![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: seriale
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Seriale
Ja ogladam od poczatku Beverly Hills 90210 bardzoooo mi sie spodobal . Wie ktos moze ile wsumie tych odicnkow bylo?? Chcialabym obejrzec wszystkie sezony bo nie lubie zbyt dlugo czekac
![]() ![]() ![]() AHa no i niezastapiony jest oczywiscie Prison break i Desperate Housewivies mam nadzieje ze zaczna w konuc krecic i poleca dalsze odicnki 4 sezonu gotowych ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam Dawson's Creek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Nie będe oryginalna; Heroes, Lost, Prison Break, Uciekinierzy(szkoda,że taki krótki).I...Moda na sukces hihi naprawdę -oglądam jak czuję się bardzo zmęczona i przytłoczona wieloma sprawami i od razu jest mi lepiej- przecież nie mam TAKICH problemów jak bohaterowie tego serialu
![]()
#65 |
Raczkowanie
|
![]()
Zapomnialam wspomniec... mam nowy serial autorki "Seksu w wielkim miescie". Napisala ksiazke "Szminka w wielkim miescie" i znow zrobiono z tego serial, naprawde dobry
![]() POLECAAAM Lipstick Jungle
#66 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Tiaaa seriale !!! Absolutnie przepadam za Kochanymi Kłopotami i OC - Życia na fali
pozatym obowiązkowo Jericho ( ![]() teraz z tego typu seriali to się przymierzam do Lost, podobno też niezły kiedyś lubiłam oglądać jeszcze Na Wspólnej, ale teraz już tylko oglądam takie, które można w całości kupić na DVD bądź też w skrajnych wypadkach zciągnąć z neta niestety nie mam czasu tak na codzień oglądać ich na bierząco, więc po prostu jak już mam cały sezon to dopiero się przysiadam w jakiś wolny wieczorek i oglądam do późna
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Chirurdzy. Gotowe na wszystko, a z polskich to 39 i pół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
oo Teraz albo nigdy też mi się podoba,
a 39i pół dopiero teraz zaczął bo na pozatku był okropny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Tak. Mnie też do gustu przypadł serial 'Teraz albo nigdy'. Ostatnim razem zapomniałam jeszcze powiedzieć o serialu 'Veronica Mars'- uwielbiam go
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
"teraz albo nigdy"
![]() "na wpolnej" regularnie a od czasu do czasu "barwy szczecia"
#73 |
Zadomowienie
|
![]()
Awww... Ja jestem już w zaawansowanym stadium uzależnienia od serialów...
Szczególnie od tych:
Najgorsze jest to,że przez te strajki nie ma więcej odcinków niektórych seriali... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Mnie strasznie Gossip girl wciągnęło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
OJ mnie też..
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
a następny dopiero w poniedziałek...
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Seriale
Zastanawiam sie, jak moglam zapomniec o:
The Office 30 Rock
#78 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dot.: Seriale
Jeszcze dwa lata temu nie oglądałam żadnych seriali... Uważałam, że to strata czasu.
Obejrzałam Twin peaks (najlepszy) i się zaczęło ![]() Detektyw Monk Gotowe na wszystko Przyjaciele Joey Co ludzie powiedzą? Ranczo Teraz albo nigdy (to moj największy wstyd - ale mnie wciągnęło ![]() Jedne lepsze, inne trochę mniej, ale to moje ulubione ![]() Nadal uważam, że to strata czasu, ale jak mnie coś wciągnie, to nie mogę się opanować ![]()
#79 |
Zadomowienie
|
Pocieszające ze odcinki Gossip Girl wychodzą i serial jest aktualny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Hm...a czy czasem w poniedziałek nie wyszedł ostatni odcinek pierwszej serii gossip girl?
Ach, seriale... moja słaba strona ![]() uwielbiam i oglądam regularnie,może nie nałogowo od rana do nocy...ale jednak ![]() - desperate housewives - pushing daisies - moja nowa miłość, uwielbiam po prostu! - ugly betty - Gossip girl - Friends - Joey - Weeds no i z takich "nieściąganych" ![]() ![]()
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Z seriali to ja tylko od "The L word" jestem uzależniona, chociaż "Hotel Babylon" również mi się podobał
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Jeśli idzie o seriale to ich fanka raczej nie jestm, chyba że serie są krótkie, bo jeśli zaczyna się to ciągnąć jak "Moda na sukces", nudzi mi się. Takim niewyspałem jest dla mnie "Lost". Pierwsza seria uszła, kolejne to już mnożenie kuriozalnyuch absurdów. Tóry osiagnęli efekt tzw. zmęczenia materiału.
Ale do ulubionych: 1. brytyjskie "Allo!Allo!" 2. "M*A*S*H" 3. "Latajacy Cyrk Monty Pythona" 4. "Porucznik Colombo" 5. "Kompania braci" - aczkolwiek polecam książkę najpierw przeczytać. 6. "Rzym" - ale tylko I seria (II tom już odcianaie kupnów) 7. "Ghost In The Shell" - ale jeśli mam byc szczera pełnometrażówka lepsza. 8. "Dr. House", czy jakoś tak. Ostanio widziałam ze dwa odcinki w tv publicznej i jakoś mnie zaczyna wciagać, choć seriali medycznych nie lubię. 9. "Hotel Zacisze". Ah, ten John Cleese. Szkoda tylko, że Anglicy nie wyprodukowali więcej takich montypythonowców ![]() 10. "alternatywy 4" - akurat TVP Kultura powtarza ![]() Do allomaniaków, ponieważ palnuję skompletować komuś na urodziny strój angielskiego lotnika, takiego Fairfaxa ba przykład, które gogle do pilotki będą lepsze: http://www.allegro.pl/item366654093_...motocykle.html http://www.allegro.pl/item368098591_...l_na_kask.html Na repliki ze sklepów militarnych niestety mnie nie stać, bo są 3-4 razy droższe, więc myślałam o jakchś substytutach. Z góry dziekuję a pomoc ![]() PS. Ja się skłaniam ku pierwszym.
#85 |
Raczkowanie
|
"Dead like me"-świetny serial o dziewczynie,która została zabita płonącą deską klozetową spadającą ze stacji kosmicznej
![]() "Hoży doktorzy".a szczególnie Czekoladowy Miś i Waniliowy Miś oraz ich Guy Love ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
To dziwne,że nikt nie ogląda Mody na Sukces :P
Moda jest tak głupia i naciągana,że nie mogę sie od niej oderwać. Uwielbiam te saksofony i intrygi Stephanie ![]() Z tych bardziej ambitnych to Veronica Mars, Jordan, Pogoda na Miłość, Detektyw Monk i oczywiście Co ludzie powiedzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Dot.: seriale
Namiętnie oglądam (oglądałam) One Tree Hill (wszystkie sezony), Gossip Girl, Magda M, Teraz albo Nigdy, i zastanawiam się co sobie nowego ściągnąć. Myślałam nad kochanymi kłopotami ale to by mi zajęło szmat czasu. Wolę coś krótszego jeżeli chodzi o liczbę odcinków xP
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Ja się ostatnio wciągnęłam w serial "Crimial Minds" ("Zabójcze umysły" oczywiście na AXN
![]() ![]() ![]()
#89 |
Przyczajenie
|
![]()
Prison Break
![]() Nałogowo ogladam Przyjaciół no i cudowny serial z czasów nastoletnich ![]()
#90 |
Zadomowienie
|
LOST - uwielbiam
![]() Z innych lubię też: * Ostry Dyżur * Medicopter 117 * Cobra - oddział specjalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.