![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kibicanki- Wizażowa Ekstraklasa (inspired by Ebi Smolarek) cz.II
A reszta to zasługa Wacława? No, i chyba nasza. Bo my mu dajemy... siłę (?), żeby był ciągle taki duuuży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
W sumie to możemy sobie przypisać część zasług za te gole
![]() SYSKA TU ZAWITAŁA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny za tydzień w DDTVN będzie wizyta u Ebiego
![]() ![]() A Mołek jak się Boruca domagała ![]() ![]()
![]() Edytowane przez aguchna-ja Czas edycji: 2008-02-17 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o Mołek lepiej się nie wypowiem ![]() oglądając dzisiaj Cafe Futbol dostałam ataku ekstazy ![]() nie dość, że pojawił się zegar odliczający dni do Euro (tylko 111! ![]() ![]() jeśli nie pojadę na te mistrzostwa, (tfu tfu tfu! odpukać ![]() ![]() brawo Petric, brawo BVB ![]() a Kubusia niestety nie zobaczymy w akcji do końca lutego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Aga a co to bylo w ddtvn? bo ja spalam o tej porze
![]() Tri ja normalnie bede ogladac wszystkie mecze euro ![]() ![]() Och zobaczycice jak to zleci szybko ![]() Czytalam dzisiaj ze serwery na kupbilet dalej sa przeciazone, a ci ktorzy dostali sie na stronke wypowiadali sie ze byly na niej widoczne wszystkie dane osobowe lacznie z nr pesel i dowodu osobistego tych co juz sie zapisali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
W DDTVN było coś tam o Żewłakowie. A.Rylik była u niego i taki wywiadzik z nim zrobiła (coś mi się wydaje, że teraz to wszystkich kadrowiczów to czeka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6612032]Mes, Ty zboczku!!
![]() ![]() doubletrick? Tak to sie mówi? ![]() To jest dobry pomysł! ![]() W ogóle to dzisiaj zupełnie spontanicznie byłam w Karpaczu na nartach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na drugi raz chce się nauczyć jeździć na snowboardzie ![]() nie wiem co powiedzieć ![]() tak się mówi, mówi się tak ![]() na snowboardzie jest faaaaaajnie ![]() ![]() później wrzucę Wam zdjęcia Jego, bo normalnie go kooochaaam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
MUSEarka
|
Mój Menszczyzna Wie co dobre
![]()
![]() |
#69 |
MUSEarka
|
wybaaaaaaaaaaaaaaaaczcie ten monolog, ale nie mogłam sobie pozwolić na opuszczenie jakże diabelkiego posta wątku jakim jest
--->nr 69<-- Orgia
Rozpusta i Balanga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aska,Magda te wasze teorie ![]() Aga ale mi przypominasz moja koleżanke ![]() ![]() Ej dziewczyny w jakich cenach tak zazwyczaj były bilety na mecze towarzyskie?? cos takiego jak na ten mecz z Węgrami?? ![]() nono Fajny sprzęcior Mes ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Świetnie a dokładnie o której będzie ta wizyta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
A i wiecie może jeszcze kiedy będzie jakiś meczyk z Ebim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Aga dzieki za streszczenie
![]() Molek! lapy precz od Artka ![]() Mes fajna deska ![]() Kasija mecz Ebiego bedzie albo w klubie lub w reprze wiec radze sledzic lige hiszpanska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
MUSEarka
|
fenk ju lejdiiis
![]()
![]() |
#75 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Marzy mi się taki facet ![]() I vlepki moich drużyn ![]() Cały dzień dziś leżałam plackiem i jestem bardziej zmęczona niż po 3 godzinach na stoku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj Racing grał z Villarreal'em, ale Ebiego nie było w składzie, chory jeszcze jest czy coś tam ma z mięśniem, nie wiem bo się nie interesowałam ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6622596]A kiedy ten program leci? i przede wszystkim o której? ![]() No bo im walnę!! ![]() No aż nie mogłam tego NIE zacytować ![]() ![]() Marzy mi się taki facet ![]() I vlepki moich drużyn ![]() Cały dzień dziś leżałam plackiem i jestem bardziej zmęczona niż po 3 godzinach na stoku ![]() DDTVN generalnie leci codziennie od 8:30 do 11:00 (albo 10:30), ale ten wywiad, to akurat w niedzielnym wydaniu ![]() a z tego co dało się zauważyć do tej pory, to te najciekawsze tematy są zazwyczaj poruszane raczej pod koniec, niż na początku ![]() I mam dwa jakże interesujące wszystkich newsy: 1. wzięłam się wreszcie za mojego 'słodkiego bloga' i można już podziwiać pierwszy wpis ![]() 2. Dzisiaj kończą mi się ferie i od jutra powrót na uczelnię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Leo Beenhakker powoła na spotkanie tylko reprezentantów Polski, którzy na co dzień występują w polskiej lidze. Zmierzą się oni z obcokrajowcami występującymi w Orange Ekstraklasie.
