![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Kontrowersyjne filmy nakręcane komórką
Hehe, atka, ale wtopę zaliczyłaś
![]() Zgadzam się oczywiście z syntagmą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Ja wiem,że mam konserwatywne poglądy/kontrowersyjne wypowiedzi,trudno się mówi.Chyba się nie powinnam w takich watkach odzywać.
![]() ![]() troche jest tu "hien" na wizażu więc powinnam czasami zamilknąć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Jak db, że nie zaliczasz się do tego słodkiego grona.
![]() ![]() A między seksem w dyskotekowym kibelku a w autku przy drodze (czy gdzieś tam w lesie) różnicy nie ma. Co do tej toalety i takie tam. Toaleta to pojęcie bardzo szerokie wręcz, o ile ktoś zamyka się w kabinie, to owszem, można się upierać, że w miejscu publicznym tak bardzo nie jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Paul's girl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
A ja nie.Tacy byli spragnieni to niech za to płacą.
Cytat:
![]() Więc wyjaśniam,że żadnych głupot nie wyczyniałam,bo nie mam wody w mózgu,takie zachowanie by u mnie nie przeszło,bo się szanuję,a nie szukam okazji,szczególnie w śmierdzących kiblach.A empatyczna jestem,serio,ale nie w takich sprawach.
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisalam wyraznie, ze roznica jest w wieku jedyna. (patrz post nr 56), post w ktorym pisze, oprocz wieku nic was nie rozni. Atka twierdzi natomiast: i wypisuje, ze dziewczyna jest glupia panienka, ktorej hormony uderzaja do glowki i sie bzyka ze swoim chlopaczkiem. WIdac, ze jej tylko o WIEK chodzi..tak, tak...taaaaaaaaaaak I poza tym kto tutaj napisal, ze uwaza seks 15latki w kiblu za cos normalnego? Serio zastanow sie co piszesz. Czasem to ja serce trace na to forum po prostu...
![]() |
![]() |
#67 |
... choć nie Westwood
|
Atka, się wkopałaś
![]() Ale w sumie jeśli chodzi o seks w łazienkach, to jednak łazienka łazience nie równa: dla mnie jest różnica pomiędzy seksem w łazience gdzieś na uboczu, gdzie jest małe prawdopodobieństwo, że ktoś Cię zobaczy, a łazienką w przepełnionym klubie. Już nie mówiąc o tym, że to piętnastolatka... I nie ma tak, że nie pamięta wół jak cielęciem był; ja takich rzeczy w gimnazjum nie wyczyniałam ![]() Szkoda dziewczyny, no, ale trzeba pomyśleć wcześniej. Z tym, że wstawionym to jednak trudno myśleć...
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Paul's girl
|
Cytat:
![]() cyt. z postu 59: "Dziewczyna gdyby tego oleju w glowie nie miala to by sie zabrala za chlopaka przy stoliku. Poszla do tej toalety wlasnie dlatego, ze tam liczyla na prywatnosc, zamkniete drzwi itd. Jak ja ide siusiu do toalety to mi nikt zwykle filmikow nie robi ![]() ![]() czyli co? 15 i seks w kibelku to dla Ciebie norma? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BO ONA WIEDZIALA CO ROBI, A DZIEWCZYNA JEST GLUPIA PANIENKA mam to na jakis inny jezyk teraz przetlumaczyc Ci zeby bylo jasniej?
![]() |
![]() |
#70 | |
Paul's girl
|
Cytat:
i nie bądź Trollem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oj. Nadinterpretacja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
podtrzymuje to co napisalam w pierwszym zdaniu postu nr 66.
EOT ------- Hultaj, Ty te cycaty uzywac zacznij, bo nigdy nie wiadomo do kogo sie odnosisz ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
jak bylam mala tak sie w piaskownicy robilo.
- Tyyy, tyyyyyyyyyyyyyyy, ty glupia jestes! ![]() - Ty takze! ![]() pan tadeusz powrot do dziecinstwa... ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem ciekawa PO CO ktoś w ogole takie filmy nagrywa.przeciez jej nie znali, chcieli ją upokorzyć? no to trafili w 10tkę, bo dziewczyna targnęła na swoje życie.
Ludzie sie powinni pilnować, jak sie okazuje nawet w kiblu nie można mieć prywatności. Wiem, że to co robiła nie było rozsądne, no ale niech bedzie już, stało sie. Ciekawi mnie tylko to jedno, po co nagrywają? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
nagrywaja bo mysle, ze ludzi to bawi niestety, ot rozrywka nie?
