![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
ktory Pharamaceris
![]() moze dorzucisz pianke do golenia Oriflame? I wtedy bedzie chyba po rowno, jak myslisz?
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pharmacerisy oba mnie interesują więc to obojetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Pharmacerisy juz wymienilam niestety, ale puder dla ciebie trzymalam. Zalezy mi na szybkiej wymiance, wiec jesli go chcesz oddam latwo
![]() chyab ze Cie interesuje to poza watkiem mam peeling Garniera i żel-krem wygładzający
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Tak więc czego oczekujesz w zamian za szczotkę? Mogłabym zobaczyć jakieś zdjęcie owej szczotki? Jest używana przez Ciebie?
Pozdrawiam ;-)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam zdjęcia tej szczotki, ale wygląda mniej więcej tak jak ta z tej aukcji http://moto.allegro.pl/item531475102...losy_nowa.html
Też jest z Avonu, ale raczej nowsza od tej wystawionej na aukcji, bo lepiej się prezentuje. Jest raz przeze mnie użyta, ale nie ma śladów użytkowania. Napisz co masz do wymiany, albo podeślij mi linek ze swoim wątkiem wymiankowym jeśli go posiadasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś w moich wątkach za:
- peeling enzymatyczny z bromeliną z BU, w formie odsypki albo to wszystko co mam (jakieś ponad pół, 3/4 opakowania) - maseczka wulkaniczna z ogórkiem z BU (j.w.) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
coś za: -Avon Christian Lacroix Absynthe dla niej 50ml - Avon Little White Dress EDT 50ml nowa, oryginalnie zapakowana - peeling enzymatyczny z bromeliną z BU, w formie odsypki albo to wszystko co mam (jakieś ponad pół, 3/4 opakowania) - maseczka wulkaniczna z ogórkiem z BU (j.w.) - puder bambusowy z jedwabiem, wersja z owsem (odsypki) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za - Avon Little White Dress EDT 50ml nowa, oryginalnie zapakowana?
![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Witaj moze cos u mnie za Avon Naturals, malinowy balsam do ciała 200ml nowy, nieużywany? moj wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413486
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Richard &Appleby Henna Treatment Wax - mówiąc krótko Wax zagraniczny ,wersja z brązowymi napisami NOWY jeszcze nieodpieczętowany Richards & Appleby, Natural Classics, Henna Treatment Wax Clairol,Herbal Essences, Maska do włosów "Nawilżenie po brzegi" (ta niebieska) - ubytek minimalny Tylko nie wiem jak uważasz czy to nie za mało za perfumki? Może miałabyś jeszcze coś poza wątkiem (mogą być odsypki, odlewki, jestem otwarta) ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
Avene, Clean-Ac, Krem nawilżający i lagodzący podrażnienia do skóry trądzikowej - tubka 5ml, nieużywana *Wella, System Professional, Energy Shampoo, szampon przeciw wypadaniu włosów ważne do 12.09 Czy ten szampon jest nieużywany, bo nic nie pisze o pojemności ![]() *Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) - ok. 360/400 ml (możliwa odlewka) Co byś za to chciała (po za Absynthem, bo on jest na to za drogi) żeby było sprawiedliwie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
korzonek
|
Nie wiem ile warte są rzeczy z BU. Co do Welli to jest używana, nie pamiętam ile zostało, bo mam to w innym mieszkaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ale 1/2 z...?
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Ok to ja jestem chętna na wymiankę. Peeling, maseczka wulkaniczna + odsypka z pudru bambusowego (np w opakowaniu po sampelku z EDM) za te 3 rzeczy (mleczko, szampon, próbka kremu).
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
korzonek
|
Niestety nie mam już tej próbki kremu - ale mam inną z Avene poza wątkiem - Cleanance K.
jeślo byłabyś zainteresowana nią to napisz mi jeszcze tylko jakiej wielkości odsypki by to były? No i jakiej wielkości odlewkę Nivei byś chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o moje rzeczy to też bym Ci przesłała wszystko to co mam (peeling i maseczka) i odsypkę pudru wielkości sampelka z EDM.
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Avon Little White Dress EDT 50ml nowa, oryginalnie zapakowana za coś u mnie? zobacz oba wątki
![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam też jeszcze na odp Iwony75
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie oddam te dwie rzeczy za perfumki,ale poza wątkiem niestety nic nie mam
![]() Decyzja należy do Ciebie. Gdybyś się zdecydowała czekam na PW. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
- peeling enzymatyczny z bromeliną z BU, w formie odsypki albo to wszystko co mam (jakieś ponad pół, 3/4 opakowania)
- puder bambusowy z jedwabiem, wersja z owsem (odsypki) cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie mam już pudru, ale mogę Ci dać cały puder który mi został (ponad pół opakowania) i może wybierzesz sobie coś jeszcze?
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-04-10 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Wybacz, ale nic.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.