– Nie udało się załatwić reprezentacji innego kraju, ponieważ nie jest to oficjalny termin UEFA – wyjaśniał w rozmowie z nami rzecznik PZPN-u Zbigniew Koźmiński. Pozostaje zatem pytanie, kto wystąpi w reprezentacji złożonej z obcokrajowców, grających na polskich I-ligowych boiskach. Niestety, nikt na to pytanie nie umiał nam odpowiedzieć. – Wszystko zależy teraz od spółki Ekstraklasa SA. PZPN odbył spotkanie na ten temat ze spółką i tam proszę szukać odpowiedzi – tłumaczył Koźmiński. – Nic na ten temat nie wiadomo. Proszę zadzwonić za pół godziny – usłyszeliśmy w spółce Ekstraklasa. – Mecz, który odbędzie się w Szczecinie jest meczem reprezentacji i to PZPN jest odpowiedzialny za to spotkanie – powiedziano nam w kolejnej rozmowie. Postanowiliśmy ponownie zadzwonić do Zbigniewa Koźmińskiego. Oto, co nam powiedział rzecznik PZPN-u: – Jeszcze raz powtarzam, że odbyło się spotkanie i to Ekstraklasa odpowiedzialna jest za ten mecz. Przecież wszyscy zawodnicy grający w tym pojedynku będą pochodzić z Orange Ekstraklasy. Kto jest zatem organizatorem i jacy konkretnie obcokrajowcy wystąpią? Kto będzie ich szkoleniowcem? – nie wiadomo. Możemy domyślać się tylko, że w składzie obcokrajowców zobaczymy takich zawodników jak: Roger, Cleber, Cantoro, Arboleda, Napoleoni, czy Rengifo. W związku z tym meczem pojawiło się więcej wątpliwości. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że spotkanie może zostać przełożone na 11 marca (pierwotny termin 12 marca). Nie wiadomo także, czy mecz reprezentacji pokazany zostanie w TVP. dupa dupa dupa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6612634]No cóż, taka prawda, Euzebiusza bramki to tylko te strzelone głową, a nogi służą mu tylko do biegania i... bycia krzywymi
![]() ![]() bosska teoria ![]() Cytat:
![]() Pięękny sprzęt ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Hej chyba mam juz opsesję wy też tak macie?
Każdego dnia wchodze na kompa i odrazu sparwdzam wszyskie najciekawsze strony o nim , wyszukuje fotki , archiwa sprawdzam każdą gazetę czy to normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
O Ebim? nie, ja takich "schiz" to nie mam
![]() edit: no wyłączając czasem smsy albo rozmowy na gg z Aśką (i jeszcze jedną koleżanką) ![]() raczej jak wchodzę do kompa to od razu sprawdzam onet-sport i czytam wszystkie interesujące mnie newsy - o reprezentacji, euro2008, klubach piłkarskich, piłkarzach. Ale nie mam tak, że siedzę non stop i wyszukuję fotek, bulę kasę, by sie dostać do archiwów gazet, nałogowo oglądam filmiki ![]() ![]() ebit: ale nie ma tak, że ja to w celibacie żyję. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
To chyba tylko ja jestem taką wariatką ale nie psychofanką na szczęście poprostu mu kibicuje i dobrze życzę swoją drogą co ten Ebi potrafi z normalnych ludzi zrobić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Tylko heh nie pomyślcie sobie ze jestem jakąś walniętą psychofanką. Naprawdę bardzo mu kibicuję i życzę jak najlepiej. Dopiero co zaczęłam się interesować nogą i Ebim więc chyba dlatego spędzam na komputerze tyle czasu rzeba zaległości nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie akcje odchodziły w czasie mundialu na 'przystojniakowym' wątku, kiedy jeszcze tego nie było, każdej nieźle odbijało ![]() i tak na przyszłość, staraj się nie pisać posta pod postem, jak będziesz chciała coś dopisać, to użyj funkcji "edytuj", wtedy jest mniej bałaganu na wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Oj tak Tri
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Oli, czy Ty możesz mi powiedzieć gdzie Twoja koleżanka kupiła ten zaj.ebi.sty czerwony fotel
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Dark pytalam sie jej, dostala go od rodzicow a oni zamowili na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Macie drugi zeszyt z PS?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Mam, mam
![]() ![]() ![]() ![]() Oli, muszęę taki mieć. Boski! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6649217]Macie drugi zeszyt z PS?
![]() ![]() ![]() podejrzewam że z kazdym numerem cena będzie rosnąc ![]() Aśkaaaaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Oj Mees... ciem Ty nie panimajesz? Cjegodnia Ty sje uciła? Wsio budu haraszo! Ja budu trimat za Ctiebie ktjuki
![]() ![]() U mjenia w srjede kantrolnaja rabota z matjematiku, a ja nicjewo niepanimaju... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.