![]()
![]() |
#77 |
BAN stały
|
I tam zaraz się wkopałam Vivienne.Dyskusja i tyle.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Każdemu sie zdarzało popełniać błędy, tym bardziej w wieku 14 lat.Fakt jest ,to dla równie okropne.Ta ubikacja i w ogóle.Ale będzie sprawa filmik z telefonu będą oglądać wszyscy przy dziewczynie na rozprawie..A widziałam cały i to po prostu koszmar.Stalo sie ,to w moim mieście i powiem ,ze WSZYSCY o tym mówią.Nie znam tej dziewczyny i nie interesuje sie kim ona dokładnie jest ,bo wiem ,ze nie chciałaby tego ,a im więcej takich osób znajdzie sie jak ja tym lepiej.Współczuje.Zrobiła co zrobiła ,ale konsekwencje musi ponieść za duże moim zdaniem
![]()
![]() |
#79 |
BAN stały
|
No tak. I takie właśnie jest życie... Trzeba uważać co (i gdzie
![]() Sama do tego doprowadziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
syntagma i istari - kłócicie się o 2 różne sprawy.
Pierwsza cały czas mówi o tym, że Atka uważa siebie za mądrzejsza i bardziej inteligentną, mimo, że jej wyczyn niczym nie różnił się od przygody owej 15-latki, a istari mówi o tym, że wg syntagmy wiek dziewczynki (15 lat to jeszcze dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym to raczej nazwała uproszczonymi poglądami na rzeczywistość. Uprawianie seksu, czy w kibelku, czy w samochodzie z kroczem czy nogami do góry na widoku, czy w innym miejscu, w którym łatwo wpaść, jest dość ryzykowną zabawą. Wiek nie ma nic do rzeczy. I rzeczywiście zalatuje hipokryzją wyzywanie 15 latki w uprawiającej toaletową miłość w sytuacji, gdy się samemu narażało na podobne konsekwencje. A zamiast mieć potem pretensje do całego świata - chociaż kwestią oczywistą jest, że ochroniarze nie mieli prawa tego nagrać - warto pomyśleć najpierw, co się robi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
EE tam troche przesadasz Aśka,że uważam się za najmądrzejszą i najinteligetniejszą.Zresz tą to co miałam napisać napisałam i nie o miejsce chodzi.Tylko sam fakt i świadomość tego,czego ta dziewczyna nie miała.Tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Wiem, trochę zhiperbolizowałam moją wypowiedź, żeby podkreślić sens
![]() Ale nadal będę obstawiać, że NIE WIESZ, czy miała świadomość, czy nie, a osądzasz. A podobno po pozorach się nie osądza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6585146]Wiem, trochę zhiperbolizowałam moją wypowiedź, żeby podkreślić sens
![]() Ale nadal będę obstawiać, że NIE WIESZ, czy miała świadomość, czy nie, a osądzasz. A podobno po pozorach się nie osądza ![]() Po dłuższym namyśle,owszem przyznam Ci racje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
cała ta dyskusja pprzypomina mi jedno :kiedyś sex oralny też był "be" i "fuj.
