|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Limitowane Pryzmy Givenchy Sparkling Dentelle
hej, z zapaszkow mam Versace Red jeans 75ml oraz Escada Magnetism polowa z 75ml
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wiedźma
|
Musiałabyś coś dorzucić, bo pryzmy to ledwie 200 zeta, a Daim Blond kosztuje 95 Euro.
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wiedźma
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie cięzko mi się określić
. Mam co prawda na wymianę np. Agent Provocateur Strip EDP, 45/50ml i Panthere EDP w podobnej pojemności - ale to raczej nie są dodatki do Pryzm - chyba że w przypadku jakiejś większej wymiany. Jeszcze czegoś poszukam. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#68 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Poza tym to i tak nie moje zapachy niestety... ![]() Zasięgnęłam języka w sprawie tych pryzm. Myślę, że mogą być za ciemne do mojej karnacji. Przykro mi. Mam nadzieję, że uda Ci się wymienić je za coś super.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-03-27 o 07:24 |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sabbath, ależ one są jasne! Powiedziałabym nawet, że można im zarzucic to, że za jasne, bo dają głównie efekt rozświetlenia i nabłyszczenia, a nie koloru. Nie namawiam Cię, oczywiście - to tylko tak dla wyjaśnienia |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Z wielką chęcią wymienię Sparkling Dentelle. Jeżeli niegrzecznie się wcięłam w wątek to proszę usunąć. Nie mogę używać bo zbyt się błyszczą, a -cera mi nie pozwala na to, b- nie noszę dekoltów. Poza tym są śliczne, jasne i w pięknym opakowaniu. Próbowałąm użyć z 3-4 razy. Kartonik jest, folia jest. Myślę, z na gładkiej buzi będą efektowne, ale moja jest zbyt na to czerwona.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

. Mam co prawda na wymianę np. Agent Provocateur Strip EDP, 45/50ml i Panthere EDP w podobnej pojemności - ale to raczej nie są dodatki do Pryzm - chyba że w przypadku jakiejś większej wymiany.