|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię się :>
No to u Ciebie podoba mi się:
balsam YR balsam St. Ives i ewentualnie szminka Lancome. Którą z tych rzeczy mogłabyś mi dorzucić?;>
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Której Escady? Nie mam pewności co do oryginalności perfumu, bo jest to próbka 20ml i nie kupowałam jej sama.
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam pojęcia czy są oryginalne, ale ok, nie chce wyjśc potem na jakąś 'oszustkę':P Czyli nic nie wyjdzie z naszej wymiany, tak?
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Ok
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
10. Pantene Pro-V. Odżywka bez spłukiwania do włosów zniszczonych i trudnych do ułożenia, 150ml. ok. 92-95%
12. Miniprodukt Vichy, Lipidiose. Nawilżające mleczko do ciała, 30 ml. 17. Chanel-Chance, końcówka, na wypróbowanie. PRÓBKI: 1. Dove- Balsam do ciała z olejkiem, 10ml 2. Dove- Żel pod prysznic z oliwą z oliwek i słonecznikiem, 10ml 5. Neovadiol-Vichy, intensywny krem przywracający gęstość skóry, 4x1,5ml 6. Dercos-Vichy, szampon nadający objętość, 10ml. zajrzyj do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236980 |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-dwa odcienie mięty Nieużywane. -jakiej firmy?? 11. Ujędrniający tonik do ciała Avon, 'Skin so soft', 150ml, ok. 85% 15. Róż, Rimmel, użyty 3-4razy (037 Smoked Oyster) 16. Duocienie Colour Rush, Rimmel, odcień brązu i beżu, używane parę razy. (321 Walnut Pearls) 18. Escada- Island kiss, mogę zrobić małą odlewkę. 19. Escada- Magnetic Beat, końcówka, ok.3ml 24. Kuleczki brązujące Avon- Arabian Glow. możliwe mixy wybranych kolorów. 1. Dove- Balsam do ciała z olejkiem, 10ml 6. Dercos-Vichy, szampon nadający objętość, 10ml. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Cziki nie wiem co to za firma, raczej nie znana, dostałam te cienie jako gratisy do zakupów.
a co Ty na to: Twoje dwa cienie Inglota za moje duocienie Rimmel lakier Sally Hansen za tonik Avon lub róż Rimmel
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuje tak:
Moje: ^Cień profesjonalny Inglot, testowany tylko, mocna zieleń ^Pojedynczy Vertigo Inglota, turkus, po terminie -Bourjois 24- beżowo-złota kryjąca ^Sally Hansen Maximum Growth, 13,3 ml, użyty raz, KolorBlush Charm-jasny róż, sredniokryjący -coś jeszcze Ci mogę poszukać jak napiszesz co byś chciała ![]() Za Twoje: cienie 2x mięty 11. Ujędrniający tonik do ciała Avon, 'Skin so soft', 150ml, ok. 85% lub 15. Róż, Rimmel, użyty 3-4razy (037 Smoked Oyster) 24. Kuleczki brązujące Avon- Arabian Glow. możliwe mixy wybranych kolorów. 6. Dercos-Vichy, szampon nadający objętość, 10ml. |
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Kuleczki raczej polecą do innej Wizażanki, więc odpadają. Chętnie przyjęłabym balsam jakiś. A z tych co jeszcze wczesniejwymieniłaś bez problemu mogę wymienic cienie Rimmela i balsam Dove,10ml.
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a pasowałoby Ci tak:
Moje: ^Cień profesjonalny Inglot, testowany tylko, mocna zieleń ^Pojedynczy Vertigo Inglota, turkus, po terminie -Bourjois 24- beżowo-złota kryjąca ^Sally Hansen Maximum Growth, 13,3 ml, użyty raz, KolorBlush Charm-jasny róż, sredniokryjący Za Twoje: cienie 2x mięty 11. Ujędrniający tonik do ciała Avon, 'Skin so soft', 150ml, ok. 85% 15. Róż, Rimmel, użyty 3-4razy (037 Smoked Oyster) 6. Dercos-Vichy, szampon nadający objętość, 10ml. -minibalsam Dove Balsamów nie mam, chyba że byś chciala takie minimasełko Clinique w tubie -zostało go tak z pół opakowania, ale nie pamiętam pojemności.. |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Interesują mnie u Ciebie:
1. Zestaw 'Rose' 18. Escada- Island kiss, mogę zrobić małą odlewkę 23. Kosmetyczka Maybelline, Może jeszcze sobie coś dobierzesz u mnie? |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. ale mi nie zależy na orginalności tylko na próbce zapachu
Więc gdybyś dołożyła próbeczkę tego Island Kiss (to może być np. do takiej malutkiej fiolki, jeśli taką masz) albo tą końcówkę Magnetic Beat to bym była bardzo szczęśliwa Mogę za to dać próbkę zapachu od Kate Moss. Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Ok, zgadzam się
Chociaż nie wiem, czy opłaci mi się to cenowo.
Edytowane przez lullaby97 Czas edycji: 2008-03-02 o 14:12 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Witaj! Interesowałyby mnie:
8. duocienie - dwa odcienie mięty 15. Róż, Rimmel, użyty 3-4razy (037 Smoked Oyster) i ewentualnie Dercos-Vichy, szampon nadający objętość, 10ml. Znajdziesz coś w zamian?
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Oj przepraszam, ale odpowiedziałaś u siebie, a ja rozmawiam z wieloma osobami o wymiankach i jeśli przez dłuższy czas nie otrzymuję odpowiedzi u siebie to po prostu stwierdzam, że ktoś się namyślił
No właśnie też widzę, że chyba niebardzo opłaca Ci się to cenowo, więc może sobie jeszcze coś dobierzesz? Balsam do ciała Dove chętnie oddam Chyba, że ja zrezygnuję z kosmetyczki, ale zależy mi Escadzie, raczej na Island Kiss. I w dalszym ciągu coś możesz sobie dobrać. |
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
hej. mogłabyś zrobić odlewkę hypnose? jezeli jestes nadal zainteresowana wymianą
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za 2. Krem pielęgnacyjny bez spłukiwania 'Sunsilk' do włosów zniszczonych modelowaniem i suszeniem. 200 ml, nieużywany
11. Ujędrniający tonik do ciała Avon, 'Skin so soft', 150ml, ok. 85% 22. Garnier Czysta Skóra, płatki oczyszczające na co dzień z cynkiem, eukaliptusem i kwasem salicylowym. Pozostało ok. 30/56 szt. i perfumy z grecji???
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

pozdrawiam.