Miłośc Czy Pieniądze - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-24, 23:36   #61
variable.brunette
Rozeznanie

Dot.: Miłośc Czy Pieniądze

Osobiście wybrałabym milion, nie wierzę w taką pseudomiłość kreowaną przed kamerami. Być może czasem zdarza się wyjątek od reguły, ale takie reality - show i zachowania uczestników są dla mnie kompletną fikcją i teatrzykiem. Poza tym nie sądzę, żeby do takiego programu zgłaszały się niekochane, samotne kobiety szukające kogoś na całe życie. Myślę, że mimo zapewnień o wielkim zauroczeniu itd. są one nastawione przede wszystkim na zysk.

'Pamięć to coś naprawdę dziwnego. Szufladki ma wypchane
kompletnie nieprzydatnymi, bezsensownymi rzeczami. A człowiek
zapomina jedną po drugiej te ważne, naprawdę potrzebne.
'

'Po zmierzchu' Haruki Murakami

variable.brunette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-24, 23:37   #62
musicman
Zadomowienie

jeśli ktoś ogląda i chciałby wiedzieć która z pań wygra - no i co z tego wyniknie, to ja już wiem, nie było to trudne, znalazłam w wikipedii. Nie wklejam bo może ktoś chce mieć niespodziankę
musicman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 23:43   #63
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musicman Pokaż wiadomość
jeśli ktoś ogląda i chciałby wiedzieć która z pań wygra - no i co z tego wyniknie, to ja już wiem, nie było to trudne, znalazłam w wikipedii. Nie wklejam bo może ktoś chce mieć niespodziankę
no nie -podpuściłaś i nie chcesz powiedzieć. pllliiiisss podaj link kto nie chce oglądać to nie zobaczy.a ja chcę ,bo jestem bardzo niecierpliwa.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 00:19   #64
musicman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
no nie -podpuściłaś i nie chcesz powiedzieć. pllliiiisss podaj link kto nie chce oglądać to nie zobaczy.a ja chcę ,bo jestem bardzo niecierpliwa.
nie ma sprawy:
http://en.wikipedia.org/wiki/For_Love_or_Money_(TV_ser ies)

nawet gdybym nie podała wystarczy wpisac w googlach love and money - dlatego nie dałam linka

Kurcze coś mi nie wychodzi więc wkleję KTO NIE CHCE PSUć SOBIE NIESPODZIANKI - NIE CZYTAC TEGO CO PO ANGIELSKU

For the 1993 movie of the same name, see For Love or Money (movie) For Love or Money is a reality television show initially broadcast on NBC in 2003. It is basically a dating game show where the chosen winner will choose to stay with the central bachelor or will take home a million dollars but without any further contact with the bachelor. Four seasons of the program are shown, all of which are hosted by Jordan Murphy. It was produced by Nash Entertainment with Bruce Nash and JD Roth as two of the executive producers.
The first season saw Rob Campos choose among sixteen suitors, unaware that each woman was informed that she was set to win a million dollars. The selection boiled down to Erin Brodie and Paige Jones. The two women assumed that Erin would take the money and Paige would take Rob. But in an unexpected move, Rob chose Erin, leaving Paige to tear up her check. But as expected Erin rejected Rob and took the million dollars, sending him home.
The second season saw Erin returning to the house three weeks after she took her million-dollar check. She returned to risk her million dollar-check by being in Rob's position, this time choosing among 15 male suitors. If the final man she chose chooses her, her million dollars would double; otherwise, the million dollars (in essence) will be passed to him, leaving her with nothing.
When she trimmed her choices down to just three, Rob returned as a "fourth man," returning to woo her the second time. Although Rob made it to the final three suitor, Erin ultimately rejected him, leaving her to choose between Wade Whistler and Chad Viggiano. In the end, Erin chose Chad, who chose her. As a result, she won both Chad and two million dollars, $500,000 of which went to Chad.
The third season saw Preston Mercer choose a new set of sixteen suitors, all vying for either his love or their reserved checks. The new twist in the season was each woman is presented what seemed to be a blank check. Ultraviolet light would reveal its value, which may either be:
Stary 2008-02-27, 11:28   #65
Shayla
Raczkowanie

Hehe, facet poza wyglądem () nie ma nic w sobie, a swoim wyborem potwierdził, że jest głupi.
Shayla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 11:29   #66
Emilkaa
Zadomowienie

wybralabym kase,jak nielze ciacho to wiadomo co mu strzeli potem do glowy......
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 11:35   #67
Shayla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
wybralabym kase,jak nielze ciacho to wiadomo co mu strzeli potem do glowy......
Nie przesadzaj, nie każdy przystojny facet ma w głowie tylko jedno, podobnie jak nie każda piękna kobieta jest głupia.
Wygląd jeszcze o niczym nie świadczy, ale już np. styl może dużo powiedzieć o danym człowieku.
Shayla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 12:01   #68
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shayla Pokaż wiadomość
Nie przesadzaj, nie każdy przystojny facet ma w głowie tylko jedno, podobnie jak nie każda piękna kobieta jest głupia.
Wygląd jeszcze o niczym nie świadczy, ale już np. styl może dużo powiedzieć o danym człowieku.
ale na codzien nie mam mozliwosci wyboru pieniadze czy milosc....wiec mowie,ze jakbym miala do wyboru czy przystojnego faceta czy tyle kasy wybralabym kase,poniewaz wieeeeeeeeelu jest przystojnych facetow,a tyle kasy juz nie ma na ulicy co przystojnych facetow
......
czy ja napisalam,ze kazdy przystojny facet ma tylko jedno w glowie?
dla ultawienia napisalam:
wybralabym kase,jak niezle ciacho to wiadomo co mu strzeli potem do glowy......

nie wiem co wg ciebie oznacza miec tylko jedno w glowie.....

poza tym czy ja powiedzialam ze kazda piekna kobieta jest glupia?
albo czy kazdy przystojny ma facet tylko jedno w glowie?
napisalam,ze wybralabym kase,nawet jesli by byl przystojny....
gdyby bylo pytanie czy wybralabym kase czy brzydkiego faceta odpowiedz by byla rowniez ze kasa...
a napisalam,ze nawet jak jest niezlym ciachem wybor ten niczego nie zmieni,bo i tak wybieram kase.....
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 12:08   #69
musicman
Zadomowienie

moim zdaniem miłość może dopaść nas wszędzie, dlatego gdybym się zakochała - wybrałabym faceta, a jeżeli nie - oczywiście kasę.
Stary 2008-02-27, 14:14   #70
jogusia
Rozeznanie

W programie raczej wybrałabym kase, a w życiu miłość.
Stary 2008-02-27, 16:19   #71
TmargoT
Zakorzenienie

dziwczyny przejrzałam ten link i nic nie znalazłam nie umiem angielskiego pomózcie hi,hi
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 19:05   #72
gosiak87
Raczkowanie

uciekam staaad i wieeem,wiem dobrze czego chcee
Milosc i Pieniadzeee,bedziemy wszystko mieccc
Uciekam stad i wieeem,tez ze mnaaa tego chcesz
Milosc i Pieniadze,beeedziemy wszystko mieccc

gosiak87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości