![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolczyki Fashion...
Bransa, do której najpierw zrobiłam kolczyki (ale jeszcze nie obfotografowałam ^^ ), jest teoretycznie skończona, gdyż planuję tam "wcisnąć" jeszcze swarki
![]() Srebro i howlity. Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
żADNYCH SWARKóW!!! jest śliczna taka jaka jest, a swarki kompletnie tu nie pasują moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Śliczna bransoletka.
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
noo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
bransoletka prześliczna, bez swarków - z nimi straciła by wg. mnie swój urok , było by wszystkiego za dużo wtedy ;p
no i kilka poprzednich kolców mi się spodobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzeba dążyć do perfekcji, której i tak się nigdy nie osiągnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Za pewne zlinczujecie mnie za zdjęcia...
![]() Ale nic lepszego zrobić z nimi nie potrafię (albo nie chcę - tego nie potwierdzono naukowo ![]() [jedyne zdjęcie z którego jestem zadowolona to trzecie - ale tu za pewne wypomnicie mi cień ![]() Pierwsze kolce - to te, które są do bransy pokazywanej wcześniej. I czy te swarki gryzą ? ![]() A co do ostatnich - były robione już dosyć dawno - dlatego nie krzyczeć za loopy, zawsze gdy fotografowałam inne to o tych zapominałam, dlatego dopiero dziś je prezentuję. No to możecie już krytykować ![]() Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
1-ostrość wyszła na biglach
![]() ![]() ![]() 2-eeyy... nie wiadomo, gdzie się kończy ee pastylka? ![]() 3-duże loopy na dole bleeeh ![]() ![]() 4-bardzo bardzo, gdyby nie loopy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Ostatnie fajne.
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przy trzecich to się dziwię, że jeszcze mi nie wypomniałaś, że jedna kulka zakończona szpilką a druga loopem ![]() Nawiasem mówiąc owe kolczyki "przywłaszczyła" sobie moja mama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Dziś co do biżuterii - przeróbki kolczyków na zawieszki, teraz całe w srebrze - stwierdziłam, że wcześniej kalie były nie do końca dobrze wykorzystane.
Wierzcie mi, że wyglądały wcześniej dużo gorzej. Oczywiście nie mam krawatek bo tu w Toronto wszystkie jakie widziałam nadawały się tylko do kryształów. A krzyż, zrobiony dla mnie - po tym jak się naoglądałam u Candi, jak pięknie wygląda na zdjęciach stwierdziłam, że muszę go dla siebie kupić. Jak wrócę do polski to srebrne kółeczko wymienię na jakąś ozdobną krawatkę, bo na razie to jest wersja do noszenia na już. Bo kryształem się zachwycam 15 razy dziennie ![]() ![]() Mam jeszcze jedne kolczyki, które wcześniej wyglądały inaczej, a teraz je przerobiłam - tyle, że muszę zrobić zdjęcie jeszcze raz ![]() A zdjęcia wydają mi się wyjątkowo ostre, chyba, że to moje złudzenie ![]() Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
najlepsza pierwsza zawieszka
![]() ![]() zdjęcia troszku duże... ostrość lepiej, tylko szkoda, że złapałaś tylko części prac ostrych ![]() Edytowane przez aisah Czas edycji: 2008-08-14 o 18:51 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z aisah.
![]() A teraz takie pytanie - skąd masz takie białe śliczne kalie? Przydałyby mi się do kompletu ślubnego dla przyszłej bratowej a nigdzie w sumie takich ładnych nie znalazłam ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Moje kupiłam w Beadshopie, ale ostatnio sprawdzałam i już ich nie mają
![]() A co do Swarka - to tylko sprawdzałam jak mój aparat może sobie poradzić z takim pięknym kryształem i jakoś to wyszło... A ogólnie - dziękuję za opinie, choć mało ich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Obiecane kolczyki, które przerobiłam i teraz wyglądają inaczej
![]() I czekam na zatrzęsienie komentarzy, bo tak cicho w tym moim wątku ![]() Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Pues...
dla mnie zbyt proste. I to ogniwko tam mi średnio, może to kwestia gustu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ładne kamyczki, a kolczyki takie bardzo 'spokojne'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
fajne te ostatnie kolczyki, a co do kalii, to ładniejsze są niebieskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Ta bransa jest genialna, ale razi mnie jej zbyt grube do tego typu ogniwek zapiecie - okrągłe moim zdaniem byłoby o niebo lepsze
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1217005833 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Mój wątek został odkopany spośród szarego końca
![]() Dawno nic nie wrzucałam, ale jakoś mi się zdjęć nie chce zrobić... A co do zapięcia, to wcale według mnie, aż tak źle nie wygląda ![]() A zdjęcie straszne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Zebrałam się w końcu w sobie i zrobiłam zdjęcia.
O dziwo jestem z nich zadowolona (ciekawe czy wizaż pogorszy ich jakość ![]() Teraz wszystko już w srebrze ![]() Edit. A jednak wizaż zrobił z tymi zdjęciami co chciał. Brak mi słów, coś się wymyśli. Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
cd.
Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
i jedna, pojedyncza sztuka
![]() Edytowane przez Fashion Czas edycji: 2012-07-30 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
No to pokolei :
1. Proste, bez zastrzeżeń. 2. Krawatkę zamiast kółeczka. 3. j.w. i jeszcze bym coś dała, bo za pusto jest. 4. Ten wysiepany sznurek do niczego mi tu nie pasuje. 5. Kuleczkę między kostką a dyskiem + coś nad to. 6. OK 7. kuleczki ! 8. Krawatka i ta biała kulka mi tu wcale nie pasuje. 9. j.w. 10. Krawatka. 11. Ok, ale zdjęcie do góry nogami ![]() 12. Krawatka i nie wiem, czy nie jest krzywo jak wisi.. 13. Ok. Ogólnie : zdjęcia sa rozmyte, jedynie 6 jest ładna. Ciaśniej jes kadruj bo same kolzyki sa malutkie. Co do kolczyków to proste, ale ładne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Są kółeczka bo nie mam krawatek
![]() Przy 4 - moje, więc na razie na sznurku, do zdjęcia ściągać mi się nie chciało. A zdjęcia były ostre do momentu gdy się nie spotkały ze skryptem wizażowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
bransoletka z howlitami najlepsza z wątku, żadnymi swarkami proszę jej nie psuć
![]() ![]() edit-dopiero tera zauważylam, że bransa jest sprzed paru miesiećy, i tak mi się podoba ![]()
![]() ![]() Edytowane przez lee_monka Czas edycji: 2008-11-06 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
1 bardzo ładne, szkoda tylko że ostrość na sztyfcie
![]() w 2 zmieniłabym kółko na krawatkę /wiem, nie masz ![]() tak samo 3 4 tego typu biżu nie lubie, za bardzo się świeci i za mało w niej własnej pracy. i jak pisze smieszka ten sznurek 5 są super. co to za kamień/koralik? w 6 przekładka moim zdaniem za duża, poza tym ładniutkie ![]() 7 takie jakby przypadkowe, nie podpasowały mi 8-krawatka. ![]() 9 śliczne. tylko po co ta kulka mała u góry? 10. krawatka i chcę go! 11 kolce też pozostałe dwa teżmi się spodobały ![]() ogólnie bardzo ładne i bardzo podobające mi się
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Witaj. Nie wiem, czy jeszcze tu zaglądasz, ale chciałam się przywitac, bo tez jestem z Sosnowca.
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Te kale z 71 postu są rewelacyjne
![]() Moje ulubione kwiaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.