![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja
Mnie też się bardziej podobał.
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No drogie panie będzie trzeba teraz tydzień czekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Noooooooo. Nie wytrzymam.
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ja pierwszej edycji nie ogladalam
![]() ale w te sie pewnie wkrece ![]() jak widze, jak ci ludzie tancza ... gash , szacunek, zolwik, łoteva ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Aż się zachciewa tańczyć jak się widzi takie talenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Haa ja już się nie mogłam odczekać, jak oglądałam urywki w 'dzień dobry tvn'
![]() ![]() A ten, co tak się kłócił z Pirógiem zeby zrobił szene to jest brat Diany, Cinek ![]() AA i te siostry tańczą z Diana w Top Toysach Bagieta i Tiger. Szkoda, że obie sie nie dostały ![]() Nie wiecie, czy czasem na tvn 7 nie ma czegoś takiego jak kulisy ycd ???? bo coś mi sie kojarzy, ze było w zeszłej edycji
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tego co pamiętam, to w soboty będą leciały kulisy YCD, ale chyba nie z castingów, tylko już z tych programów, które będą na żywo. Tak mi się wydaje, że tak było w 1 edycji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Oglądałam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Ja nie pamiętam, jak było poprzednio, bo ledwo miałam czas na oglądanie tych głównych, a co dopiero jeszcze kulisy
![]() a więc Cinek dostanie bilet do Buenos, chociaz Piróg go nie lubi tak jak Diany bo to rodzina :P to nie jest w sumie takie rodzeństwo z prawdziwego zdarzenia, bo jak wiadomo tata Diany nie żyje, ale jej mama jest teraz z tatą Cinka czyli prawie jak taka prawdziwa rodzina ![]() ![]() Jak coś postaram się pisać jakieś 'niusy' i 'fresze' z ycd ![]() dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
A o co chodzi z ta dziewczynka Władzią?
to mial byc jakis żart?czy ona tak naprawde?dla mnie to byle przykre :-( szkoda ze 2 siostry sie nie dostaly chcoiaz ta ktora sie dostala byla lepsza. i ten Egipcjanin- żalosne ,co on pokazal ? nie wiedzial o co chodzi,zalosne:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
ja tam polubiłam Egipcjanina
![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
jaka Buła?? o co chodzi?
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie załamała ta para na początku, która tańczyła układ Roofiego i Ani ![]() Ta władzia dziwna i ogólnie zrobili jej historię życia, żeby ją odrzucić? ![]() Siostry śliczne i pięknie tańczyła, ale niezbyt mądrze się wypowiadały ![]() A widziałyście tego kolesia, co wyglądał jak Emo?? porażka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A jak to jest z tymi materiałami o niektórych uczestnikach, w którym momencie oni je kręcą?
Po castingach? Bo chyba nie przed? Jeśli po, to w jakim celu kręcić materiał o osobach, które odrzucili? A jeśli chodzi o tą parę tańczącą na początku... to mi się podobało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
No bo ludzieee...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egipcjanin moze mial to COS w sobie, gibki jest itp., zobaczymy, moze zatanczy fajnie inne tance ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
może ja się nie znam,ale wkurzylam sie....po pierwsze bardziej wolalabym ta 18 letnia klientke ktora cwiczy karate(czy co to tam bylo) niz tego kolesia nie wiem czy on byl arabem czy kim tam przepraszam,ale wczoraj troche nie sluchalam you can dance
![]() poza tym jestem wsciekla ze nie przeszly te 2 siostry tylko jedna...moze ta druga na innym castingu przejdzie... ![]() zawsze rozdzielaja te rodzenstwa....sasze z 1 edycji rozdzielili z brejdakiem,rafala krylo(?) rozdzielili z bratem...takie znajduja glupie powody....a klientke ktora jedzie na tym,ze jej przyjaciolka zginela to juz przyjeli co szczerze mowiac wg mnie nic fajnego nie zatanczyla.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
a mnie wkurzało wczoraj YCD dlatego, że zrobili z tego niemalże Uwagę albo inny program o dramatach ludzi. Program YCD jest o tancerzach a nie o ich historiach z życia. Przykro, że komuś coś smutnego się wydarzyło no ale to nie jest o tym program. i pokazali w sumie kilka osób z castingu i koniec programu.....
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Też właśnie się zastanawiałam czemu Egipcjanin jedzie do Buenos Ares.Fajnie mówił polszczyzną ze zmienianą płcią.
![]() Rozbawił mnie ten gościu co miał dziwny fryz damsko męski,żartowałam sobie ze to pół mężczyzna pół kobieta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Władzia rzeczywiście niezła - a materiał o uczestnikach kręcą po castingach ![]() Ten cały brat Diany okropny - bezczelny typ po prostu, nawet gdyby miał talent to bym go wywaliła za drzwi, bo oprócz talentu trzeba też mieć charakter, a nie z serii "wszystko mi się należy (zresztą jak siostra) i Ty mi udowodnij uznany tancerzu, ze potrafisz zrobić salto" wrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
![]()
wiedziałam ze ta młodsz z sióstr pojedzie jest bardziej hm... gibka,wygimnastykowana
![]() rozbroiła mnie ta mała zapaśniczka, śmieszny ten jje taniec .az troche szkoda mi sie zrobiło jej.. a na mnie ten chłopak co miał zanik mięsni<??> co byl o nim "materiał powalił na kolana naprawdęale po takim doświadczeniu to naprawdę nieźle wywija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Oglądałam po łebkach, nstety, ale będę starać się to oglądać, lubię.
Egipcjanin mi się spodobał, a niech jedzie. ![]() Dziewczyny, a czemu Piróg nie lubi Diany?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Wtajemniczenie
|
O tym chłopaku, co miał problemy z mięśniami czytałam w jakiejś gazecie. Bardzo dobrze, że sie dostał.
A Żaneta pokazała naprawde klasę w tańcu. ![]() "Brat" Diany... hmm, mam mieszane uczucia. Siostry fajnie tańczyły, szkoda że we dwie sie nie dostały, ale kolejni Top Toysi.
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
te dwie siostry to moje ziomalki
![]() aż oglądałam wczoraj z wrażenia. tamtą edycję też tylko na początku oglądałam, bo można się pośmiać czasami ![]() Bułę od razu skojarzyłam ![]() szkoda, że tego Kędziorka nie było.....nie pamiętam jak on się zwał ![]() ![]() albo ten od Turystycznej piosenki - choreografia jak ta lala ![]() http://www.youtube.com/watch?v=d59LC...eature=related
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kiedy będzie powtórka programu (pierwszego odcinka)?? Bo niestety nie oglądałam..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
sprawdź sobie w programie tv, na wp na przykład.
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
a mi troszkę śmierdzi ta sprawa z bratem Diany,czy nie było tak samo z Glebą -głupia pyskówka i udawanie że się pierwszy raz widzą?
niektóre rzeczy są po prostu ustawiane ,jeśli tak nie jest to dlaczego nie powiedzieli że to brat Diany wczoraj ? ![]() Egipcjanin mi się podobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.