się porównać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
ładne masz oczy
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Widzę, że wątek się rozwija. Edytowane przez Michael1000 Czas edycji: 2008-02-04 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
sympatyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.