![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo i jeszcze więcej - kolorówka, pielęgnacja, zapachy - ciągłe dokładki :)
sasetko, tusz miałby być prezentem, więc zalezy, co Ci się spodobało u mnie
![]() miss natasha, dziekuję za zainteresowanie, ale niestety nic mi się nie przyda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dużo i jeszcze więcej - kolorówka, pielęgnacja, zapachy - ciągłe dokładki :)
najbardziej zalezaloby mi na kremie NUXE (Creme Etincelante Soin Peeling Eclat)
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za: miniatury JPG, Dermedic Celluend 2, maska Loreal Intense Repair, kremik pod oczy Clarins lub LRP Redermic?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236883 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się puder brązujący Dior'a.
wiem,ze cement to za mało za niego. czego moglabym poszukac i dorzucic ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam tester very wang princess
to właśnie taki słodki,czekoladowy zapach z ogonem ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
znam księżniczkę, ale nie lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Rzuc okiem, czy czegos bys nie chciala:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236056 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Madlaine
![]() u Ciebie podoba mi się terracota dla blondynek. Wzamian mam albo nowy tusz YSL czarny, zapakowany i prawie nowy błyszczyk clarinsa różowy nr 07, użyty z 5 razy, ubytek prawie żaden. Albo puder brązujący chanel nr 22 sierra, ale ubytek ok. 50 proc., stan nienaruszony, kasetka w super stanie, welurowe opakowanie plus w/w błyszczyk. czy to by Ciebie zainteresowało? przepraszam, ale chwilowo usunęłam mój wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Layla, tuszy nie szukam, mam 3 nowe na stanie, błyszczyków Clarins nie lubie, miałam i nie widzi mi się powrót do nich, a Sierra musiałabym obejrzeć, bo nie pamiętam odcienia, jutro będę w Douglasie, to sobie obejrzę, gdyby mi podpasował, to może wyszperałabyś coś na dokładkę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
tak, z pewnością mogłybyśmy się dogadać i znalazłabym coś na dokładkę. Ale obawiam się, że masz jaśniejszą cerę ode mnie i ten odcień może Ci jednak nie podpasować. w każdym bądź razie daj znać, ja nie nalegam, bo mi 22 pasuje i to bardzo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Hej,
za cień sephora chrome proponowałam próbki Tahalgo: serum nawilżające 2 ml, krem peelingujący 3 ml, żel oczyszczający 3 ml, krem relaksujący 2 ml krem Nuxe do rąk 4 ml, maseczka oczyszczające 4 ml. Z kosmetyków Thalgo mogę Ci dać każdą z próbek potrójnie za wyjątkiem kremu peelingującego, bo mam tylko jedną próbkę. Miałam dopisać co mam jeszcze z próbek do cery suchej za cień Paul Sagane, a więc: Vichy: Thermal Fix UV 1,5 ml, Thermal Fix 2 szt. po 1,5 ml, Aqualia 1,5 ml po 2 szt., Oligo 25 2 szt. Doliva 4 ml krem Nuxe Nirvanesque krem Hydraphase XL LRP 1,5 ml Dermedic Prosensiv maseczka Dax Perfecta przeciw zmarszczkom mimicznym krem Iwostin odżywczy na noc z lewoskrętną wit.C 3 ml Perfecta sok aloesowy (głębokie nawilżanie sekwencyjne) Jeśli chodzi o włosy zniszczone to mam próbkę odżywki Pantene Restoratives, mogę zrobić odlewkę Kallos Placenta, Dove Hair Fall Control, mam jeszcze Gliss Kur szampon i odżywkę z olejkami pielęgnacyjnymi (szampon prawie cały, odżywka na 2-3 razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
U Ciebie interesowałyby mnie:
róż Clinique Blushing Blush Powder Blush w odcieniu 101 Aglow, kartonik, pędzelek, użyty 3 razy, kupiony latem tego roku w Sephora, waga 6 g - i ewentualnie zestaw do peelingu migdałowego... ![]()
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja poprosze pierwszą opcję ![]() czyli cień seohora za te próbki Cytat:
a peelingu musiałabym sprawdzić datę ważności, bo nie pamiętam, do kiedy to wszystko jest ważne |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie u Ciebie
Sensibio H20 - nowa nieotwierana butelka, pojemność 250 ml - oddam jedynie za coś innego do demakijażu, nie muszę się pozbywać na siłę Mam na wymiane Physiogel hypoalegiczny zel dwa razy uzyty, plyn dwu fazowy z Yves Rocher do oczu wrazliwych nieuzywany. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
witam
czy jestes nadal zainteresowana pianka i mleczkiem kerastase?
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Soft, mleczko Kerastase jednak nie dla mnie,
PS. w sprawie Truskawy mogę pomóc, pisz na PW, gdybyś chciała, właśnie wczoraj ustrzeliłam tam piankę Fekkai za rozsądne pieniądze ![]() PS.2. Layla, obejrząłam dzisiaj Chanel i niestety kompletnie nie dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hejka! Może u mnie cos wyszperasz za:
Shiseido, Pureness, Matifying Compact Oil-Free nr.10 Light Ivory SPF16 - użyty kilka razy pędzlem, bo używam go jako pudru na sucho, niestety odcień wg mnie jest beżowo-różowy, albo moja skóra znowu wybija po prostu róż ![]() kamuflaż ArtDeco odcień 06 bezowy - chyba najjaśniejszy z dostępnych - zużycie ok. 20% krem pod oczy Clarins 20 ml, ubytek ok. 2 ml, kartonik, kupiony pod koniec grudnia w Douglasie, Defatigant Eclair Contour des Yeux Rozjaśniający krem energetyzujący do skóry wokół oczu - ?????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.