|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: watek pelen skarbow!!!
paski wybielace zeby
żel oczyszczajacy Effaclar la roche posay 7ml *Effaclar K z woda termalna la roche posay -pielegnacja i odnowa skory tlustej 3ml *krem cera sucha kozie mleko ziaja 3ml *tabletki "sesja "- na lepsza pamiec- zostalo 43 z 50 tabletek ![]() * profesjonalny stomatologiczny zel do wybielania zebow "Biała perła" jedna tubka 65g -druga 60g + jedna nasadka za cos ekstra 7.Kolastyna Satin make up -naturalny zostalo 80% cos u mnie??? |
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
paski wybielace zeby
żel oczyszczajacy Effaclar la roche posay 7ml *Effaclar K z woda termalna la roche posay -pielegnacja i odnowa skory tlustej 3ml *krem cera sucha kozie mleko ziaja 3ml *tabletki "sesja "- na lepsza pamiec- zostalo 43 z 50 tabletek ![]() * profesjonalny stomatologiczny zel do wybielania zebow "Biała perła" jedna tubka 65g -druga 60g + jedna nasadka za cos ekstra 7.Kolastyna Satin make up -naturalny zostalo 80% za baze i probke perfum?? jak tak to czeklam na adres na pw |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może znalazłabyś coś u mnie za:
-paski wybielające * profesjonalny stomatologiczny zel do wybielania zebow "Biała perła" jedna tubka 65g -druga 60g + jedna nasadka za cos ekstra * krem vichy nas rozstepy zostalo ok 50% za cos wyjatkowego bo dzieki niemu pozbylam sie moich rozstepow -zółtą torebke Atmosphere Może przygarnęłabyś paletę Rimmel? ![]() |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
znajdziesz coś u mnie za 2. pur blanca nowa +kartonik to jest ta biała czy blush ( ta różowa)http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240393 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za to?
15. Lakier do włosów TAFT schwarzkopfa ultra strong numer 4 (nadający połysk-supermocny) cały Cień INGLOT Sprint nr 81 brązowy zużycie jak widać na zdjęciu *tabletki powiekszajace i ujedrniajace biust Farmona nivelazione woman zostalo z 50 tabletek i te kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1205855698 |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
* profesjonalny stomatologiczny zel do wybielania zebow "Biała perła"
jedna tubka 65g -druga 60g + jedna nasadka za cos ekstra jak jest nakładka? masz może foto? i czy ewentualnie coś u mnie? odpisz proszę w którymś z moich wątków
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
QUOTE=jennifer87;7060846]ja u ciebie znalalzlam
Spódnica ołówkowa nowa z metką new look rozmiar XS/S z metki 8 wymiary pas 35 biodra 41/2 ale rozciąga się dół 36 dłok 60 Nietoperz Look S/M stan bdb Tunika - Select z metki L ale to M stan bdb[/QUOTE] a ja u Ciebie : zestaw biała perłai puder revlon. Wiec tak jak się umówiłyśmy. |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za perfumy Ck? xD
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

no i czy wogóle wchodzi w gre