![]() ach my świętoszki, żadna się nie całowała dopóki nie trafiła na druga połówkę pomarańczy, prawda? bo ten blond skejt jako pierwszy na dzielni zapieprzający na rolkach, to przeciez miał być ten jedyny, no nie? ![]() trochę wyrozumiałości, nie każmy ludzi za błędy, które i nam nie obce (a naszym dzieciom to już na pewno). a jaki wstyd to się przyznać do analu, olaboga, toż to normalnie niewiarygodne, że mama dwójki dzieci czasem i na perwę ma ochotę ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesliby oni sie w tym kibelku całowali, to raczej aferki by nie było. I co ma do tego to, jaki kto se lubi seks uprawiać? I czy lubi o tym gadać? Niektórzy akurat może lubią różne rzeczy zachowac dla siebie i to nie ze wstydu. Trochę wyrozumiałości dla tych co nie lubią gawędzić i na filmach się pokazywać ![]() Mnie jest w zasadzie obojętne gdzie ludzie ten seks uprawiają i jak, byle nie u mnie w łozku ![]() Ale... jesli robimy to w publicznej toalecie, w aucie czy w lasku pod drzewem, to musimy liczyc się z tym że ktoś nas podglądnie czy jeszcze co gorsza, zechce się z kolegami przyłączyć do zabawy... I nie ma to tamto, ze hormony, ze sie człowiek zapomniał... Nie pochwalam uprawiania seksu gdziekolwiek w miejscu dostępnym dla innych ludzi, bo się zapomniałam, lub tak bardzo mi sie chce, bo za duże jest niebezpieczeństwo jakie się z tym wiąże. I to jest nie byle jakie niebezpieczeństwo, bo to, że można zostac nagranym, to jeszcze pól biedy (chociaz jak widac dla tej małej to załamujące doświadczenie) ale co byłoby, gdbyb ci ochroniarze nie tylko nagrali ale i chcieli spróbować jak też ta mała daje?! Co byłoby gdyby się przyłączyli do zabawy? Dlatego nie bądzmy znowu takie postępowe i nie pochwalajmy tak wszystkiego jak leci, bo tu nie chodzi o to czy ja się całowałam w tym wieku, ale o to co w dzisiejszych czasach wiąże się z takim lub innym zachowaniem. A z uprawianiem publicznie seksu wiaże się wiele niebezpieczeństw i to duzo większych niż z całowaniem się. Nie pochwalam zachowań głupich i bezmyslnych, tylko dlatego zeby czasami nie okazało się, ze jestem zacofana. Bo zakłamana to z pewnościa nie. O ile w wieku 15 lat całowanie jest może i normą, to raczej uprawianie seksu wolałabym przesunąć za troche inną granice wiekową. Ale to już jak kto chce. Mnie zależy na własnych dzieciach, o inne to niech się ich rodzice martwią.
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
lubo ale ja doskonale Ciebie rozumiem, nie mówię, ze pochwalam sex w tym wieku, nie.
sama długo z tym czekałam ale niesprawiedliwością nazywam twierdzenia :"dobrze jej tak." widocznie nie tak dobrze, skoro tego nie udźwignęła. tez jestem daleka od uprawiania sexu w publicznym miejscu ale z drugiej strony- też mam nie korzystać z publicznej toalety bo ktoś może mnie nagrać przy zmianie tampona? no hallo, gdzie ten świat zmierza? to mnie najbardziej wkurza i jestem w stanie w tych okolicznościach przymknąć oko na wiek dziewczyny.
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Ja tez daleka jestem od tego, żeby powiedzieć: dobrze jej tak, bo w pewnym sensie żal mi jej bardzo. Jednak jej zachowanie było głupie nadzwyczaj, co można tez tłumaczyc jej wiekem, w porzadku, ale tak to jest, że nie dziwimy się pietnastkom uprawiającym seks a potem nagle szesnastki mają dzieci... I wtedy przestaje to byc tylko i wyłącznie sprawa tej dziewczyny kiedy zaczyna seks uprawiać, bo na świecie pojawia się bogu ducha winne dziecko...
Nie pochwalam głupoty w żadnym wieku, głupotą jej matki było nie uświadomienie swojemu dziecku róznych rzeczy. O ochroniarzach juz nie wspomnę, bo "gdyby głupota umiała latać... " Niestety nie wiemy jak i gdzie nasz wizerunek zostanie nagrany czy ściągnięty z internetu i gdzie zostanie pokazany. Tez zastanawiam sie w jakim kierunku idzie ten swiat, jesli ja, osoba dosyc ufna i lubiąca ludzi (tak ogólnie) boję się w internecie pokazac zdjęcia swoje czy swojej rodziny. Bo nie chcę ich gdzies tam zobaczyć z niedwuznaczym komentarzem. Dlatego tez nie uprawiam seksu w miejscach publicznych ![]() ![]() ![]() Szczególnie, ze z pewnoscią seks w toalecie nie należy do rzeczy których chciałabym spróbować ![]() I dlatego twierdzę, ze każdy powinien się pilnować. Szczególnie młode dziewczynki i dziewczyny. Niestety. Dla swojego własnego dobra trzeba ze dwa razy pomyslec zanim sie cos raz zrobi. Chociaz ja wiem, ze to jest trudne. edycja: Ja nie wiem czy cos przegapiłam, ale tez mnie zastanawia jak ci ochroniarze ich sfilmowali. Bo w końcu jesli byli w zamknietej kabine... Ktos może mnie oswieciec jak to się stało?
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
ad. wytluszczenia - oby się nie okazało tak, jak w którymś z hipermarketów, gdzie zamontowano kamery w przebieralni w wiadomym celu
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ale komórką?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.